• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

[QUOlebek.hill;34539299]

Tamam tatlış fazla üstüne geldm, o kadar kilolu da değilsin merak etme, gayet iyisinnn :54:, sadece neden daha iyi olmayalım mesele o, yoks aben de mesela bu halimi de çok seviyorum bi süre sonra aman iyi işte böyle diye motivasyon düşüyo ee sonra gelsin mi geri kilolar, siz de bana kızın öyle zamanlardaa,, bikinileri minileri hatırlatın, sonuçta göbüş hiç çıkmasa en güzeli :1::1::1:

Aynen öyle bilsek de bazen tabi ki kaçıyo arada yüklenmiş gibi oldm ben de yapıyorum bazen ama yapmayalım diye coştum böyle :1:

:13::1:
Haklisin canisi ama hani bosa kilo verdim gibi bisey didin ya o agir oldu bacisi sonucta once kendimiz istedigiz icin kilo veriuoruz dimi askim
Halleduriz haftayi insallah[/QUOTE]
Ne bosa mi kilo verdim dedi :19: valla herkes kendi icin sonra takim icin kilo veriyo istiyosa vermesin sisko gelin olur :63: bende onu gecerim

kızlar cızelgemı yapıyordum saka mak 7 kılom kaldı verılecek cok sukur ya:)

Haklisin canisi ama hani bosa kilo verdim gibi bisey didin ya o agir oldu bacisi sonucta once kendimiz istedigiz icin kilo veriuoruz dimi askim
Halleduriz haftayi insallah
Ne bosa mi kilo verdim dedi :19: valla herkes kendi icin sonra takim icin kilo veriyo istiyosa vermesin sisko gelin olur :63: bende onu gecerim[/QUOTE]

kaptanım senin şu dil çıkartmalarına ölüyorum yaa :1:

şişko gelin hiilaalll göbüklü gelin hilaaaaal diye şarkı dolandı dilime kıııızzz :1: vercek kaptanım vercek kilo vercek incecik gelin olcakkk :32::1:

Günaydınnnn 3, mıntıkanın güzelleriiiiii hayırlı cumalar hepimizeee:16::16:

Ne güzel vesile olmuşum ama ananas gerçekten çok faydalı özellikle diyette. detoks menüye % 100 uyunca çok güzel kilo veriliyor zaten.

Vereceğim elbette. aksi kabul edilemez.:19::19::19:
Sen nasılsın ne var ne yok :)

81,2 :43::43::43:
1,5 ay kaybettim :43::43:

Amannnn amannn kimler gelmişşş hoşgeldinnn kuzucummmm:16::48::38::38: tekrar aramıza dönmene çok sevindim Edacımmm:21::21:

bu hafta dediğim gibi stresli düzensiz geçti.ve tartıya yansıdı.

72.6 idi geçen hafta bugün 72.3

Yok ablacim gecen yil rabbim verdi ama geri aldı emanetini simdide deniyoruz iste......

düşük mü yaptın canım yoksa doğup mu kaybettin soruyorum ama hatırlamak istemezsen görmezden gelebilirsin canım.

canım diyetisyene gittim o ben de daha cok baskı yaratıyor baskı istek doğuruyor..
bu hafta düzensiz ve stresli bir haftaydı inşallah bu hafta kendim düzelteceğim. listeleri dikkatle inceliyorum.
bu hafta daha iyi olacak inşallah

sıkma canını ablacım bu hafta sağlıklı menülerle başarılı olacaksın inanıyorum ben:16:

Valla ben hemen almadım aslında 2 haftadır düzenim bozuldu. toparlanamadım. geçen hafta 81,2 idim. bu hafta bilmiyorum.
Hayır diyemiyorum o gücü bulamıyorum kendimde sıkıntı orada. :37::nazar:
İnş inersin canım. Bugün itibarıyle sıfırrdan ilk günkü gibi diyete başlıyorum.

Hemmannnnn toparlanıp hızla yolumuza devam ediyoruz Edacımmmm:32::32:

Kalkış. Maydanoz suyu

Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates-salatalık
1 bardak greyfurt suyu

Ara: 2 dilim ananas

Öğle: 120 gr et tavuk balık

Akşam: 9 yk sebze yemeği
Salata

Yatmadan 2 saat önce 1 bardak greyfurt suyu

edaaa bak hatırladınmı en sewdiiim diyet listen:)

:46::46::46: süperr Çağlacımmmm

dun dıuyetısyenımde kefir verdı ve ben bulamadım yıne ya:( bide dedıkı tadını sevmessen yanında meyve ıle ye

Şekercim ben yollayayım istersenn benim elimde kefir çok

ağammm bence bi dukana bak derim, ben onu yaptım bi ara gerçekten iyi oluyodu ama yinede sen bilirsin :26: kepek unları falan muhteşem tarifler var..

