Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aynen oyle.
bak oglan saat 6 da uyandi. beni de dikti ayaga. ben de eseklik ettim 2ye kadar oturdum. uykusuzluktan oluyorum simdi.
bi ara saat 10 da uyuyordum hem sabrim artmisti hem psikolojim duzelmisti. uyku cok onemli.seninkiler benek sayilir. bi de hastalar.
simdi okula biraktiktan sonra 2 saat uyuyacagim.

herkese günaydın dünkü menüm:
sabah:
1 dilim kepekli ekmekle yapılmış kaşarlı tost
domates salatalık 5 zeytin
ara:
kayısılı form çayı 5 fındık 5 leblebi
öğle:
yağsız tavada yapılmış tavuk göğüs el büyüklüğünde
sebze söğüş
ara:
1 şekersiz türk kahvesi
akşam:
1 kepçe mercimek çorba
1 tabak fırın karışık kızartma koca bir tepsiye 2 yk zeytinyağı koydum
yoğurt
2 lt su
sahgull

doğru dedin canım bi ara propolis kullandık ama faydasını görmedim diye bıraktım.
neden orzac peki ?

işte bi ara propolis kullandım sonra bıraktım. denedim çok faydalı dediğiniz şeyler varsa kullanırım ben de

geçen hafta 79.1 bu hafta 79.1
sahgull
Canim cocuklarim

ben diyet yaparken kabız oluyorum bi fırsat bulup magnezyum alamadım bana cok iyi geliyor.
kilom 68.9
özür dilerim herkesten hasta olunca 2 gün koyverdim gitti yalan yok sandviç tarzı beslendim

kızlar ;
geçen hafta:
bu hafta:
giden:
yüzde:

şeklinde yazarsanız daha kolay olur biz de anlarız kaç kilo verilmiş durum ne

yüzde de şu şekilde hesaplanıyor: giden kilo/geçen haftaki kilo*100

Hepfitim tebrikler 2. Olmussun

doğru dedin canım bi ara propolis kullandık ama faydasını görmedim diye bıraktım.
neden orzac peki ?
balık yağları balığın neresinden lede edildiği ağır metal içerip içermediği yönden garantili olmalı.orzacta sertifika var.ve yerli.birde karlson var oda yabancı onunda değerleri iyi.

ben de tebrük isterüm gaptan sondan ikinciyüm

balık yağları balığın neresinden lede edildiği ağır metal içerip içermediği yönden garantili olmalı.orzacta sertifika var.ve yerli.birde karlson var oda yabancı onunda değerleri iyi.
easyfishoil var reklamları dönüyor tadı iyi vs diye o nasıl ki acaba ona da bi bakiim

kilom 68.9
özür dilerim herkesten hasta olunca 2 gün koyverdim gitti yalan yok sandviç tarzı beslendim
sahgull
geçen hafta: 69.1
bu hafta: 68.9
giden: 200 gr
yüzde: 0,28
sahgull
Haftaya telafi edersin cnm
Bahanesiz en az 1 kilo istiyorumm
Haftasonundan sıkı tut
geçen hafta
79.1
bu hafta 79.1
giden 0
yüzde %0

başlangıç 80.4
hedef 65
Liste durumuna göre değerlendireyim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…