aynen oyle.Valla şuan öyle bitkinim ki moral oldu biraz söylediklerin. Hep ileri bi zaman dilimin de mutlu olacağız diye bekliyoruz hep. Şuan çok yıpranık haldeyiz eşim de öyle. Uykumuz bile problem . herkes işi gücü bırakıp çocuklarla ilgilense yine olmuyor yetemiyoruz. Annem yanımda olsa omzunda hüngür hüngür ağlayacağım. Ebeveyn olmak çok güç gerektiriyor çok sabır ve çokça kendinden vazgeçme..
doğru dedin canım bi ara propolis kullandık ama faydasını görmedim diye bıraktım.Lusi orzac marka balik yağı almanı tavsiye ederim.çocuklarda hem sakinlik hemde direnç yapıyor.
ben oğluma kullandım cok memnun kaldım .birde bi kan baktır demiri d vitamini eksikse takviye ver onlarda cok etkiliyor.
canım sende kullan hem psikolojin hem direncin için.
çünkü kilo verirken yağ yakarken yağ da depolanan artık maddeler vucuttan atılıyor onlarda insanı halsiz ve mutsuz tahammülü az yapıyor.instagramda takip ettiğim bi kaç güvenilir dr var.güzel paylaşımları var bu konularda.
işte bi ara propolis kullandım sonra bıraktım. denedim çok faydalı dediğiniz şeyler varsa kullanırım ben deKuzum oğluna bağışıklık güçlendirici bişey veriyo musun? Kreşe gidiyorsa artık bi takviyeye başla bence..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki çocuklarımızın arası aynı küçük 1.5 yaşına gelene dek sabır sonrasında rahatlarsın kuzum ama evet zorr çok zorr en azından senin evde olma avantajın var..
geçen hafta 79.1 bu hafta 79.1
sahgull
Canim cocuklarim
ben diyet yaparken kabız oluyorum bi fırsat bulup magnezyum alamadım bana cok iyi geliyor.
kilom 68.9
özür dilerim herkesten hasta olunca 2 gün koyverdim gitti yalan yok sandviç tarzı beslendim
ı ve i harflerini dikkatli kullanmalıyız ın örneği ehuhehehValla giymiyom hem kâlcam hem basenlerim olduğu için rahat etmiyom giydiğimde sanki biri beni sikiyo vücudum kaşıniyo
balık yağları balığın neresinden lede edildiği ağır metal içerip içermediği yönden garantili olmalı.orzacta sertifika var.ve yerli.birde karlson var oda yabancı onunda değerleri iyi.doğru dedin canım bi ara propolis kullandık ama faydasını görmedim diye bıraktım.
neden orzac peki ?
ben de tebrük isterüm gaptan sondan ikinciyümCuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
*Bir üstte yer alan listenin güncellenmiş halidir* BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . Yena (8.Takım) ► 07.11.16 ► 111,70 ► 67,50 ► 44,20 ► 39,57% 2 . bilinmeyenkullanici (4. Takım) ► 14.07.17 ► 94,00 ► 61,80 ► 32,20 ► 34,26% 3 . inatettimolacak (5. Takım) ► 15.04.16 ► 91,00 ►...www.kadinlarkulubu.com
Hepfitim tebrikler 2. Olmussun
easyfishoil var reklamları dönüyor tadı iyi vs diye o nasıl ki acaba ona da bi bakiimbalık yağları balığın neresinden lede edildiği ağır metal içerip içermediği yönden garantili olmalı.orzacta sertifika var.ve yerli.birde karlson var oda yabancı onunda değerleri iyi.
Vay hain kedii
şimdi düşüneyim profiline ne yazsan bi hafta duracak demiştin ehuhehu du zalımlık düşüneceğümVay hain kedii
Kırdın direnci darısı başıma
Tebriklerr
kilom 68.9
özür dilerim herkesten hasta olunca 2 gün koyverdim gitti yalan yok sandviç tarzı beslendim
sahgull
Haftaya telafi edersin cnm
Liste durumuna göre değerlendireyim cnmgeçen hafta
79.1
bu hafta 79.1
giden 0
yüzde %0
başlangıç 80.4
hedef 65
Canımm kedimmm balımm kedim çıtır kedimmmşimdi düşüneyim profiline ne yazsan bi hafta duracak demiştin ehuhehu du zalımlık düşüneceğüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?