Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Iyı geceler kızlarr
Bugun Ku menum
Sabah
Haslanmıs yumurta 1 kac dılım
Kavurma 3 catal kadar
Zeytın peynır 2 dılım ekmek

Ara 2 top dondurma

Aksam
Adana kebap yanında salata koz bıber
1 kucuk parca lavas
2 lt su
Spor yapamadım ama dısardaydık 1 saat yurudum neredeyse

İyi geceler çocukları uyuttum menümu yazayım
Sabah
Fırın sebze kızartma üzerine yoğurt biraz
5 zeytin 1 ki peynir
1 dilim kepek ekmek
Öğle 1 kase asure ilk ve son asuremdi
Akşam 1 kepçe domates çorba
4 yemek kaşığı kıymalı patlıcan yemeği 2 yk bulgur pilavı
Su az oldu bugün şimdi yatmadan 1 bardak daha iciyim
sahgull

3. TAKIM HAFTALIK HEDEFLER

sahgull ==>> 65,7 ==>> hedefff 64,7
Benım hedefım 85.0 olsun kaptancımmm
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Menüm de söyle
Kahvalti(11:00)
Mantarlı omlet
Yarım kk peynir
3zeytin
Avuç ici kadar ekmek

Aksam(19:00)
5 kaşık et sote
Bol salata
1 bardak ayran sahgull
Afiyet olsun canım
sabah
sucuklu yumurta
2 dilim patates
zeytin peynir
domates

sutlu kahve
yarim muz

ogle
dunden kalan tavuk sis
2 kasik pilav
yogurt

yarim elma

aksam 19
5 tane incir
sutlu kahve

su 1.5
spor yine yok
Afiyet olsun canım

sabah
sucuklu yumurta
2 dilim patates
zeytin peynir
domates

sutlu kahve
yarim muz

ogle
dunden kalan tavuk sis
2 kasik pilav
yogurt

yarim elma

aksam 19
5 tane incir
sutlu kahve

su 1.5
spor yine yok
P.tesi dedin ben beklemedeyim p.tesiden itibaren ensendeyüm

Dıyet e odaklanamıyorum kolay yolu var mıı kızlar durumum vahim 90 ı gormek ıstemıyorum
eger tamamen kopamiyorsan haftada 1 ozgur gunun olsun mesela cuma.
sonrasinda agzina kacamak atma.
yesen tadi gececek zevki yarim saat surmeyecek.
ama istedigin kiyafetleri giyip iltifatlar almanin verdigi gurur ve yururken camekanlardan yansiyan goruntune baktiginda hissettigin ozguven kalici.
yavas gitsin ama gitsin.

Peki haftada 1 özgür gün olursa 1,5 kilo vereceğimize kaç kilo veririz ?

Kızlar çok aç hissediyorum ve böyle güzel sofralar hayalimde hep Ben nasıl dayanacağım, zayıflamam da lazım Çok moralim bozuk, neden doğuştan zayıf değiliz
Canın ne çekiyor canım mesela örnek versene neyi çok isteyip de yiyemiyorsun??
Diyeti keyifli halee getirmek önemli olan canım kısır çekiyorsa kinoa dan yapıyorum mantı mı çekti kabak rende kıyma üzerine salça sos pizza mı çekti wasa üzerine koy malzemeleri enfes ettir kebaptır şu bu serbest zaten ee daha ne olsun

Hafta da 1.5 çok canım zaten, sen bence o düşünceyi değiştirmekle başla işe. Cuma gördün listeyi herkes 300 500
Kuzum ben hızlı vermek istiyorum mesela kilom duraksadı gibi, geçen hafta hemen detoksa başladım ve sonuçta regl olmama rağmen haftada 2 kilo verdim Acelem var benim maalesef

Ben öyle yiyeceğime hiç yemem, diyetime sıkı bir şekilde devam ederim. Ben yaşamak için yiyenlerden maalesef değilim Yemeğin tadı çok önemlidir, çok seçiciyim, her şeyi yiyemiyorum bir de. 1 ayın sonunda 8 kilo civarı verdim. Ama her gün detoks suları, yeşil çaylar, form çayları, kürler, yürüyüşler Biraz daha sıkı bir diyet yaptıktan sonra sizin gibi devam ederim ama wasa, kabak, kinoa yiyemem. Aralarda kendimi ödüllendiririm mesela.

