- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi zararı olcağını hiiiç sanmıyorum Hiloşum yakıverirsin sen onuuuu
Canm ne gzüel de anlatmışsın sne öylee kızz:13:
Ayy az önce 1 top kadar dondurma yedim, tartı öncesi ama bugn yemek olarak çok az yemiştim bi sürü yiyolardı, ofise geldi ben de azcıcık yedm ya napim :26: ama çok etkilenceni sanmam, yakarım ben onu akşam da tabi ki çok dikkat ediciiimm![]()
sağol doktorum teşekkür ederimmgözde blue başınız saolsun.
Mervem sağol canım benim ..Biliyorum canım ya hayırlı su hafta donuna kadar brklımm bakayım:)
Canım bn ilk de kullandım
Suan daha böle bişi yok
Ama beklemk istemıyorum dıyınce doltorlar werıyo canım
Slm canlarrrgeçmişe dalmadann hemen bir slm vereyim dedim dün erkenden annemin kontrolleri vardı oraya gittik tahlillerini verdik geldiğimde sitede bakım vardı yatana kadar baktım hiç açılmadı bugünde tahlil sonuçlarını alıp gösterdik çok şükür herşey yolunda maşallah siz ne ara bu kadar konuştunuz
![]()
Gozdecim eger ainava cok calistiysan riske aa sinav sonrasi gidersin de batti balik dedigine gire pwk calusmadin galibao zaman git
yok canım ya test yapmam zamanında çok yaptım en büyük fobim artık olcak gibiyim zaten bugun bakalımKuzum bi test yapsana ben catlamistim coktan uc gun gecmis kiz kac gunde bir regl oluyorsun
Ayrica gulsah sende yap bi test ben ilk gebeligimde regl olacagima o kadar emindim ki karin kasik agrisi siskinlik hepsi regli isaret ediyordu ama degilmis
hibisküs canım tansiyonu düşürüyormuşKixlar bacim acayip durumda ya sanki için de sular saga sola gidiyor bana agir geliyor ben hep dusuk tansiyonluyumdur biraz yukselince boyle oluyor nasil dusurecegim
başın sağolsun canım mekanı cennet olsunHanımlar 2 saat önce dedemi kaybettik, hastaydı ama çok kötü oldum çok üzüldüm Küçükken hep oyunlarımız geldi aklıma, gurbette iyice zor, vasiyeti vardı memlekete defnedilmek istiyordu, sadece babamlar memlekette, muhtemelen alıp oraya götürecekler, kardeşimin üniversite sınavı var haftasonu inşallah o da etkilenmez, kafam kazan gibi amirler izin verdi eve geldim uyuyayım dedim uyuyamıyırum
bi zararı olcağını hiiiç sanmıyorum Hiloşum yakıverirsin sen onuuuu![]()
sağol doktorum teşekkür ederimm
Mervem sağol canım benim ..
kızlar okadr bunalmıştım kiiiii , bu halimde cumartesi günü Bursa'ya gezmeye gidiyorumHalam aradı, ablam moralimin bozuk olduğunu söylemiş, Bursa'ya gezi var Gözde geliyomusun hadi sende coş biz gidiyoruz dedi. şöyle bi sorun var Cumartesi sabah ezanında çıkılıp cumartesi gece 1 de gelinecekmş. pazar günü sınavım var ve oturduğum yere biraz uzak. sabah 7de kalkıp saat 10da olan ygs sınavıma giricem. battı balık yan gider. yoksa bu ruh halim toparlanmayacak benim..
