• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bluecum omega 3 bence herkes kullanabilir.yeterine kaynağımız yok.ama organik konusuna cok takılmak hasta yapıyor insanı tıp litaratüründe böyle bir hastalık var zaten.herkes yapabildiği kadar.

bende normal adte gormustum adet bıtımın ogrendım hamıle oldugumu:)

Iste hic belli olmuyor kiminde yerlesme kanamasi kiminde regl belirtisi kimide 9 ay biyunca regl oluyor hamileyken tamamen hormon ve beyin arasinda olay kimide kendini cok inandirip yalanci gebelik yaşıyor regl olmuyor aylarca

kızlar npıyosunz ben Gözde. yeni üyelik aldım kaptanım bilgin olsun eskisinin emaili falan herseyini unuttum gremiyorm otomatk giriyodu heryerde. moralim çok bozuk dün akşam çok sevdiğim bi arkdaşımın kardeşini bıçaklayarak öldürmüşlr. kafam kazan gibi moralim yerlerde ağlamaktan zor duruyorum ve konyadalar. elimden gelse çıkıp gidicem gidemiyorum nolduğunu öğrenemiyorum sadece bildiğim bıçaklanıp öldüğü.:43: sizler napıyosun

kızlar npıyosunz ben Gözde. yeni üyelik aldım kaptanım bilgin olsun eskisinin emaili falan herseyini unuttum gremiyorm otomatk giriyodu heryerde. moralim çok bozuk dün akşam çok sevdiğim bi arkdaşımın kardeşini bıçaklayarak öldürmüşlr. kafam kazan gibi moralim yerlerde ağlamaktan zor duruyorum ve konyadalar. elimden gelse çıkıp gidicem gidemiyorum nolduğunu öğrenemiyorum sadece bildiğim bıçaklanıp öldüğü.:43: sizler napıyosun

Basin sagolsun canim allah rahmet eylesin
Tmm canim listede belirtiriz nick degisikligini sorun degil

:64::64::64::64::64:
Bugun bi costum
Haydeee kızalrrrr
:64::64::64:

Şimdi şevval sam cıktı işte gidiyorumu soluyo
Rock yapmıs
Arkadasıımmm o karadenızzzzzz sarkısı
Onu kazım koyuncu söledi pndan baskasınaaa yakısmaazzz

Wala hilal ablası görsen gerçekten yersinnn boncuk bıncuk gözler
Kafasında baglama
Bn uyyyy aha diyomö oda uyy uyu uyy dıyo

Arkadaslar bu kazeni sewiyorum
Düzeltti nickimi
Walla adam hiç soru sormadan her problemi cözüyo her ewe lazım ;))
Tesekkürlerr kazennn abi
Adamın dibisin...

Ay Allah canini almasn kizzz enerjine kurban seninn yehooo yemem mi ben onu cocuk delisiymm bana dedine bak isirCam kizinii :))) hahahahaa

Aaa inanamiyorm Gozdecim yaa Allah rahmet eylesn ins napacan bacim elden ne gelir yaa hep bi engel cikiyo ararsn ortalk durulunca hic yalnz birakmazsn sikma canini yaa :/

Bu arada kizlar sabah tartim superdi ama yarina supruz :)))

Durusmalari hallettm ofise donuyorm azcuk yemek yerm kahve icerm ohh keyfim koseee...

Sadece Gozdeye uzuldm bugn valla enerjim superdi benm de..

