- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.186
- 598
cnm sen nerede oturuyordun?
Ankarada canım ama biluda ablam var ona bi soruyum iki saatlik yol size onda varsa o gondersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sen nerede oturuyordun?
Cagla iyi ki paylastin liateyi eda ogle ile aksami yer degistirsem olur mu malum isyerinde hergun zor et bulmak hergun karbinhidrat desen kolayda![]()
Haklisin canisi ama hani bosa kilo verdim gibi bisey didin ya o agir oldu bacisi sonucta once kendimiz istedigiz icin kilo veriuoruz dimi askim[QUOlebek.hill;34539299]
Tamam tatlış fazla üstüne geldm, o kadar kilolu da değilsin merak etme, gayet iyisinnn, sadece neden daha iyi olmayalım mesele o, yoks aben de mesela bu halimi de çok seviyorum bi süre sonra aman iyi işte böyle diye motivasyon düşüyo ee sonra gelsin mi geri kilolar, siz de bana kızın öyle zamanlardaa,, bikinileri minileri hatırlatın, sonuçta göbüş hiç çıkmasa en güzeli
Aynen öyle bilsek de bazen tabi ki kaçıyo arada yüklenmiş gibi oldm ben de yapıyorum bazen ama yapmayalım diye coştum böyle
:13:![]()
kızlar cızelgemı yapıyordum saka mak 7 kılom kaldı verılecek cok sukur ya:)
Ne bosa mi kilo verdim dediHaklisin canisi ama hani bosa kilo verdim gibi bisey didin ya o agir oldu bacisi sonucta once kendimiz istedigiz icin kilo veriuoruz dimi askim
Halleduriz haftayi insallah
Ne güzel vesile olmuşum ama ananas gerçekten çok faydalı özellikle diyette. detoks menüye % 100 uyunca çok güzel kilo veriliyor zaten.
Vereceğim elbette. aksi kabul edilemez.
Sen nasılsın ne var ne yok :)
81,2![]()
1,5 ay kaybettim![]()
bu hafta dediğim gibi stresli düzensiz geçti.ve tartıya yansıdı.
72.6 idi geçen hafta bugün 72.3
Yok ablacim gecen yil rabbim verdi ama geri aldı emanetini simdide deniyoruz iste......
düşük mü yaptın canım yoksa doğup mu kaybettin soruyorum ama hatırlamak istemezsen görmezden gelebilirsin canım.
canım diyetisyene gittim o ben de daha cok baskı yaratıyor baskı istek doğuruyor..
bu hafta düzensiz ve stresli bir haftaydı inşallah bu hafta kendim düzelteceğim. listeleri dikkatle inceliyorum.
bu hafta daha iyi olacak inşallah
Valla ben hemen almadım aslında 2 haftadır düzenim bozuldu. toparlanamadım. geçen hafta 81,2 idim. bu hafta bilmiyorum.
Hayır diyemiyorum o gücü bulamıyorum kendimde sıkıntı orada.![]()
İnş inersin canım. Bugün itibarıyle sıfırrdan ilk günkü gibi diyete başlıyorum.
Kalkış. Maydanoz suyu
Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates-salatalık
1 bardak greyfurt suyu
Ara: 2 dilim ananas
Öğle: 120 gr et tavuk balık
Akşam: 9 yk sebze yemeği
Salata
Yatmadan 2 saat önce 1 bardak greyfurt suyu
edaaa bak hatırladınmı en sewdiiim diyet listen:)
dun dıuyetısyenımde kefir verdı ve ben bulamadım yıne yabide dedıkı tadını sevmessen yanında meyve ıle ye
ağammm bence bi dukana bak derim, ben onu yaptım bi ara gerçekten iyi oluyodu ama yinede sen bilirsin :26: kepek unları falan muhteşem tarifler var..
Edam baktim simdi msjina cvp attim burdada soylemekte sakinca yok eda geri gwliyor arkadaslar takim listemis full ve eda zaten 6 aydan once yarisamiyor ama o bizim fasulyemiz menu paylasacak bize parmak sallayacak ben seve seve kabul ettim sizinde edeceginizi biliyorum zaten
Bende hazirim cezaya hem dun yeni cicim geldi beyim bana mekik alei almid adi revolflexXTreme bilen varmi lastikli tekerlekli kas yapmaya muthis ozeliklede karin ve kol icin faydasi olacak gibi.yeni aletimden cezayi verebilidiniz bana:))
Corabla tartilmissin ondan fazla ciktin sennn
Kefirimi yaptim kivami boza gibi amma hic tadini beyenmedim bozuk sut tadinda sanki acaba biyyerde hatami eddim
çok üzgünüm kızlar cezam neyse çekebilirim
banucugum ellerine sağlık liste için giremedim akşam
şule gelirse ekleriz artık çünkü uğramadı bişey demedi :26:
Hiloşşşşş tebrik ederim canım![]()
Ankarada canım ama biluda ablam var ona bi soruyum iki saatlik yol size onda varsa o gondersin
Günaydınnnn 3, mıntıkanın güzelleriiiiii hayırlı cumalar hepimizeee
Amannnn amannn kimler gelmişşş hoşgeldinnn kuzucummmmtekrar aramıza dönmene çok sevindim Edacımmm
sıkma canını ablacım bu hafta sağlıklı menülerle başarılı olacaksın inanıyorum ben
Hemmannnnn toparlanıp hızla yolumuza devam ediyoruz Edacımmmm
süperr Çağlacımmmm
Şekercim ben yollayayım istersenn benim elimde kefir çok
Dukann kalıcı değil malesef Gözdecimmm bluecum dediğin gibi omega 3 alarak dene veremezsen en doğru kararı sen verirsin cnm
etmezmiyiz hiçççç seve seve
Güle güle kullan canım inş faydasını görürsünnn bu aleti bende evde kendim yapmayı düşünmüştümm
sen çok yaşa emi çekirgemmm
benimki tatlı ayran gibi oluyor neden böyle olduki süz klorsuz suyla yıka tekrar mayala bitanemmm
tebriklerrrr canımmmm
ne demek şirinem rica ederimmm
Hilalcimmm tebriklerrr canımmmmm![]()
bende yapayım bayaadır yapmıodum:)
hayırlı cumlar cnm nasıl gonderıcen tatlım bozulurmukı yolda n ıyı olur
Tebrik ederim ay bitmis say her hafta birin ustunde versen 2 aydan once tamam bu is
Banu ablam kefir bozuk olurmu
Ya yeni baskul yaramadi aldigim gunden beri en azindan sabit cikmak icin ugrastim ama 300 gr artidayim wc sorunum var ondan olabilir ama bu hafta dikkat ettim hergun yurudumde artiyi h a k etmedim ben