Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

19 yaşındayım bekarım 68 kıloyum hedef 55

19 yaşındayım bekarım 68 kıloyum hedef 55

Yaşın büyük avantaj metabolizma konusunda ama tabi dikkat etmezsen veremezsin..
Öğünlerinde sağlıklı seçimler yaparak ve özellikle akşam yemeği saatini öne çekerek işe başlayabilirsin..
Hayatının şu güzel yaşlarını istediğin bedende geçirmek senin elinde tatlım

Bugün öğlen;

1 Kase yoğurt çorbası (içinde un yok)
1 Tabak Çoban kavurma
1 Kase Cacık

Ben kesinlikle şeker ve unlu gıda almadığım için enerjimi yağdan karşılıyorum bu yüzden porsiyonlarım büyük oluyor yediklerimde sınır yok doyuncaya kadar yiyebiliyorum fakat dikkat edilmesi gereken konu eğer bu diyeti yaparken karbonhidrat yada şeker azda olsa alırsam direkt kg alırım.

ben 165 cm boyunda olduğum için en az 65 kg olmak istiyorum ama 70 kg bile olsa süper olur .. motivasyonum çok yüksek o yüzden iyi gidiyor zaten kilodan kaynaklı şeker çıktı ve ileride şeker hastası olmak istemediğim için 2 ay önce başladım 20 kg gitti ..beynim diyeti reddediyor hala ama

Bu kadar kısa sürede o kiloyu verebilmen büyük başarı..
Özellikle @geceninkralicesi ve biz ketojenik deneyimine şahit olmak isteriz..

Aslında çok fazla kg verdiren bir sistem olduğunu yaşayarak deneyimledim fakat çelik gibi bir sabır olması gerekli yoksa çok fazla kg alırsın ... küçük kaçamakları kesinlikle affetmiyor ... burda beraberce yaşayacağız herşeyi elimden geldiğince yazacağım

İf ile birlikte mi yapıyosun?
instada bi kadın var yapıyo ama o bayaadır yapıyo 90 lı kilolardan 59 u gördü geçen

hic kimsesi olmamak cok zor.
su an o kadar halsizim ki, bugun cocuklari okuldan alir misin diyebilecegim bi dost bi akraba olmamasinin eksikligini cok hissediyorum.

Ayy kıyamam canım benim yaa..
Annelerin hasta olmaya bile hakkı yok maalesef onlar kendilerini idare edene kadar..

hic kimsesi olmamak cok zor.
su an o kadar halsizim ki, bugun cocuklari okuldan alir misin diyebilecegim bi dost bi akraba olmamasinin eksikligini cok hissediyorum.
Canım ya
Rabbim can sağlığı versin sana yapacak bişey yok işte şartlar
Enişteyi al gel tr ye

asfarovski tatlım başlamadın mı daha menü göremedim hadiii ama

Topugumdan vur beni kaptanım aslında başladım cuma 78.5 'di bugün 77.9 bile gördüm kaptanım ama cumartesi bizimki ile birbirimize girdik sinirden elime almadım teli dun de asiri hastaydim sadece kızı emzirdim o derece

Ama bugün daha iyiyim şükür

Menü
Kahvaltı 9.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
Salatalık
Peynir Zeytin
Sapsade nescafe

Öğlen 14.00
2 kaşık yoğurda 2 kaşık yulaf 1 minik muz doğradım yarim avuç çiğ kaju ve badem

Akşam 18.30
2 kase tarhana çorbası
Baş parmagim kadar kek
1 kepçe aşure yedim

Valla biliyorum ama aşure en büyük zaafim maalesef kocam bile alay eder yıllardır

Su 2 olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…