• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

noluyooooo gittikçe artıyo ben masa başı bi memurum anacım
Yap etiketle canım bekliyorum mesai aralarında iki oryantal açsan açma germe şu bu hareketler, yarım saat bi yere gidip gelsen tempolu ohh mis halledersin sen zihnine engeller koyma :KK200:

3 öğün beslencem ya az tuttum
Şimdi ara yaparım ceviz kahve
Bide çok şükür midem küçüldü çabuk doyuyorum
Mide küçülmesi çok şahane yav hele iştahsız olmak dayanılmaz hafiflik hahhah gerçi dün lahmacunlar önüme gelince iştah heyecan aşk tavan yaptı:ıslık::KK53:
leeahmacun galp ben :KK200: :deli:

sahgull sahgull
Yeni kızlar yoklar gaptanbi hafta durmuyor kimse zeytin kraliçe ooo ben liste oluşturup oluşturup düzenliyorum sil baştan liste kalabalık dağınık vs bana da eziyet :KK62:
Sadece listedekilere tablo yapayım diyorum spor tablosu, deneme sürümündekileri 2 hafta sonra ekleyeyim listeye eklenince ne dirsin?

sahgull sahgull
Yeni kızlar yoklar gaptanbi hafta durmuyor kimse zeytin kraliçe ooo ben liste oluşturup oluşturup düzenliyorum sil baştan liste kalabalık dağınık vs bana da eziyet :KK62:
Sadece listedekilere tablo yapayım diyorum spor tablosu, deneme sürümündekileri 2 hafta sonra ekleyeyim listeye eklenince ne dirsin?
spor neyse de free liste takibi yapilsin yaa
cok zor oluyo takiplerini yapmak :27: aylik bilanco icin mesaj kovaliyorum :deli:

Mide küçülmesi çok şahane yav hele iştahsız olmak dayanılmaz hafiflik hahhah gerçi dün lahmacunlar önüme gelince iştah heyecan aşk tavan yaptı:ıslık::KK53:
leeahmacun galp ben :KK200: :deli:
Aynen tabakla bakısıyoruz son lokmalarda çok çabuk doyuyorum
Lahmacun bitanenin zararı olmazdı
İki olup bide tatlıyla birleşince çok olmus
sahgull sahgull
Aynen öyle yap
nooo artı nooooo
eve gidince kontrol ederim.
akşam erkendi geç değildi yani.5 gibi deyim.
Hadi bakalım
kaptanım ya ben bugün aceleyle tamamen unutmuşum tartılmayı eve gidince tartılsam diyeceğim ama tok olacak yarın sabah tartılıp söleyim olur mu
Alarm kur artık
Rutin haline getirin pazartesileri
dünkü menüm:
sabah
tam buğday unlu krep
domates salatalık bol yeşillik 1 dilim peynir 5 zeytin
ara:
1 kase yoğurt zencefil zerdeçal tarçın
akşam:
sebzeli kavurma
1 bardak ayran
3 lt su
sahgull sahgull
Afiyet olsun
spor neyse de free liste takibi yapilsin yaa
cok zor oluyo takiplerini yapmak :KK53: aylik bilanco icin mesaj kovaliyorum :deli:
Kimse kalmadı zaten :KK53:

D9BE282D-3979-4E93-A094-552CD5B83F92.jpeg

Ara öğünüm

Aynen tabakla bakısıyoruz son lokmalarda çok çabuk doyuyorum
Lahmacun bitanenin zararı olmazdı
İki olup bide tatlıyla birleşince çok olmus

Aynen öyle yap

Hadi bakalım

Alarm kur artık
Rutin haline getirin pazartesileri

Afiyet olsun

Kimse kalmadı zaten :KK53: