• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım öneri bekliyorum kırılmam.
aslında uzmanlar bunun normal olduğunu yazıyor sitelerinde.
yani haftada 2 verilebilir ama ben diyetisyenimlede 2 veremedim.
yani bunu başarmak istiyorum. bu beni motive edecek uzun sürede veriyorum doğum sonrası 6 ayda 15 kilo vermiştim.

neyse yine yavaş yavaş inşallah

Istwrsen diyet listeleri var kkda orda topikler var oralardanda liste edinebilirsin o halde bi ugra bak istersen

bende bi detox yapacam ama çikolata detoxumu yapsam.:9::9::9:en iyisi kan hapı içeyim yoksa karnım çatlayacak.karnım cok şişti yaaaa

tebrikler canım.

üzülme kaptanım.benide dürt.hani menü diye.ama inan ben bu hafta bunu hak etmedim.

tebrikler canım demekki direncin kırıldı.

erikcim çorapmı o kız ben tokamı bile çıkarıyorum:52::52::52::52::52:
öyle düşünme minik kelebek.

hayırlı cumalar hoş geldin edacım özledim seni.

tutmayın dileği...d:10::10::10::10:

Motivasyon artarsa düşünmem kelebek ablacımm :34: amacım o zatenn..

evleniceksin ya...
evleneceği zaman kilo vermeyen olmamıştır .. şanslı bir dönem..
yalnız evliliğin ilk aylarında kilo almayan da yoktur dikkat.

Doğrudur ama daha evlilik hazırlıklarına başlamadık, başlayınca vercemden ben de eminm, nişanda bile 1 ayda 2-3 kilo kendi kendine gitmişti çünkü..
Amaa ilk zamanlarda buralarda olup dikkat etcem inşallahh :34:

Tebrikler kiZlar iyi is cikardiniz

avukat hanim haberin olsun birinci belli :))

Hahhahayyyyytt kapışalımmm :51:

kızlar nabıosunuuzz ben sabahtan beri çay içmekten bi hal olduumm :1: abimle aynı firmada çalışıyoruuz muhasebedeki ablaya söz vermişti ona çikolata getirmiş şu uzun olanlrdan banada almış. ben yemem 1 kare alıyım gerisini sen ye dedm kırılmasın kalbi diye. adam 20 yıllık ömrümde kndimi bilmeye başladığımdan beri ilk defa bişey alıp gelmş :1: o 1 kareninde yarısını yedim yarısı hop çöpteee hafif hissettim kendimi :1::1:

Afern bizim Gözdemizeee :46:

Istwrsen diyet listeleri var kkda orda topikler var oralardanda liste edinebilirsin o halde bi ugra bak istersen

baktım canım okudum.
ama sağlıklı değil.
geçmiş yıllarda denedim hızla fazlası geri geliyor.

sana bişey söylicem.
eger hamile kalıyor ama düşük yaşıyorsan pıhtılaşma sorunun olabilir buna bakılmasını öneririrm.

353. Etapin cezalilari

Blue:- 1, 2 ********
Gozde: -1, 1*******Gözdeee her gün en az 10 dk mekik madem göbişin var, ayrıca daa bu hafta en az 4 gün 45'er dk ya Leslie ya hızlı tempo yürüyüş :8:
Ayfer: -0, 5 *******Ayfeeerrr en az 3 gün Lesliee ya da zumbaa + 10 dk mekik :8:
Dilek:-0, 5********Dileğe de Ayfer gibiii en az 3 gün Lesliee ya da zumbaa + 10 dk mekik :8: hadi yine insaflıyımm
Yasemin: -0, 3****
Ahsen:-0, 3*******
Çağla:-0, 28*******

Cezacıbaşlarııııı, kilo verenlerrr.. haydin toplanın cezaları yardıralım, ben Gözde ve Ayfer'e örnek yazdım fikri olan değişsin ya da kalsın :1::1::1:

Son düzenleme:
.....................................

