Hadi git cabuk o yarim kare icin bi tur merdiven in cik bundan sonra boyle![]()
hemen kaptanııım. 2 tur atayım garanti olsun müdürde yok zaten napıyosn aşağı yukarı demez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi git cabuk o yarim kare icin bi tur merdiven in cik bundan sonra boyle![]()
canım öneri bekliyorum kırılmam.
aslında uzmanlar bunun normal olduğunu yazıyor sitelerinde.
yani haftada 2 verilebilir ama ben diyetisyenimlede 2 veremedim.
yani bunu başarmak istiyorum. bu beni motive edecek uzun sürede veriyorum doğum sonrası 6 ayda 15 kilo vermiştim.
neyse yine yavaş yavaş inşallah
bende bi detox yapacam ama çikolata detoxumu yapsam.en iyisi kan hapı içeyim yoksa karnım çatlayacak.karnım cok şişti yaaaa
tebrikler canım.
üzülme kaptanım.benide dürt.hani menü diye.ama inan ben bu hafta bunu hak etmedim.
tebrikler canım demekki direncin kırıldı.
erikcim çorapmı o kız ben tokamı bile çıkarıyorum
öyle düşünme minik kelebek.
hayırlı cumalar hoş geldin edacım özledim seni.
tutmayın dileği...d![]()
evleniceksin ya...
evleneceği zaman kilo vermeyen olmamıştır .. şanslı bir dönem..
yalnız evliliğin ilk aylarında kilo almayan da yoktur dikkat.
Tebrikler kiZlar iyi is cikardiniz
avukat hanim haberin olsun birinci belli :))
kızlar nabıosunuuzz ben sabahtan beri çay içmekten bi hal olduummabimle aynı firmada çalışıyoruuz muhasebedeki ablaya söz vermişti ona çikolata getirmiş şu uzun olanlrdan banada almış. ben yemem 1 kare alıyım gerisini sen ye dedm kırılmasın kalbi diye. adam 20 yıllık ömrümde kndimi bilmeye başladığımdan beri ilk defa bişey alıp gelmş
o 1 kareninde yarısını yedim yarısı hop çöpteee hafif hissettim kendimi
![]()
Istwrsen diyet listeleri var kkda orda topikler var oralardanda liste edinebilirsin o halde bi ugra bak istersen
kızlar ben 45 dk hızlı yürüyüş yapsam daha iyii lesliee bilmiyomki nası bişi353. Etapin cezalilari
Blue:- 1, 2 ********
Gozde: -1, 1*******Gözdeee her gün en az 10 dk mekik madem göbişin var, ayrıca daa bu hafta en az 4 gün 45'er dk ya Leslie ya hızlı tempo yürüyüş
Ayfer: -0, 5 *******Ayfeeerrr en az 3 gün Lesliee ya da zumbaa + 10 dk mekik
Dilek:-0, 5********Dileğe de Ayfer gibiii en az 3 gün Lesliee ya da zumbaa + 10 dk mekikhadi yine insaflıyımm
Yasemin: -0, 3****
Ahsen:-0, 3*******
Çağla:-0, 28*******
Cezacıbaşlarııııı, kilo verenlerrr.. haydin toplanın cezaları yardıralım, ben Gözde ve Ayfer'e örnek yazdım fikri olan değişsin ya da kalsın![]()
yanlışlıkla çift yüklemişim ateşcim msjı düzelmeden alıntıyı silebilirmisin resmi sonra kaldıracagımda,bu arada teşekkürler teyzesi tatlılığından cok cadı o cadııııııııııııııııııııııikiz mi???? cok tatlıııııııı
Abooooooo bu hafta hilalin diline dustuk.gorcen sen kuz
Beklememnin ızdırabı başka olur şöyle biraz daha bekle sen
160 boya 59 fazlaaaben 59 olmalıym idealim o boyum 165-166 civarı, sennn 55-56 olmalısınnn...bu da demekki yanlış yöndesnnnn 20 yaşındasın ve yaz geldii napıyosun sennn
üstüne gelmezsem olamz bu iş bastıracammm ki kendim de motivasyonumu düşürmeym
bu daha başlangıç, sevgiler Hilal
![]()
yanlışlıkla çift yüklemişim ateşcim msjı düzelmeden alıntıyı silebilirmisin resmi sonra kaldıracagımda,bu arada teşekkürler teyzesi tatlılığından cok cadı o cadıııııııııııııııııııııı
Aferin böyle soz dinle2 tur 2 kat çıkıp indiiim![]()
Bakalim konsey ne diyecek ben raziyim353. Etapin cezalilari
Blue:- 1, 2 ********
Gozde: -1, 1*******Gözdeee her gün en az 10 dk mekik madem göbişin var, ayrıca daa bu hafta en az 4 gün 45'er dk ya Leslie ya hızlı tempo yürüyüş
Ayfer: -0, 5 *******Ayfeeerrr en az 3 gün Lesliee ya da zumbaa + 10 dk mekik
Dilek:-0, 5********Dileğe de Ayfer gibiii en az 3 gün Lesliee ya da zumbaa + 10 dk mekikhadi yine insaflıyımm
Yasemin: -0, 3****
Ahsen:-0, 3*******
Çağla:-0, 28*******
Cezacıbaşlarııııı, kilo verenlerrr.. haydin toplanın cezaları yardıralım, ben Gözde ve Ayfer'e örnek yazdım fikri olan değişsin ya da kalsın![]()
Ayca kayanin tarifleri listeleride var orda onlara bi bak istersen gelim cocuk meselesine yok ablacim ilk dusugum pihtilasma yok herseye bsktirdim fazla arastirmaciyim galiba ve artik kafam rahat olursada rabdan olmazsada rabdan diyorumbaktım canım okudum.
ama sağlıklı değil.
geçmiş yıllarda denedim hızla fazlası geri geliyor.
sana bişey söylicem.
eger hamile kalıyor ama düşük yaşıyorsan pıhtılaşma sorunun olabilir buna bakılmasını öneririrm.
alıntı yaptıgın msjın altında msjı düzenle butonu varya ordan msjını silebilirsin.yok canım nerden bileceksin.babamız bu konuda cok hassasta.nasıl siliniyor ben bilmiyorum ?????tarif edermisin afedersin düşünemedim sileceğini
Kalkış. Maydanoz suyu
Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates-salatalık
1 bardak greyfurt suyu
Ara: 2 dilim ananas
Öğle: 120 gr et tavuk balık
Akşam: 9 yk sebze yemeği
Salata
Yatmadan 2 saat önce 1 bardak greyfurt suyu
edaaa bak hatırladınmı en sewdiiim diyet listen:)