Basin sagolsun canim allah rahmet eylesin
Tmm canim listede belirtiriz nick degisikligini sorun degil

amin sağol kaptanım menümü yazıyım size

Dün : sabah: 1 yumurta biraz peynir azıcık helva 6 zeytin 1 dilim kepek ekmek çay

ara: 2 ceviz içi

öğlen: 4 5 kaşık pırasa yemeği 2 kaşık yoğurt ekmek yok

ara: 1 yeşil elma

akşam: hamsi yaptım yine fırında bu sefer hiç yağ koymadım. 300 gr flan yemştirim :1: 1 ısırımlıkta ekmek. 2 yaprak kıvırcıktan salata ve limondan ufak bitane turp 1 sade soda

ara: 1 türk kahvesi 2 ısırımlık dondurma. ( öğrenince moralim bozuldu neye saldırcğımı şaşırdım midem kzındı dolapta vardı ısırdım ve attım yoksa çubuk dondurmanın hepsini yicektm :26:)

su 2 lt

yürüyüş 40 dk.. tempolu

Ay Allah canini almasn kizzz enerjine kurban seninn yehooo yemem mi ben onu cocuk delisiymm bana dedine bak isirCam kizinii :))) hahahahaa

Aaa inanamiyorm Gozdecim yaa Allah rahmet eylesn ins napacan bacim elden ne gelir yaa hep bi engel cikiyo ararsn ortalk durulunca hic yalnz birakmazsn sikma canini yaa :/

sağol hiloşum :25: bide arkadaşım askere gidicekti tecilini bozdurdu. yarın yolcuydu morali zaten bozuk bunlrı düşündükçe başım çatlıyo :14:kardeşim gibi benim için çok kıymetliydiler ama mevlam bunu hayırlı görmüş demek. kalıpta dondurulmuş gibiyim kollarım omuzlarım falan uyuşuk hala :50:

sağol hiloşum :25: bide arkadaşım askere gidicekti tecilini bozdurdu. yarın yolcuydu morali zaten bozuk bunlrı düşündükçe başım çatlıyo :14:kardeşim gibi benim için çok kıymetliydiler ama mevlam bunu hayırlı görmüş demek. kalıpta dondurulmuş gibiyim kollarım omuzlarım falan uyuşuk hala :50:

Boyle olumler daha cok uzuyor insani ravbim hakkinda hayirlisini versin omur dunyada iyilerin taraffinda olsun

Durusmalari hallettm ofise donuyorm azcuk yemek yerm kahve icerm ohh keyfim koseee...

ooy canımın içiii :29: valla benmde hergün tartılma huyum var ne güzel abimdeyken aldıklarımı vermiştim basit çıkmaya zorluyodum ama pat.. bu sabah patladı yine yarın ola hayrola ama hiç iç acıcı değil durumum. geldimi üst üste geliyolar zaten bunada moralim bozulyo. eski düzene dönmem lazım :50:

Iste hic belli olmuyor kiminde yerlesme kanamasi kiminde regl belirtisi kimide 9 ay biyunca regl oluyor hamileyken tamamen hormon ve beyin arasinda olay kimide kendini cok inandirip yalanci gebelik yaşıyor regl olmuyor aylarca

aynen cnm gercı saglıklı bır hamılelık olmadıgı ıcınde dustu zaten:(

bend ekotu oldum suyunca hadı bakalım yarın olsun bır an once oazman

ooy canımın içiii :29: valla benmde hergün tartılma huyum var ne güzel abimdeyken aldıklarımı vermiştim basit çıkmaya zorluyodum ama pat.. bu sabah patladı yine yarın ola hayrola ama hiç iç acıcı değil durumum. geldimi üst üste geliyolar zaten bunada moralim bozulyo. eski düzene dönmem lazım :50:

Canm yaa of ne zordur düüşünmek bile istemezken arkadaşın yaşamış, ama Allah'ın takdiri canm yaacak hiç bi şey yok, bol dua edin Allah rahmet eylesn tekrar..

Toparlan artık haftaya canm benm kendini saldıkça salar insan onun sonu yok, bu hafta zaten senden bi beklentimz yok rahat ol, ama artk toplucaz seni hem psikolojini hem sağlığını :34::16:

Ben her gün tartılmıyorum ama bugn bi ön hazırlık bakayım duruma göre bugn saçımı başımı mı yolayım göbek mi ataym dedm :1:

bend ekotu oldum suyunca hadı bakalım yarın olsun bır an once oazman

Evet ya Allah sabır versn ne zor...
Evett yarn olsn oh ne güzell..:34:

Canm yaa of ne zordur düüşünmek bile istemezken arkadaşın yaşamış, ama Allah'ın takdiri canm yaacak hiç bi şey yok, bol dua edin Allah rahmet eylesn tekrar..

