yorumlara baktım iyi diyen de var çok sesli dandik vs diyen de fiyatı iyi ama alınabilir memnunsanEki Görüntüle 2541430
Kedicik buLusi
Halı döverek süpürme şeyside var
Çekim gücü çok iyi
Bide sesi az
ipek sumak kullanıyorum ben hep salatadır kısırdır şudur budur paketlilerde iş yok zaten ben adanadan getiriyorum.kızlar tane sumak göreniniz varmı mütiş ödem attırıyor veee barsak çalıştırıyor.üstelik çok iyi bir antikanserojenmiş.resmen vucudu arındırıyormuş.
ahanda öğrendik işin sırrınıipek sumak kullanıyorum ben hep salatadır kısırdır şudur budur paketlilerde iş yok zaten ben adanadan getiriyorum.
araştirem bakalım yav demin yoğurt aşıma da kattım
Bende robottan gecirip eleyip salatalara atarım hepipek sumak kullanıyorum ben hep salatadır kısırdır şudur budur paketlilerde iş yok zaten ben adanadan getiriyorum.
araştirem bakalım yav demin yoğurt aşıma da kattım
Vay anam vay sumak canavarı burdaymış öğrenmiş olduk
ben hayatımda ilk defa 40 yaşımda gördüm içanadoluda pek bilinmiyor galiba.genelde akdeniz ve doğuda yaygın satılıyor pazarlarda.ben hic oyle detox mus odemmis biseyler yapmiyorum ya
o biseyli sulari hic icemem
bu sumagi nerden bulabilirim ki, toz sumak ise yarar mi
genelde aktarlarda satilir boyle seyler yaygin olmayan yerlerde.ben hayatımda ilk defa 40 yaşımda gördüm içanadoluda pek bilinmiyor galiba.genelde akdeniz ve doğuda yaygın satılıyor pazarlarda.
Vay anam vay sumak canavarı burdaymış öğrenmiş olduk
Haaa bi de ne kadar tembel olduğunu
Sen benim dediğim çayı yapben hic oyle detox mus odemmis biseyler yapmiyorum ya
o biseyli sulari hic icemem
bu sumagi nerden bulabilirim ki, toz sumak ise yarar mi
hahahah orda olmayan her şeyi evde yapıyon mu sen anam valla kötü alıştırıyon ev halkını hepsi de erkek aboreeyy çekeceğin var
O ne gı ilk defa duydumbende vicdan corbası yaptım akşama onu içeceğim.
Ben biliyorum ya Kütahya’da oturan tanıdığımız göndermiştikızlar tane sumak göreniniz varmı mütiş ödem attırıyor veee barsak çalıştırıyor.üstelik çok iyi bir antikanserojenmiş.resmen vucudu arındırıyormuş.
Valla yerde bir toz kıl görsem dayanamiyom o ev makina ya yapılacak ya yapilacak yapmayınca oturamiyombenimde en büyük hayalim evi her gün süpürmek böyle hayal mi olur demeyin ama olmuyo bi türlü yetişmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?