- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım hedefım 85.0 olsun kaptancımmm
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2309899
Kocam da yedibal tereyağ yetmemiş gibi benim tabağımdakileri de yedi buranın özel ekmeği tereyağlı peynirli yarın kahvaltıya alayım sana dedi nasıl hayır diye bağırdıysam bir daha alayım mı demez artık
Öğlen
4 yemek kaşığı barbunya pilaki
Akşam
Az balık salata
Afiyet olsun canımMenüm de söyle
Kahvalti(11:00)
Mantarlı omlet
Yarım kk peynir
3zeytin
Avuç ici kadar ekmek
Aksam(19:00)
5 kaşık et sote
Bol salata
1 bardak ayransahgull
Afiyet olsun canımsabah
sucuklu yumurta
2 dilim patates
zeytin peynir
domates
sutlu kahve
yarim muz
ogle
dunden kalan tavuk sis
2 kasik pilav
yogurt
yarim elma
aksam 19
5 tane incir
sutlu kahve
su 1.5
spor yine yok
P.tesi dedin ben beklemedeyim p.tesiden itibaren ensendeyümsabah
sucuklu yumurta
2 dilim patates
zeytin peynir
domates
sutlu kahve
yarim muz
ogle
dunden kalan tavuk sis
2 kasik pilav
yogurt
yarim elma
aksam 19
5 tane incir
sutlu kahve
su 1.5
spor yine yok
ensemde de ol tepemde deP.tesi dedin ben beklemedeyim p.tesiden itibaren ensendeyüm![]()
eger tamamen kopamiyorsan haftada 1 ozgur gunun olsun mesela cuma.Dıyet e odaklanamıyorumkolay yolu var mıı kızlar
durumum vahim 90 ı gormek ıstemıyorum
bir de diyeti iyi yapamasan bile yedikelrine dikkat edersen ve haftada en az 5 gun guzel spor yaparsan hizlica 10 kiloya yakinini verirsin.Dıyet e odaklanamıyorumkolay yolu var mıı kızlar
durumum vahim 90 ı gormek ıstemıyorum
Peki haftada 1 özgür gün olursa 1,5 kilo vereceğimize kaç kilo veririz ?eger tamamen kopamiyorsan haftada 1 ozgur gunun olsun mesela cuma.
sonrasinda agzina kacamak atma.
yesen tadi gececek zevki yarim saat surmeyecek.
ama istedigin kiyafetleri giyip iltifatlar almanin verdigi gurur ve yururken camekanlardan yansiyan goruntune baktiginda hissettigin ozguven kalici.
yavas gitsin ama gitsin.
Hafta da 1.5 çok canım zaten, sen bence o düşünceyi değiştirmekle başla işe. Cuma gördün listeyi herkes 300 500Peki haftada 1 özgür gün olursa 1,5 kilo vereceğimize kaç kilo veririz ?
Canın ne çekiyor canım mesela örnek versene neyi çok isteyip de yiyemiyorsun??Kızlar çok aç hissediyorum ve böyle güzel sofralar hayalimde hepBen nasıl dayanacağım, zayıflamam da lazım
Çok moralim bozuk, neden doğuştan zayıf değiliz
![]()
Kuzum ben hızlı vermek istiyorum mesela kilom duraksadı gibi, geçen hafta hemen detoksa başladım ve sonuçta regl olmama rağmen haftada 2 kilo verdimHafta da 1.5 çok canım zaten, sen bence o düşünceyi değiştirmekle başla işe. Cuma gördün listeyi herkes 300 500
Ben öyle yiyeceğime hiç yemem, diyetime sıkı bir şekilde devam ederim. Ben yaşamak için yiyenlerden maalesef değilimCanın ne çekiyor canım mesela örnek versene neyi çok isteyip de yiyemiyorsun??
