• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Listeyi paylasimda paylasabilirsin hilalcim

Gelelim simdiki duruma sabahtanda soylemistim helinde soylemis sapkalarinizi onune koyun dite siz kiymadan ben soyleyim

Bi ara burda ne kafar cok ugrastigimi biliyirsunuz hatta bir aydir bu durum boyle canli kalsin diye msjlarimi saymadim yoklamami almadim izinli uye sayisi coktu helin izinli degildi ama izinli gibiydi iyice basi bos kaldi takimin ve by haftadan sonra

En kucuk kacamagin bile bahanesiz cezasi çekilecek yedim ama erittim yok
Ben kilo verdim ama da yok varsa kacamagin ek sporunu yapacaksin
Aksi soz konusu degil herkes birbirine bakarak iyice kotuye gidiyor

Paylasimda bahane yok paylasimi eksik aktif olmayan uye istemiyorum

Paylasim sorunu olan varsa bilirsin baskalarininda motivesini dusurmesin

Gercekten kaptan olarak gorup sizi dusundugume inaniyorsaniz burdayim yok zaten inanmıyorsanız heline tekrar devredebilirim

Kuzum oncelikle gecmis olsun kiyamam kesinlikle haklisin ben aktif olacagima menulerimi paylasicagima spor yapicagima kacamak yapmiyacagima yaparsamda cezami cekicegime SÖZ veriyorum ha ayrica hedefim 70 li rakamalar olmazsam esek gibi aniracagimaSOZ veriyorum:)

Herkesden eksiklerini tamamlama yolunda sozlerini bekliyorum mesala gozdecik soz verdi gezide diyeti patlatmiyacagina yokmu artiran arkadaslarrr

3 ayda dogrlo verdim ben hem de hiç duraksamadan ve spor bile yapamadan.. Bünyem ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum karataya be zaman başlasam tam yapsam 2 gün sonra wc sorunum başlıyor anlamsız bir şekilde bir hafta 800 900 gr veriyorum öbür hafta fazlasıyla geri dönüyor çok sıkıldım bu ne ya

Bacim benim fikrim sobaya nekadar dogru ve sik yakit atarsan okadar alevli hizli yanar vucudda ogle iki ogun yemek metoyu yavaslatiyor helede 7,8 saat yemeyip doyana kadar yemek hele spor yoksa.ben arali anali menulerden yanayim kacamak yapilmadimi ne guzel kilo veren arkadaslarimiz oldu diyetisyen esliginde

bacim benim fikrim sobaya nekadar dogru ve sik yakit atarsan okadar alevli hizli yanar vucudda ogle iki ogun yemek metoyu yavaslatiyor helede 7,8 saat yemeyip doyana kadar yemek hele spor yoksa.ben arali anali menulerden yanayim kacamak yapilmadimi ne guzel kilo veren arkadaslarimiz oldu diyetisyen esliginde

sana cok katılıyorum cnm benım doktorumda oyle dedı ara yapmassam meta duzgun calışmazmış

Keferimden ictim bi cay bardagi koyun peyniri tadinda ondan beyenmemisim ben:)

tombik tırtıllar benım 2 lt su bıtmek uzere hadı bakalım su ıcın bundan sonra sıze tombik tırtıl dıyecegım çizgimizi bozmayalım lütfen artıkın toparlanalım

Yasemin bisi sorcam iki gundur gece gunduz basim agriyor limonlu su filan ictim tansiyondan mi diye bugunde burnum kaniyir agrinin yani sira benim hic burnum kanamaz yani yillar once kirilduginda kanadi bi kere ama bugun ikinci kez kaniyor hangi bolume gidiyim dr gitsem

canım benım burun kanamasını ihmal etme sakın benımde 1,5 sene önce kanadı bi kaç kere, kbb doktoruna gıttım kılcal damarların genişlemiş yakmamız lazım dedi ama yaktırmadım iyikide yaktırmamışım meğersem trombositimin çok düştüğü dönemde kanıyormuş çokk sonra anladık tabıkı, mutlaka uzman bi doktora görün

3.mintika 353. Aclik oyunlari bireysel dereceler

etap birincisi............% 1.41....Küçük kelebek hilos:46::nazar::72:
Etap ikincisi......% 0, 98....karatay ustasi banuuu:nazar::32:
Etap üçüncüsu .......% 0.90......Tuğba:nazar::32:.

