biraz karb agirlikli olmus, kurufasulye ne kadar yedin canim
Cuma C.tesi Pazar P.tesi Salı Ç.ba P.be Toplam Lusi 120 230 120 160 120 sahgull @Uykucu melek 45 Sismaniye Hepfitim 60 150 @ervanazlim 40 @Canpare 50 @murya07 120 120 pretty_rose 60 @olvidos 120 @Canim cocuklarim 120 60 60 @Zeytinlerimm 60
Ben de diyorum büyük kocaman bir eksiklik var nedir nedirKızlar beni neden yazmadınız
TamamdırBen de diyorum büyük kocaman bir eksiklik var nedir nedir
Tamam tatlım güncelliyorum sen spordan haber ver spor yap ve beniLusi etiketle
2 normal kepce kadar canimbiraz karb agirlikli olmus, kurufasulye ne kadar yedin canim
Canim yürüyüşün hemen sonrasında bi sade türk kahvesi iç bişeyin kalmazTamamdır ❤ Haftada en az 4 gün yürüyüş yapıyorum. Yürüyüş yaptığımdan sonraki gün tartıda fazla çıktığım için birkaç gündür yürüyüşü bıraktım, sizce bunun sebebi ne olabilir ?
siskinlik yapiyor ya persembeleri pek tuketmiyoruz. listede degildin gerci simdilik ozgursun2 normal kepce kadar canim
cok fazla yuruyosan vucudun odem topluyor olabilir. bol su ic yuruyus yaparken. aman birakma :)Tamamdır ❤ Haftada en az 4 gün yürüyüş yapıyorum. Yürüyüş yaptığımdan sonraki gün tartıda fazla çıktığım için birkaç gündür yürüyüşü bıraktım, sizce bunun sebebi ne olabilir ?
Ya ayıptır söylemesi o beni bi hareketlendirsin bi bosaltsin içimisiskinlik yapiyor ya persembeleri pek tuketmiyoruz. listede degildin gerci simdilik ozgursun
Kaç kg sun boyun kac hedef ne bizi bi aydinlat tatlimKızlar ilk ay 7 kilo veren ben, önümüdeki ay kaç kilo veririm ?
Canım bitter çok değilmişSabah 5 kayısı bi kaç ceviz fındık ve yeşil çay
13:30
İki yumurta
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı labne
15:00yarım kase makarna Oğluma yedirirken hüplettim:))
17:30 dibek kahvesi
Bir küçük parça bitter
3 litre su
Makarna ve çikolata yedim diye başka bişey yemedim yarın büyük gün regl oldum dün inşaallah yarına ödem kalmaz daaa
Kuzum kuru fasulye de şişlik yapıyor perşembe tüketmesek iyi olur
Canım kaç kilo vermekten çokKızlar ilk ay 7 kilo veren ben, önümüdeki ay kaç kilo veririm ?
Hakkaten senin istah iyi acilmis ama guzel seyler yemissin geç yemiş olman biraz etkileyebilir canim..sabah 9:30
1.5 haslanmis yumurta
1 dlm tb ekmegi az kasar 2 ince dilim sucuk
domates
ogle 14:30
2 kirmizi pancar koku,
1 kase haslanmis taze fasulye
2 kasik suzme yogurt
ara 17:00
1 protein bar(100 kalori)
sutlu kahve
aksam 20:00 (yemek yapmam biraz gecikince aksamim da gec oldu)
1 dilim firinda somon
1 kk kadar kizarmis hellim peyniri
su 2 lt
spor yok
İçersem ertesi gün tartıda zayıflamış çıkar mıyım ? Sanki yürüyüş faydasız gibi geliyorCanim yürüyüşün hemen sonrasında bi sade türk kahvesi iç bişeyin kalmaz
87 civarındaydı, şimdi 79,5Kaç kg sun boyun kac hedef ne bizi bi aydinlat tatlim
Kahve yürüyüş sonrası odemini alır tabi farkeder yürüyüşten vazgeçme kaç yaşındasın bu arada ne bu acele bi programın mi var kuzum ?İçersem ertesi gün tartıda zayıflamış çıkar mıyım ? Sanki yürüyüş faydasız gibi geliyor
benim istah acilinca tam acilir da bugun persembe diye tuttum kendimiHakkaten senin istah iyi acilmis ama guzel seyler yemissin geç yemiş olman biraz etkileyebilir canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?