• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben kullanıyorum canım tüm yemeklere tereyağ z.yağı kilo da vermeye engl değil eksta faydası var yağ değil mesele yeğen mesele yüksek gi li karbonhidrat vee şeker :KK53:
Ben çok kısmam yağdan ama dengelemek önemli
Hep söylüyorum tereyağlı yumurta yapıyorsam yağsı lor peyniri tercih ediyorum diyetteyken
Haşlama yumurta yiyorsam tam yağlı peynirde yerim

ben yine hasta oluyorum galiba
allahim isyan etmek istemiyorum
bogazlarim catliyo burnum kafam agriyor
ne zaman iyi olacagim ben yaa :KK43: bademciklerimi aldirmam lazim:hasta:
Ben liseye başlarken aldırdım ondan önce sürekli hastaydım
Bide dvitaminine baktır cnm o düşükse çok etkiliyor mutlaka baktır

ben yine hasta oluyorum galiba
allahim isyan etmek istemiyorum
bogazlarim catliyo burnum kafam agriyor
ne zaman iyi olacagim ben yaa :KK43: bademciklerimi aldirmam lazim:hasta:
Geçmiş olsun balım gaymaam sahi bu herüfleri ne zaman boşuyoduk şuan öyle bir deli aşkla yanıyorum öyle büyük öyle cayır cayır :KK53:

Menümm

Kahvaltı 10:00

289E8609-D5E4-4865-988A-79DA6D5F323D.jpeg

Öğle 13:30
Biraz et kavurma
Biraz peynir
İki çatal domatesli biber
2 minnak dilim kızarmış ekmek

Akşam 17:30

İki dlm tb ekmeğe tost yaptım

1,5 lit su

Benim menüm bugun çok kötü gezmeye annemlere gittim
Kahvaltı 11 00 2 yumurtA kk peynir domatez salatalık 1dilim ekmek
ArA öğün kahve 3hurma fındık ceviz
Saat 17 00 annem kibe bumbar yapmıştı 1 parça yedim .et haşlama 3 parça yedim salata ayran ekmek yemedim
Köyden incir ve bal getirmisti babam 7 tane küçük yedim bi parça bal su 2.5 litre maalesef spor yok sahgull sahgull cezam neyse raziyim.

Bugün yarım saatten fazla oryantel yaptım oğlan da şenlensin hoplasın zıplasın evdeki negtif enerji gitsin diye yok anam yok bu at at bitmedi negatiflik kavga döğüş kıyamet oğlan bebeye sataştıkça herüff kişisi de oğlana sataşıyor Hır gür ağlama hiç bitmedi gün biteydi bi dedim yav töbeleer töbeesi ne zormuş böyle hayat

Back