Mevlam bi yandan ağlatırken bi yandan da yüzümüzü güldürüyo. Bin şükür. güvenemedim kendime çok gitmek isteyip bi yandanda herkese sordum çevremde gidiyim mi diye. herkes git kafa dağıt bunalım takılıyosun dediler. ve yolcudur Abbas bağlasan durmaz....![]()
Hayirlisi olsun canim senin icin . Git gez gelkaptanım 2 yıllık geçiş hakkımı kullanıcam. bi defa kitap yüzü açmadımo bakımdan battı vallahi. ama moralmde düzeldi biraz sabahki kasvetli havam yok şuan
aklıma geldide hüzün doldum şmdide
neyse.
gitsem sanırım iyi olcak hiç yoktan uzun yolculuk yapmayı seven bennn yol görürümm
yok canım ya test yapmam zamanında çok yaptım en büyük fobim artık olcak gibiyim zaten bugun bakalım
hibisküs canım tansiyonu düşürüyormuş
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun
Slm canlarrrgeçmişe dalmadann hemen bir slm vereyim dedim dün erkenden annemin kontrolleri vardı oraya gittik tahlillerini verdik geldiğimde sitede bakım vardı yatana kadar baktım hiç açılmadı bugünde tahlil sonuçlarını alıp gösterdik çok şükür herşey yolunda maşallah siz ne ara bu kadar konuştunuz
![]()
Hilal bir tiptan bisi olmaz aslinda sinirini bilmek guzel sutlu tatli yerine sayalim iki haftada bir ama bi ta yok![]()
Hayirlisi olsun canim senin icin . Git gez gel
Ben eve test almıyor artik ilk aylarda ev eczane gibiydi hatta uc dort tane ovulssyon cubugum var onlar bile paketinde acmiyorum cok iyi anlıyorum seni
Cayi alamadim daha servisle gidip geliyirum kapimin onunde inip binince bi yere bakamiyirum hafta sonu inşallah
bi zararı olcağını hiiiç sanmıyorum Hiloşum yakıverirsin sen onuuuu![]()
sağol doktorum teşekkür ederimm
Mervem sağol canım benim ..
kızlar okadr bunalmıştım kiiiii , bu halimde cumartesi günü Bursa'ya gezmeye gidiyorumHalam aradı, ablam moralimin bozuk olduğunu söylemiş, Bursa'ya gezi var Gözde geliyomusun hadi sende coş biz gidiyoruz dedi. şöyle bi sorun var Cumartesi sabah ezanında çıkılıp cumartesi gece 1 de gelinecekmş. pazar günü sınavım var ve oturduğum yere biraz uzak. sabah 7de kalkıp saat 10da olan ygs sınavıma giricem. battı balık yan gider. yoksa bu ruh halim toparlanmayacak benim..
Mevlam bi yandan ağlatırken bi yandan da yüzümüzü güldürüyo. Bin şükür. güvenemedim kendime çok gitmek isteyip bi yandanda herkese sordum çevremde gidiyim mi diye. herkes git kafa dağıt bunalım takılıyosun dediler. ve yolcudur Abbas bağlasan durmaz....![]()
selam kizlar..gelmiusken bir selam vereyim dedim..nasilsiniz
blue basiniz sag olsun canim
arada ugrarim yine,öptüm![]()
Dilekkkkk
Banuuuuuuuuu
Ahsennnn nerdesinizzz
Canm ne gzüel de anlatmışsın sne öylee kızz:13:
Ayy az önce 1 top kadar dondurma yedim, tartı öncesi ama bugn yemek olarak çok az yemiştim bi sürü yiyolardı, ofise geldi ben de azcıcık yedm ya napim :26: ama çok etkilenceni sanmam, yakarım ben onu akşam da tabi ki çok dikkat ediciiimm![]()
Kixlar bacim acayip durumda ya sanki için de sular saga sola gidiyor bana agir geliyor ben hep dusuk tansiyonluyumdur biraz yukselince boyle oluyor nasil dusurecegim
Hanımlar 2 saat önce dedemi kaybettik, hastaydı ama çok kötü oldum çok üzüldüm Küçükken hep oyunlarımız geldi aklıma, gurbette iyice zor, vasiyeti vardı memlekete defnedilmek istiyordu, sadece babamlar memlekette, muhtemelen alıp oraya götürecekler, kardeşimin üniversite sınavı var haftasonu inşallah o da etkilenmez, kafam kazan gibi amirler izin verdi eve geldim uyuyayım dedim uyuyamıyırum
Cok haklisin canım yaa
Gercekten bu hafta cok kötüydü sürekli aksama doğru açlık hissi arttı
Cok haklisin artık gitsin istiyorum çabucak ama bu hafta hiç iyi geçmedi.
