- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
benim kardeşimin 2 yaşındayken alındı hatta bademcikleri ve geniz eti hepsi birden hacettepeye profa gittiler annemler geniz eti için gitmişlerdi çünkü nefes bile almakta güçlük yaşıyordu uykusunda büyük insan gibi horluyordu meğer bademcikleride yetişkin insan büyüklüğündeymiş hatta annemler bademciklerinden şikayetimiz yok felan demiş doktora o da siz bilirsiniz seneye bi daha gelirsiniz demiş kesin konuşmuş şimdi kardeşim lisede boyu 180 gelişimi oldukça iyi ayrıca aldırmadan önce çok hastalanırdı azaldı ama hastalandığı zaman kulağına vurur o doğru bi öykü duymak sana iyi gelir diye yazdımkarışık biraz ya kbb ciler alınmalı zihinsel ve fiziksel gelişimine engel diyolar çocuk doktorları da çocukların savunma sistemini devre dışı bırakmak olur doğru değil diyorlar. ben aldırmak istiyorum eşimse istemiyor mesela.
bi baksan senle uzun uzaduya sohbet eder dilli düdük yaşına göre iyi konuşması ama ne zaman kbbciye gitsek konuşuyor mu diyor iki kelimeyi yanyana kullanabiliyor mu diye soruyorlar yani geniz eti olan çocuklar da konuşma geriliği de olabiliyormuş bizimkine şaşırıyorlar. geniz eti olmasa daha gelişecek çocuk belki, boyu da kısa gidiyor kilo da almıyor bunları hep geniz etine bağlıyorlar
but almış eşim tek parça haşladım büyük tencerede pişmesine az kala içine büyük parçalar halinde patates havuç soğan kereviz ve kereviz yapraklarını doğradım attım hafif pul biber tuz o kadar ekstra yağ yok yahni gibi benim baya hoşuma gittiHindi ben de severim canım nasıl yaptın hindinin neresini kullandın ?
Kiz bende diyarbakırdayimyok canım ankaralıyım ama diyarbakırdayım.
bende bugün gidip bi salonla görüşeceğim yoksa kendim yürüyüşe çıkmayı hep erteliyorum işim var bugün diyorum spor salonu olursa belli saati olur giderim bide evime uzak seçicem ki hemde yürüyeyimKaldırın totoları hadiiii
Afiyet olsun çok güzel görünüyorduyok kuzum burası diyarbakır.evet hüplettim kahvaltıda yapmayınca .
Hacettepedeki prof adını hatırlıyor musun acaba?benim kardeşimin 2 yaşındayken alındı hatta bademcikleri ve geniz eti hepsi birden hacettepeye profa gittiler annemler geniz eti için gitmişlerdi çünkü nefes bile almakta güçlük yaşıyordu uykusunda büyük insan gibi horluyordu meğer bademcikleride yetişkin insan büyüklüğündeymiş hatta annemler bademciklerinden şikayetimiz yok felan demiş doktora o da siz bilirsiniz seneye bi daha gelirsiniz demiş kesin konuşmuş şimdi kardeşim lisede boyu 180 gelişimi oldukça iyi ayrıca aldırmadan önce çok hastalanırdı azaldı ama hastalandığı zaman kulağına vurur o doğru bi öykü duymak sana iyi gelir diye yazdım
bize burada kbbci 7 yasini bekleyin gecmezse ameliyat dusunursunuz dedi. tamam dedikkarışık biraz ya kbb ciler alınmalı zihinsel ve fiziksel gelişimine engel diyolar çocuk doktorları da çocukların savunma sistemini devre dışı bırakmak olur doğru değil diyorlar. ben aldırmak istiyorum eşimse istemiyor mesela.
bi baksan senle uzun uzaduya sohbet eder dilli düdük yaşına göre iyi konuşması ama ne zaman kbbciye gitsek konuşuyor mu diyor iki kelimeyi yanyana kullanabiliyor mu diye soruyorlar yani geniz eti olan çocuklar da konuşma geriliği de olabiliyormuş bizimkine şaşırıyorlar. geniz eti olmasa daha gelişecek çocuk belki, boyu da kısa gidiyor kilo da almıyor bunları hep geniz etine bağlıyorlar
Kullandık canım 20 gün kadar kontrolde kulaktaki sıvı azalmış hasta olup şikayetleriniz artınca kontrole gelirsiniz dedi. Horluyor ağzından nefes alıyor hep sümüklü geçmedi iki haftada bir hasta oluyor zaten yavrum.evet hatırladım.kortizon içeren burun spreyleri geniz etini küçültebiliyor.birde ne kadar sağlıklı beslenirse okadar iyi olur.
2 yaş üstü uzaman hekim kontrolünde veriyorlar burun spreyi
7 yaştan sonra küçülüyomuş zaten ya onu mu bekliyorlarbize burada kbbci 7 yasini bekleyin gecmezse ameliyat dusunursunuz dedi. tamam dedik
su an biraz sorunlar artti tekrar kbb randevusu istedim.
Bence hic ameliyat ettirmeHacettepedeki prof adını hatırlıyor musun acaba?
Tekrar büyümedi geniz eti dimi yeniden büyüyebilir de deniyor geriliyor insan.
Sağol canım inşallah biz de hallederiZ
hadi canımmmm nerdesin ne iş yaparsın.Kiz bende diyarbakırdayim
yok canım ben tam bilmiyorum ama üstünden zaten 10 yıl geçti hatta daha fazlaHacettepedeki prof adını hatırlıyor musun acaba?
Tekrar büyümedi geniz eti dimi yeniden büyüyebilir de deniyor geriliyor insan.
Sağol canım inşallah biz de hallederiZ
Bizim doktor da Hacettepe prof u muayenesine gidiyoruz biz o mu aceba dedimdiyok canım ben tam bilmiyorum ama üstünden zaten 10 yıl geçti hatta daha fazla
Ay bi benim gelmiyorRegl gelir hoş gelir
Ley leeeeeyyyy limi limi leyyy
Su an çalışmıyom 3 numaradan önce ücretli öğretmenlik yapıyordum artık dört çocuklu çalışmam çok zor görünüyohadi canımmmm nerdesin ne iş yaparsın.
Bi benimki dogumdan bu yana gelmiyo sadece sanci benu yokluyo bende yolunu gozlüyomRegl gelir hoş gelir
Ley leeeeeyyyy limi limi leyyy
ben sağlık müdürlüğünde memurum.Su an çalışmıyom 3 numaradan önce ücretli öğretmenlik yapıyordum artık dört çocuklu çalışmam çok zor görünüyo
sen hangi semtdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?