Diyeti keyifli halee getirmek önemli olan canım kısır çekiyorsa kinoa dan yapıyorum mantı mı çekti kabak rende kıyma üzerine salça sos pizza mı çekti wasa üzerine koy malzemeleri enfes ettir kebaptır şu bu serbest zaten ee daha ne olsun
o zaman jillian shredingKuzum ben hızlı vermek istiyorum mesela kilom duraksadı gibi, geçen hafta hemen detoksa başladım ve sonuçta regl olmama rağmen haftada 2 kilo verdimAcelem var benim maalesef
![]()
Gün içinde peynirimi, domatesimi, yumurtamı, tavuğumu, ayranımı tükettim. Protein kaybı değil de çoğunluk olarak yağdan gitmeyebilir, kas olamaz çünkü çok yürüyüş yaptım ve spor öncesi kullanılması gereken yağ yakıcı, kas arttırıcı CLA adında eczaneden hap aldım. 1 haftadır bu kadar az yiyorum, öncesinde meyvelerimi ve ara öğünlerimi daha güzel yiyordum. Dediğiniz egzersiz çok zor geldi banao zaman jillian shreding
insanity gibi belli gun sayisi olan sporlardan yapacaksin. acele sonuc bunlarla alinabilir. diyette eksilttigin seyler su kaybi protein kaybi olur saglikli olmaz.
Biz de seçiciyiz canım abuk subuk yemiyoruz ağzımızın tadını alıyoruz şükür.Ben öyle yiyeceğime hiç yemem, diyetime sıkı bir şekilde devam ederim. Ben yaşamak için yiyenlerden maalesef değilimYemeğin tadı çok önemlidir, çok seçiciyim, her şeyi yiyemiyorum bir de. 1 ayın sonunda 8 kilo civarı verdim. Ama her gün detoks suları, yeşil çaylar, form çayları, kürler, yürüyüşler
Biraz daha sıkı bir diyet yaptıktan sonra sizin gibi devam ederim ama wasa, kabak, kinoa yiyemem. Aralarda kendimi ödüllendiririm mesela.
Aynenn oyle haklısın canımm yemek yıyınce yutunca tadı kalmıyor yemıcemmmmeger tamamen kopamiyorsan haftada 1 ozgur gunun olsun mesela cuma.
sonrasinda agzina kacamak atma.
yesen tadi gececek zevki yarim saat surmeyecek.
ama istedigin kiyafetleri giyip iltifatlar almanin verdigi gurur ve yururken camekanlardan yansiyan goruntune baktiginda hissettigin ozguven kalici.
yavas gitsin ama gitsin.
Ah ne guzel olur 10 kg versem aydabir de diyeti iyi yapamasan bile yedikelrine dikkat edersen ve haftada en az 5 gun guzel spor yaparsan hizlica 10 kiloya yakinini verirsin.
Canım tatlı hamur işi falan ıstıyor ama kısır zaten serbest degıl mı yanı 1 kase hafta da 1 olsa olur dıye bılıyorum ama once den de dıyet yaptım ben o zaman tam bugday lavasına pizza yapardım yulaf ezmesi nden puding gıbı muzlu lapa yapardım.. VS. harıka olurdu o zamanıma dönecegım ınsallahh ve sureklı buraya yazacağım yazınca moral oluyor ve sıze mahcup olmamak ıcın yemek gelmıyor ıcımdenCanın ne çekiyor canım mesela örnek versene neyi çok isteyip de yiyemiyorsun??
Diyeti keyifli halee getirmek önemli olan canım kısır çekiyorsa kinoa dan yapıyorum mantı mı çekti kabak rende kıyma üzerine salça sos pizza mı çekti wasa üzerine koy malzemeleri enfes ettir kebaptır şu bu serbest zaten ee daha ne olsun
Yoo kısır da tb pizza da yenebilir canım ama kararında işte.Aynenn oyle haklısın canımm yemek yıyınce yutunca tadı kalmıyor yemıcemmmm
Ah ne guzel olur 10 kg versem ayda
Canım tatlı hamur işi falan ıstıyor ama kısır zaten serbest degıl mı yanı 1 kase hafta da 1 olsa olur dıye bılıyorum ama once den de dıyet yaptım ben o zaman tam bugday lavasına pizza yapardım yulaf ezmesi nden puding gıbı muzlu lapa yapardım.. VS. harıka olurdu o zamanıma dönecegım ınsallahh ve sureklı buraya yazacağım yazınca moral oluyor ve sıze mahcup olmamak ıcın yemek gelmıyor ıcımden