Son düzenleme:
353. Etapin cezalilari

Gozde: -1, 1*******Gözdeee her gün en az 10 dk mekik madem göbişin var, ayrıca daa bu hafta en az 4 gün 45'er dk ya Leslie ya hızlı tempo yürüyüş :8:
Ayfer: -0, 5 *******Ayfeeerrr en az 3 gün Lesliee ya da zumbaa + 10 dk mekik :8:
Dilek:-0, 5********Dileğe de Ayfer gibiii en az 3 gün Lesliee ya da zumbaa + 10 dk mekik :8: hadi yine insaflıyımm

Cezacıbaşlarııııı, kilo verenlerrr.. haydin toplanın cezaları yardıralım, ben Gözde ve Ayfer'e örnek yazdım fikri olan değişsin ya da kalsın :1::1::1:
kızlar ben 45 dk hızlı yürüyüş yapsam daha iyii lesliee bilmiyomki nası bişi :1: ama bakarım onuda yaparıım. + salı perşembe yüzmeye gidicemmm bunuda katalım artık sporaa :16:

bide şey benim belim incecik göbişim yokkk totom acaip çokk :53: ama yinede azıcık ele gelmeye başladı azıcık işte o bakımdan dedm ama mekikte yaparım :1:

ikiz mi???? cok tatlıııııııı
yanlışlıkla çift yüklemişim ateşcim msjı düzelmeden alıntıyı silebilirmisin resmi sonra kaldıracagımda,bu arada teşekkürler teyzesi tatlılığından cok cadı o cadıııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
2 yumurta
3 yeşil zeytin
domates
salatalık

yarım ayva

yoğurtlu bir tabak ıspanak

yarım ayva

köfte
yoğurt
barbunplaki az

soda

ip atlama
2 lt su içtim

$3702666753371_4_org_zoom.webpkızlar bu çanta sizce nasıl çantalarım hep büyük taşımaktan ypruldum bi tane küçük alayım diyorum.:9::9::9:

Beklememnin ızdırabı başka olur şöyle biraz daha bekle sen :1::1::1:
160 boya 59 fazlaaa :20: ben 59 olmalıym idealim o boyum 165-166 civarı, sennn 55-56 olmalısınnn...bu da demekki yanlış yöndesnnnn 20 yaşındasın ve yaz geldii napıyosun sennn :47::47::47:

üstüne gelmezsem olamz bu iş bastıracammm ki kendim de motivasyonumu düşürmeym :1:

:1::1::1: bu daha başlangıç, sevgiler Hilal :54:
Abooooooo bu hafta hilalin diline dustuk.gorcen sen kuz

yanlışlıkla çift yüklemişim ateşcim msjı düzelmeden alıntıyı silebilirmisin resmi sonra kaldıracagımda,bu arada teşekkürler teyzesi tatlılığından cok cadı o cadıııııııııııııııııııııı

nasıl siliniyor ben bilmiyorum ?????tarif edermisin afedersin düşünemedim sileceğini

2 tur 2 kat çıkıp indiiim :10:
Aferin böyle soz dinle :70:
353. Etapin cezalilari

Bakalim konsey ne diyecek ben raziyim
baktım canım okudum.
ama sağlıklı değil.
geçmiş yıllarda denedim hızla fazlası geri geliyor.

sana bişey söylicem.
eger hamile kalıyor ama düşük yaşıyorsan pıhtılaşma sorunun olabilir buna bakılmasını öneririrm.
Ayca kayanin tarifleri listeleride var orda onlara bi bak istersen gelim cocuk meselesine yok ablacim ilk dusugum pihtilasma yok herseye bsktirdim fazla arastirmaciyim galiba ve artik kafam rahat olursada rabdan olmazsada rabdan diyorum

nasıl siliniyor ben bilmiyorum ?????tarif edermisin afedersin düşünemedim sileceğini
alıntı yaptıgın msjın altında msjı düzenle butonu varya ordan msjını silebilirsin.yok canım nerden bileceksin.babamız bu konuda cok hassasta.

Kalkış. Maydanoz suyu

Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates-salatalık
1 bardak greyfurt suyu

Ara: 2 dilim ananas

Öğle: 120 gr et tavuk balık

Akşam: 9 yk sebze yemeği
Salata

Yatmadan 2 saat önce 1 bardak greyfurt suyu

edaaa bak hatırladınmı en sewdiiim diyet listen:)

Cnm liste guzel dunku menun mu oyleyse su nerde

Back
X