- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Edam baktim simdi msjina cvp attim burdada soylemekte sakinca yok eda geri gwliyor arkadaslar takim listemis full ve eda zaten 6 aydan once yarisamiyor ama o bizim fasulyemiz menu paylasacak bize parmak sallayacak ben seve seve kabul ettim sizinde edeceginizi biliyorum zaten
kaptanııım bişey sorucamm :26: şey hani çağlayı üzmek için demiyorum yanlış anlama sakın bitanemama ikiimizde almışız ya kilo onunki 9a bölündüğü içinmi yüzdesi az oldu :26:
geldim tatlım nasıl yapalım sıncık bakalım:)
kız cosma sakın he
24 saatten fazla bekletmeyince tadi gayet güzeldun dıuyetısyenımde kefir verdı ve ben bulamadım yıne yabide dedıkı tadını sevmessen yanında meyve ıle ye
Ciks dukan yasakli diyet giden geliyor fazlasiylaağammm bence bi dukana bak derim, ben onu yaptım bi ara gerçekten iyi oluyodu ama yinede sen bilirsin :26: kepek unları falan muhteşem tarifler var..
Ihtisai gibekli yirim seniHoşbulduk. Tüm ihtişamımla geri döndüm. Sanırım biraz göbekli
kaptanııım bişey sorucamm :26: şey hani çağlayı üzmek için demiyorum yanlış anlama sakın bitanemama ikiimizde almışız ya kilo onunki 9a bölündüğü içinmi yüzdesi az oldu :26:
24 saatten fazla bekletmeyince tadi gayet güzel
Ciks dukan yasakli diyet giden geliyor fazlasiyla
Ihtisai gibekli yirim seni
Bebis aynen öyle o kiloyu cagla 9 haftada sen bi haftada aldin
Gezi varmış o şekilde geliyorum canıım sende mi bursadasın :)) sanırım camileri gezicez inan bilmiyorum gezi var dediler bana hopladım hemen
kaptanım onu bile yememmmzaten sevmiyorum kestane şekerini anca canım çekmesin aklımda kalmasın diye ucundan ısırıp onuda atarım yiyemem
Edacııımcıım hoşgeldiiinn.
Hiloşuuumm dostuum canıımm güzel rakibeemmmbana ceza konusunda sanırım insaflı davranabilirsin dimiiii
ama davranma acıma bana düştüm kaldır beni bu 59 kilodaannyarın bol bol da yürürüm inşallaahhhh bide boğazımı tutunca keyfime diyecek yok haftaya bomba olup patlıycam listede cezamı bekliyorum arkadaşııımmmm
sevgiler Gözde..
gider canım benim olsuuunn, sanırım biz tanışmadıkkben Gözdee 20 yaşındayım, 160 boy 59 kiloyum. br zamanlar 54 idiimm ahh ahh o günlere döncem ama bi ileri 2 geri yapıyorum 5 haftadr. 6. haftam milat olacak şaşırcaksınııızz
24 saatten fazla bekletmeyince tadi gayet güzel
Ciks dukan yasakli diyet giden geliyor fazlasiyla
Ihtisai gibekli yirim seni
Bebis aynen öyle o kiloyu cagla 9 haftada sen bi haftada aldin
Geri geldim. eskisi gibi gelemem belki ama her gün düzenli menümü paylaşacağım yorum yazacağım. zaten gözümü karattım bir akıllı telefon alıp bu işi kökünden çözeceğim.
Neler yapmadımki bağımlılığından kurtulduğum o tatlıların kölesi oldum
Bu aralar stress hat safhada kendime engel olamadım
Teşekkürler kaptan. Yarışmacı üyelerden geri kalır yanım olmaz. Ve korkun parmak sallamaya devam edeceğim size.
Ama önce siz bana sallamalısınız.
Hoşbulduk canım.
Sen kacamak yapmiyacan soz verdin bakkkkızlarr size sözzz yarın Bursa'ya gidersem Mevlam kısmet ederse, orada kaçamak yapmıcam hamur işleri yemiycem dikkatli olucam.. söözzzzzzzzzz
Ay ne guzel olur ozledik edosumuzuEdam baktim simdi msjina cvp attim burdada soylemekte sakinca yok eda geri gwliyor arkadaslar takim listemis full ve eda zaten 6 aydan once yarisamiyor ama o bizim fasulyemiz menu paylasacak bize parmak sallayacak ben seve seve kabul ettim sizinde edeceginizi biliyorum zaten
Daha ne olsun bacinsaol tatlım adet zamanım bırde tuvalet prıblemım olmasa dah faza olurdu ama malesef
dun dıuyetısyenımde kefir verdı ve ben bulamadım yıne yabide dedıkı tadını sevmessen yanında meyve ıle ye
kac kılo aldın edacımm bende ayrılmıstım hemen aldım kurtulamadım su 65in ustunden
55 56 olucaaaammm 3 hafta sonra 55 4. hafta 54 olcammm tam 1 ay müsade banaa
Beklememnin ızdırabı başka olur şöyle biraz daha bekle sen
160 boya 59 fazlaaaben 59 olmalıym idealim o boyum 165-166 civarı, sennn 55-56 olmalısınnn...bu da demekki yanlış yöndesnnnn 20 yaşındasın ve yaz geldii napıyosun sennn
üstüne gelmezsem olamz bu iş bastıracammm ki kendim de motivasyonumu düşürmeym
bu daha başlangıç, sevgiler Hilal
İnş dilediğin kiloya gelirsin. Ben eda. 24 yaşındayım. 108 kilo ile başladım. takımdan ayrılırken 7li rakamları gördüm.Şimdi 81-82 gibi bir şey olmam lazım. korkudan tartıya çıkamadım.
Bende seni
bir iki kilo aldım kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum. Kabızlık yüzünden çok kötü oldum.
Kalkış. Maydanoz suyu
Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates-salatalık
1 bardak greyfurt suyu
Ara: 2 dilim ananas
Öğle: 120 gr et tavuk balık
Akşam: 9 yk sebze yemeği
Salata
Yatmadan 2 saat önce 1 bardak greyfurt suyu
edaaa bak hatırladınmı en sewdiiim diyet listen:)
Canim ablam olay bu iste yiyecegiz yani dukan karstay filan yapmiyorsan yiyeceksinki karstayda bile kaymak var kayisi icine ohh miss aslinda dogal olan hersey yenebilr ama oranti sart. Sen bu ozlemle otursan bi ekmek yersin kizarmis tereyagli recelli hayalinden belli ama dilek zaten her sabah acik yiyor o oturup bi ekmek yiyecek kadar ac birakmadi bunyesini sana liste sart abla imkaninbvarsa diyetisyene gitsen
55 56 olucaaaammm 3 hafta sonra 55 4. hafta 54 olcammm tam 1 ay müsade banaa
süper kilo vermişsin canım benmmm yine verebilirsin
Kalkış. Maydanoz suyu
Kahvaltı
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta
3 zeytin
Domates-salatalık
1 bardak greyfurt suyu
Öğle: 120 gr et tavuk balık
Akşam: 9 yk sebze yemeği
Salata
Yatmadan 2 saat önce 1 bardak greyfurt suyu
edaaa bak hatırladınmı en sewdiiim diyet listen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?