- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende normal adte gormustum adet bıtımın ogrendım hamıle oldugumu:)
kızlar npıyosunz ben Gözde. yeni üyelik aldım kaptanım bilgin olsun eskisinin emaili falan herseyini unuttum gremiyorm otomatk giriyodu heryerde. moralim çok bozuk dün akşam çok sevdiğim bi arkdaşımın kardeşini bıçaklayarak öldürmüşlr. kafam kazan gibi moralim yerlerde ağlamaktan zor duruyorum ve konyadalar. elimden gelse çıkıp gidicem gidemiyorum nolduğunu öğrenemiyorum sadece bildiğim bıçaklanıp öldüğü.sizler napıyosun
Bugun bi costum
Haydeee kızalrrrr
Şimdi şevval sam cıktı işte gidiyorumu soluyo
Rock yapmıs
Arkadasıımmm o karadenızzzzzz sarkısı
Onu kazım koyuncu söledi pndan baskasınaaa yakısmaazzz
Wala hilal ablası görsen gerçekten yersinnn boncuk bıncuk gözler
Kafasında baglama
Bn uyyyy aha diyomö oda uyy uyu uyy dıyo
Arkadaslar bu kazeni sewiyorum
Düzeltti nickimi
Walla adam hiç soru sormadan her problemi cözüyo her ewe lazım)
Tesekkürlerr kazennn abi
Adamın dibisin...
kızlar npıyosunz ben Gözde. yeni üyelik aldım kaptanım bilgin olsun eskisinin emaili falan herseyini unuttum gremiyorm otomatk giriyodu heryerde. moralim çok bozuk dün akşam çok sevdiğim bi arkdaşımın kardeşini bıçaklayarak öldürmüşlr. kafam kazan gibi moralim yerlerde ağlamaktan zor duruyorum ve konyadalar. elimden gelse çıkıp gidicem gidemiyorum nolduğunu öğrenemiyorum sadece bildiğim bıçaklanıp öldüğü.sizler napıyosun
Basin sagolsun canim allah rahmet eylesin
Tmm canim listede belirtiriz nick degisikligini sorun degil
Ay Allah canini almasn kizzz enerjine kurban seninn yehooo yemem mi ben onu cocuk delisiymm bana dedine bak isirCam kizinii :))) hahahahaa
Aaa inanamiyorm Gozdecim yaa Allah rahmet eylesn ins napacan bacim elden ne gelir yaa hep bi engel cikiyo ararsn ortalk durulunca hic yalnz birakmazsn sikma canini yaa :/
sağol hiloşumbide arkadaşım askere gidicekti tecilini bozdurdu. yarın yolcuydu morali zaten bozuk bunlrı düşündükçe başım çatlıyo
kardeşim gibi benim için çok kıymetliydiler ama mevlam bunu hayırlı görmüş demek. kalıpta dondurulmuş gibiyim kollarım omuzlarım falan uyuşuk hala
![]()
Bu arada kizlar sabah tartim superdi ama yarina supruz :)))
Durusmalari hallettm ofise donuyorm azcuk yemek yerm kahve icerm ohh keyfim koseee...
Sadece Gozdeye uzuldm bugn valla enerjim superdi benm de..
Boyle olumler daha cok uzuyor insani ravbim hakkinda hayirlisini versin omur dunyada iyilerin taraffinda olsun
Iste hic belli olmuyor kiminde yerlesme kanamasi kiminde regl belirtisi kimide 9 ay biyunca regl oluyor hamileyken tamamen hormon ve beyin arasinda olay kimide kendini cok inandirip yalanci gebelik yaşıyor regl olmuyor aylarca
Bu arada kizlar sabah tartim superdi ama yarina supruz :)))
Durusmalari hallettm ofise donuyorm azcuk yemek yerm kahve icerm ohh keyfim koseee...
Sadece Gozdeye uzuldm bugn valla enerjim superdi benm de..
sağol hiloşumbide arkadaşım askere gidicekti tecilini bozdurdu. yarın yolcuydu morali zaten bozuk bunlrı düşündükçe başım çatlıyo
kardeşim gibi benim için çok kıymetliydiler ama mevlam bunu hayırlı görmüş demek. kalıpta dondurulmuş gibiyim kollarım omuzlarım falan uyuşuk hala
![]()
ooy canımın içiiivalla benmde hergün tartılma huyum var ne güzel abimdeyken aldıklarımı vermiştim basit çıkmaya zorluyodum ama pat.. bu sabah patladı yine yarın ola hayrola ama hiç iç acıcı değil durumum. geldimi üst üste geliyolar zaten bunada moralim bozulyo. eski düzene dönmem lazım
![]()
bend ekotu oldum suyunca hadı bakalım yarın olsun bır an once oazman
bide konu şu, sevgilisinin kardeşi bıçaklayıp öldürmüş. anlamıyorum ki neyin kavgasıdır bu. yaşlarıda ufak çocuk en fazla 19 yaşında flan.
Canm yaa of ne zordur düüşünmek bile istemezken arkadaşın yaşamış, ama Allah'ın takdiri canm yaacak hiç bi şey yok, bol dua edin Allah rahmet eylesn tekrar..
Toparlan artık haftaya canm benm kendini saldıkça salar insan onun sonu yok, bu hafta zaten senden bi beklentimz yok rahat ol, ama artk toplucaz seni hem psikolojini hem sağlığını
Ben her gün tartılmıyorum ama bugn bi ön hazırlık bakayım duruma göre bugn saçımı başımı mı yolayım göbek mi ataym dedm
Evet ya Allah sabır versn ne zor...
Evett yarn olsn oh ne güzell..![]()
bide konu şu, sevgilisinin kardeşi bıçaklayıp öldürmüş. anlamıyorum ki neyin kavgasıdır bu. yaşlarıda ufak çocuk en fazla 19 yaşında flan.
hafta sonuda ygs sınavım var bildiğim bilmediğim herşey şuan darmadağın kafam uyuşuk. Toparlanıcam haftaya düzenime geri dönmüş olucam. ozamanda senle kapışcam![]()
Tamam canm düşünme artk o yüzden devam etmiyorum o konuyaa..
Gelelim kapışma mevzuna sen benle kapışana kadr ben senin kiloya gelcem kız hadi bak bekleyemem ben, 1 kilo daha gitti nerdeyse..![]()
şeyy zaten ben adalet olsun diye benm kiloma gelmeni bekliyodummm
amanııın süpersin valla hiloşum bende haftaya güzel bi kilo vericem yoksa vallahi elbise giyemicem topuklular taşımıycak totomu :18:
Dün internette sorun vardı hiç giremedim üzgünüm(
Dünkü menüm
Yumurta
Kor peynir
Domates
Bir elma
Yogurtlu Kereviz
Turk kahvesi
Bir kere biter
Dürüm(
Soda
2lt su