Dukann kalıcı değil malesef Gözdecimmm bluecum dediğin gibi omega 3 alarak dene veremezsen en doğru kararı sen verirsin cnm

Edam baktim simdi msjina cvp attim burdada soylemekte sakinca yok eda geri gwliyor arkadaslar takim listemis full ve eda zaten 6 aydan once yarisamiyor ama o bizim fasulyemiz menu paylasacak bize parmak sallayacak ben seve seve kabul ettim sizinde edeceginizi biliyorum zaten
:21::21: etmezmiyiz hiçççç seve seve :46::46:

Bende hazirim cezaya hem dun yeni cicim geldi beyim bana mekik alei almid adi revolflexXTreme bilen varmi lastikli tekerlekli kas yapmaya muthis ozeliklede karin ve kol icin faydasi olacak gibi.yeni aletimden cezayi verebilidiniz bana:))

Güle güle kullan canım inş faydasını görürsünnn bu aleti bende evde kendim yapmayı düşünmüştümm:1::1:

Corabla tartilmissin ondan fazla ciktin sennn

:9::9::9: sen çok yaşa emi çekirgemmm:54:

Kefirimi yaptim kivami boza gibi amma hic tadini beyenmedim bozuk sut tadinda sanki acaba biyyerde hatami eddim

benimki tatlı ayran gibi oluyor neden böyle olduki süz klorsuz suyla yıka tekrar mayala bitanemmm

günaydın kızlar 10 gündür adet olamama rağmen 400 gr gitmiş çok sevindimmmmm :32:

Eki Görüntüle 1031021

:46::46::46: tebriklerrrr canımmmm

çok üzgünüm kızlar cezam neyse çekebilirim :25:
banucugum ellerine sağlık liste için giremedim akşam
şule gelirse ekleriz artık çünkü uğramadı bişey demedi :26:

Hiloşşşşş tebrik ederim canım :nazar:

ne demek şirinem rica ederimmm

Hilalcimmm tebriklerrr canımmmmm:46::46:

Günaydınnnn 3, mıntıkanın güzelleriiiiii hayırlı cumalar hepimizeee:16::16:

Amannnn amannn kimler gelmişşş hoşgeldinnn kuzucummmm:16::48::38::38: tekrar aramıza dönmene çok sevindim Edacımmm:21::21:

sıkma canını ablacım bu hafta sağlıklı menülerle başarılı olacaksın inanıyorum ben:16:

Hemmannnnn toparlanıp hızla yolumuza devam ediyoruz Edacımmmm:32::32:

:46::46::46: süperr Çağlacımmmm

Şekercim ben yollayayım istersenn benim elimde kefir çok

Dukann kalıcı değil malesef Gözdecimmm bluecum dediğin gibi omega 3 alarak dene veremezsen en doğru kararı sen verirsin cnm

:21::21: etmezmiyiz hiçççç seve seve :46::46:

Güle güle kullan canım inş faydasını görürsünnn bu aleti bende evde kendim yapmayı düşünmüştümm:1::1:

:9::9::9: sen çok yaşa emi çekirgemmm:54:

benimki tatlı ayran gibi oluyor neden böyle olduki süz klorsuz suyla yıka tekrar mayala bitanemmm

:46::46::46: tebriklerrrr canımmmm

ne demek şirinem rica ederimmm

Hilalcimmm tebriklerrr canımmmmm:46::46:

hayırlı cumlar cnm nasıl gonderıcen tatlım bozulurmukı yolda n ıyı olur

Ya yeni baskul yaramadi aldigim gunden beri en azindan sabit cikmak icin ugrastim ama 300 gr artidayim wc sorunum var ondan olabilir ama bu hafta dikkat ettim hergun yurudumde artiyi h a k etmedim ben

Alusik mayinca tel zor geldi edayimi gordum nedir ogleden sonra gorusuruz alinti yapip ekleyemedim

:72:CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 353. ETAP SONUC LİSTELERİ :72:
14 - 20 MART

*** 3. Takım 353. Etap ***

sekerkiz67:( 74 / 72 / 2,0 / %0,9 ) 351.etapta bildirimde bulunmadan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
sahgull: ( 68,3 / 67,9 / 0,4 / % 0,59 )
Sweetdimple: ( 71,6 / 70.9 / 0.7 / 0,98% )
kelebekolacam: ( 79,2 / 79,5 / -0,3 / -0,38% )
Sevilay80: ( 68,8/ 69, 1 / -0, 3 / %-0, 44 )
erigim: ( 63,9 / 64,4 / -0,5 / %-0,78 )
mrv5534: ( 62,6 / / /% )
ayulduzz: ( 71,5 / 72 / -0, 5 / % -0, 70 )
kelebek.hill: ( 63,8 / 62,9 / 0,9 / %1,41 )
bluebootle: ( 56,8/58,0 /-1,2 /% -2, 11)
gzde199:( 57,9 / 59 / -1, 1 / % -1, 90 ) gzde93 isimli üyenin nicki gzde199 olarak değişti
atessn : ( 72,6 / 72,3 / 0,3 / %0,41 )
cglaa16 : ( 66,7 / 69, 2/ -2, 5/ %-0, 42 ) 344. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü

3. Takim Ortalaması :%

Yasemincim ekledim cnm

Banu ablam kefir bozuk olurmu

zannetmiyorum canım ama hijyene dikkat edilmediyse veya metalle temas ettiyse belki bozulmuş olabilirr dilekcimmm yollayabilirim sanada istersenn

her gün mayaladığım için bende fazlasıyla mevcut :54:

Ya yeni baskul yaramadi aldigim gunden beri en azindan sabit cikmak icin ugrastim ama 300 gr artidayim wc sorunum var ondan olabilir ama bu hafta dikkat ettim hergun yurudumde artiyi h a k etmedim ben

evet kaçamak yapmadınn yürüyüşünü de yaptın tartıdan olabilir canını sıkma bitanemm

kızlar cızelgemı yapıyordum saka mak 7 kılom kaldı verılecek cok sukur ya:)

:nazar::nazar::nazar: evet şekercim çok şükürrrr hedefe az kaldııı:21::21:

Back
X