Kuzum ben hızlı vermek istiyorum mesela kilom duraksadı gibi, geçen hafta hemen detoksa başladım ve sonuçta regl olmama rağmen haftada 2 kilo verdim Acelem var benim maalesef
o zaman jillian shreding
insanity gibi belli gun sayisi olan sporlardan yapacaksin. acele sonuc bunlarla alinabilir. diyette eksilttigin seyler su kaybi protein kaybi olur saglikli olmaz.

o zaman jillian shreding
insanity gibi belli gun sayisi olan sporlardan yapacaksin. acele sonuc bunlarla alinabilir. diyette eksilttigin seyler su kaybi protein kaybi olur saglikli olmaz.
Gün içinde peynirimi, domatesimi, yumurtamı, tavuğumu, ayranımı tükettim. Protein kaybı değil de çoğunluk olarak yağdan gitmeyebilir, kas olamaz çünkü çok yürüyüş yaptım ve spor öncesi kullanılması gereken yağ yakıcı, kas arttırıcı CLA adında eczaneden hap aldım. 1 haftadır bu kadar az yiyorum, öncesinde meyvelerimi ve ara öğünlerimi daha güzel yiyordum. Dediğiniz egzersiz çok zor geldi bana Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım ve eleştiriler çok ağır geldi bana. Bir de 60’lı kilolarda değilim ki haftada 500-600 gr. vereyim. Diyetisyenlerin sayfalarında görüyorum 60’lı 65’li kilolarda insanlar diyetisyen kontrolünde bir de haftada 1,5-2 kilo verebiliyorlar. Ben bu kiloda bu hızda veriyorsam kilo kaybettikçe hiç veremem diye düşünüyorum maalesef...

Biz de seçiciyiz canım abuk subuk yemiyoruz ağzımızın tadını alıyoruz şükür.
Ama kendinle çelişiyosun işte amann vereyim hızlı gitsin detoks metoks işleri ince işler. Metabolizmayı bozar yavaşlatırsın. Sonra su içtim yaradı diye gezinirsin oralıkta. Ki zaten şu canının çektiği enfes sofraları asla yiyemeyeceksin yersen hoopp kilo gelir anında bunu da düşün !
Sen diyetisyenle ilerle lütfen bu forumda sağlıksız menüler diyetler yasak zaten!
Wasa pizza kinoa kısır kabak rende çok lezzetli ayrıca denemeden laf etme

Aynenn oyle haklısın canımm yemek yıyınce yutunca tadı kalmıyor yemıcemmmm
bir de diyeti iyi yapamasan bile yedikelrine dikkat edersen ve haftada en az 5 gun guzel spor yaparsan hizlica 10 kiloya yakinini verirsin.
Ah ne guzel olur 10 kg versem ayda
Canım tatlı hamur işi falan ıstıyor ama kısır zaten serbest degıl mı yanı 1 kase hafta da 1 olsa olur dıye bılıyorum ama once den de dıyet yaptım ben o zaman tam bugday lavasına pizza yapardım yulaf ezmesi nden puding gıbı muzlu lapa yapardım.. VS. harıka olurdu o zamanıma dönecegım ınsallahh ve sureklı buraya yazacağım yazınca moral oluyor ve sıze mahcup olmamak ıcın yemek gelmıyor ıcımden

Yoo kısır da tb pizza da yenebilir canım ama kararında işte.
Ben alternatiflerinden zevk alıyorum kararında yiyeceğime bol bol yerim diyorum çok lezzetli benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…