Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tamamdır kaptan okudum..

kaptanııım bişey sorucamm :26: şey hani çağlayı üzmek için demiyorum yanlış anlama sakın bitanem ama ikiimizde almışız ya kilo onunki 9a bölündüğü içinmi yüzdesi az oldu :26:

Evet canm 9 a bölündüğü için

geldim tatlım nasıl yapalım sıncık bakalım:)

kız cosma sakın he

Akşam konsey toplayacaz kilo verenler
Yok yok coşmam sadece haftasonu bir gün bir dilim pasta ya da dondurma kaçamağım olcak, doğumgününe katılacağımdna o da

dun dıuyetısyenımde kefir verdı ve ben bulamadım yıne ya bide dedıkı tadını sevmessen yanında meyve ıle ye
24 saatten fazla bekletmeyince tadi gayet güzel
ağammm bence bi dukana bak derim, ben onu yaptım bi ara gerçekten iyi oluyodu ama yinede sen bilirsin :26: kepek unları falan muhteşem tarifler var..
Ciks dukan yasakli diyet giden geliyor fazlasiyla
Hoşbulduk. Tüm ihtişamımla geri döndüm. Sanırım biraz göbekli
Ihtisai gibekli yirim seni
kaptanııım bişey sorucamm :26: şey hani çağlayı üzmek için demiyorum yanlış anlama sakın bitanem ama ikiimizde almışız ya kilo onunki 9a bölündüğü içinmi yüzdesi az oldu :26:

Bebis aynen öyle o kiloyu cagla 9 haftada sen bi haftada aldin

Hiloşuuumm dostuum canıımm güzel rakibeemmm bana ceza konusunda sanırım insaflı davranabilirsin dimiiii

ama davranma acıma bana düştüm kaldır beni bu 59 kilodaann yarın bol bol da yürürüm inşallaahhhh bide boğazımı tutunca keyfime diyecek yok haftaya bomba olup patlıycam listede cezamı bekliyorum arkadaşııımmmm

sevgiler Gözde..

ayyyyyyyyyyyy vallahi ilk defa bi parmak benm içimi sızlattı böyle boğazım düğümlendi vallahi özür dilerim kaptanım ama gerçekten cuma 57.50 olacam sözz

Dukan yasaklımıııı :26: hımm ozaman özür dilerim ağam yanlış fikir verdiim

bizim buraya gelirsiniz ozaman tophaneye tum gezı otobuslerının park yerı

Beklememnin ızdırabı başka olur şöyle biraz daha bekle sen
160 boya 59 fazlaaa ben 59 olmalıym idealim o boyum 165-166 civarı, sennn 55-56 olmalısınnn...bu da demekki yanlış yöndesnnnn 20 yaşındasın ve yaz geldii napıyosun sennn

üstüne gelmezsem olamz bu iş bastıracammm ki kendim de motivasyonumu düşürmeym

bu daha başlangıç, sevgiler Hilal

Son düzenleme:
Blue karatayi birakma bak kesin omega 3 ise yarayacak en güzel örnek banucugum ben hic seker tuketmedim karatay bitti srker geldi haystima kucuk kacamaklarla ben bile teniden baslamayi düşünüyorum

İnş dilediğin kiloya gelirsin. Ben eda. 24 yaşındayım. 108 kilo ile başladım. takımdan ayrılırken 7li rakamları gördüm.Şimdi 81-82 gibi bir şey olmam lazım. korkudan tartıya çıkamadım.

Bende seni
bir iki kilo aldım kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum. Kabızlık yüzünden çok kötü oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:

kac kılo aldın edacımm bende ayrılmıstım hemen aldım kurtulamadım su 65in ustunden

kızlarr size sözzz yarın Bursa'ya gidersem Mevlam kısmet ederse, orada kaçamak yapmıcam hamur işleri yemiycem dikkatli olucam.. söözzzzzzzzzz
Sen kacamak yapmiyacan soz verdin bakkk
Ay ne guzel olur ozledik edosumuzu
saol tatlım adet zamanım bırde tuvalet prıblemım olmasa dah faza olurdu ama malesef
Daha ne olsun bacin

Kalkış. Maydanoz suyu

Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates-salatalık
1 bardak greyfurt suyu

Ara: 2 dilim ananas

Öğle: 120 gr et tavuk balık

Akşam: 9 yk sebze yemeği
Salata

Yatmadan 2 saat önce 1 bardak greyfurt suyu

edaaa bak hatırladınmı en sewdiiim diyet listen:)

dun dıuyetısyenımde kefir verdı ve ben bulamadım yıne ya bide dedıkı tadını sevmessen yanında meyve ıle ye

canım inan sevilmiycek gibi değil günlük az az yaparsan ekşide olmaz gerçi ben ekşide severim

canım ya nasıl yapsakki benimkilerde çok küçük sana göndersem istanbuldamıydın sen

kac kılo aldın edacımm bende ayrılmıstım hemen aldım kurtulamadım su 65in ustunden

Valla ben hemen almadım aslında 2 haftadır düzenim bozuldu. toparlanamadım. geçen hafta 81,2 idim. bu hafta bilmiyorum.
Hayır diyemiyorum o gücü bulamıyorum kendimde sıkıntı orada.
İnş inersin canım. Bugün itibarıyle sıfırrdan ilk günkü gibi diyete başlıyorum.

benim evle ilgilenemem lazım kızlar iki gündür kurstaydım malum ara ara gelirim

ayyy birrr sürüüü ütüm birikti

Son düzenleme:
55 56 olucaaaammm 3 hafta sonra 55 4. hafta 54 olcammm tam 1 ay müsade banaa

süper kilo vermişsin canım benmmm yine verebilirsin

Afiyet olsun. detoks yapıyorsun sanırım:)

benim çorba diyetim var. yani aç kal diyeti ceza olarak verdi ama ben daha çok sapıttım. en büyük sınavım revani ile oldu. ve yenildim. sonra kendime öyle çok kızdımki acaba kendimi kustursam mı dedim sonra çok yanlış olduğunu düşünüp cezamı çekmeye karar verdim.

Yok ablacim gecen yil rabbim verdi ama geri aldı emanetini simdide deniyoruz iste......

düşük mü yaptın canım yoksa doğup mu kaybettin soruyorum ama hatırlamak istemezsen görmezden gelebilirsin canım.

canım diyetisyene gittim o ben de daha cok baskı yaratıyor baskı istek doğuruyor..
bu hafta düzensiz ve stresli bir haftaydı inşallah bu hafta kendim düzelteceğim. listeleri dikkatle inceliyorum.
bu hafta daha iyi olacak inşallah

bu hafta dediğim gibi stresli düzensiz geçti.ve tartıya yansıdı.

72.6 idi geçen hafta bugün 72.3

Bacm bu liiste sevilmezmi ananaslarin guzelligine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…