- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ay o şimdi kıvıramıyordurda yerim ben o küçük delikanlının tepinişini.öp onu benim için annesi.gunaydınlaarrr gununuzz gonlunuzce gecsıııınnn bız oglumla son ses actık muzıgı tepınıoz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay o şimdi kıvıramıyordurda yerim ben o küçük delikanlının tepinişini.öp onu benim için annesi.gunaydınlaarrr gununuzz gonlunuzce gecsıııınnn bız oglumla son ses actık muzıgı tepınıoz:)
günaydın cnm oh ne gusel tepinin:)gunaydınlaarrr gununuzz gonlunuzce gecsıııınnn bız oglumla son ses actık muzıgı tepınıoz:)
Ayferrr ruyan da supermis haa yumurtalarla ilgili bi gelisme olmasnnn :))
Hadi bakalim kolay gelsinvalla cnm iş yerı cok yogun dun ızınlıydım evde ustalar vs.vardı öldüm yorgunluktan bugun devam edıyolar ev battı super bı spor kaynagı cıktı:))
gunaydınlaarrr gununuzz gonlunuzce gecsıııınnn bız oglumla son ses actık muzıgı tepınıoz:)
bakalim hic sanmıyorum ama kismet
Hadi bakalim kolay gelsin
Günaydın ohh tepinin![]()
Günaydın kızlar kk nin onarimi bitmis
Suana kadar fark ettigim kalplerim eksilmis vede avatar resmim ucmus yerine bilmisi koymuslar![]()
Oysa kalpler degil kiilolar eksilsin diye burdaydim ben ya![]()
günaydınnnn boll yağmurlu istanbuldan
kızlar dün kurstan bi geldim site bakımda yatana kadarda hala bakımdaydı çok uzun sürdü
bu arada ben hala regli olmadım bugun gene ağrım var belkı olurum , dün sabah tartıldım sabittim ama cuma nolur bilmem![]()
günaydın tatlım evet geçikti 12,13 mart gibi olmam lazımdı ama bugun olacak gıbıyım bi yırtsam su ödemden de kurtulurum canımm
Evet ya ne uzun sürdü bakımı maşallah, naptıklarını yavaş yavaş keşfederz artık
Günaydınn bu arada Gülşahh.. basık hava yaa İstanbul çok pusluu
En kötü sabit çıkarsn inş da seninki gecikti mi nee :44:
Kızlar selam ben merve nedense eski nicimle girebildim anlamadım
Mrv5534 le giriş yapamadıım
Bi kazene ugrasammı)
Way arkadas kendini onardı kk ama bni eskiye cevirdi
Günaydın kızlar kk nin onarimi bitmis
Suana kadar fark ettigim kalplerim eksilmis vede avatar resmim ucmus yerine bilmisi koymuslar![]()
Oysa kalpler degil kiilolar eksilsin diye burdaydim ben ya![]()
günaydınnn.günaydınnnn boll yağmurlu istanbuldan
kızlar dün kurstan bi geldim site bakımda yatana kadarda hala bakımdaydı çok uzun sürdü
bu arada ben hala regli olmadım bugun gene ağrım var belkı olurum , dün sabah tartıldım sabittim ama cuma nolur bilmem![]()
hadi inşallah.
Günaydınnn şükür bitmiş bu neydi yahuuu..
