• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menümü yazıp ışık hızıyla kaçıcam akşam yaptığım hata yüzünden :18:

kahvaltı: lor peynirli omlet, 2 dlm ekmek

ara: 1 elma

öğle: 1 bardak kefir, salata

akşam: 1 tabak patlıcan yemeği,1 kase yoğurt

ara: 2 kupa tarçınlı çay, vee 1 tane ev yapımı poğaça (eşime yaptım ama sıcacıktı dayanamadımm)

2lt yakın su
spor 1 saat yürüyüş

benim pc den yana hiç şansım yok anlaşılan yeni kutusunda gelen laptop sürekli hata veriyo güncelleştirme istiyor çıldırmamak elde değil:47::47:

Canım benm sakin ol, bence aynı duygularla yanıyoruz ama farklı ifade ediyoruz; bir etki tepkiolayı olmalı tabi ki halk sessiz kalmamalı ama provakeye de izin vermemeli..
Neyse canm benm hayırlısı olsn ülkemiz içn inş. :nazar:

Bu arada menün için Banuş abla gerekeni demiş zaten, hastasın pek dokunmuyoz ama akşam ekmek ne kızz :33:

Olsun 1,5 ay daha birbirimizi ite kaka götürcez :1: kurtuluş yok tabiii :34:
Aslında yemek olarak değil sorunum benm zaten, dışarda cafe olayı problem; illa bi pasta dondurma ister bu cannn :52::52::52::1:
Ya bi de ben normalde cidden çok yanlış ve fazla(!!!:56:) besleniyomuşum aslında o yüzden bu düzen bana baya kilo verdirir gibi geliyor..sağlıklı beslenmek yani öğrendiğimiz ve cidden çok güzel :16:

Tamam tamam :17::18::16:

:3: Hilal ben de evet ben minnak kelebek :1: İstanbul. 165 boy, 63-64 arası kilo :1: 57 olcak inşş :nazar::kkk:

(buraya cevap yazmamışım yeni farkettm:)) Tamam Banuş ablacım dikkatli olacağım söz..

işte cafe olayında irade lazım canımmm ben zaten hedefime ulaşsamda gitmemki burdannn :32::32: birbirimizden yanlışlarımızı doğrularımız öğrenmek paylaşmak destek olmak hakikaten çok güzelll

selam burdaki olayı bana anlatacak biri var mı bende katılabiliyor muyum :)

canım hoşgeldin tam sana yazarken pc delirtti bu takımlar hakikaten kilo sorunun varsa en güzel çözüm olacaktır senin için kararlıysan mutlaka katılmanı öneririm tatlı bir rekabet içinde mutlaka kilolarından kurtulacaksın

Yumurtaliimi hic duymadim afiyet olsun bende ew pogacasi yedim 1tane :( bizim kizda kirmizibiber dogramis yanina salata niyetine bide ondan

evet canım kıyma yerine tavada yumurta pişirip ekliyorsun kıymalı çiğköfteden daha çok seviyorum ben:56: hmmm korkacak kadar cıs yememişsin yarın muhteşem dağ yürüyüşüne giderrr halledersin cnmmm:54:

herkese iyi gecelerrr uyku zamanııı cici bakın kendinize:16::16:

ara: 2 kupa tarçınlı çay, vee 1 tane ev yapımı poğaça (eşime yaptım ama sıcacıktı dayanamadımm)

2lt yakın su
spor 1 saat yürüyüş

kaçma Gülşahım allahın izniyle gittt cezanı biliyosun dimiii akşam ekmek yememişsin diye sevinecekken poğaçayı gördümm doğru tromboline :8: yarın tabikiii:54: yalnız değilsin Çağlacımda ev poğaçası yemişş:23::23:

günaydınnnnnnn

aa kimse yok bugun açılış bana kaldı :9::9:

evet şu dakika itibaren açmış bulunuyorum dükkanı bol muhabbetler yanlız çaya vaktim yok:9: çamaşırlarımı asıp bişeyler atıştırıp kursa gidicemm :54:

kırmızı yaptığım yerlere katılıyorumm allah rahmet eylesinn sonuç olarak minicik bir yürek durduu söylenecek o kadar çok şey varki en güzeli susmakk:34:
Gözdecim salatalarını yağsız yapman doğru değil neden dersenn öncelikle salatandaki besinlerden faydalanabilmek için içlerindeki vitaminlerin çözünebilmesi için yağa ihtiyacımız var bitanemm korkma bol bol koy :34:

süte gelince elbette içebilirsinn akşam öğününden en az 4 -5 saat sonra içmeye çalış cnm

kıyamadığım için kızıyorum bitanemmm:29:
Aaaa ben sanıyodum ki yağsız yediğimizde daha iyi :26: peki Ablacımm seni dinliycem :16:

Canım benm sakin ol, bence aynı duygularla yanıyoruz ama farklı ifade ediyoruz; bir etki tepkiolayı olmalı tabi ki halk sessiz kalmamalı ama provakeye de izin vermemeli..
Neyse canm benm hayırlısı olsn ülkemiz içn inş. :nazar:

Bu arada menün için Banuş abla gerekeni demiş zaten, hastasın pek dokunmuyoz ama akşam ekmek ne kızz :33:

Olsun 1,5 ay daha birbirimizi ite kaka götürcez :1: kurtuluş yok tabiii :34:
Aslında yemek olarak değil sorunum benm zaten, dışarda cafe olayı problem; illa bi pasta dondurma ister bu cannn :52::52::52::1:
Ya bi de ben normalde cidden çok yanlış ve fazla(!!!:56:) besleniyomuşum aslında o yüzden bu düzen bana baya kilo verdirir gibi geliyor..sağlıklı beslenmek yani öğrendiğimiz ve cidden çok güzel :16:

Tamam tamam :17::18::16:

:3: Hilal ben de evet ben minnak kelebek :1: İstanbul. 165 boy, 63-64 arası kilo :1: 57 olcak inşş :nazar::kkk:

(buraya cevap yazmamışım yeni farkettm:)) Tamam Banuş ablacım dikkatli olacağım söz..

aynen Hiloşum aynı şeyleri düşünüyoruz ama sakin bi şekilde çözüm aramak varken bazı kişiler öyle yapamayınca haklıyken suçlu duruma düşüyoruz. Neyse Mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Allah başka acılar yaşatmasın ülkemize inşallah son olur :nazar:
bu arada o ekmekte şeyy :26: ben eve geldim şuan işteyim eve gelincede bişeyler hazırlayamadım market alışverişi yapmam gerekli o bakımdan azıcık şey olduydu :17:

günaydınnnnnnn

evet şu dakika itibaren açmış bulunuyorum dükkanı bol muhabbetler yanlız çaya vaktim yok:9: çamaşırlarımı asıp bişeyler atıştırıp kursa gidicemm :54:

Günaydın Gülşahçımm evet açılış senden olmuş, kolay gelsin canım hayırlı günler :16:

Bu arada hepinize günaydın kızlarrr. az kalorili bi gün olsun inşallahh:16:

Gunaydin hanimlar dunku menumu yazayim
Kayisi ceviz 2 tane sabah
Kahvalti 2dilim ekmek,beyazpeynir,haslanmis yumurta,3 zeytin,yesillik,bir t.kbal,bir t.ktereyag
Ogle sutlu neskafe kucuk bir dilim kek bir isirik pogaca(hanimlar parmak sallamayin ama ogle ve arayi bunlarla gecistirdim dengelemeye calistim:)
Aksam,bir tabak corba bir tabak yesil fasulye,2dilim ekmek,salata semizotu yogurtlu
2bardak bitki cayi,3ltsu
3 mil leslie

Kahvalti 2dilim ekmek,beyazpeynir,haslanmis yumurta,3 zeytin,yesillik,bir t.kbal,bir t.ktereyag
Ogle sutlu neskafe kucuk bir dilim kek bir isirik pogaca(hanimlar parmak sallamayin ama ogle ve arayi bunlarla gecistirdim dengelemeye calistim:)
Aksam,bir tabak corba bir tabak yesil fasulye,2dilim ekmek,salata semizotu yogurtlu
2bardak bitki cayi,3ltsu
3 mil leslie

akşamki ekmek olmasaymış daha iyiymiş aslında canımm :26:

2lt yakın su
spor 1 saat yürüyüş
Aksam yenmeyeymis pogaca iyimis:(
Iyi geceler kizlar..:16:nasilsiniz..diyet nasil gidiyor:34:
Kaptanim bizim iyi gidiyo gibi sen nasilsin biturdunmi islerini
günaydınnnnnnn

Gunaydin canim sen bengibi yogunsun bugun neyse aksam geliriz bizde
Aaaa ben sanıyodum ki yağsız yediğimizde daha iyi :26: peki Ablacımm seni dinliycem :16:

aynen Hiloşum aynı şeyleri düşünüyoruz ama sakin bi şekilde çözüm aramak varken bazı kişiler öyle yapamayınca haklıyken suçlu duruma düşüyoruz. Neyse Mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Allah başka acılar yaşatmasın ülkemize inşallah son olur :nazar:
bu arada o ekmekte şeyy :26: ben eve geldim şuan işteyim eve gelincede bişeyler hazırlayamadım market alışverişi yapmam gerekli o bakımdan azıcık şey olduydu :17:

