- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
Annenlerin Mahkemesi ne oldukızlar selamlar bugünü kazasız atlattım ama canım sürekli peynir ekmek istiyor ne saçma değil mi yaa
saat 9
haşlama yumurta
yeşillik
az zeytin peynir
saat 12.30
soğuk yoğurt aşı
saat 15
soğuk yoğurt aşı
saat 18.30
ton balıklı salata
bi dilim ekmekle biraz peynir
45 dk yürüyüş
ödem suyu +su 3 lt olmuştur
Philips maraton kirmi zi renk geçen sene teknosadan bin tlye aldimModeli ne canım bu arada? Bakiim bi
Valla cnm hep var bizim evde bizim buralarda bilmeyen yok dolmamiza mutlaka sumak katarız ekşili meftune yaparız sen nerelisinkızlar tane sumak göreniniz varmı mütiş ödem attırıyor veee barsak çalıştırıyor.üstelik çok iyi bir antikanserojenmiş.resmen vucudu arındırıyormuş.
Babam duruşmada boşanmak istemiyorum demiş dava çekişmeliye döndü şuan maalesef kiAnnenlerin Mahkemesi ne oldu
Sen de mi Brütüssahgull kaptanım ben bir türlü adapte olamıyorum menü yazmaya diyete bana biraz musade edebilir mısın özellikle bugün baya dibe vurdum size de yük oluyurum
Ankarada mısın bakiim sen muryacık ??Vicdan çorbası kabaktan oluyor nette bir sürü tarifi var. Dagitanlari toparlıyor
Ben ankaralınınCanim cocuklarim
Ankarada siverek kebabı yapân yeri nerden buldun kizMenümüzü yazalım fermuari kapatalim
Sabah 2_3ceviz
10 kadar çiğ badem
Öğle
Siverek kebabı 1 kaşe yoğurt bol yeşillik
Ara 1 ceviz bikac badem
Akşam vicdan çorbası
Siverek kebabı bu
Eki Görüntüle 2541488
Babam duruşmada boşanmak istemiyorum demiş dava çekişmeliye döndü şuan maalesef ki
Hayirlisi olsun
O zaman annen boşanmak istiyo
Babam da istiyordu birlikte gitmişlerdi protokol imzaladılar vs ama şimdi de boşanmıyor. Ne düşünüyor ne istiyor anlamadım hiçHayirlisi olsun
O zaman annen boşanmak istiyo
Demek baban pişman olmuş anneni seviyo kaybetmek istemiyoBabam da istiyordu birlikte gitmişlerdi protokol imzaladılar vs ama şimdi de boşanmıyor. Ne düşünüyor ne istiyor anlamadım hiç
Bi kadınla mesajlaşılmış şarkılı kalpli bişiler var annem watsap ın da görmüş de olay öyle patlak verdi. Sevdiğine emin değilim hiç açıkcası. Ortalıkta kalacam korkusu sarmış olabilirDemek baban pişman olmuş anneni seviyo kaybetmek istemiyo
yinede herşeyin hayirlisi
Isin içinde aldatma varsa zorBi kadınla mesajlaşılmış şarkılı kalpli bişiler var annem watsap ın da görmüş de olay öyle patlak verdi. Sevdiğine emin değilim hiç açıkcası. Ortalıkta kalacam korkusu sarmış olabilir
Geçmiş olsun çabucak geçer inşallahOğlan ateşli ağzı burnu tıkalı yine yavrum, kız desen saat başı uyanıyor allahımmmm dermansız dert verme yarabbim de uyusalar ben de dinlensem bari geceleyin çocuktur hasta olmadan olmaz tamam ama iyileşmiyor ki hep hasta hep hasta.
Yine kulağını tutuyordu geniz eti büyümüş olabilir kulağa vuruyor belki yine.
Çocuk büyütmeyi sonuna kadar yaşıyorrum kapasitemi aştı taşıyor bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?