• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

:72:CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 353. ETAP SONUC LİSTELERİ :72:
14 - 20 MART

*** 3. Takım 353. Etap ***

sekerkiz67:( 74 / 72 / 2,0 / %0,9 ) 351.etapta bildirimde bulunmadan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
sahgull: ( 68,3 / 67,9 / 0,4 / %0,59 )
Sweetdimple: ( 71,6 / 70,9 / 0,7 / %0,98 )
kelebekolacam: ( 79,2 / 79,5 / -0,3 / %-0,38 )
Sevilay80: ( 68,8/ 69, 1 / -0, 3 / %-0, 44 )
erigim: ( 63,9 / 64,4 / -0,5 / %-0,78 )
mrv5534: ( 62,6 / 62,2 / 0,4 / %0,64 )
ayulduzz: ( 71,5 / 72 / -0, 5 / %-0, 70 )
kelebek.hill: ( 63,8 / 62,9 / 0,9 / %1,41 )
bluebootle: ( 56,8/58,0 /-1,2 / % -2, 11)
gzde199:( 57,9 / 59 / -1, 1 / % -1, 90 ) gzde93 isimli üyenin nicki gzde199 olarak değişti
atessn : ( 72,6 / 72,3 / 0,3 / %0,41 )
cglaa16 : ( 66,7 / 69, 2/ -2, 5/ %-0, 42 ) 344. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü

3. Takim Ortalaması :%-0,14

Son düzenleme:
O kardeş senin bu kardeş benm dolaşıyorum bir onaylayan olursa ya da olmazsa da paylaşacam listeyi bi saate kadar... ama cidden durumumuz fena; ex kaptan da haklı yani şapkaları görelimmm :50:

:72:CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 353. ETAP SONUC LİSTELERİ :72:
14 - 20 MART

*** 3. Takım 353. Etap ***

sekerkiz67:( 74 / 72 / 2,0 / %0,9 ) 351.etapta bildirimde bulunmadan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
sahgull: ( 68,3 / 67,9 / 0,4 / %0,59 )
Sweetdimple: ( 71,6 / 70,9 / 0,7 / %0,98 )
kelebekolacam: ( 79,2 / 79,5 / -0,3 / %-0,38 )
Sevilay80: ( 68,8/ 69, 1 / -0, 3 / %-0, 44 )
erigim: ( 63,9 / 64,4 / -0,5 / %-0,78 )
mrv5534: ( 62,6 / 62,2 / 0,4 / %0,64 )
ayulduzz: ( 71,5 / 72 / -0, 5 / %-0, 70 )
kelebek.hill: ( 63,8 / 62,9 / 0,9 / %1,41 )
bluebootle: ( 56,8/58,0 /-1,2 / % -2, 11)
gzde199:( 57,9 / 59 / -1, 1 / % -1, 90 ) gzde93 isimli üyenin nicki gzde199 olarak değişti
atessn : ( 72,6 / 72,3 / 0,3 / %0,41 )
cglaa16 : ( 66,7 / 69, 2/ -2, 5/ %-0, 42 ) 344. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü

3. Takim Ortalaması :%-0,14

Dagıtmısız resmen yahu kızlar bu neeee

Aman yarabbi kilo verenleri tebrik ediyorum ama kızlar nıye böle oldu yhaaa
Walla bizde takım ruhunu tekrar onayladım:9:
Hep beraber - ler gelmişş
Ama yhaaa :))

selam kizlar..takima bakayim kim ne vermis dedimne olmus kizlar size...acil toparlanmaniz lazim,1 hafta iyi 2 hafta kötü olmaz:20:
herkes sapkasini önüne alsin düsünsün lütfen..amac zayiflamaksa bunun icin cabalayalim:19:

hilalin kardes takima paylastigi listeden 5.takima yazmisim bu mesaji..siz anlayin artik halimi:26:
Kaptanim ne desen haklisin acaba zafer sarhoslugumu yasiyoruzda gevsiyoruz kazandigimiz diger haftalarda
Kızlar telefonuma bişi oldu donuyo bir kelimeyi 2 sayte yazıyorum okadar harekete 400 gr vermişim bu arada adette olmadım ayrı bi stress anlamadımm yhaa

Bacim vermissin ya biz ne edek alanlar :(

ÇOk fenayız çokkk.. valla kardeş takımlardan dönüş yok, dışarı çıkacağım yarım saate kadar, çıkmadan önce listemizi paylaşırım :34:

Günaydınnnn 3, mıntıkanın güzelleriiiiii hayırlı cumalar hepimizeee:16::16:

Amannnn amannn kimler gelmişşş hoşgeldinnn kuzucummmm:16::48::38::38: tekrar aramıza dönmene çok sevindim Edacımmm:21::21:

sıkma canını ablacım bu hafta sağlıklı menülerle başarılı olacaksın inanıyorum ben:16:

Hemmannnnn toparlanıp hızla yolumuza devam ediyoruz Edacımmmm:32::32:

:46::46::46: süperr Çağlacımmmm

Şekercim ben yollayayım istersenn benim elimde kefir çok

Dukann kalıcı değil malesef Gözdecimmm bluecum dediğin gibi omega 3 alarak dene veremezsen en doğru kararı sen verirsin cnm

:21::21: etmezmiyiz hiçççç seve seve :46::46:

Güle güle kullan canım inş faydasını görürsünnn bu aleti bende evde kendim yapmayı düşünmüştümm:1::1:

:9::9::9: sen çok yaşa emi çekirgemmm:54:

benimki tatlı ayran gibi oluyor neden böyle olduki süz klorsuz suyla yıka tekrar mayala bitanemmm

:46::46::46: tebriklerrrr canımmmm

ne demek şirinem rica ederimmm

Hilalcimmm tebriklerrr canımmmmm:46::46:

Hoşbulduk canım. İnş devam edeceğim güzel olacak. Yaz geliyor ve ben yeni kıyafetler almak istiyorum artık diyet bitsin istiyorum.

