gecmis olsun canim guzel menuSlm hatunlar
Bi parca daha iyiyim çok şükür
Kahvalti(11:30)
Avuç ici kadar ekmek
5 zeytin
1 köz kapya biber
Yarim kk peynir
Öğle (17:30)
1 sade türk kahvesi
2 hurma
Aksam(19:35)
1 kase (3kepce)boll acılı tavuk çorbası
1 muz
Su 2 litresahgull
30 dk yürüyüş==>> 60 puan @kedilovic
Sağol kuzumgecmis olsun canim guzel menu
tavuk ve aci kombini olunca corba insani bayagi terletip rahatlatiyor sevmedigim halde hasta olunca icmeye calisirimSağol kuzum
Çorba iyi geldi
Canim hallolmayacak telaş yapacak bi kilo değil ki sen 7 li rakamlara inmişsin psikolojik sınırı da aşmışsın yani telaş yapma burda bizimle kal evelallah tığ gibi olursun hiç bişey yedirmiyo burdakiler87 civarındaydı, şimdi 79,5
Aynen süper nimet vallahitavuk ve aci kombini olunca corba insani bayagi terletip rahatlatiyor sevmedigim halde hasta olunca icmeye calisirim
Çok güzel menün kuzum ama hastasın vücuda direnç lazım yarın kahvaltıda taze biber maydonoz fln yiyebilirsin c vitamini acısından tekrar geçmiş olsun..Slm hatunlar
Avuç ici kadar ekmek
5 zeytin
1 köz kapya biber
Yarim kk peynir
1 sade türk kahvesi
2 hurma
1 muz
Su 2 litresahgull
Çok sağol kuzumÇok güzel menün kuzum ama hastasın vücuda direnç lazım yarın kahvaltıda taze biber maydonoz fln yiyebilirsin c vitamini acısından tekrar geçmiş olsun..
SüperCanim hallolmayacak telaş yapacak bi kilo değil ki sen 7 li rakamlara inmişsin psikolojik sınırı da aşmışsın yani telaş yapma burda bizimle kal evelallah tığ gibi olursun hiç bişey yedirmiyo burdakiler
Sizce listemdeki akşam yemeğini çorba veya menemenle mi değiştirsem ?Onlarca diyetisyene gitmiş biri olarak ve deneyerek kilo vermesi duranlara nacizane önerim:
Kahvaltı => 1 dilim kepek/çavdar/tam buğday vs. ekmek + 1 dilim peynir + Sınırsız sevdiğiniz salatalar ( Yağsız ve bol pul biberli)
Akşam => 250 gram suda haşlanmış tavuk göğsü ( Pul biber ve karabiberli ) + 1 büyük bardak ayran ( İçine keten tohumu katılarak içiliyor ) + Sınırsız sevdiğiniz salatalar ( Yağsız ve pul biberli )
Akşam Ara Öğünü => 1 bardak yarım yağlı süt ( Tarçınlı )
Günde 2,5 - 3 L su
Her sabah elma sirkeli suyla güne başlamak
Günde 2-3 yeşil çay + Form çayı
Tüm öğünler bittiği zaman, acıkmışken haşlanmış limon kürü
Günde şekersiz 1-2 Türk Kahvesi
Haftada en az 1 saat yürüyüş ( Vücudumuzda sarkma ya da çatlak oluşmaması için )
Bu listeyle çok aç kalırsanız öğle 1 çorba ya da haşlanmış patates yiyebilirsiniz.
Bu liste detoks listesidir, sürekli uygulanamaz sadece kilo vermemiz durakladığı zaman.
Yağınızın çok olduğu bölgelerinize sarkma olmaması için yürüyüşten sonra duş aldığınız vücudunuza bebek yağı, nemlendirici krem vs. sürebilirsiniz.
Diyet yapmama rağmen haftada 1 kilo verdiğim için araştırmalarım sonucu şu anda böyle bir liste uyguluyorum ve sonuçları fark ediliyor.
Herkesin kendi fikri ben sadece yardımcı olmak istedim ☺ İnşallah bu kilolarımız hızlı ve kalıcı bir şekilde gider ve bir daha geri gelmez.
