- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
en son hamileyken burdaydım kızım15aylık inanki hatırlamıyom belkıde dogrudur dediyin kusura bakma canımKız o kadar şey yazdım onlara da cevap versene![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en son hamileyken burdaydım kızım15aylık inanki hatırlamıyom belkıde dogrudur dediyin kusura bakma canımKız o kadar şey yazdım onlara da cevap versene![]()
sagol kaptanimSismaniye nasıl oldun cnm
Kız o kadar şey yazdım onlara da cevap versene![]()
pogacayi yedin kizartmayi niye yedinMerhabalar kızlar menum kotu ama yıne de yazacağımsabah kahvaltıya arkadasım a gıtmıs tım
Sabah 11 gıbı
2 mınık pogaca peynır zeytın azcık patates kızartması
Ara yarım kase asure
Aksam 7
1 tabak lahana sarması yogurt üzüm
1 saat yürüyus
1 bucuk lt su
Her türlü eleştiriye acıgum lutfen kızın banaki aklım basıma gelsin
![]()
aaaa evet şişmaniyeydı demi
YAa meşhur şimaniyemizaaaa evet şişmaniyeydı demi
Merhabalar kızlar menum kotu ama yıne de yazacağımsabah kahvaltıya arkadasım a gıtmıs tım
Sabah 11 gıbı
2 mınık pogaca peynır zeytın azcık patates kızartması
Ara yarım kase asure
Aksam 7
1 tabak lahana sarması yogurt üzüm
1 saat yürüyus
1 bucuk lt su
Her türlü eleştiriye acıgum lutfen kızın banaki aklım basıma gelsin
![]()
Günaydın hanımlar bugün anamgiller avukata gidiyorlar anlaşmalı boşanmak için. Çok manasız bir ruh hali içindeyim çok![]()
Annenle baban mi boşanıyor yanlış mi anladimGünaydın hanımlar bugün anamgiller avukata gidiyorlar anlaşmalı boşanmak için. Çok manasız bir ruh hali içindeyim çok![]()
Herkeze günaydınlarEvet yaa çalışınca çok yoruluyorsun
Günaydın hanımlar bugün anamgiller avukata gidiyorlar anlaşmalı boşanmak için. Çok manasız bir ruh hali içindeyim çok![]()
Evet canım doğru anladınAnnenle baban mi boşanıyor yanlış mi anladim