• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayferrr ruyan da supermis haa yumurtalarla ilgili bi gelisme olmasnnn :))
:60: bakalim hic sanmıyorum ama kismet
valla cnm iş yerı cok yogun dun ızınlıydım evde ustalar vs.vardı öldüm yorgunluktan bugun devam edıyolar ev battı super bı spor kaynagı cıktı:))
Hadi bakalim kolay gelsin :16:
gunaydınlaarrr gununuzz gonlunuzce gecsıııınnn bız oglumla son ses actık muzıgı tepınıoz:)

Günaydın ohh tepinin :8:

Günaydın kızlar kk nin onarimi bitmis
Suana kadar fark ettigim kalplerim eksilmis vede avatar resmim ucmus yerine bilmisi koymuslar :9:
Oysa kalpler degil kiilolar eksilsin diye burdaydim ben ya :60:

günaydınnnn boll yağmurlu istanbuldan :16::16:

kızlar dün kurstan bi geldim site bakımda yatana kadarda hala bakımdaydı çok uzun sürdü:53:

bu arada ben hala regli olmadım bugun gene ağrım var belkı olurum , dün sabah tartıldım sabittim ama cuma nolur bilmem:43:

:60: bakalim hic sanmıyorum ama kismet

Hadi bakalim kolay gelsin :16:

Günaydın ohh tepinin :8:

Ben sanıyorum haberlerini bekliyorummm :16::16::16:

Suana kadar fark ettigim kalplerim eksilmis vede avatar resmim ucmus yerine bilmisi koymuslar :9:

Günaydınnn şükür bitmiş bu neydi yahuuu..
bu arada kaçamaksız devam ediyorummm, bence bu hafta eridim ben yaa :1::1::1:

kızlar dün kurstan bi geldim site bakımda yatana kadarda hala bakımdaydı çok uzun sürdü:53:

bu arada ben hala regli olmadım bugun gene ağrım var belkı olurum , dün sabah tartıldım sabittim ama cuma nolur bilmem:43:

Evet ya ne uzun sürdü bakımı maşallah, naptıklarını yavaş yavaş keşfederz artık :1:

Günaydınn bu arada Gülşahh.. basık hava yaa İstanbul çok pusluu :19:

En kötü sabit çıkarsn inş da seninki gecikti mi nee :44:

Kızlar selam ben merve nedense eski nicimle girebildim anlamadım
Mrv5534 le giriş yapamadıım
Bi kazene ugrasammı ;))
Way arkadas kendini onardı kk ama bni eskiye cevirdi

Evet ya ne uzun sürdü bakımı maşallah, naptıklarını yavaş yavaş keşfederz artık :1:

Günaydınn bu arada Gülşahh.. basık hava yaa İstanbul çok pusluu :19:

En kötü sabit çıkarsn inş da seninki gecikti mi nee :44:
günaydın tatlım evet geçikti 12,13 mart gibi olmam lazımdı ama bugun olacak gıbıyım bi yırtsam su ödemden de kurtulurum canımm
Bi kazene ugrasammı ;))

aaa tabiki uğra canım ya olurmu öyle şey daha neler değişti Allah bilir benim bildiğim güncelleme yenilik demek sen eskiye dönmüşsün:9: :9:

neyse kızlar ben kursa kaçar öpüyorum sizi mis mis:54:

dün çok güzel cam boyama reçellikler yaptım kendime akşam foto atarım :21:

bu arada sütü bölüp yaptıgım kefirler tuttu pazardan beri aralıksız içebildim kefirimi :34:

Merve sen baya eskiye gitmisdin benimde msj sayimi 700 lere indirmis eskiye cekmis valla bi umut begen butonu beklerken daha kotusu pldu hepten gecmise gittik biraz daha gecmise gitseydide vben eski kiloma donseydim ne vardi :1:

:9::9::9:günaydın

günaydınnn.

Günaydınnn şükür bitmiş bu neydi yahuuu..
bu arada kaçamaksız devam ediyorummm, bence bu hafta eridim ben yaa :1::1::1:
hadi inşallah.

Bi kazene ugrasammı ;))

Merve sen baya eskiye gitmisdin benimde msj sayimi 700 lere indirmis eskiye cekmis valla bi umut begen butonu beklerken daha kotusu pldu hepten gecmise gittik biraz daha gecmise gitseydide vben eski kiloma donseydim ne vardi :1:
desenize site yeniden bakıma girecek.

günaydın tatlım evet geçikti 12,13 mart gibi olmam lazımdı ama bugun olacak gıbıyım bi yırtsam su ödemden de kurtulurum canımm

aaa tabiki uğra canım ya olurmu öyle şey daha neler değişti Allah bilir benim bildiğim güncelleme yenilik demek sen eskiye dönmüşsün:9: :9:

neyse kızlar ben kursa kaçar öpüyorum sizi mis mis:54:

dün çok güzel cam boyama reçellikler yaptım kendime akşam foto atarım :21:

bu arada sütü bölüp yaptıgım kefirler tuttu pazardan beri aralıksız içebildim kefirimi :34:

kurtulursun kurtulursn dert etme kendine daha kotu oluyorr..

