Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende su tramboloni çıkarsam
Sırf ilk bikaçgün bacakları çok ağrıtıyo onun korkusuna başlayamıyorum
Yarın dönüyorum evime ve kocamla 1 aylık challenge yapacağız canıma okuyacak tutmayın beni ölçü de alacağım ekim ayına en az 5 kilo benden

Korkun benden tam gaz geliyorum hele kedi bu kadar verirken ben hala top gibiyim

Çok özür dilerim arkadaşlar inanın çok yoğun bi dönem geçirdim evet burayı aksatmak için bahane olmamalı kusura bakmayın..

Hedef aslında yazmıştım sahgull üm 59.9 diye ama galiba göremem bu hafta çünkü cuma regl günüm..

yine 59.9 yazalım da inşallah neresinden tutarsam

Oooo maşallah herkesler artı
Kızlar kaldırın totoları
Cumaya hedeflere ulaşın
Despot kaptan yapmayın beni
Kaptanım yürüyüş yaptım 40 dakika Lusi ben adet olamıyorum ama her ay aynı zaman da şişiyorum ve karın ağrım oluyor inşallah cumaya kadar iner ya

Kaptanım yürüyüş yaptım 40 dakika Lusi ben adet olamıyorum ama her ay aynı zaman da şişiyorum ve karın ağrım oluyor inşallah cumaya kadar iner ya
Senin hapın vs yok mu canım regl çok önemli ya alt üst oluyoruz

Eki Görüntüle 2540756

Öğlen yemeğim
Ekstra yağ tuz koymadım tonbalığından dolayı
50 gr küçük tonbalığı
ton balığını geçenlerde bende yedim hatta işyeri için iyi bir çözüm oldu benim için fakat yağını iyice süzdürsemde içimde bi şüphe kaldı kalmasın mı yiyeyim mi

selam kizlar
menumu yazayim acliktan da oluyorum gerci

sabah 11:00
1 dlm ekmek
1 kk kasar peyniri
menemen

17:00
1 muz 1 ceviz
sutlu kahve
1 lokma cikolata (30 calori)

18:00
1 kasik pilav
salata
5 zeytin

coook aciktim. belki bi cacik yiyebilirim
akşam doymamışsın ki zaten

ton balığını geçenlerde bende yedim hatta işyeri için iyi bir çözüm oldu benim için fakat yağını iyice süzdürsemde içimde bi şüphe kaldı kalmasın mı yiyeyim mi
Cnm bu minik olanında dı salataya ektra yağ tuz koymayınca dengeledi
Ama yap çoksa biraz süzebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…