- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
selam burdaki olayı bana anlatacak biri var mı bende katılabiliyor muyum :)
Cuma yarışmasına katılmak isteyenler ksmına yazman gerekiyor öncee , ama bizim grubumuz sanırım dolu, başka bir grup eminm yazacaktır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma yarışmasına katılmak isteyenler ksmına yazman gerekiyor öncee , ama bizim grubumuz sanırım dolu, başka bir grup eminm yazacaktır![]()
Canım benm sakin ol, bence aynı duygularla yanıyoruz ama farklı ifade ediyoruz; bir etki tepkiolayı olmalı tabi ki halk sessiz kalmamalı ama provakeye de izin vermemeli..
Neyse canm benm hayırlısı olsn ülkemiz içn inş.
Bu arada menün için Banuş abla gerekeni demiş zaten, hastasın pek dokunmuyoz ama akşam ekmek ne kızz
Olsun 1,5 ay daha birbirimizi ite kaka götürcezkurtuluş yok tabiii
Aslında yemek olarak değil sorunum benm zaten, dışarda cafe olayı problem; illa bi pasta dondurma ister bu cannn
Ya bi de ben normalde cidden çok yanlış ve fazla(!!!) besleniyomuşum aslında o yüzden bu düzen bana baya kilo verdirir gibi geliyor..sağlıklı beslenmek yani öğrendiğimiz ve cidden çok güzel
Tamam tamam:18:
Hilal ben de evet ben minnak kelebek
İstanbul. 165 boy, 63-64 arası kilo
57 olcak inşş
(buraya cevap yazmamışım yeni farkettm:)) Tamam Banuş ablacım dikkatli olacağım söz..
Yumurtaliimi hic duymadim afiyet olsun bende ew pogacasi yedim 1tanebizim kizda kirmizibiber dogramis yanina salata niyetine bide ondan
menümü yazıp ışık hızıyla kaçıcam akşam yaptığım hata yüzünden :18:
kahvaltı: lor peynirli omlet, 2 dlm ekmek
ara: 1 elma
öğle: 1 bardak kefir, salata
akşam: 1 tabak patlıcan yemeği,1 kase yoğurt
ara: 2 kupa tarçınlı çay, vee 1 tane ev yapımı poğaça (eşime yaptım ama sıcacıktı dayanamadımm)
2lt yakın su
spor 1 saat yürüyüş
Iyi geceler kizlar..nasilsiniz..diyet nasil gidiyor
![]()
Aaaa ben sanıyodum ki yağsız yediğimizde daha iyi :26: peki Ablacımm seni dinliycem
kırmızı yaptığım yerlere katılıyorumm allah rahmet eylesinn sonuç olarak minicik bir yürek durduu söylenecek o kadar çok şey varki en güzeli susmakk
Gözdecim salatalarını yağsız yapman doğru değil neden dersenn öncelikle salatandaki besinlerden faydalanabilmek için içlerindeki vitaminlerin çözünebilmesi için yağa ihtiyacımız var bitanemm korkma bol bol koy
süte gelince elbette içebilirsinn akşam öğününden en az 4 -5 saat sonra içmeye çalış cnm
kıyamadığım için kızıyorum bitanemmm
aynen Hiloşum aynı şeyleri düşünüyoruz ama sakin bi şekilde çözüm aramak varken bazı kişiler öyle yapamayınca haklıyken suçlu duruma düşüyoruz. Neyse Mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Allah başka acılar yaşatmasın ülkemize inşallah son olur
Canım benm sakin ol, bence aynı duygularla yanıyoruz ama farklı ifade ediyoruz; bir etki tepkiolayı olmalı tabi ki halk sessiz kalmamalı ama provakeye de izin vermemeli..
Neyse canm benm hayırlısı olsn ülkemiz içn inş.
Bu arada menün için Banuş abla gerekeni demiş zaten, hastasın pek dokunmuyoz ama akşam ekmek ne kızz
Olsun 1,5 ay daha birbirimizi ite kaka götürcezkurtuluş yok tabiii
Aslında yemek olarak değil sorunum benm zaten, dışarda cafe olayı problem; illa bi pasta dondurma ister bu cannn
Ya bi de ben normalde cidden çok yanlış ve fazla(!!!) besleniyomuşum aslında o yüzden bu düzen bana baya kilo verdirir gibi geliyor..sağlıklı beslenmek yani öğrendiğimiz ve cidden çok güzel
Tamam tamam:18:
Hilal ben de evet ben minnak kelebek
İstanbul. 165 boy, 63-64 arası kilo
57 olcak inşş
(buraya cevap yazmamışım yeni farkettm:)) Tamam Banuş ablacım dikkatli olacağım söz..