Aaa fotolari bekliyoz merak ettm bakk..

Hakkaten benm fotolar da gitmis ne sacma yenilenme bu yahuu..
Eski kilolar derken verdiklerimizi de almayalm da es kaza :)))

Şule yok :50: hani bu cuma listeye girecekti bi sorun mu oldu acaba

Yarin ki tartidan beklenti ne kizlar ben bugun tartilmadim korkudan ::18:

aslında gayet iyi menülerin sanırım bünyen korumaya geçti. bikaç gün detoks flan mı yapsan acaba :26:

canım sanırım karatayda bişileri eksik yapıyorum omega 3 mutlaka almalıymışım bir de domates salatalık yani yaz sebzesi tüketmemeliymişim.. bir de bunları deneyeyim bakalım..

bluecum 2-3 günde verilmiyor helede senin gibi kilo zaten azsa bence sen 1 haftadan evvel tartılma.birde karatay öyle senin gibi az kilolularda 2-3 günde yarım kilo verdirecek bir diyet değil diye düşünüyorum.sıkma canını.motivasyonun düşmesin.
birde bünye farkı ben mesela kilo vermeden illa bi artı yaparım.mesela cuma 70diyelim cumartesi 69.900 olmuyor öyle 100gr 100 gr gitmiyor.oyüzden hergün tartılmak yanlıs.

canım haklısın kesinlikle, geçen sene bu konuda çok iradeliydim.. adetim olduğu zaman 2 hfta tartılmıyordum düşün yani.. şimdi beceremiyorum.. o da moral bozukluğu yapıyor...
cuma yarışmaları olduğu için de aslında strese giriyorum serbest bırakamıyorum kendimi aman nezaman giderse gitsin diyemiyorum, gruba da zararım olacak diye..
neyse şu omega 3e bir başlayayım ufak tefek değişikliklerle bakalım ne olacak..

bugün bi hastam sizi izinli sanıyordum yasemin hanım burdamı diye sordum burda dediler kapıyı bi actım başka biri.şaşırdım dedi.sizi tanıyamadım ne kadar değişmişsiniz dedi.ayyy bi moral oldu.

ne güzel canım ya, 12 kilo verdin dile kolay.. maşallah doktoruma.. 3 çocuklu angelina jolie gibi fıstık olacak doktorcum :21:

:9::9: kaptanım çok güldüm ya, alemsin.. ben de geçen sene bu zamanlar 52,5 kilocuktum :14:

canım sanırım karatayda bişileri eksik yapıyorum omega 3 mutlaka almalıymışım bir de domates salatalık yani yaz sebzesi tüketmemeliymişim.. bir de bunları deneyeyim bakalım..

canım haklısın kesinlikle, geçen sene bu konuda çok iradeliydim.. adetim olduğu zaman 2 hfta tartılmıyordum düşün yani.. şimdi beceremiyorum.. o da moral bozukluğu yapıyor...
cuma yarışmaları olduğu için de aslında strese giriyorum serbest bırakamıyorum kendimi aman nezaman giderse gitsin diyemiyorum, gruba da zararım olacak diye..

ne güzel canım ya, 12 kilo verdin dile kolay.. maşallah doktoruma.. 3 çocuklu angelina jolie gibi fıstık olacak doktorcum :21:

:9::9: kaptanım çok güldüm ya, alemsin.. ben de geçen sene bu zamanlar 52,5 kilocuktum :14:
52 mi :52: super valla canim tekrar yapabilirsin :38:

:
kendini strese sokma grup için bluecum.biz senin kilo vermede kararlılıgına şahidiz.senin vermen zor olur zaten.ama bir yerde kırılır direnc.
bende bayadır düzensizim.toparlayımda diyeteisyene gideyim derken cok erteledim sonra dedim yahu ben zaten diyetisyen bana yardımcı olsun diye gidiyorum yoksa nasıl kilo verdim bak demek için değil.hemen randevu aldım o toparlasın beni.:9::9::9:
amin amin angelina kıskanacak beni:12::12::12::8::8::8:

Son düzenleme:
Gunaydin hanimmlar bugun ders calismaya basladim:64: yine orucluyum yatarken yedim 2gibi aciktim yaa:(

Back
X