• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yine fenalardayım. Oğlan kreşe başladı ama bir gülmedi yüzümüz yahu her gün mü hasta olunur daha kara kış bile gelmedi sonbahara yeni girdik 15 gündür hasta ağız burun öksürük naz niyaz mutsuzluk ağlama gece uykudan uyanma ve bi daha uyumama..
Hep mi böyle olacak halimiz. Kız desen o da feryat figan ağlıyor uyumuyor uyusa saat başı kalkıyor.
Hayat çok zor çok yıpranıyorum yaşlanıyorum sanki sinir asabi oluyorum dinlenemeyince çocuklara da sabrım kalmıyor bağırıp çağırıyorum.
Bitmeyecek değil mi bu zorluklar hastalıklar ...

Yine fenalardayım. Oğlan kreşe başladı ama bir gülmedi yüzümüz yahu her gün mü hasta olunur daha kara kış bile gelmedi sonbahara yeni girdik 15 gündür hasta ağız burun öksürük naz niyaz mutsuzluk ağlama gece uykudan uyanma ve bi daha uyumama..
Hep mi böyle olacak halimiz. Kız desen o da feryat figan ağlıyor uyumuyor uyusa saat başı kalkıyor.
Hayat çok zor çok yıpranıyorum yaşlanıyorum sanki sinir asabi oluyorum dinlenemeyince çocuklara da sabrım kalmıyor bağırıp çağırıyorum.
Canim ne yazik ki mikroplarla tanışıyorlar
Evde hep hijyenik temiz ortam sunuyoruz
Bu yüzden dışarısı sasirtiyo vücudu:(
Uykusuzluk bende de fena sinir yapiyor çok asabi oluyorum
Allah güç kuvvet sabir versin bizlere
Bak şimdi yatağa gitmeye korkuyorum
Çünkü ağlama sesiyle uyanmak kâbus gibi
Ama onlar da hasta muhtaç deyip gidiyorum
Anneyiz güçlü olmaya mecburuz 😔

canim ilk krese basladiklarinda oyle oluyor.
ama iyi yani kizin oglundan bagisiklik kazanacak onda fazla olmayacak.
oglun da ilkokulda cok hastalanmayacak

canim ilk krese basladiklarinda oyle oluyor.
ama iyi yani kizin oglundan bagisiklik kazanacak onda fazla olmayacak.
oglun da ilkokulda cok hastalanmayacak
Valla şuan öyle bitkinim ki moral oldu biraz söylediklerin. Hep ileri bi zaman dilimin de mutlu olacağız diye bekliyoruz hep. Şuan çok yıpranık haldeyiz eşim de öyle. Uykumuz bile problem . herkes işi gücü bırakıp çocuklarla ilgilense yine olmuyor yetemiyoruz. Annem yanımda olsa omzunda hüngür hüngür ağlayacağım. Ebeveyn olmak çok güç gerektiriyor çok sabır ve çokça kendinden vazgeçme..

Canim ne yazik ki mikroplarla tanışıyorlar
Evde hep hijyenik temiz ortam sunuyoruz
Bu yüzden dışarısı sasirtiyo vücudu:KK43:
Uykusuzluk bende de fena sinir yapiyor çok asabi oluyorum
Allah güç kuvvet sabir versin bizlere
Bak şimdi yatağa gitmeye korkuyorum
Çünkü ağlama sesiyle uyanmak kâbus gibi
Ama onlar da hasta muhtaç deyip gidiyorum
Anneyiz güçlü olmaya mecburuz 😔
Evet mecburuz ama yoruluyor insan!
Allah kolaylık versin canım sana da

***3. Takım 640. Etap***

Sahgull (66///%)

Hepfitim (83,6///%)
uykucu melek(63,9///%)
ervanazlim(83,7///%)
Pisi pisi kopatim(68,6///%)

Kedilovic(64,7//%)
Olvidos (69,1///%)

3. Takım ortalaması :

Ben kresede göndermiyorum ama benimki de hasta
mevsim geçişlerinde oluyo
e tabi sağlıklı beslenememe sonucu bağışıklık çökuyo en ufak bi mikrobla vücut savasamiyo hasta düşüyo
Senin oğlan içiyorsa ıhlamur , nane limon bitki çayı .....yap
Rabbim bizleri ve yavrularımızı tüm kötülüklerden hastalıklardAn korusun
bu cuma sabahı cookkkk amin

YENİ ÜYELER

pretty_rose pretty_rose başlangıç tarihi ( 22/08/2019) , başlangıç kilosu ( 62,7) hedef kilosu (55)

@Canpare başlangıç tarihi ( 21/08/2019) başlangıç kilosu (69) , hedef kilosu (57)

@murya07 başlangıç tarihi (30/08/2019) başlangıç kilosu (80,4) hedef kilo (65)

@Canim cocuklarim başlangıç tarihi ( 06/09/2019) başlangıç kilosu ( 74,6) hedef kilosu (65)

Kuzum oğluna bağışıklık güçlendirici bişey veriyo musun? Kreşe gidiyorsa artık bi takviyeye başla bence..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki çocuklarımızın arası aynı küçük 1.5 yaşına gelene dek sabır sonrasında rahatlarsın kuzum ama evet zorr çok zorr en azından senin evde olma avantajın var..

günaydınnnnn
kızlar hem rahatsızdım hemde toplantılar vs bir türlü gelemedim
eskiden kendi odam ve bana ait pc m vardı şimdi 12 kişi aynı odadayız zor oluyor.
bitmekl bilmeyen bi reglim var artık regllikten çıktı kanama cok olunca eve gidip bayılıyordum.
ayıldığım ilk anda eliptik yaptım.
bugün çok erken tartılmak zorunda kaldım.sabitim ne yazıkki.
sahgull sahgull canım istersen haftaya al beni ister bu hafta al.
takıma girince daha cok zorlarım sorumluluğu daha fazla.söz veriyorum.
sözümü tutamazsam çıkarım.

Lusi Lusi orzac marka balik yağı almanı tavsiye ederim.çocuklarda hem sakinlik hemde direnç yapıyor.
ben oğluma kullandım cok memnun kaldım .birde bi kan baktır demiri d vitamini eksikse takviye ver onlarda cok etkiliyor.
canım sende kullan hem psikolojin hem direncin için.
çünkü kilo verirken yağ yakarken yağ da depolanan artık maddeler vucuttan atılıyor onlarda insanı halsiz ve mutsuz tahammülü az yapıyor.instagramda takip ettiğim bi kaç güvenilir dr var.güzel paylaşımları var bu konularda.

Back