Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim kardeşimin 2 yaşındayken alındı hatta bademcikleri ve geniz eti hepsi birden hacettepeye profa gittiler annemler geniz eti için gitmişlerdi çünkü nefes bile almakta güçlük yaşıyordu uykusunda büyük insan gibi horluyordu meğer bademcikleride yetişkin insan büyüklüğündeymiş hatta annemler bademciklerinden şikayetimiz yok felan demiş doktora o da siz bilirsiniz seneye bi daha gelirsiniz demiş kesin konuşmuş şimdi kardeşim lisede boyu 180 gelişimi oldukça iyi ayrıca aldırmadan önce çok hastalanırdı azaldı ama hastalandığı zaman kulağına vurur o doğru bi öykü duymak sana iyi gelir diye yazdım

Hindi ben de severim canım nasıl yaptın hindinin neresini kullandın ?
but almış eşim tek parça haşladım büyük tencerede pişmesine az kala içine büyük parçalar halinde patates havuç soğan kereviz ve kereviz yapraklarını doğradım attım hafif pul biber tuz o kadar ekstra yağ yok yahni gibi benim baya hoşuma gitti

Kaldırın totoları hadiiii
bende bugün gidip bi salonla görüşeceğim yoksa kendim yürüyüşe çıkmayı hep erteliyorum işim var bugün diyorum spor salonu olursa belli saati olur giderim bide evime uzak seçicem ki hemde yürüyeyim

Hacettepedeki prof adını hatırlıyor musun acaba?
Tekrar büyümedi geniz eti dimi yeniden büyüyebilir de deniyor geriliyor insan.
Sağol canım inşallah biz de hallederiZ

bize burada kbbci 7 yasini bekleyin gecmezse ameliyat dusunursunuz dedi. tamam dedik
su an biraz sorunlar artti tekrar kbb randevusu istedim.

evet hatırladım.kortizon içeren burun spreyleri geniz etini küçültebiliyor.birde ne kadar sağlıklı beslenirse okadar iyi olur.
2 yaş üstü uzaman hekim kontrolünde veriyorlar burun spreyi
Kullandık canım 20 gün kadar kontrolde kulaktaki sıvı azalmış hasta olup şikayetleriniz artınca kontrole gelirsiniz dedi. Horluyor ağzından nefes alıyor hep sümüklü geçmedi iki haftada bir hasta oluyor zaten yavrum.
Boyu da tıknaz kilosu da yaşından beri 2 kilo arttı az gibi geldi. Gece de uyanıp duruyor ağlıyor bunları geniz etine bağlıyorum hep

Hacettepedeki prof adını hatırlıyor musun acaba?
Tekrar büyümedi geniz eti dimi yeniden büyüyebilir de deniyor geriliyor insan.
Sağol canım inşallah biz de hallederiZ
Bence hic ameliyat ettirme
benim büyük kiz sürekli hastalanıyordu küçükken bademcik kulak iltihabı surekli tekrarliyordu
doktorlar aldıralım dedi ben istemedim aldirsanda yine hastalanacak s en onun bağışıklığını güçlendirme yoluna bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…