- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Sen bitirebilirsin canım ya. keşke şuan senin kilonda olsam.
Ama sende kac kilolardan bu kilolara geldin ben sadece 8 kilocuk verebildim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bitirebilirsin canım ya. keşke şuan senin kilonda olsam.
Listeyi paylasimda paylasabilirsin hilalcim
Gelelim simdiki duruma sabahtanda soylemistim helinde soylemis sapkalarinizi onune koyun dite siz kiymadan ben soyleyim
Bi ara burda ne kafar cok ugrastigimi biliyirsunuz hatta bir aydir bu durum boyle canli kalsin diye msjlarimi saymadim yoklamami almadim izinli uye sayisi coktu helin izinli degildi ama izinli gibiydi iyice basi bos kaldi takimin ve by haftadan sonra
En kucuk kacamagin bile bahanesiz cezasi çekilecek yedim ama erittim yok
Ben kilo verdim ama da yok varsa kacamagin ek sporunu yapacaksin
Aksi soz konusu degil herkes birbirine bakarak iyice kotuye gidiyor
Paylasimda bahane yok paylasimi eksik aktif olmayan uye istemiyorum
Paylasim sorunu olan varsa bilirsin baskalarininda motivesini dusurmesin
Gercekten kaptan olarak gorup sizi dusundugume inaniyorsaniz burdayim yok zaten inanmıyorsanız heline tekrar devredebilirim
3 ayda dogrlo verdim ben hem de hiç duraksamadan ve spor bile yapamadan.. Bünyem ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum karataya be zaman başlasam tam yapsam 2 gün sonra wc sorunum başlıyor anlamsız bir şekilde bir hafta 800 900 gr veriyorum öbür hafta fazlasıyla geri dönüyor çok sıkıldım bu ne ya
bacim benim fikrim sobaya nekadar dogru ve sik yakit atarsan okadar alevli hizli yanar vucudda ogle iki ogun yemek metoyu yavaslatiyor helede 7,8 saat yemeyip doyana kadar yemek hele spor yoksa.ben arali anali menulerden yanayim kacamak yapilmadimi ne guzel kilo veren arkadaslarimiz oldu diyetisyen esliginde
peki ölçtünmü tansiyonu.tansiyon burun kanamasıda yapar.
Keferimden ictim bi cay bardagi koyun peyniri tadinda ondan beyenmemisim ben:)
Yasemin bisi sorcam iki gundur gece gunduz basim agriyor limonlu su filan ictim tansiyondan mi diye bugunde burnum kaniyir agrinin yani sira benim hic burnum kanamaz yani yillar once kirilduginda kanadi bi kere ama bugun ikinci kez kaniyor hangi bolume gidiyim dr gitsem
Keferimden ictim bi cay bardagi koyun peyniri tadinda ondan beyenmemisim ben:)
3.mintika 353. Aclik oyunlari bireysel dereceler
etap birincisi............% 1.41....küçük kelebek hilos
Etap ikincisi......% 0, 98....karatay ustasi banuuu
Etap üçüncüsu .......% 0.90......tuğba.
tuzlumu yedin ne yaptın erikcim yoksa üzüldüğün birşey mivar. bünyen düşüğe alışkın oldugundan 13-8 seni cok etkiler.Benim tansiyonum hep 9-5 10-6 arasindadir bugun 13-8 di
3.mintika 353. Aclik oyunlari bireysel dereceler
etap birincisi............% 1.41....Küçük kelebek hilos
Etap ikincisi......% 0, 98....karatay ustasi banuuu
Etap üçüncüsu .......% 0.90......Tuğba.
Cok haklisin kaptanim butun cezalari kabul ediyomgidişatımixa bakilirsa hicte ic acici degil
Kilo veren arkadaslar basta ben olmak uzere kilo alanlara ceza veriniz lutfen hemde az uz degil aldigi kiloya gore ceza tablosu yapiniz yaz geldi
Hicbirsey bahanemiz olamaz kimse kusura bakmasin
Misal ben hastayim diye uc gun yemek yerine dikkat etseydim boyle olmazdi yaptigim seyin farkindaysam bu bahane olamaz
Bi hafta nota ertesi hafta birincilik ciks biz hep ilk ucte olmaliyiz yaza ne kaldi ki cezaları alalim lutfen ve bu hafta kacamak yapan korksun benden![]()
bende bi detox yapacam ama çikolata detoxumu yapsam.kızlar ben bugün ve yarın 2 günlük ayran aşı detoksu yapcm.kaç zamandır yapcm diyodum yapmaktan vazgeçiyodum. şu direncim kırılsın çatırrrrrrrrrrrrrrr çatırrrrrrrrrrr çatlasın artık ya![]()
tebrikler canım.kızlar gunaydın benı eklermısınız 2 kılo vermısım cıkmam gerekıyor
üzülme kaptanım.benide dürt.hani menü diye.ama inan ben bu hafta bunu hak etmedim.gidişatımixa bakilirsa hicte ic acici degil
Kilo veren arkadaslar basta ben olmak uzere kilo alanlara ceza veriniz lutfen hemde az uz degil aldigi kiloya gore ceza tablosu yapiniz yaz geldi
Hicbirsey bahanemiz olamaz kimse kusura bakmasin
Misal ben hastayim diye uc gun yemek yerine dikkat etseydim boyle olmazdi yaptigim seyin farkindaysam bu bahane olamaz
Bi hafta nota ertesi hafta birincilik ciks biz hep ilk ucte olmaliyiz yaza ne kaldi ki cezaları alalim lutfen ve bu hafta kacamak yapan korksun benden![]()
tebrikler canım demekki direncin kırıldı.
erikcim çorapmı o kız ben tokamı bile çıkarıyorum
öyle düşünme minik kelebek.Bu kadar kilo alan olursa verenlere yazık oldu ki şu anki paylaşanların ortalaması 0,12 gibi bir durum.. cidden motivasyon düşer.. ben çok etkileniyorum bu durumlardan söliyim, yazık oldu verdiğim kilolara![]()
hayırlı cumalar hoş geldin edacım özledim seni.Selam bayanlarhayırlı cumalar...
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Sevgili ayfer kaptanlıgın hayırlı olsun.
tutmayın dileği...dErigim ben bidaha bu hilalin dilini dusmem:))aletimde gelmis havada karada haftaya kilomu veririm ama seni bilemem sen ben kadar iradeli degilsin:)