- 7 Ekim 2008
- 1.090
- 1.203
- 658
selamlar ... yeni geldim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum burda biri anlatırsa sevinirim..
110 kg ile 16.Temmuz da diyete başladım bu sabah 89,5 kg gördüm.. Spor yapma anlamında çok fazla imkanım var yaşadığım yerde ama çok üşeniyorum benim en büyük sorunum bu aslında .. gerçi bu zamana kadar yüzdüm de, yürüdüm de ama yeterli değil henüz daha sarkmalar başlamadı fakat spor yapmazsam oda olacak ve bunu istemiyorum ..
ketojenik diyet yapıyorum 2 aydır içinde şeker ve un olan hiçbirşey yemiyorum mesela patates havuç ...yada meyva gibi yediklerinizi paylaşıyorsunuz anladığım kadarıyla zamanla bende paylaşırım sizle ..
Cnm imkanın varsa sporu mutlaka hayatına katsahgull .. kabul ediyorum..
kg vermekten ve paylaşımdan öte sporla ilgili kurallara inşallah uyarım benim için işkence çünkü .. bu konuda da umarım desteği sizlerde görürüm belki yapan arkadaşlardan özenirim bilmiyorum
Hoşgeldin cnm maşallah buyumus ufaklıkgünaydınlar ben 73kiloyum 15 aylık kızım var emziriyorum 60 olmak icin burdayım inşallah hedef kıloma ulaşırım
inşallah canım cok sağol iyiyim cok şükür sen nasılsınHoşgeldin cnm maşallah buyumus ufaklık
Nasılsın
İyi çok almamıssın hemencecik verirsinn
Hoşgeldin tatlışşşherkese merhaba
bu hafta eğitimdeyim nete giremedim öğle arası fırsat bulmuşken gireyim dedim.
Eyvahhptesi tartımı veremiyorum benim baskul patladı ya.parmak ucumu değer değmez tuzla buz yakın zamanda taşınmıştım belki o esnada çok mu darbe alıp hassaslaştı bilemiyorum.bugün ilk fırsatta yenisini almak istiyorum.
Kolay gelsin canımcımherkese merhabalar yoğun bir pazartesi günü arada buldum bi dk bakınıyorum
hemen vereyimHoşgeldin tatlışşş
Gezdiğin gördüğün senin olsun menülerini alalım
aynı model aynı marka düşünüyorum memnundum ya.Eyvahh
Cnm tartılarak al eski tartına yakın tartsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?