- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
Kolay gelsin cnm. bizim evdede hergun benzer seyler yaşanıyorBugün yarım saatten fazla oryantel yaptım oğlan da şenlensin hoplasın zıplasın evdeki negtif enerji gitsin diye yok anam yok bu at at bitmedi negatiflik kavga döğüş kıyamet oğlan bebeye sataştıkça herüff kişisi de oğlana sataşıyor Hır gür ağlama hiç bitmedi gün biteydi bi dedim yav töbeleer töbeesi ne zormuş böyle hayat
Geçmiş olsun kaptanım inşallah önemli bisey çıkmazSabah aile hekimine gitcem bende gene halsizlik başladı demirim düştü gene sanırım
Bi kan tahlili yaptırayım
İnşallah cnm demir eksiliği gibiGeçmiş olsun kaptanım inşallah önemli bisey çıkmaz
Hos geldin canımMerhaba iyi geceler ben elif Kaydaş 19 yaşındayım 68 kiloyum boyum 1.60 10 kilo vermek istiyorum yardımcı olurmusunuz
Tekrar hoş geldin canımKabul ediyorum. Hoşbuldumsahgull
Adaşız bu aradaHoşbuldummm❤
Ben de canımTanıştığıma çok memnun oldum olsun ya önmli olan olgunluk bence ☺
Takım disipliniyle mümkün canımInşallah istediğim kiloya gelirim ya
Hoşgeldin tatlımmKabul ediyorum. Hoşbuldumsahgull
Afiyet olsunMenüm hatunlar
Kahvalti(11:00)
5 dilim sucuk
Avuç ici kadar ekmek
2 zeytin
Yarim kk peynir
Aksam(20:30)/hararetli bir gündü yemek gecikti/
5 kaşık ciğer sote
5 kaşık bulgur pilavı
2 bardak ayran
Su 1litre anca
Bugün nedense unuttum suyu
sahgull
Çok bişey yok aslında sadece incir fazla olmusBenim menüm bugun çok kötü gezmeye annemlere gittim
Kahvaltı 11 00 2 yumurtA kk peynir domatez salatalık 1dilim ekmek
ArA öğün kahve 3hurma fındık ceviz
Saat 17 00 annem kibe bumbar yapmıştı 1 parça yedim .et haşlama 3 parça yedim salata ayran ekmek yemedim
Köyden incir ve bal getirmisti babam 7 tane küçük yedim bi parça bal su 2.5 litre maalesef spor yoksahgull cezam neyse raziyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?