Aman yarabbi kilo verenleri tebrik ediyorum ama kızlar nıye böle oldu yhaaa
Walla bizde takım ruhunu tekrar onayladım:9:
Hep beraber - ler gelmişş
Ama yhaaa :))

Aynen ben ayferimin kilo veremedi hafta vermem anca beraber kanca beraber

Listeyi paylasimda paylasabilirsin hilalcim

Gelelim simdiki duruma sabahtanda soylemistim helinde soylemis sapkalarinizi onune koyun dite siz kiymadan ben soyleyim

Bi ara burda ne kafar cok ugrastigimi biliyirsunuz hatta bir aydir bu durum boyle canli kalsin diye msjlarimi saymadim yoklamami almadim izinli uye sayisi coktu helin izinli degildi ama izinli gibiydi iyice basi bos kaldi takimin ve by haftadan sonra

En kucuk kacamagin bile bahanesiz cezasi çekilecek yedim ama erittim yok
Ben kilo verdim ama da yok varsa kacamagin ek sporunu yapacaksin
Aksi soz konusu degil herkes birbirine bakarak iyice kotuye gidiyor

Paylasimda bahane yok paylasimi eksik aktif olmayan uye istemiyorum

Paylasim sorunu olan varsa bilirsin baskalarininda motivesini dusurmesin

Gercekten kaptan olarak gorup sizi dusundugume inaniyorsaniz burdayim yok zaten inanmıyorsanız heline tekrar devredebilirim

Listeyi paylasimda paylasabilirsin hilalcim

Gelelim simdiki duruma sabahtanda soylemistim helinde soylemis sapkalarinizi onune koyun dite siz kiymadan ben soyleyim

Bi ara burda ne kafar cok ugrastigimi biliyirsunuz hatta bir aydir bu durum boyle canli kalsin diye msjlarimi saymadim yoklamami almadim izinli uye sayisi coktu helin izinli degildi ama izinli gibiydi iyice basi bos kaldi takimin ve by haftadan sonra

En kucuk kacamagin bile bahanesiz cezasi çekilecek yedim ama erittim yok
Ben kilo verdim ama da yok varsa kacamagin ek sporunu yapacaksin
Aksi soz konusu degil herkes birbirine bakarak iyice kotuye gidiyor

Paylasimda bahane yok paylasimi eksik aktif olmayan uye istemiyorum

Paylasim sorunu olan varsa bilirsin baskalarininda motivesini dusurmesin

Gercekten kaptan olarak gorup sizi dusundugume inaniyorsaniz burdayim yok zaten inanmıyorsanız heline tekrar devredebilirim

Kesinlikle doğrusun kaptancımm, ben senden çok memnunum bence herkes de öylee... en küçük kaçamak cezasız kalamsın bundan böylee... mesela ben bugn kaçırdıklarımın sporunu yapacam elimden geldiği kadar..

Hakkaten çok dağılma var bu hafta, bazı kişilerde katılım çok eksik..kaptanımızı üzdük kızlarrr :52::19::20::47::47: Toplanalımmm...

Bu arada listeyi paylaştım, şimdilk kaçıyorum kaptan üzülme halledecez inş :34:

Blue karatayi birakma bak kesin omega 3 ise yarayacak en güzel örnek banucugum ben hic seker tuketmedim karatay bitti srker geldi haystima kucuk kacamaklarla ben bile teniden baslamayi düşünüyorum

Bu kadar uğraşıp aylardır 56 yi görememek sıktı artık bir ileri iki geri gidiyorum tartıda sürekli 58 görüyorum çok sıkıldım yapamıyorsam sağlıklı bilr olsa bırakacağım yeter artık.. 1 hafta daha şans vereceğim yoksa bırakacağım

3 ayda 11 kilo verdim ben hem de hiç duraksamadan ve spor bile yapamadan.. Bünyem ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum karataya be zaman başlasam tam yapsam 2 gün sonra wc sorunum başlıyor anlamsız bir şekilde bir hafta 800 900 gr veriyorum öbür hafta fazlasıyla geri dönüyor çok sıkıldım bu ne ya

Bu kadar uğraşıp aylardır 56 yi görememek sıktı artık bir ileri iki geri gidiyorum tartıda sürekli 58 görüyorum çok sıkıldım yapamıyorsam sağlıklı bilr olsa bırakacağım yeter artık.. 1 hafta daha şans vereceğim yoksa bırakacağım

Sen bilirsin canim karar senin :16: ayni kiloda ugrasmak yoruyor insani:50:

hasta cok yogun ya aklımda sizde

Yasemin bisi sorcam iki gundur gece gunduz basim agriyor limonlu su filan ictim tansiyondan mi diye bugunde burnum kaniyir agrinin yani sira benim hic burnum kanamaz yani yillar once kirilduginda kanadi bi kere ama bugun ikinci kez kaniyor hangi bolume gidiyim dr gitsem

Yasemin bisi sorcam iki gundur gece gunduz basim agriyor limonlu su filan ictim tansiyondan mi diye bugunde burnum kaniyir agrinin yani sira benim hic burnum kanamaz yani yillar once kirilduginda kanadi bi kere ama bugun ikinci kez kaniyor hangi bolume gidiyim dr gitsem
peki ölçtünmü tansiyonu.tansiyon burun kanamasıda yapar.

Back
X