Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Amanınnn
O neydi gıı
Menüm de söyle
Kahvalti(11:00)
Mantarlı omlet
Yarım kk peynir
3zeytin
Avuç ici kadar ekmek

Aksam(19:00)
5 kaşık et sote
Bol salata
1 bardak ayran sahgull
Çok güzell afiyet olsun
sabah
sucuklu yumurta
2 dilim patates
zeytin peynir
domates

sutlu kahve
yarim muz

ogle
dunden kalan tavuk sis
2 kasik pilav
yogurt

yarim elma

aksam 19
5 tane incir
sutlu kahve

su 1.5
spor yine yok
Afiyet olsun
5 incir çok fazla cnm incir kalorili bi meyve
Bide suyu 2 yapsan süper olur

Sırf yememek için bu sene aşure yapmıycam
Sağolsun kimsede getirmedi rahatım bu sene

Dün dışarıda piknikteydik menüyü yazamadım
Sabah 11 00 menemen (1 yumurtA 1 biber 1 domatesle yaptim)yeşillik 1 dilim tb ekmegi bitki çayı

Ara 2 incir 1 sarma

Aksam karışık kebap (2parca tavuk 1 parça pirzola ) salata ekmeksiz yarım bardak ayran

Yatmadan önce bitki çayı 3 hurma su 2.5 litre su sahgull sabah dip bucak evi sildim 30 dk bisiklet yaptım Lusi

Günaydın kızlar ❤
Yoğun bi ctesinden sora bugün biraz olsun dinlenebilmeyi umuyorum hoş sunum hazirliycam ( eve iş getirmekten nefret ediyorum )

Dün ki menüm sahgull
Kahvaltı 09.00
2 krep ve koz kapya biber

Ara :
1 sütlü kahve

Akşam 16.00
Kıyma sote 2 dilim ekmek

Su 2lt spor maalesef yok evle uğraştım o beni bayaa aciktirdi ama bence kalori harcamışımdır

Haftasonlari pek giremiyorum yine girmeye çalışırım
Hepimize iyi pazarlar

gunaydin kizlar
haftada 1.5 kilo vermen yerinde olur aslinda.
sen detox suyu az beslenme dedigin icin pyle yazdim.
dukan diyetini de arastirabilirsin.
bir de yag tuketimine cok dikkat etmek lazim
tereyagi zeytinyagi hayvansal yag, sutun yagi, peynirin yagi, kuruyemislerin yagi, avokado yagi falan hepsi kilo olarak geri donuyor.
dukanda yagli seyler ve yag komple yasak.
sirf protein ve sebzeden ibaret bir diyet.
duzgun uygulandiginda cok guzel inceltiyor.

Harikaa
Afiyet olsunn

Günaydın kızlar
Dünkü menüm sabah kahvaltı hafif bişeyler atıştırdm iki üç lokma çünküüüüüüü
Öğlen
Bi kase aşure
Akşam.
1 kase aşure
Su 2,5 litre dün çok çok iş temizlik aşure vs yoruldum inşaallah yakmışımdır

Menüm için özür kızlar valla aşerdim resmen dayanamadım kazanla yapıp iki kase yemesem olaaarrr mıydııııı

Yapma ya ben tereyağ ve zeytinyağı çıkaramadığımdan incelmiyorum demek ki

Menüm için özür kızlar valla aşerdim resmen dayanamadım kazanla yapıp iki kase yemesem olaaarrr mıydııııı
Olurdu kuzum bal gibi olurdu zaten yemişsin bir kase tadını almışsın ben bunun tadını biliyorum demen lazımdı yememen gerekiyordu... komşular getirmiş yutkundum resmen ama yemedim emzirdiğim halde iki gün göğsüm şişti süt çekti sanırım ama geçti şimdi sahgull kaptancağızımın dediği gibi yemenin sonu yok

Ben diyetisyene yıllarca gittim. 2,5 ayda 17 kilo vermişliğim var. Bana diyet bitene kadar kaçamak vermemişti. Diyete ne yazıyorsam o derdi hep, kendisi de şu an işinde çok başarılı birisi. Ben onun listelerini kendim uygulamaya çalışıyorum şu anda, sadece ikindi ara öğününü yemiyorum. Ben maalesef yiyemem dediğim gibi, sadece ödülüm olursa gerçek lezzetini alırım. Ben normal diyette değilken de kabak vs. ağzıma sürmem. Salata, protein ağırlıklı da diyet oluyor, hem de çok güzel.

Canım bende emziriyorum ama senin bebeğin küçük daha çok emzirmen lazım kendine niye zulmettin öyle yazık günah yaaa ben doğumdan sonra herşeyi yedim sadece ölçüye dikkat ederek ve sporla 27 kilo verdim bence sen de sütünü öyle etkileyecek derecede sıkma kendini

valla diyetisyen oglum kilo alsin diye tereyagi kattiriyor yemeklerine.
herseyde yag var zaten ekstradan yag alirsan zayiflaman zor.
Ben kullanıyorum canım tüm yemeklere tereyağ z.yağı kilo da vermeye engl değil eksta faydası var yağ değil mesele yeğen mesele yüksek gi li karbonhidrat vee şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…