Acelem var, özelden anlatabilirim isteyen herkese. Ortaya yazmak istemiyorumKahve yürüyüş sonrası odemini alır tabi farkeder yürüyüşten vazgeçme kaç yaşındasın bu arada ne bu acele bi programın mi var kuzum ?
Daha yeni düzeldi miden üşütme
Karbon ağırlıklı olmusMenümsahgull
Kahvaltı 08.00 ( if yapamıyorum yaa haftaya başlıycam)
2 dilim ekmek 2 tereyağlı yumurta
Ogle 12.00
2 kasik kadar kısır ve marul domates salatalık
1 sade Türk kahvesi
Akşam 18.30
Kurufasulye
3 lt de suyum var
Yine 200 squat 100 mekiğim var yürüyüş yapamadım bugün @kedilovic
Afiyet olsun akşam gerçekten geç olmussabah 9:30
1.5 haslanmis yumurta
1 dlm tb ekmegi az kasar 2 ince dilim sucuk
domates
ogle 14:30
2 kirmizi pancar koku,
1 kase haslanmis taze fasulye
2 kasik suzme yogurt
ara 17:00
1 protein bar(100 kalori)
sutlu kahve
aksam 20:00 (yemek yapmam biraz gecikince aksamim da gec oldu)
1 dilim firinda somon
1 kk kadar kizarmis hellim peyniri
su 2 lt
spor yok
Artık okadar gitmez ödemler gittiKızlar ilk ay 7 kilo veren ben, önümüdeki ay kaç kilo veririm ?
Afiyet olsunSlm hatunlar
Avuç ici kadar ekmek
5 zeytin
1 köz kapya biber
Yarim kk peynir
1 sade türk kahvesi
2 hurma
1 muz
Su 2 litresahgull
Bu hafta artık kaçamak hakkın yokbenim istah acilinca tam acilir da bugun persembe diye tuttum kendimi
(bu tutmus halim)
Tamam cnmÇocukların bu kez oksurukleri basladi
Hatta oglan da hırıltı var
Yarına randevu aldım 10.40 a
Büyük ihtimalle gelince tartılırım kaptanımsahgull
Sebze yemeği olsa daha iyi olur sankiSizce listemdeki akşam yemeğini çorba veya menemenle mi değiştirsem ?
Bende aynı durumdayım cnmİyi geceler bayanlar karnin guruldayarak yatmak güzel his doğru yolda olduğumu hissettiriyor
Canım listen ölçülü amaSizce listemdeki akşam yemeğini çorba veya menemenle mi değiştirsem ?
Ben de ben deBende aynı durumdayım cnm
bu hafta takimin yildizi olacagimDaha yeni düzeldi miden üşütme
Karbon ağırlıklı olmus
Ve tartıtadan önce kurufasulye nohut gibi gazlı şeyler yemiyoruz cnm
Afiyet olsun akşam gerçekten geç olmus
Artık okadar gitmez ödemler gitti
4-5 kilo versen ideal
Afiyet olsun
Bu hafta artık kaçamak hakkın yok
Özellikle hergün menü yazcaksın ve ben inceliycem özellikle
Tamam cnm
Sebze yemeği olsa daha iyi olur sanki
Bir gün protein yap birgün sebze
Sadece akşam yiyorum çünkü öğleden sonra uyanıyorum, acaba bu yüzden mi kilo vermem bana göre yavaş ?Canım listen ölçülü ama
Bi gün sebze ile bi gun et ile değiş tokuş yapabilirsin
Yada öğleni doyurucu yersin
Akşamı salatayla geçersin falan filan
Ben de ben de
Olabilir canımSadece akşam yiyorum çünkü öğleden sonra uyanıyorum, acaba bu yüzden mi kilo vermem bana göre yavaş ?
Harika kaptanım afiyet olsunBende menümü toplu halde paylaşayım
Kahvaltı 10:45
Eki Görüntüle 2309262
Akşam 17:45
Eki Görüntüle 2309263
2 lit su
1 kupa maydanozlu limonlu çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?