Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tayt giymiyon mu kız evde aaa ben taytsız duramam herif akşam beni taytsız görse aman allahım bi gariplik var der tayt=ben
Valla giymiyom hem kâlcam hem basenlerim olduğu için rahat etmiyom giydiğimde sanki biri beni sikiyo vücudum kaşıniyo

Sabah 5 kayısı bi kaç ceviz fındık ve yeşil çay
13:30
İki yumurta
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı labne

15:00yarım kase makarna Oğluma yedirirken hüplettim:))
17:30 dibek kahvesi
Bir küçük parça bitter

3 litre su
Makarna ve çikolata yedim diye başka bişey yemedim yarın büyük gün regl oldum dün inşaallah yarına ödem kalmaz daaa

Perşembe yenilir mi onlar
Bak listedeyken istemem öyle hüplettim falan

Sabah 7 30 iki kayısı iki incir
Kahvaltı 10 30 1 domatez 1 yumurtA 1 biber ile yapılmış omlet yeşillik 1 dilim ekmek 1 fincan yeşil çay

Öğlen 15 00 fırında 2 kaşık kızartma 4 küçük köfte bir bardak ayrAn 1 dilim b.ekmeği

17 30 kahve

18 30 salatanın içine 1 parça köy tavuğu dilimledim
21 00 1 fincan rezene
sahgull
3 LITRE SU 30 DK bisiklet Lusi

Çok güzel tatlim bence sen de yarın güzel bi rakam göreceksin

Menüm sahgull

Kahvaltı 08.00 ( if yapamıyorum yaa haftaya başlıycam)
2 dilim ekmek 2 tereyağlı yumurta

Ogle 12.00
2 kasik kadar kısır ve marul domates salatalık
1 sade Türk kahvesi

Akşam 18.30
Kurufasulye
3 lt de suyum var

Yine 200 squat 100 mekiğim var yürüyüş yapamadım bugün Lusi

Bana bu menüler hiç abartı gelmiyor diyetisyenler de yazabiliyo makarna bitter çikolata ki reglmişsin daha ne olsun..
Bayaa da erken yemişsin Aysegul Coruhlu aksam 5 den sonra hic bişey yemeyerek çok guzel kilo verebilirsiniz der..
Umarım yarın 61 ı görürsün tatlim

Yavrum dur sana kavanoz yollayayım zira ağzından bal damlıyor israf olmasın aynen iki gündür tatlı krizim var bi küçük parça ile geçiştirmeye çalışıyorum zaten bugün hiç ekmek de yemedim akşam da bişey yemedim diye makarnayı sa önemsemiyorum yarın 2 gibi evde olcam zaten tartı günü olduğu için de aç olacam o saate kadar ne var ne yok gider bir litre daha su içip yatayım zabbbahın köründe kalkacağım

Aman o kadar su içip de gece wc yi bekleme boşver gitmiştir o gitmis stres yapma stres de vücutta yağ depoluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…