Bu kuralı biliyorum ama gercekten menülere söylenecek soz yok ben cok şey öğreniyorum yada benim yazabileceğim şey zaten yazılmış oluyor. Ama uyarını dikkate alıyorum bundan sonra yapacagım.
Dün internette sorun vardı hiç giremedim üzgünüm(
Dünkü menüm
Yumurta
Kor peynir
Domates
Bir elma
Yogurtlu Kereviz
Turk kahvesi
Bir kere biter
Dürüm(
Soda
2lt su
Spor yok
kızlar npıyosunz ben Gözde. yeni üyelik aldım kaptanım bilgin olsun eskisinin emaili falan herseyini unuttum gremiyorm otomatk giriyodu heryerde. moralim çok bozuk dün akşam çok sevdiğim bi arkdaşımın kardeşini bıçaklayarak öldürmüşlr. kafam kazan gibi moralim yerlerde ağlamaktan zor duruyorum ve konyadalar. elimden gelse çıkıp gidicem gidemiyorum nolduğunu öğrenemiyorum sadece bildiğim bıçaklanıp öldüğü.sizler napıyosun
amin sağol kaptanım menümü yazıyım size
Dün : sabah: 1 yumurta biraz peynir azıcık helva 6 zeytin 1 dilim kepek ekmek çay
ara: 2 ceviz içi
öğlen: 4 5 kaşık pırasa yemeği 2 kaşık yoğurt ekmek yok
ara: 1 yeşil elma
akşam: hamsi yaptım yine fırında bu sefer hiç yağ koymadım. 300 gr flan yemştirim1 ısırımlıkta ekmek. 2 yaprak kıvırcıktan salata ve limondan ufak bitane turp 1 sade soda
ara: 1 türk kahvesi 2 ısırımlık dondurma. ( öğrenince moralim bozuldu neye saldırcğımı şaşırdım midem kzındı dolapta vardı ısırdım ve attım yoksa çubuk dondurmanın hepsini yicektm :26:)
su 2 lt
yürüyüş 40 dk.. tempolu
banucum sana sorularım var bacım:)
- sen domates salatalık tüketiyor musun? okan beylerin sağlıklı yaşıyoruz grubuna girdim de, yemeyin diyorlar, domates salatalık yemezsem salatayı neyle yapacağım bu mevsimde? sen nasıl yapıyorsun, sabahları turp ve havuç yiyeceğim bundan sonra.. domates almayayım mı?
- omega 3 ile beraber antioksidan da alıyorlarmış, antioksidanı 3 ayda bir değiştirmek lazımmış... bunları bilmiyordum hiç, öğrenmiş oldum iyi oldu.. hemen gncden alacağı inşallah bu haftasonu.. günlük de 2-3 gr olacak şekilde almak gerekiyormuş.. omega 3ten 2 hap alıyorlarmış, zaten kutusunda da öyle diyormuş günlük 2 tane alın diye, onlar da akşam yemeğinden sonra içiyorlarmış..
demekki hatalarım var bunları düzelteyim o zaman daha hızlı gidecek inşallah kilolar..
