Bu akşam diyetini bozmaya niyetlenen arkadaşlar olursa diye şunu yazmak istedim... Ben böyle şeyler aklıma geldiğinde diyorumki eğer yersem kendime ihanet edeceğim yarın kalktığımda keşke yemeseydim diyeceğim ne zaman ertesi gün keşke demeyeceksem o günü bekleyecegim geçen sene bugün diyete baslasaydim şuanda istediğim kg da olacaktim ki biz ailecek doymak için değil keyif için yemek yerdik şimdi artık evde akşam pisirdiklerimle eşimde kg verdi kızımda sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirecek belki..
Bu akşam kiyma karabiber yumurta tuz karıştırdım yuvarladim zeytinyagli ekşili köfte yaptım terbiyesinde de yogurt ve yumurta sarısı yaptım en son nane ekledim herkes istediği kadar yedi yanında da salata o kadar... gayet tok ve hafifiz.. 6.15 te bitirdik yemek işini ben hariç acılan olursa çerez yer meyva yer ..
Bu akşam kiyma karabiber yumurta tuz karıştırdım yuvarladim zeytinyagli ekşili köfte yaptım terbiyesinde de yogurt ve yumurta sarısı yaptım en son nane ekledim herkes istediği kadar yedi yanında da salata o kadar... gayet tok ve hafifiz.. 6.15 te bitirdik yemek işini ben hariç acılan olursa çerez yer meyva yer ..