3.mintika 353. Aclik oyunlari bireysel dereceler

etap birincisi............% 1.41....küçük kelebek hilos:46::nazar::72:
Etap ikincisi......% 0, 98....karatay ustasi banuuu:nazar::32:
Etap üçüncüsu .......% 0.90......tuğba:nazar::32:.

yupyy 3.olmuşum haftaya kesın bırıncı benım hadı bakalım:)varmı benle ıddalasan:52::52::52::52::52::52::52:

353. Etapin cezalilari

Blue:- 1, 2 ********
Gozde: -1, 1*******
Ayfer: -0, 5 *******
Dilek:-0, 5********
Yasemin: -0, 3****
Ahsen:-0, 3*******
Çağla:-0, 28*******

Kizlar bunlar alinan kg miktarlari karsilarina cezalarini yazabilirsin ortak kararla]

Son düzenleyen: Moderatör:
gidişatımixa bakilirsa hicte ic acici degil
Kilo veren arkadaslar basta ben olmak uzere kilo alanlara ceza veriniz lutfen hemde az uz degil aldigi kiloya gore ceza tablosu yapiniz yaz geldi
Hicbirsey bahanemiz olamaz kimse kusura bakmasin
Misal ben hastayim diye uc gun yemek yerine dikkat etseydim boyle olmazdi yaptigim seyin farkindaysam bu bahane olamaz
Bi hafta nota ertesi hafta birincilik ciks biz hep ilk ucte olmaliyiz yaza ne kaldi ki cezaları alalim lutfen ve bu hafta kacamak yapan korksun benden :47:
Cok haklisin kaptanim butun cezalari kabul ediyom

kızlar ben bugün ve yarın 2 günlük ayran aşı detoksu yapcm.kaç zamandır yapcm diyodum yapmaktan vazgeçiyodum. şu direncim kırılsın çatırrrrrrrrrrrrrrr çatırrrrrrrrrrr çatlasın artık ya:47:
bende bi detox yapacam ama çikolata detoxumu yapsam.:9::9::9:en iyisi kan hapı içeyim yoksa karnım çatlayacak.karnım cok şişti yaaaa

kızlar gunaydın benı eklermısınız 2 kılo vermısım cıkmam gerekıyor
tebrikler canım.

gidişatımixa bakilirsa hicte ic acici degil
Kilo veren arkadaslar basta ben olmak uzere kilo alanlara ceza veriniz lutfen hemde az uz degil aldigi kiloya gore ceza tablosu yapiniz yaz geldi
Hicbirsey bahanemiz olamaz kimse kusura bakmasin
Misal ben hastayim diye uc gun yemek yerine dikkat etseydim boyle olmazdi yaptigim seyin farkindaysam bu bahane olamaz
Bi hafta nota ertesi hafta birincilik ciks biz hep ilk ucte olmaliyiz yaza ne kaldi ki cezaları alalim lutfen ve bu hafta kacamak yapan korksun benden :47:
üzülme kaptanım.benide dürt.hani menü diye.ama inan ben bu hafta bunu hak etmedim.

günaydın kızlar 10 gündür adet olamama rağmen 400 gr gitmiş çok sevindimmmmm :32:

Eki Görüntüle 1031021
tebrikler canım demekki direncin kırıldı.

erikcim çorapmı o kız ben tokamı bile çıkarıyorum:52::52::52::52::52:
Bu kadar kilo alan olursa verenlere yazık oldu ki şu anki paylaşanların ortalaması 0,12 gibi bir durum.. cidden motivasyon düşer.. ben çok etkileniyorum bu durumlardan söliyim, yazık oldu verdiğim kilolara :19:
öyle düşünme minik kelebek.

Selam bayanlar:3::3: hayırlı cumalar...
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Sevgili ayfer kaptanlıgın hayırlı olsun.
hayırlı cumalar hoş geldin edacım özledim seni.

Erigim ben bidaha bu hilalin dilini dusmem:))aletimde gelmis havada karada haftaya kilomu veririm ama seni bilemem sen ben kadar iradeli degilsin:)
tutmayın dileği...d:10::10::10::10:

Back
X