bugun dıkyetısyen randevum var kaptan hayırlısı bakalım:)
Bugun bi costum
Haydeee kızalrrrr
Şimdi şevval sam cıktı işte gidiyorumu soluyo
Rock yapmıs
Arkadasıımmm o karadenızzzzzz sarkısı
Onu kazım koyuncu söledi pndan baskasınaaa yakısmaazzz
neyse kızlar ben kursa kaçar öpüyorum sizi mis mis
dün çok güzel cam boyama reçellikler yaptım kendime akşam foto atarım
bu arada sütü bölüp yaptıgım kefirler tuttu pazardan beri aralıksız içebildim kefirimi![]()
Merve sen baya eskiye gitmisdin benimde msj sayimi 700 lere indirmis eskiye cekmis valla bi umut begen butonu beklerken daha kotusu pldu hepten gecmise gittik biraz daha gecmise gitseydide vben eski kiloma donseydim ne vardi![]()
Şule yokhani bu cuma listeye girecekti bi sorun mu oldu acaba
Yarin ki tartidan beklenti ne kizlar ben bugun tartilmadim korkudan ::18:
Gunaydin hanimmlar bugun ders calismaya basladimyine orucluyum yatarken yedim 2gibi aciktim yaa
![]()
Aksam gorusuruz hanimlar evleri tioluyum sohbete gudicem ams aksam byrlardayim İnsallah
Aaa laptopuna uzuldmm yaa umarm duzelir de kisa sure de olsa ayrilmazsnnn ://
Aynen cafe olayinda irade sart ah bu genclik :)) ben de gitmem ki bananeemmm :)))
Hmmm tamam alisveris yapinca olmayacak mesele yok :))
Haklisn erik kaptanim) dikakt edecem bikac gun daha dinlenecem bakalm.. Yaptigmda da oyle har vurup harman savurmucam bedenimi
Dogrusun Dilekcim dikkat edecem soz)
Supersin kaptann enerjine kurban ay ayni ben heheheh :)))
Aaa neden oyle ki kekten o kekten moral bozma sakinnn)
Gunaydin blueee kizz sen de moral bozma sakn o psikoloji cok kotu oluyo emin ol az da olsa gidiyo hergun tartilma bence dee..)
Menunu de gormezden geldk bak bi daha olmaz nasisa)
günaydın kızlar nasılsınız?
dünkü menüm:
sabah: karatay kahvaltısı (1 az pişmiş omlet ve 3 kayısı ile)
öğlen: salata ve yarım kase yoğurt
akşam: 1,5 lahmacun, biraz tereyağı ve peynir (karatayda izin var)
2 küçük incir tatlısıözür diliyorum bu kaçamağım için.. eşim istedi ben de yemek zorunda kaldım, neyseki meyve ama işte kaçamak..)
aslında kaçamak yapmazdım da tartıda dün fazla çıkınca moral bozukluğu azmimi etkiledi açıkcası..
ya neden sabitleniyorum böyle anlamıyorum, omega 3 ü almıyorum ondan mı acaba.. d vitaminim mi az nedir, herşeye baktırdım türkiyedeyken, bir sıkıntı yok dedi doktor..
gitmiyor veremiyorum psikolojisine giriyorum sanırım yine, böyle düşünmek istemiyorum ama cumayı düşününce strese giriyorum.. :18:
bugün bi hastam sizi izinli sanıyordum yasemin hanım burdamı diye sordum burda dediler kapıyı bi actım başka biri.şaşırdım dedi.sizi tanıyamadım ne kadar değişmişsiniz dedi.ayyy bi moral oldu.
