Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben de paylaşayım tebrikleri bilahere alırum

Sismaniye Nerdesin minnoşum zabah bebe mesaisini bitir hele gel seni bekliyoruz

Geçen hafta : 63
Bu hafta : 61.8
Giden:1.2
Yüzde: 1.9

Eki Görüntüle 2567072
Vaayyy gaptanıııımm neler yapıyorsunuz böylleeeee Tebriiik edeyruuum
Ayyyy herkes bildirim yapsın bu hafta 3 takım şovu vaaaaaaar

gunaydin kizlar.
sonuclari gorunce icim acildi .
benim daha tarti icin beklemem lazim. zaĺım Lusi i yenmem mumkun degil de. en azindan ortalamayi dusurmeyeyim.

1 saat önceden kalktım farkı gördüm , geçen hafta c.tesi de geç tartıldığımdaeksi gördüm cuma tartıldığımda sabittim halbuki, artık cuma sabahları erkenden uyanmak farz oldu bana

58i görmek çok güzel olurdu ama ben sporlar birlikte şekillenmek istiyorum bölgeselim çünkü.
Üstümde, 72 kiloyken aldığım, 63 kiloyken bedenime göre daralttırdığım bir pantolon var. 71.4 kiloyum ve pantolonumun bacakları baya bol geliyor arada 8 kilo olmasına rağmen. Tek nedeni spor inan. O zamanlarda da spor yapardım ama yüzme, koşu, yürüyüş gibi sporlar yapardım. Ne zaman kendi ağırlığımla çalışmaya başladım (şınav, lunge, squat gibi) işte o zaman sıkılaştım. Ama bölgesel konusunda bir fikrim yok canım, ben tüm vücuduna alıp, 5 kilo fazlam varken bile bütün oyuntularını kaybedip kalasa dönenlerdenim

Süper ya nasıl bir motivasyon kaynağı pantoln daraltmak .Halen devam ediyor musun şınav, squat vs çalışmaya
Ben üzüldüğümde moralim bozuk olduğunda siniyorum hiçbirşey yapasım gelmiyor negatif insanlar sömürüyor beni inşallah bir daha da yaşamam o durumları. Bugün baktım ebru karaduman ın 4 haftalık egzersiz programı var onu yapmak istiyorum. haftasonuda leg magic için zaman açarsam baacak basen için güzel olacağın düşünüyorum.

Kuzum bak sana hemen tiyomu söyleyim. Ilk önce zumba videolarıyla başladım aslında, hem eyleneyim hemde aktivitem uzun sürsün diye. Sonra 1 saatte 500 kalori yaktırdığını iddia eden videoları takip ettim uzunca bir süre. Gerçekten kilo verdim. Ama benim öyle 1 saat spora ayırıp sonra bütün gün ruh gibi gezecek bir yapım yok. Araştırmalarım sonucu hiit kardiyo yu keşfettim. Fitcifitolur diye bir kanal var, adamın hafta hafta tabatayla (yani zamanlamayla) çalışmaları var. Çalışmalar 15 dk ile başlıyor, seviye seviye artıyor. İşte bu çalışmayla inanılmaz inceldim. Şimdi yapamıyorum, sabah sırf bunun için erken kalkıyorum, 5 dk geçmeden çocuğum da kalkıyor. Akşamları da bayılıp kalıyorum.. hande_buse

Teşekkür ederim tatlım inceleyeceğim bende sabah spor yapmaya niyetlensem uyanıyor kızçem
Bu akşam araba çıkacak bakımdan inşallah bir sıkıntı yaşamazsak eşim çocukla birlikte 19:00 gb gelecek bana da spor yapmaya fırsat kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…