- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Bacm bu liiste sevilmezmi ananaslarin guzelligine bak
Hoşbulduk. Tüm ihtişamımla geri döndüm. Sanırım biraz göbekli
Hadi bakalım fıstık, tam gaz devammm :13: ben de 57 yeee uçacağımmm.. Nisan sonuna hedefim 59 inş
Hayirli cumalar canimSelam bayanlarhayırlı cumalar...
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Sevgili ayfer kaptanlıgın hayırlı olsun.
Dimi ya biz kilo vermenin proflari olduk haftaya super olicaz
Hahahahah bravo işte buu ortalık alevlensn biraz tozu dumana katalım haftayaa
Geri geldim. eskisi gibi gelemem belki ama her gün düzenli menümü paylaşacağım yorum yazacağım. zaten gözümü karattım bir akıllı telefon alıp bu işi kökünden çözeceğim.
Neler yapmadımki bağımlılığından kurtulduğum o tatlıların kölesi oldum
Bu aralar stress hat safhada kendime engel olamadım
Teşekkürler kaptan. Yarışmacı üyelerden geri kalır yanım olmaz. Ve korkun parmak sallamaya devam edeceğim size.
Ama önce siz bana sallamalısınız.
Hoşbulduk canım.
anladım tatlım anlastıs:)
Tamamdır kaptan okudum..
Evet canm 9 a bölündüğü için
Akşam konsey toplayacaz kilo verenler
Yok yok coşmam sadece haftasonu bir gün bir dilim pasta ya da dondurma kaçamağım olcak, doğumgününe katılacağımdna o da
ulaşçaz tabiiiiii artık kilo vermediğimiz hafta olmıcak vallahi yaz geldi üstümüzdekileri çıkartıyoruz yavaş yavaşş göbekte azıcık yağlarım bile çıkmış ıykkkk
Hayirli cumalar canim
Kac Kilosun canisi
anladım tatlım anlastıs:)
dimi bide ben daha önce hiç ananas yememiştim edanın listesi sayesinde tanıstım bayıldım ananasa:))
Vereceğim elbette. aksi kabul edilemez.cnmmm hosgeldın olsun verırsın sen
Hayirli cumalar canim
Kac Kilosun canisi
canım inan sevilmiycek gibi değil günlük az az yaparsan ekşide olmaz gerçi ben ekşide severim
canım ya nasıl yapsakki benimkilerde çok küçük sana göndersem istanbuldamıydın sen
Tamam tatlış fazla üstüne geldm, o kadar kilolu da değilsin merak etme, gayet iyisinnn, sadece neden daha iyi olmayalım mesele o, yoks aben de mesela bu halimi de çok seviyorum bi süre sonra aman iyi işte böyle diye motivasyon düşüyo ee sonra gelsin mi geri kilolar, siz de bana kızın öyle zamanlardaa,, bikinileri minileri hatırlatın, sonuçta göbüş hiç çıkmasa en güzeli
Aynen öyle bilsek de bazen tabi ki kaçıyo arada yüklenmiş gibi oldm ben de yapıyorum bazen ama yapmayalım diye coştum böyle
:13:
hayırlı olsun aslında olabılır ceza ıcın
iyi cnm bende fazla bı degısıklık yok cok sukur:)Ne güzel vesile olmuşum ama ananas gerçekten çok faydalı özellikle diyette. detoks menüye % 100 uyunca çok güzel kilo veriliyor zaten.
Vereceğim elbette. aksi kabul edilemez.
Sen nasılsın ne var ne yok :)
81,2
1,5 ay kaybettim
Benim kefir bi iki gune kafar cosar gibi duruyor uc top var bir bardaga gore ayirdi annem bi iki gune kadar isteyene veririm yolda nasil muhafaza edilir ki acaba
Benim kefir bi iki gune kafar cosar gibi duruyor uc top var bir bardaga gore ayirdi annem bi iki gune kadar isteyene veririm yolda nasil muhafaza edilir ki acaba
Cagla iyi ki paylastin liateyi eda ogle ile aksami yer degistirsem olur mu malum isyerinde hergun zor et bulmak hergun karbinhidrat desen kolayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?