Günaydın Gülşahçımm evet açılış senden olmuş, kolay gelsin canım hayırlı günler :16:

Bu arada hepinize günaydın kızlarrr. az kalorili bi gün olsun inşallahh:16:

Gunaydin guzellik

Son düzenleme:
2bardak bitki cayi,3ltsu
3 mil leslie
Valla uc milei gotunce ekmegi gormezden geldim :38:
günaydınnnnnnn

Bol muhsbbetli az calorili olsun o zaman :16:
Iyi geceler kizlar..:16:nasilsiniz..diyet nasil gidiyor:34:
Annemm sen mi geldin:70: isler yogun galiba bu saatte firsat bulup slm verdigine gore

kaçma Gülşahım allahın izniyle gittt cezanı biliyosun dimiii akşam ekmek yememişsin diye sevinecekken poğaçayı gördümm doğru tromboline :8: yarın tabikiii:54: yalnız değilsin Çağlacımda ev poğaçası yemişş:23::23:
Banucugum basmis cezayi zipla gulsah zipla:122::122::122:
3 mile yapacaktım karnımda küçük bir sızı hissettim bıraktım yahu eski halime hala tam dönemedm amann :24::26:
Canim dikkat et zorlama kas yapiyim derken goz cikarma bak :20: spor onemli bogazini tutmak daha onemli spor yapamiyacagin zamanlarda kacamak yapma ay bi sekilde dengele iste lafi uxattim iyice :63:
Slm bebişlerrr iyi akşamlar hepinizeee gezdim sporumu yaptım mamamı yedimm geldimmmm nasılız bakalım:16:

Şirinemm aç karnına içeceksin canım tok karnına içeyim deme sakınn kilocuklar gelir yoksa:30:

Hosgeldin de ben annemlerdeydim yetisemedim :(
Simdi ben dun dojuz gibi mayaladim bugun aksam 9 da icsem mi yoksa sabah mi icsem yarin :26:

Gunaydin meleklerim
Buyuklu kucuklu kelebeklerim nasilsiniz :16:

Ben superim sabah kalktim zumba yaptim mekik cektim sevdim ben bu isi super terletiyo :66: :66: :66:
Bu cuma bol brreketli gecsin tartilar eksileri gostersin

Hadi kizlar suuu benim ki 1, 25 lt oldu bile :1:

günaydın mürdüm eriğim..bende kurtlarımı dökmek istiyorum hoppaaaaa..
ama eve bi gidiyorum yemekti mutfaktı 7de başlıyor birini uyut diğerinioyalaki uyuyanı uyandırmasın.yoksa alacam cocukları hoppaaaa.

günaydın mürdüm eriğim..bende kurtlarımı dökmek istiyorum hoppaaaaa..
ama eve bi gidiyorum yemekti mutfaktı 7de başlıyor birini uyut diğerinioyalaki uyuyanı uyandırmasın.yoksa alacam cocukları hoppaaaa.

Careyi boyle buldum yaseminim sabah kalkiyorum tepiniyorum ohh pcyide tvye bagliyorum super oluyor kocaman sanki spor salonundayim ama emin ol sen cocuklarla ugrasirken daha cok kalori harciyorsun mutluluk hormonuda salgiliyordun :38:

gözdecim nasıl oldun sanaldanda drluk olmuyor ki seni şöyleee bir muayene edeyim.

3 mile yapacaktım karnımda küçük bir sızı hissettim bıraktım yahu eski halime hala tam dönemedm amann :24::26:
Canim dikkat et saglik onemli onceligimiz saglik
akşamki ekmek olmasaymış daha iyiymiş aslında canımm :26:
Evet haklisin
Gunaydin meleklerim
Buyuklu kucuklu kelebeklerim nasilsiniz :16:

Ben superim sabah kalktim zumba yaptim mekik cektim sevdim ben bu isi super terletiyo :66: :66: :66:
Bu cuma bol brreketli gecsin tartilar eksileri gostersin

Hadi kizlar suuu benim ki 1, 25 lt oldu bile :1:

Helal ornek kaptan sabah kacta yapiyosun sen sporu isede gidiyosun bacim uyumuyosun hic:)

Ben dayanamayio tartildim pek ic acisi degil sonuc:(direnmeyemi basladi bunye acaba

Back
X