günaydınnnnnnn
aa kimse yok bugun açılış bana kaldı
evet şu dakika itibaren açmış bulunuyorum dükkanı bol muhabbetler yanlız çaya vaktim yokçamaşırlarımı asıp bişeyler atıştırıp kursa gidicemm
![]()
Gunaydin hanimlar dunku menumu yazayim
Kayisi ceviz 2 tane sabah
Kahvalti 2dilim ekmek,beyazpeynir,haslanmis yumurta,3 zeytin,yesillik,bir t.kbal,bir t.ktereyag
Ogle sutlu neskafe kucuk bir dilim kek bir isirik pogaca(hanimlar parmak sallamayin ama ogle ve arayi bunlarla gecistirdim dengelemeye calistim:)
Aksam,bir tabak corba bir tabak yesil fasulye,2dilim ekmek,salata semizotu yogurtlu
2bardak bitki cayi,3ltsu
3 mil leslie
Aksam yenmeyeymis pogaca iyimismenümü yazıp ışık hızıyla kaçıcam akşam yaptığım hata yüzünden :18:
kahvaltı: lor peynirli omlet, 2 dlm ekmek
ara: 1 elma
öğle: 1 bardak kefir, salata
akşam: 1 tabak patlıcan yemeği,1 kase yoğurt
ara: 2 kupa tarçınlı çay, vee 1 tane ev yapımı poğaça (eşime yaptım ama sıcacıktı dayanamadımm)
2lt yakın su
spor 1 saat yürüyüş
Kaptanim bizim iyi gidiyo gibi sen nasilsin biturdunmi isleriniIyi geceler kizlar..nasilsiniz..diyet nasil gidiyor
![]()
Gunaydin canim sen bengibi yogunsun bugun neyse aksam geliriz bizdegünaydınnnnnnn
evet şu dakika itibaren açmış bulunuyorum dükkanı bol muhabbetler yanlız çaya vaktim yokçamaşırlarımı asıp bişeyler atıştırıp kursa gidicemm
![]()
Aaaa ben sanıyodum ki yağsız yediğimizde daha iyi :26: peki Ablacımm seni dinliycem![]()
aynen Hiloşum aynı şeyleri düşünüyoruz ama sakin bi şekilde çözüm aramak varken bazı kişiler öyle yapamayınca haklıyken suçlu duruma düşüyoruz. Neyse Mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Allah başka acılar yaşatmasın ülkemize inşallah son olur![]()
bu arada o ekmekte şeyy :26: ben eve geldim şuan işteyim eve gelincede bişeyler hazırlayamadım market alışverişi yapmam gerekli o bakımdan azıcık şey olduydu
Günaydın Gülşahçımm evet açılış senden olmuş, kolay gelsin canım hayırlı günler
Bu arada hepinize günaydın kızlarrr. az kalorili bi gün olsun inşallahh![]()
Valla uc milei gotunce ekmegi gormezden geldimGunaydin hanimlar dunku menumu yazayim
Kayisi ceviz 2 tane sabah
Kahvalti 2dilim ekmek,beyazpeynir,haslanmis yumurta,3 zeytin,yesillik,bir t.kbal,bir t.ktereyag
Ogle sutlu neskafe kucuk bir dilim kek bir isirik pogaca(hanimlar parmak sallamayin ama ogle ve arayi bunlarla gecistirdim dengelemeye calistim:)
Aksam,bir tabak corba bir tabak yesil fasulye,2dilim ekmek,salata semizotu yogurtlu
2bardak bitki cayi,3ltsu
3 mil leslie
Bol muhsbbetli az calorili olsun o zamangünaydınnnnnnn
![]()
Annemm sen mi geldinIyi geceler kizlar..nasilsiniz..diyet nasil gidiyor
![]()
Banucugum basmis cezayi zipla gulsah zipla:122::122::122:
kaçma Gülşahım allahın izniyle gittt cezanı biliyosun dimiii akşam ekmek yememişsin diye sevinecekken poğaçayı gördümm doğru trombolineyarın tabikiii
yalnız değilsin Çağlacımda ev poğaçası yemişş
Canim dikkat et zorlama kas yapiyim derken goz cikarma bak3 mile yapacaktım karnımda küçük bir sızı hissettim bıraktım yahu eski halime hala tam dönemedm amann:26:
Slm bebişlerrr iyi akşamlar hepinizeee gezdim sporumu yaptım mamamı yedimm geldimmmm nasılız bakalım
Şirinemm aç karnına içeceksin canım tok karnına içeyim deme sakınn kilocuklar gelir yoksa
günaydın mürdüm eriğim..bende kurtlarımı dökmek istiyorum hoppaaaaa..
ama eve bi gidiyorum yemekti mutfaktı 7de başlıyor birini uyut diğerinioyalaki uyuyanı uyandırmasın.yoksa alacam cocukları hoppaaaa.
gözdecim nasıl oldun sanaldanda drluk olmuyor ki seni şöyleee bir muayene edeyim.
Canim dikkat et saglik onemli onceligimiz saglik3 mile yapacaktım karnımda küçük bir sızı hissettim bıraktım yahu eski halime hala tam dönemedm amann:26:
Evet haklisinakşamki ekmek olmasaymış daha iyiymiş aslında canımm :26:
Gunaydin meleklerim
Buyuklu kucuklu kelebeklerim nasilsiniz
Ben superim sabah kalktim zumba yaptim mekik cektim sevdim ben bu isi super terletiyo![]()
![]()
![]()
Bu cuma bol brreketli gecsin tartilar eksileri gostersin
Hadi kizlar suuu benim ki 1, 25 lt oldu bile![]()