Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun canım
benim de hayalim mipmis evde pırıl pırıl oturmak iki bebeyle bazen tuulet yapabildiğine şükrediyorsun
Aynen öyle valla
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Gerçekten annelik sabır işi
Geçmiş olsun kuzucuga

Afiyet olsun
ekmegi daha az yersen menü güzel fena degil

gecmis olsun canim. yaslari yakin olunca 4-5 yil annelikten baska bisey yapamiyorsun.

Sen de mi Brütüs giden gidene

Deme öyle kedim ben gitmiyorum da gelmeyi beceremedim bir türlü bir de temizlik yapalım dedik geceleri kız hiç durmuyor bir hafta sonra yeniden denemek istiyorum

Kimseyi tanımıyorum gibi hissediyorum
Babam da istiyordu birlikte gitmişlerdi protokol imzaladılar vs ama şimdi de boşanmıyor. Ne düşünüyor ne istiyor anlamadım hiç
Aaa çok üzüldüm canım hayırlısı olsun haklarında

Sakın biyere gitme burda birbirimizden destek alıyoruz hem çocuklarımızın da yaşları yakın
benim kiz da hic durmuyor inan uykusu hic yok meme üstünde uyuyup bırakınca uyaniyo
evde hic adapte olamazsın
Is sadece bahane

yavaş yavaş tanışılıp kaynaşılıyor tatlımm ben de yeni gelenleri az tanıyorum gün gün artıyor muhabbet

sahgull kaptanım ben bir türlü adapte olamıyorum menü yazmaya diyete bana biraz musade edebilir mısın özellikle bugün baya dibe vurdum size de yük oluyurum
sen bize niye yuk olacaksin ki?
listede olsan hadi listeyi etkilersin diyelim
kal ki kaynasalim menun diyetin duzgun olmazsa listeye girisin uzar. diyet yapmasan da takil buralarda. diyete hazir oldugunda takimin da hazir olur iste fena mi?
biz uzun zamandir birbirimizi tanidigimizdan kolay kaynasmis gorunebiliriz, hepimiz o yollardan gectik.
paylasim=kaynasim :)

günaydın mesajı atıcam ama bugün öyle bir gün ki daha yeni telefonu elime aldım
hemen menümü yazıyım ne olur ne olmaz
sabah:
menemen 1 tabak
1 dilim ekmek
5 zeytin 1 dilim peynir
öğle:
3 çeyrek lahmacun
1 bardak ayran salata
akşam:
hindi haşlama sebzeyle yaptım süper lezzetli oldu ve çok sağlıklı
2 lt su
sahgull

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…