• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merveee noldu kiz sanaa :)))
Ay sevsinler senin kizini ne sirindir o yAaa kocamn operm onu benn :***

Wala hilal ablası görsen gerçekten yersinnn boncuk bıncuk gözler
Kafasında baglama
Bn uyyyy aha diyomö oda uyy uyu uyy dıyo

Keske kilolarda bize : iste gidiyorum birsey demeden
Ardima bakmadan sikayet etmeden dese ya ne var :1:

Himm kilo hedefin azaldikca vermek zor birde omega dene bak banucuhum surekli kullaniyor banada demisti de bebde almamistim su aralar cakma karatay yapiyorum bende galiba yavastan karataya geciyotum yine bilmiyirum gariplerdeyim :9:

Kız erik seninki daha güsel:64: yani
Güldüm yahu:64:

banucum sana sorularım var bacım:)

- sen domates salatalık tüketiyor musun? okan beylerin sağlıklı yaşıyoruz grubuna girdim de, yemeyin diyorlar, domates salatalık yemezsem salatayı neyle yapacağım bu mevsimde? sen nasıl yapıyorsun, sabahları turp ve havuç yiyeceğim bundan sonra.. domates almayayım mı?

- omega 3 ile beraber antioksidan da alıyorlarmış, antioksidanı 3 ayda bir değiştirmek lazımmış... bunları bilmiyordum hiç, öğrenmiş oldum iyi oldu.. hemen gncden alacağı inşallah bu haftasonu.. günlük de 2-3 gr olacak şekilde almak gerekiyormuş.. omega 3ten 2 hap alıyorlarmış, zaten kutusunda da öyle diyormuş günlük 2 tane alın diye, onlar da akşam yemeğinden sonra içiyorlarmış..

demekki hatalarım var bunları düzelteyim o zaman daha hızlı gidecek inşallah kilolar..

Kızlar müsait olup yapabilirsem buraya baslamadn önceki iki resmimi paylasmak istiyorum sizlerle

Aha kalbim temiis bende o sarkiyi yazmistim sana
;))) anladım seni seniiiii öpim kız gel seni içimden geldi :**
hamıle olabılırmısın cnm:)
Sekercim o ihtimali düşünmek istemiyorum şimdi yha cocuk istiyomda bu ay degil sanki:9:
Ama adet belirtilerim war yani
Bel agrısı kasık agrsıs olcakmısımda naz yapıyo gibime geliyo

Kızlar bi regl olmadım hoplatıp duruyom ama gecen ayın 17 sinde olmısum işaretliyomda hastalıgım warya
Bu au 20 si oldu hadi bakimm

Kuzum bi test yapsana ben catlamistim coktan uc gun gecmis kiz kac gunde bir regl oluyorsun

Ayrica gulsah sende yap bi test ben ilk gebeligimde regl olacagima o kadar emindim ki karin kasik agrisi siskinlik hepsi regli isaret ediyordu ama degilmis

Ya ayfercim beklemek istiyorum en azından bu haftayı ilk hamişlelegimde cok bos test yapınca :9:
Canım 3 ay önce işaretlemişim bak bunları pkosum warya düzene girdimi diye
3 ay önce ayın 24
Sonrakı ayın20 si
Sonraki 17 si işte
Şimdi 20 si oldu olmadım actip bwlim ve kasık agrım war
Hamiş olsa anlarım heralde yha
Bu arada kral pop tv acın gökhan özwn benden sorulur tam zumbalık sarkı yapmıs gözünü sewdigim

Bu kadar tepinmeye :9:
İnş bişi yoktur walla ......
Hakkımızda hayırlısı
Kım hasta olmadı bnden baska canlarım

birazdan gecer canım.vucudun depoları uyarır.

doktorcum ya omega 3 kullanımı hakkında ne düşünüyorsun? antioksidanla beraber almak gerekiyormuş öyle diyor karatay..
amma detayı var baktıkça yaa:)) böyle sürekli şu zararlı bu zararlı diye düşünüp psikopat olmak istemiyorum açıkcası.. yok hormonlu, yok doğal değil, napalım çiftliğimiz mi var ama dimi...ben şimdi mesela burada açık süt bulamam bulsam da temizliğine kesinlikle güvenemem..
neyse ben de azami ölçülerde uymaya çalışacağım..
limon getirdim suyum sıktım bugün :7:

Ya ayfercim beklemek istiyorum en azından bu haftayı ilk hamişlelegimde cok bos test yapınca :9:
Canım 3 ay önce işaretlemişim bak bunları pkosum warya düzene girdimi diye
3 ay önce ayın 24
Sonrakı ayın20 si
Sonraki 17 si işte
Şimdi 20 si oldu olmadım actip bwlim ve kasık agrım war
Hamiş olsa anlarım heralde yha
Bu arada kral pop tv acın gökhan özwn benden sorulur tam zumbalık sarkı yapmıs gözünü sewdigim

Yinede temkinli davran tabi ki allaha emanet ama oda bize emanet veriyor once o sonra biz koruyacagiz cokta tepinmeli hareketler yapma leslie dyz yuruyus yap :20:

Yasemincim nasılsın yha konusamıyoruzz
çok şükür mervecim.koşturmaca yoruyor ama kafam rahat.
eşimin iş meselesiolmadı onun dili almanca ileri ingilizce istediler.bende cok takmadım vardır bir hayır.şuan cocuklara en iyi o bakar.içim rahat en azından.sınavı almanca yaptırmaya çalışıyorlar acelemiz yook.başbaşa kaldık zaten eşim yeni gelmiş gibi oldu:9::9::9:beraber bol bol haber programı seyrediyoruz:9::9::9::9:

Son düzenleme:
Arkadaslar bu kazeni sewiyorum
Düzeltti nickimi
Walla adam hiç soru sormadan her problemi cözüyo her ewe lazım ;))
Tesekkürlerr kazennn abi
Adamın dibisin...

Sekercim o ihtimali düşünmek istemiyorum şimdi yha cocuk istiyomda bu ay degil sanki:9:

hayırlııs ozaman tatlı bizim istegımıze gore olmuyo boyle seyler bılıyosun :)

Kuzum bi test yapsana ben catlamistim coktan uc gun gecmis kiz kac gunde bir regl oluyorsun

Ayrica gulsah sende yap bi test ben ilk gebeligimde regl olacagima o kadar emindim ki karin kasik agrisi siskinlik hepsi regli isaret ediyordu ama degilmis

bende normal adte gormustum adet bıtımın ogrendım hamıle oldugumu:)

Kızlar müsait olup yapabilirsem buraya baslamadn önceki iki resmimi paylasmak istiyorum sizlerle
Bekleriz canim

Ayy hic belli olmaz o dedigim gibi ben bu belirtilerle hamile kalmistim canim sen klomene basladin mi
Benim arkadasa dr beklemek istemiyorum demis ve ikinci kullanımı

Back
X