Toparlan artık haftaya canm benm kendini saldıkça salar insan onun sonu yok, bu hafta zaten senden bi beklentimz yok rahat ol, ama artk toplucaz seni hem psikolojini hem sağlığını :34::16:

Ben her gün tartılmıyorum ama bugn bi ön hazırlık bakayım duruma göre bugn saçımı başımı mı yolayım göbek mi ataym dedm :1:

Evet ya Allah sabır versn ne zor...
Evett yarn olsn oh ne güzell..:34:
bide konu şu, sevgilisinin kardeşi bıçaklayıp öldürmüş. anlamıyorum ki neyin kavgasıdır bu. yaşlarıda ufak çocuk en fazla 19 yaşında flan.

hafta sonuda ygs sınavım var bildiğim bilmediğim herşey şuan darmadağın kafam uyuşuk. Toparlanıcam haftaya düzenime geri dönmüş olucam. ozamanda senle kapışcam :1:

bide konu şu, sevgilisinin kardeşi bıçaklayıp öldürmüş. anlamıyorum ki neyin kavgasıdır bu. yaşlarıda ufak çocuk en fazla 19 yaşında flan.

hafta sonuda ygs sınavım var bildiğim bilmediğim herşey şuan darmadağın kafam uyuşuk. Toparlanıcam haftaya düzenime geri dönmüş olucam. ozamanda senle kapışcam :1:

Tamam canm düşünme artk o yüzden devam etmiyorum o konuyaa..

Gelelim kapışma mevzuna sen benle kapışana kadr ben senin kiloya gelcem kız hadi bak bekleyemem ben, 1 kilo daha gitti nerdeyse..:23::23::23:

Tamam canm düşünme artk o yüzden devam etmiyorum o konuyaa..

Gelelim kapışma mevzuna sen benle kapışana kadr ben senin kiloya gelcem kız hadi bak bekleyemem ben, 1 kilo daha gitti nerdeyse..:23::23::23:

:53: şeyy zaten ben adalet olsun diye benm kiloma gelmeni bekliyodummm :37: amanııın süpersin valla hiloşum bende haftaya güzel bi kilo vericem yoksa vallahi elbise giyemicem topuklular taşımıycak totomu :18:

Dün internette sorun vardı hiç giremedim üzgünüm :((
Dünkü menüm
Yumurta
Kor peynir
Domates

Bir elma

Yogurtlu Kereviz

Turk kahvesi
Bir kere biter

Dürüm:((

Soda

2lt su
Spor yok

Allah yakınlarına sabır versin.
Son günlerde ne kadar cok duyuyoruz okuyoruz böyle seyleri.
Neden acaba neler oluyor insanlara insanliga

:53: şeyy zaten ben adalet olsun diye benm kiloma gelmeni bekliyodummm :37: amanııın süpersin valla hiloşum bende haftaya güzel bi kilo vericem yoksa vallahi elbise giyemicem topuklular taşımıycak totomu :18:

He canm he tabiii :33: Süperim tabii :51:
Haftaya kapışalım bari artk yeter bekle bekle aaa :1:

Dün internette sorun vardı hiç giremedim üzgünüm :((
Dünkü menüm
Yumurta
Kor peynir
Domates

Bir elma

Yogurtlu Kereviz

Turk kahvesi
Bir kere biter

Dürüm:((

Soda

2lt su
Spor yok

Sabah ekmek yeseydin bence dürüme gerek kalmazdı, düzenli beslenmiyorsun ateş ablaa :20:
Diğer öğünler doymadığın içn bence akşama yükleniyosun.. dikkat etmemiz lazımm :31:

Back
X