Amanınnndun rezillikti resmen
restorana gidelim dedik,
kiz arabada uyuya kaldi indik tam girdik restorana oturucaz, kiz orta yere 3 hisimda kustu.
miletin midesi kalkti.
ozur diledik tuvalete kostuk. ustumuzu basimizi temizledik. kiz iyiyim deyince araba tuttu zaar diye oturduk masaya.
poset istedim nolur nolmaz diye. yemekler geldi. ben kizin yaninda elimde poset tetikteyim.
biraz yedik ettik. oglani yedirirken pat diye masaya kustu. kimse gormeden temizledik apar topar paket istedik kalktik.
rezillikti resmen mideleri gecen hafta cok kusunca hassaslasti galiba. yoksa virusten olsa devam ederdi diye dusunuyorum. 1 ay falan disarda yemeyiz artik
Çok güzell afiyet olsunMenüm de söyle
Kahvalti(11:00)
Mantarlı omlet
Yarım kk peynir
3zeytin
Avuç ici kadar ekmek
Aksam(19:00)
5 kaşık et sote
Bol salata
1 bardak ayransahgull
Afiyet olsunsabah
sucuklu yumurta
2 dilim patates
zeytin peynir
domates
sutlu kahve
yarim muz
ogle
dunden kalan tavuk sis
2 kasik pilav
yogurt
yarim elma
aksam 19
5 tane incir
sutlu kahve
su 1.5
spor yine yok
İyi geceler çocukları uyuttum menümu yazayım
Sabah
Fırın sebze kızartma üzerine yoğurt biraz
5 zeytin 1 ki peynir
1 dilim kepek ekmek
Öğle 1 kase asure ilk ve son asuremdi
Akşam 1 kepçe domates çorba
4 yemek kaşığı kıymalı patlıcan yemeği 2 yk bulgur pilavı
Su az oldu bugün şimdi yatmadan 1 bardak daha iciyim
sahgull
haftada 1.5 kilo vermen yerinde olur aslinda.Gün içinde peynirimi, domatesimi, yumurtamı, tavuğumu, ayranımı tükettim. Protein kaybı değil de çoğunluk olarak yağdan gitmeyebilir, kas olamaz çünkü çok yürüyüş yaptım ve spor öncesi kullanılması gereken yağ yakıcı, kas arttırıcı CLA adında eczaneden hap aldım. 1 haftadır bu kadar az yiyorum, öncesinde meyvelerimi ve ara öğünlerimi daha güzel yiyordum. Dediğiniz egzersiz çok zor geldi banaHayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım ve eleştiriler çok ağır geldi bana. Bir de 60’lı kilolarda değilim ki haftada 500-600 gr. vereyim. Diyetisyenlerin sayfalarında görüyorum 60’lı 65’li kilolarda insanlar diyetisyen kontrolünde bir de haftada 1,5-2 kilo verebiliyorlar. Ben bu kiloda bu hızda veriyorsam kilo kaybettikçe hiç veremem diye düşünüyorum maalesef...
HarikaaDün dışarıda piknikteydik menüyü yazamadım
Sabah 11 00 menemen (1 yumurtA 1 biber 1 domatesle yaptim)yeşillik 1 dilim tb ekmegi bitki çayı
Ara 2 incir 1 sarma
Aksam karışık kebap (2parca tavuk 1 parça pirzola ) salata ekmeksiz yarım bardak ayran
Yatmadan önce bitki çayı 3 hurma su 2.5 litre susahgull sabah dip bucak evi sildim 30 dk bisiklet yaptım Lusi
Afiyet olsunnGünaydın kızlar ❤
Yoğun bi ctesinden sora bugün biraz olsun dinlenebilmeyi umuyorum hoş sunum hazirliycam ( eve iş getirmekten nefret ediyorum)
Dün ki menümsahgull
Kahvaltı 09.00
2 krep ve koz kapya biber
Ara :
1 sütlü kahve
Akşam 16.00
Kıyma sote 2 dilim ekmek
Su 2lt spor maalesef yok evle uğraştım o beni bayaa aciktirdi ama bence kalori harcamışımdır
Haftasonlari pek giremiyorum yine girmeye çalışırım
Hepimize iyi pazarlar
Menüm için özür kızlar valla aşerdim resmen dayanamadım kazanla yapıp iki kase yemesem olaaarrr mıydıııııGünaydın kızlar
Dünkü menüm sabah kahvaltı hafif bişeyler atıştırdm iki üç lokma çünküüüüüüü
Öğlen
Bi kase aşure
Akşam.
