Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol soğanlı ne yapacaktasın kaptanım bize de söyle diyete uygunsa yapayımAkşama eşim bol soğanlı bişey yap dedi aşeriyo sanki bu arada diyete başladı bu sefer kararlı gibi bakalım![]()
19 yaşındayım bekarım 68 kıloyum hedef 55O tempoda da kolay verirsin yaa benim kardeş çalıştı şok da da geberdi resmen perti çıktı 2 ayda..
Ama düzensiz besleniyosunuz sanırım ordan kaynaklanıyo sorun..
Kaç kilosun hedef ne?
Evli misin, çocuk var mı?
Kendinden bahsettin mi bilmiyorum kaçırmış olabilirim..
O tempo yoruyor ama brn 5 aydit calistigim icin vucudum alisti tempoya19 yaşındayım bekarım 68 kıloyum hedef 55
Valla et çıkardımBol soğanlı ne yapacaktasın kaptanım bize de söyle diyete uygunsa yapayım![]()
19 yaşındayım bekarım 68 kıloyum hedef 55
Inşallah yaaa burada daha çok motive oluyorum elimden geldikçe 5 ve 6 dan sonra hiçbirşey yemeyeceğim
Bu kadar kısa sürede o kiloyu verebilmen büyük başarı..
Özellikle @geceninkralicesi ve biz ketojenik deneyimine şahit olmak isteriz..
Aslında çok fazla kg verdiren bir sistem olduğunu yaşayarak deneyimledim fakat çelik gibi bir sabır olması gerekli yoksa çok fazla kg alırsın ... küçük kaçamakları kesinlikle affetmiyor ... burda beraberce yaşayacağız herşeyi elimden geldiğince yazacağım
hosgeldin, boyun kac canim?19 yaşındayım bekarım 68 kıloyum hedef 55
hic kimsesi olmamak cok zor.
su an o kadar halsizim ki, bugun cocuklari okuldan alir misin diyebilecegim bi dost bi akraba olmamasinin eksikligini cok hissediyorum.
Canım yahic kimsesi olmamak cok zor.
su an o kadar halsizim ki, bugun cocuklari okuldan alir misin diyebilecegim bi dost bi akraba olmamasinin eksikligini cok hissediyorum.