Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ne yazik ki mikroplarla tanışıyorlarYine fenalardayım. Oğlan kreşe başladı ama bir gülmedi yüzümüz yahu her gün mü hasta olunur daha kara kış bile gelmedi sonbahara yeni girdik 15 gündür hasta ağız burun öksürük naz niyaz mutsuzluk ağlama gece uykudan uyanma ve bi daha uyumama..
Hep mi böyle olacak halimiz. Kız desen o da feryat figan ağlıyor uyumuyor uyusa saat başı kalkıyor.
Hayat çok zor çok yıpranıyorum yaşlanıyorum sanki sinir asabi oluyorum dinlenemeyince çocuklara da sabrım kalmıyor bağırıp çağırıyorum.
Bitmeyecek değil mi bu zorluklar hastalıklar ...
canim ilk krese basladiklarinda oyle oluyor.Yine fenalardayım. Oğlan kreşe başladı ama bir gülmedi yüzümüz yahu her gün mü hasta olunur daha kara kış bile gelmedi sonbahara yeni girdik 15 gündür hasta ağız burun öksürük naz niyaz mutsuzluk ağlama gece uykudan uyanma ve bi daha uyumama..
Hep mi böyle olacak halimiz. Kız desen o da feryat figan ağlıyor uyumuyor uyusa saat başı kalkıyor.
Hayat çok zor çok yıpranıyorum yaşlanıyorum sanki sinir asabi oluyorum dinlenemeyince çocuklara da sabrım kalmıyor bağırıp çağırıyorum.
Valla şuan öyle bitkinim ki moral oldu biraz söylediklerin. Hep ileri bi zaman dilimin de mutlu olacağız diye bekliyoruz hep. Şuan çok yıpranık haldeyiz eşim de öyle. Uykumuz bile problem . herkes işi gücü bırakıp çocuklarla ilgilense yine olmuyor yetemiyoruz. Annem yanımda olsa omzunda hüngür hüngür ağlayacağım. Ebeveyn olmak çok güç gerektiriyor çok sabır ve çokça kendinden vazgeçme..canim ilk krese basladiklarinda oyle oluyor.
ama iyi yani kizin oglundan bagisiklik kazanacak onda fazla olmayacak.
oglun da ilkokulda cok hastalanmayacak
Evet mecburuz ama yoruluyor insan!Canim ne yazik ki mikroplarla tanışıyorlar
Evde hep hijyenik temiz ortam sunuyoruz
Bu yüzden dışarısı sasirtiyo vücudu
Uykusuzluk bende de fena sinir yapiyor çok asabi oluyorum
Allah güç kuvvet sabir versin bizlere
Bak şimdi yatağa gitmeye korkuyorum
Çünkü ağlama sesiyle uyanmak kâbus gibi
Ama onlar da hasta muhtaç deyip gidiyorum
Anneyiz güçlü olmaya mecburuz![]()
Benim ne yapmam gerekiyor peki ?Olabilir canım
Çünkü alman gereken kalorinin altında almak da vücudu korumaya itiyor
Bu da vücudun kilo vermeye direnç göstermesi demek
Harika kaptanım afiyet olsun
Benim geçen hafta 73.8 di cnmmurya07 S Salty
Canim cocuklarim
pretty_rose
Kızlad kilolarınızı önceki hafta su bu hafta bukadar diye paylaşırsanız sevinirim ve mutlaka beni etiketleyin
Ben kresede göndermiyorum ama benimki de hastaYine fenalardayım. Oğlan kreşe başladı ama bir gülmedi yüzümüz yahu her gün mü hasta olunur daha kara kış bile gelmedi sonbahara yeni girdik 15 gündür hasta ağız burun öksürük naz niyaz mutsuzluk ağlama gece uykudan uyanma ve bi daha uyumama..
Canım öncelikle uyku saatlerini düzenle neden okadar geç kalkıyorsunBenim ne yapmam gerekiyor peki ?
Yine fenalardayım. Oğlan kreşe başladı ama bir gülmedi yüzümüz yahu her gün mü hasta olunur daha kara kış bile gelmedi sonbahara yeni girdik 15 gündür hasta ağız burun öksürük naz niyaz mutsuzluk ağlama gece uykudan uyanma ve bi daha uyumama..