- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
bozulacağını sanmam karggoyla bir gün sonra gelir sana oda sıcaklığında duruyor deneriz bozulursa atarsın![]()
tamm cnm olur valla telden msj atıyorum arkadasımın iş yerı adresını verıyorum daha cabuk gelır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bozulacağını sanmam karggoyla bir gün sonra gelir sana oda sıcaklığında duruyor deneriz bozulursa atarsın![]()
tamm cnm olur valla telden msj atıyorum arkadasımın iş yerı adresını verıyorum daha cabuk gelır
ay sneınd eoyle cnm kız masllah bıze:)
zannetmiyorum canım ama hijyene dikkat edilmediyse veya metalle temas ettiyse belki bozulmuş olabilirr dilekcimmm yollayabilirim sanada istersenn
her gün mayaladığım için bende fazlasıyla mevcut
evet kaçamak yapmadınn yürüyüşünü de yaptın tartıdan olabilir canını sıkma bitanemm
evet şekercim çok şükürrrr hedefe az kaldııı
![]()
ay sneınd eoyle cnm kız masllah bıze:)
yok canım benim üstüme gelmedin, aslında bende şu halimden memnun olduğum için çok salladım düşünsene 74 kg dan 59 a inmek ne demk. ama 54 iken belim incecik yüzüm düzgün Gıdım!! yoktu. şimdi azıcık bel kalın yüz şiş gıdı çıktı. nefret ediyorum gıdımdano yüzdendir ki sen bikini giyiceksin bi güzeell bende güzel tişörtler gömlekler dizlerde şort kotlar giyicemmm
başarıcaaaaz nisan sonu sen 59 ben 55 54 olcam
![]()
Haklisin canisi ama hani bosa kilo verdim gibi bisey didin ya o agir oldu bacisi sonucta once kendimiz istedigiz icin kilo veriuoruz dimi askim
Halleduriz haftayi insallah
Ne bosa mi kilo verdim dedivalla herkes kendi icin sonra takim icin kilo veriyo istiyosa vermesin sisko gelin olur
bende onu gecerim
Günaydınnnn 3, mıntıkanın güzelleriiiiii hayırlı cumalar hepimizeee
Hilalcimmm tebriklerrr canımmmmm![]()
Anlaştık cicimm :13:
Aaa amma üstüme geldinz yahuu ben yani sadece kendm kilo verceksem neden bir grubuz kii ondan dedik hıhhh küstüm işte
Günaydın Banuş ablacımmm...Sağoll ben de seni tebrik ederm, gece konsey toplayıp ceza vercez he
Bir merve kaldı sanırmm nerdesin kız Mervee
canım az sütün içine koyulursa bişey olmaz sanırmsam hem gelene kadar mayalanırzonguldaktayım tatlım gondersen bozulurmukı gelene kadar
kızlar cızelgemı yapıyordum saka mak 7 kılom kaldı verılecek cok sukur ya:)
İnsafli ceza istiyoruz ayferim bu hilal cadisi bizim anamizi aglatacak gibi![]()
hayır hayır insaf yok size kesicez biletinizi
![]()
Guzellik kusme saka yaptik saka:)ayrica sen bizsiz biz sensiz kilo veremeyiz muck
İnsafli ceza istiyoruz ayferim bu hilal cadisi bizim anamizi aglatacak gibi![]()
hayır hayır insaf yok size kesicez biletinizi
![]()
canım az sütün içine koyulursa bişey olmaz sanırmsam hem gelene kadar mayalanırbanu ablayla çözmüşsünüz canım inşallah bozulmadan gelir
maşallah canım bak başlarda nasıl sıkıntı yapıyordun azimle verdin diyetisyen yaradı sana![]()