Kizlar ruyami anlatiyim da yorumlayin
Rizedeyiz kv deme diyorum ki anne yumurta ver oda kumesten al diyor iki taneden fazla alma diyor
Bende ama bu yumurta organik nerde bulcam bida iki tane yetmez diye icimden kiziyorum kumesten uc yumurta aliyorum biri yapisik iki yumurta digeri tek ama kocamanlar rahat 120gr vardir oyle buyukler . Bunlarla karatay yapcam diyorum cok mutlu oldum aldim yumurtalari koynuma attim![]()
Gunaydin hanimlar dunku menumu yazayim
Kayisi ceviz 2 tane sabah
Kahvalti 2dilim ekmek,beyazpeynir,haslanmis yumurta,3 zeytin,yesillik,bir t.kbal,bir t.ktereyag
Ogle sutlu neskafe kucuk bir dilim kek bir isirik pogaca(hanimlar parmak sallamayin ama ogle ve arayi bunlarla gecistirdim dengelemeye calistim:)
Aksam,bir tabak corba bir tabak yesil fasulye,2dilim ekmek,salata semizotu yogurtlu
2bardak bitki cayi,3ltsu
3 mil leslie
Valla uc milei gotunce ekmegi gormezden geldim
Bol muhsbbetli az calorili olsun o zaman![]()
Annemm sen mi geldinisler yogun galiba bu saatte firsat bulup slm verdigine gore
Banucugum basmis cezayi zipla gulsah zipla:122::122::122:
Canim dikkat et zorlama kas yapiyim derken goz cikarma bakspor onemli bogazini tutmak daha onemli spor yapamiyacagin zamanlarda kacamak yapma ay bi sekilde dengele iste lafi uxattim iyice
Hosgeldin de ben annemlerdeydim yetisemedim![]()
Simdi ben dun dojuz gibi mayaladim bugun aksam 9 da icsem mi yoksa sabah mi icsem yarin :26:
Hosgeldin canimsukur hersey yolundaymis
Oh çok şükür her ley yolundaysa ne güzelll
Hep böyle güzel haberlerle gelin canımmm ablacımmm![]()
Bu arada mesajım 60 'ı geçt daha da saymayacam![]()
kızlarrrrr bu haftaki cicilerim
bunlarr cici bici reçelliklerim
Eki Görüntüle 1030319 Eki Görüntüle 1030320
buda kelebekli çerçevem
Eki Görüntüle 1030322 Eki Görüntüle 1030321
nasıllll![]()
kızlarrrrr bu haftaki cicilerim
buda kelebekli çerçevem
nasıllll![]()
Saka bi yana evet dozunu bildikten sinra dorun degil ben gecen sene hafta ucgun dondyrma yedim ve zayifladim ama cikolatali degil sade dondurma bir iki tipu gecmeden kilo vermek zor bi syrec herseyi kati kuralla yasaklamamak ama olayida abartmamak gerek ayari tutturcan dilege kahvaltidaki bali kes desek dilwk uc gun sonra baska birseyi fazlasiyla yer yada izin jullanmak istiyorum der oysa o ayarini bilerek diyetine devam ediyor bunun gibi dusunn
Deme öyle kaptanımm sen bana güven yaa
Yani cidden ben arada küçük kaçamaklar yapanlara karışmıyorum abartmadıkça sorun olmuyo bende çünkü.. güven sen bana güvenn 1 kg eksim var sanırımm,inşş
Ama tabi ki de dozumu bilirim merak etme, zaten başkası getirmese hiç kaçamak yapmıcaktm da; mesela öğlen çorba kızartma pilav falan vardı ben tabi ki sadece çorba ve salata yedmm
Yok ablacim gecen yil rabbim verdi ama geri aldı emanetini simdide deniyoruz isteeriğim bebeğin varmıydı senin yok yeni evliydin galiba??
bebek istiyorsun değil mi??