1 kase aşure
Su 2,5 litre dün çok çok iş temizlik aşure vs yoruldum inşaallah yakmışımdır
Yapma yagunaydin kizlar
haftada 1.5 kilo vermen yerinde olur aslinda.
sen detox suyu az beslenme dedigin icin pyle yazdim.
dukan diyetini de arastirabilirsin.
bir de yag tuketimine cok dikkat etmek lazim
tereyagi zeytinyagi hayvansal yag, sutun yagi, peynirin yagi, kuruyemislerin yagi, avokado yagi falan hepsi kilo olarak geri donuyor.
dukanda yagli seyler ve yag komple yasak.
sirf protein ve sebzeden ibaret bir diyet.
duzgun uygulandiginda cok guzel inceltiyor.
Olurdu kuzum bal gibi olurdu zaten yemişsin bir kase tadını almışsın ben bunun tadını biliyorum demen lazımdı yememen gerekiyordu... komşular getirmiş yutkundum resmen ama yemedim emzirdiğim halde iki gün göğsüm şişti süt çekti sanırım ama geçti şimdiMenüm için özür kızlar valla aşerdim resmen dayanamadım kazanla yapıp iki kase yemesem olaaarrr mıydııııı
valla diyetisyen oglum kilo alsin diye tereyagi kattiriyor yemeklerine.Yapma yaben tereyağ ve zeytinyağı çıkaramadığımdan incelmiyorum demek ki
Ben diyetisyene yıllarca gittim. 2,5 ayda 17 kilo vermişliğim var. Bana diyet bitene kadar kaçamak vermemişti. Diyete ne yazıyorsam o derdi hep, kendisi de şu an işinde çok başarılı birisi. Ben onun listelerini kendim uygulamaya çalışıyorum şu anda, sadece ikindi ara öğününü yemiyorum. Ben maalesef yiyemem dediğim gibi, sadece ödülüm olursa gerçek lezzetini alırım. Ben normal diyette değilken de kabak vs. ağzıma sürmem. Salata, protein ağırlıklı da diyet oluyor, hem de çok güzel.Biz de seçiciyiz canım abuk subuk yemiyoruz ağzımızın tadını alıyoruz şükür.
Ama kendinle çelişiyosun işte amann vereyim hızlı gitsin detoks metoks işleri ince işler. Metabolizmayı bozar yavaşlatırsın. Sonra su içtim yaradı diye gezinirsin oralıkta. Ki zaten şu canının çektiği enfes sofraları asla yiyemeyeceksin yersen hoopp kilo gelir anında bunu da düşün !
Sen diyetisyenle ilerle lütfen bu forumda sağlıksız menüler diyetler yasak zaten!
Wasa pizza kinoa kısır kabak rende çok lezzetli ayrıca denemeden laf etme
Canım bende emziriyorum ama senin bebeğin küçük daha çok emzirmen lazım kendine niye zulmettin öyle yazık günah yaaa ben doğumdan sonra herşeyi yedim sadece ölçüye dikkat ederek ve sporla 27 kilo verdim bence sen de sütünü öyle etkileyecek derecede sıkma kendiniOlurdu kuzum bal gibi olurdu zaten yemişsin bir kase tadını almışsın ben bunun tadını biliyorum demen lazımdı yememen gerekiyordu... komşular getirmiş yutkundum resmen ama yemedim emzirdiğim halde iki gün göğsüm şişti süt çekti sanırım ama geçti şimdisahgull kaptancağızımın dediği gibi yemenin sonu yok
Canım şuan kaç kilosun özel noktalara girmeyerek neden bu kadar hızlı kilo vermek istiyorsun özetle anlatır msn bizePerşembe gününden beri regl olmama rağmen 1 kilo vermişim
Ben kullanıyorum canım tüm yemeklere tereyağ z.yağı kilo da vermeye engl değil eksta faydası var yağ değil mesele yeğen mesele yüksek gi li karbonhidrat vee şekervalla diyetisyen oglum kilo alsin diye tereyagi kattiriyor yemeklerine.
herseyde yag var zaten ekstradan yag alirsan zayiflaman zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?