bu arada kaçamaksız devam ediyorummm, bence bu hafta eridim ben yaa![]()
Kızlar selam ben merve nedense eski nicimle girebildim anlamadım
Mrv5534 le giriş yapamadıım
Bi kazene ugrasammı)
Way arkadas kendini onardı kk ama bni eskiye cevirdi
desenize site yeniden bakıma girecek.Merve sen baya eskiye gitmisdin benimde msj sayimi 700 lere indirmis eskiye cekmis valla bi umut begen butonu beklerken daha kotusu pldu hepten gecmise gittik biraz daha gecmise gitseydide vben eski kiloma donseydim ne vardi![]()
günaydın tatlım evet geçikti 12,13 mart gibi olmam lazımdı ama bugun olacak gıbıyım bi yırtsam su ödemden de kurtulurum canımm
aaa tabiki uğra canım ya olurmu öyle şey daha neler değişti Allah bilir benim bildiğim güncelleme yenilik demek sen eskiye dönmüşsün![]()
![]()
neyse kızlar ben kursa kaçar öpüyorum sizi mis mis
dün çok güzel cam boyama reçellikler yaptım kendime akşam foto atarım
bu arada sütü bölüp yaptıgım kefirler tuttu pazardan beri aralıksız içebildim kefirimi![]()
Merve sen baya eskiye gitmisdin benimde msj sayimi 700 lere indirmis eskiye cekmis valla bi umut begen butonu beklerken daha kotusu pldu hepten gecmise gittik biraz daha gecmise gitseydide vben eski kiloma donseydim ne vardi![]()
aslında gayet iyi menülerin sanırım bünyen korumaya geçti. bikaç gün detoks flan mı yapsan acaba :26:
bluecum 2-3 günde verilmiyor helede senin gibi kilo zaten azsa bence sen 1 haftadan evvel tartılma.birde karatay öyle senin gibi az kilolularda 2-3 günde yarım kilo verdirecek bir diyet değil diye düşünüyorum.sıkma canını.motivasyonun düşmesin.
birde bünye farkı ben mesela kilo vermeden illa bi artı yaparım.mesela cuma 70diyelim cumartesi 69.900 olmuyor öyle 100gr 100 gr gitmiyor.oyüzden hergün tartılmak yanlıs.
bugün bi hastam sizi izinli sanıyordum yasemin hanım burdamı diye sordum burda dediler kapıyı bi actım başka biri.şaşırdım dedi.sizi tanıyamadım ne kadar değişmişsiniz dedi.ayyy bi moral oldu.
Merve sen baya eskiye gitmisdin benimde msj sayimi 700 lere indirmis eskiye cekmis valla bi umut begen butonu beklerken daha kotusu pldu hepten gecmise gittik biraz daha gecmise gitseydide vben eski kiloma donseydim ne vardi![]()
52 micanım sanırım karatayda bişileri eksik yapıyorum omega 3 mutlaka almalıymışım bir de domates salatalık yani yaz sebzesi tüketmemeliymişim.. bir de bunları deneyeyim bakalım..
canım haklısın kesinlikle, geçen sene bu konuda çok iradeliydim.. adetim olduğu zaman 2 hfta tartılmıyordum düşün yani.. şimdi beceremiyorum.. o da moral bozukluğu yapıyor...
cuma yarışmaları olduğu için de aslında strese giriyorum serbest bırakamıyorum kendimi aman nezaman giderse gitsin diyemiyorum, gruba da zararım olacak diye..
neyse şu omega 3e bir başlayayım ufak tefek değişikliklerle bakalım ne olacak..
ne güzel canım ya, 12 kilo verdin dile kolay.. maşallah doktoruma.. 3 çocuklu angelina jolie gibi fıstık olacak doktorcum
kaptanım çok güldüm ya, alemsin.. ben de geçen sene bu zamanlar 52,5 kilocuktum
![]()
kendini strese sokma grup için bluecum.biz senin kilo vermede kararlılıgına şahidiz.senin vermen zor olur zaten.ama bir yerde kırılır direnc.canım haklısın kesinlikle, geçen sene bu konuda çok iradeliydim.. adetim olduğu zaman 2 hfta tartılmıyordum düşün yani.. şimdi beceremiyorum.. o da moral bozukluğu yapıyor...
cuma yarışmaları olduğu için de aslında strese giriyorum serbest bırakamıyorum kendimi aman nezaman giderse gitsin diyemiyorum, gruba da zararım olacak diye..
neyse şu omega 3e bir başlayayım ufak tefek değişikliklerle bakalım ne olacak..
ne güzel canım ya, 12 kilo verdin dile kolay.. maşallah doktoruma.. 3 çocuklu angelina jolie gibi fıstık olacak doktorcum
:
bakalim hic sanmıyorum ama kismet
Hadi bakalim kolay gelsin
Günaydın ohh tepinin![]()