Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet cnm zor zamanları ama geçicek
Senin herifte 3. Cocuk valla bide onla uğraş

Selam kızlar

-300 ile yeni haftaya başlangıç inşallah cumaya hedefi tutturucam gibi gibi..
Benim bi de oğlan hastalandı dün gece yine hastanedeydik :/
geçmişe bakim dün ki menümle dönücem 60'ı kenarından köşesinden görmek mutlu etti beni..

Dün ki menüm sahgull

Kahvaltı 09:00:
2 tereyağında yumurta 1 dilim ekmek

Ara 12.00
1 sütlü türk kahvesi

Akşam 15.30
1 kase tavuk çorbası
1 dilim ekmek
1 çay br yogurt

Su 2 lt den azdır belki evde olunca hesaplayamıyorum ne kadar içtiğimi
Spor yok yine maalesef ama çocukların ikisi de hasta olunca bol koşturma var..
Ayrıca ctesi akşam 1 dilim baklava ve yanında 1 top dondurmaya hayır dedim
Dün de doğumgünü vardı gitmedim

Çok geç yemişsin bulgur pilavı yemeseymişsin keşke tatlım..

Öyle oldu yaa
Işte yemek hazırdı ama yiyemedim ne yazikki

Çok iyi anlıyorum seni tatlım bebelerden fırsat mı oluyo ki
Canları sağolsun..
Ama dikkat et bundan sora bugün muhtemelen artı göreceksin bulgur pilavından dolayı
Seni sahgull e havale ediyorum o cezanı verir artık

Ben
Süpersin canım hayır demenn ayrıca süper

Dünkü menüm sabah peynir domates salatalık bir kaşık ev yapımı marmelat kendim yaptm az şekerli
Öğlen patlıcan kebabı +ayran
Akşam aşure (kızlar ben bu hafta içi telafi edicem söz veriyorum) listeleri göreceksiniz zaten çok kilom olmadığı için kendimi kasmadım öğün olarak yedim zaten
Su en az 2 litre evde olunca içmeyi unutuyorum ya dışarda daha çok içiyorum şile şişe

Sen zaten yememişmiydin aşure
Ben daha tadına bakmadım
Cnm kasmanın kiloyla alakası yokki
Liste içinde kilo vermen lazım
Gördün cuma 1 kişi sbt çıksa ne kadar etkiliyor listeyi
Lütfen artık aşure görmek istemiyorum listende kalori bombası
45 dk spor cezan var beni etiketle yapınca

Tamam kaptanım yaparım sen bana ceza ver aşureme kızma  yılda bir kere yaaa söz hedefime ulaşcam bu hafta

selamlar ... yeni geldim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum burda biri anlatırsa sevinirim..
110 kg ile 16.Temmuz da diyete başladım bu sabah 89,5 kg gördüm.. Spor yapma anlamında çok fazla imkanım var yaşadığım yerde ama çok üşeniyorum benim en büyük sorunum bu aslında .. gerçi bu zamana kadar yüzdüm de, yürüdüm de ama yeterli değil henüz daha sarkmalar başlamadı fakat spor yapmazsam oda olacak ve bunu istemiyorum ..
ketojenik diyet yapıyorum 2 aydır içinde şeker ve un olan hiçbirşey yemiyorum mesela patates havuç ...yada meyva gibi yediklerinizi paylaşıyorsunuz anladığım kadarıyla zamanla bende paylaşırım sizle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…