Yap etiketle canım bekliyorum mesai aralarında iki oryantal açsan açma germe şu bu hareketler, yarım saat bi yere gidip gelsen tempolu ohh mis halledersin sen zihnine engeller koymanoluyooooo gittikçe artıyo ben masa başı bi memurum anacım
Kuş kadar kız bu doyuyon mu bunla
3 öğün beslencem ya az tuttumKuş kadar kız bu doyuyon mu bunla
Bende su tramboloni çıkarsam
Mide küçülmesi çok şahane yav hele iştahsız olmak dayanılmaz hafiflik hahhah gerçi dün lahmacunlar önüme gelince iştah heyecan aşk tavan yaptı3 öğün beslencem ya az tuttum
Şimdi ara yaparım ceviz kahve
Bide çok şükür midem küçüldü çabuk doyuyorum
nooo artı noooooAslında dondurma akşam olmadaydı sorun olmazdı
Artı hissediyosan hemen çaresine bak
Cuma artı geleni vururummm topuğundan
kaptanım ya ben bugün aceleyle tamamen unutmuşum tartılmayı eve gidince tartılsam diyeceğim ama tok olacak yarın sabah tartılıp söleyim olur muGünaydınn tartııı nirde tartı
disaridaydik. aslinda disarda biseyler yiyecektik de esimin isleri yuzunden plan degisti.Arayla akşam yemeği peşpeşe olmuş
Akşamında zayıf normal acıkman cnm
spor neyse de free liste takibi yapilsin yaasahgull
Yeni kızlar yoklar gaptanbi hafta durmuyor kimse zeytin kraliçe ooo ben liste oluşturup oluşturup düzenliyorum sil baştan liste kalabalık dağınık vs bana da eziyet
Sadece listedekilere tablo yapayım diyorum spor tablosu, deneme sürümündekileri 2 hafta sonra ekleyeyim listeye eklenince ne dirsin?
Aynen tabakla bakısıyoruz son lokmalarda çok çabuk doyuyorumMide küçülmesi çok şahane yav hele iştahsız olmak dayanılmaz hafiflik hahhah gerçi dün lahmacunlar önüme gelince iştah heyecan aşk tavan yaptı
leeahmacun galp ben
Aynen öyle yapsahgull
Yeni kızlar yoklar gaptanbi hafta durmuyor kimse zeytin kraliçe ooo ben liste oluşturup oluşturup düzenliyorum sil baştan liste kalabalık dağınık vs bana da eziyet
Sadece listedekilere tablo yapayım diyorum spor tablosu, deneme sürümündekileri 2 hafta sonra ekleyeyim listeye eklenince ne dirsin?
Hadi bakalımnooo artı nooooo
eve gidince kontrol ederim.
akşam erkendi geç değildi yani.5 gibi deyim.
Alarm kur artıkkaptanım ya ben bugün aceleyle tamamen unutmuşum tartılmayı eve gidince tartılsam diyeceğim ama tok olacak yarın sabah tartılıp söleyim olur mu
Afiyet olsundünkü menüm:
sabah
tam buğday unlu krep
domates salatalık bol yeşillik 1 dilim peynir 5 zeytin
ara:
1 kase yoğurt zencefil zerdeçal tarçın
akşam:
sebzeli kavurma
1 bardak ayran
3 lt su
sahgull
Kimse kalmadı zatenspor neyse de free liste takibi yapilsin yaa
cok zor oluyo takiplerini yapmakaylik bilanco icin mesaj kovaliyorum
+200 gr
+500 gr cık
Kalmadı hakket de bizbize bu şekilde de iyiyiz çok da şey etmeyekAynen tabakla bakısıyoruz son lokmalarda çok çabuk doyuyorum
Lahmacun bitanenin zararı olmazdı
İki olup bide tatlıyla birleşince çok olmus
Aynen öyle yap
Hadi bakalım
Alarm kur artık
Rutin haline getirin pazartesileri
Afiyet olsun
Kimse kalmadı zaten
Haahaa olsa bi nasıl durcak üstündeOooo maşallah herkesler artı
Kızlar kaldırın totoları
Cumaya hedeflere ulaşın
Despot kaptan yapmayın beni
Valla listede bilsem bi ben kalcam herkesi izne ayırırım beni delirtmeyin ulennnHaahaa olsa bi nasıl durcak üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?