Yorumu alintinin icine yazmisim yakızlarrrrr bu haftaki cicilerim
Cok tatli ya gulsah sanmıyor musun satanlar var parayla aldim kiz bunlari ben tweeter dan
buda kelebekli çerçevem
nasıllll![]()
Bencede git Gözdecim bi değişiklik olur sınava çalışabildiysen sorun yok zaten allah zihin açıklığı versin biraz yorulacaksın ama değişiklik iyidir
bu arada başın sağolsun bitanemm mekanı cennet olsun inş
Slm Helincim tüh kaçırmışım seniii iyiyiz canım sen nasılsınn işler bittimii özledik uğra tabiii
geldimkiiii
dondurma sezonunu açtın demek afiyetolsunn allahım benimde en zayıf noktam dondurmayaz da geliyor irademe kuvvet napıciz bakalımm
geçmiş olsun cnm limonlu su iç o düşürür
Başın sağolsun bluecum allah sabır versin mekanı cennet olsun dedeciğinin inş
ateş ablacım hiçbirimiz diyetisyen değiliz belki bana göre doğru gelen sana göre yanlıştır hepimiz paylaşarak öğreniyoruz senin yorumlarınıda bekliyoruz ablacımm
ablacımm ne olur kendine güzel menüler hazırla hemen hemen hiçbirşey yemiyorsun metabolizman kıtlık moduna girecek
Tekrar başınsağolsun bitanemm mekanı cennet olsun kalanlara allah sabır versinn bir cana kıymak nasıl bu kadar kolay olur anlayamıyorumm
afiyetolsun cnm dondurmada fazla değill yürümüşsündee
Bitanem ben domates salatalık kışın tüketmem geçen hafta başladım biber ve salatalık tüketmeye biz egeli olarak şanslıyız ben her güne farklı salata yaparım artık karnabahar brokoli ve lahana mevsimi bitti ıspanak salatası kereviz salatası pancar salatası turp havuç ve mor lahana yapıyordum şimdi turp otu. deniz börülcesi salatası semizotu salatsı bol yapıyorum tam ot mevsimi burda kataraydaki mantık zaten herşeyi mevsiminde tüketmek mevsiminde değilse yemeyin diyor Canan abla artık yerli domatesler salatalıklar biberler çıkmaya başladı okan beylerin kastetiği sera sebzeleri yani mevsimsiz yemeyin diyorlar
ben kışın kahvaltıda turp yüyordum menülkerimde görebilirsin sende orada hangi sebzenin mevsimiyse ona göre kullanmaya çalış canım
omega 3 alıyorum fakat antioksidan almıyorum cnm omega 3 ten önce yıllardır antioksidan kullanmıştım sen ikisinide kullanabilirsinn
birde fazla beynini veremiyorum diye şarttlandırma canımcımm aksi etki yapıyor sen sağlıklı beslen hiç düşünme gerisi geliyor zaten
iyi haberlerle gelirsin inş şekercim
maşallah maşallah enerjin tavan bugün Mervişimmm daim olsun cnmmm
fotoları bekleriz ellerine sağlık afişyetolsun cnm kefiri cacık olarakta dene harika oluyor
benim bütün ayarlar çorba olmuş resmim yok olmuş birde şifremi kabul etmedi yeni şifre istedimmm
Şulecik iyileşemedi sanırımmm tartılma yarına kadar sabret
Allah kabul etsin canımm allah zihin açıklığı versin ama oruç tutarken sahura kalkabilirsen hem daha sevap hem daha sağlıklı canımcım
görüşürüz Dilekcimm
Hilalcim laptop yeni geldi 1 hafta oldu geleli eskisinin yerine yenisini verdiler garanti kapsamında olduğu için hiçbirsistede hata vermiyor kk da donuyoranlamadım gitti:44:
afiyetolsun cnmm yaramasın inş bird e omega 3 al deneyeklim bakalım bence büyük ihtimalle ondan
ooooo ne güzell bir iltifat böyleemeklerinin sonucunu almak harika bir duygu Yasemincim
Hayır olsun inş Ayferimmm ben bebişe yorumladımmmAllah büyük
bu arada kızlar bugün bir dileğinizi sevgiyle hayal etmeliymişsiniz Yasemin Boran dün yazmışş her ne olmasını istiyorsanız gece 12 ye kadar hayal edin diyor paylaşayım dedim
tamam parmak sallamak yokk
yatarkende içebilirsin
Sağol şirinem korkarak gittik ama çok şükür sevinerek döndük![]()
çok güzeller ama reçel yiyen yokki bu grupta..
ben en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum ama şu an canım inanılmaz tereyağlı ekmek üzerine böğürtlen ya da vişne reçeli istedi(
hiç yemicez mı biz yaa![]()