• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar nasılsınız?

dünkü menüm:
sabah: karatay kahvaltısı (1 az pişmiş omlet ve 3 kayısı ile)

öğlen: salata ve yarım kase yoğurt

akşam: 1,5 lahmacun, biraz tereyağı ve peynir (karatayda izin var)
2 küçük incir tatlısı :( özür diliyorum bu kaçamağım için.. eşim istedi ben de yemek zorunda kaldım, neyseki meyve ama işte kaçamak..)

aslında kaçamak yapmazdım da tartıda dün fazla çıkınca moral bozukluğu azmimi etkiledi açıkcası..
ya neden sabitleniyorum böyle anlamıyorum, omega 3 ü almıyorum ondan mı acaba.. d vitaminim mi az nedir, herşeye baktırdım türkiyedeyken, bir sıkıntı yok dedi doktor..
gitmiyor veremiyorum psikolojisine giriyorum sanırım yine, böyle düşünmek istemiyorum ama cumayı düşününce strese giriyorum.. :18:

dünkü menüm:

2 küçük incir tatlısı :( özür diliyorum bu kaçamağım için.. eşim istedi ben de yemek zorunda kaldım, neyseki meyve ama işte kaçamak..)

aslında kaçamak yapmazdım da tartıda dün fazla çıkınca moral bozukluğu azmimi etkiledi açıkcası..
ya neden sabitleniyorum böyle anlamıyorum, omega 3 ü almıyorum ondan mı acaba.. d vitaminim mi az nedir, herşeye baktırdım türkiyedeyken, bir sıkıntı yok dedi doktor..
gitmiyor veremiyorum psikolojisine giriyorum sanırım yine, böyle düşünmek istemiyorum ama cumayı düşününce strese giriyorum.. :18:
aslında gayet iyi menülerin sanırım bünyen korumaya geçti. bikaç gün detoks flan mı yapsan acaba :26:

bluecum 2-3 günde verilmiyor helede senin gibi kilo zaten azsa bence sen 1 haftadan evvel tartılma.birde karatay öyle senin gibi az kilolularda 2-3 günde yarım kilo verdirecek bir diyet değil diye düşünüyorum.sıkma canını.motivasyonun düşmesin.
birde bünye farkı ben mesela kilo vermeden illa bi artı yaparım.mesela cuma 70diyelim cumartesi 69.900 olmuyor öyle 100gr 100 gr gitmiyor.oyüzden hergün tartılmak yanlıs.

Canim dikkat et saglik onemli onceligimiz saglik

Evet haklisin

Helal ornek kaptan sabah kacta yapiyosun sen sporu isede gidiyosun bacim uyumuyosun hic:)

Canim benim esim 5:30 da gidiyor ise bende kalkiyorum o saatte ve spor dus derken saat yedi oluyor yedi bucuktada evden çıkıyorum ise gelincede saat dokuzda kahvalti yapıyorum gunler erken aydinladigi icin kalkabiliyorum yoksa ne mumkun ben gunesi gorunce uyanirim hafta sonu bile 6 da ayaktayim . Hele ki bu hafta hastaliktan bunye sasti arti cikmamaliyim vakit yok bunun icin

dünkü menüm:

Canim menun guzel incir tatlisida erir arada bu kadarina can kurban karatayin en güzel yani kacamak cok az . Morel bozmak yok bak ben dun 66, 2 ciktim bugun 65 ve cuma soz veriyorum 63, 7 nin altinda olacagim birgunde 1 kilo gitmiyir bunye sasiyor tartilmaktan morel bozuluyor sabah 65 dim ve wc ye cikmamistim ama gercek kilom degil dedim onemsemedim yaptim sporumu tarti fobisi yapmayin
Ben dayanamayio tartildim pek ic acisi degil sonuc:(direnmeyemi basladi bunye acaba
Canim beslenme veya sporunu degistir istersen korumayi onluyormus ve calsiyumu artir calsiyumda rtkiliyormus sut ve yogurtu cok tuket bi hafta bakalim ne olacak stres yok gidecek onlar
bluecum 2-3 günde verilmiyor helede senin gibi kilo zaten azsa bence sen 1 haftadan evvel tartılma.birde karatay öyle senin gibi az kilolularda 2-3 günde yarım kilo verdirecek bir diyet değil diye düşünüyorum.sıkma canını.motivasyonun düşmesin.
birde bünye farkı ben mesela kilo vermeden illa bi artı yaparım.mesela cuma 70diyelim cumartesi 69.900 olmuyor öyle 100gr 100 gr gitmiyor.oyüzden hergün tartılmak yanlıs.

Aynen katılıyorum ya ben bi 63 un altina fussem hersey daha kolay olacak biliyorum tikir tikir gidecek

kıscaler ben geldım nasılsınız bakalım 2 gundur gıremedım dogru durust yogunluktan nasıl gıdıyo cumaya cok az kaldı

bugün bi hastam sizi izinli sanıyordum yasemin hanım burdamı diye sordum burda dediler kapıyı bi actım başka biri.şaşırdım dedi.sizi tanıyamadım ne kadar değişmişsiniz dedi.ayyy bi moral oldu.

Canim benim esim 5:30 da gidiyor ise bende kalkiyorum o saatte ve spor dus derken saat yedi oluyor yedi bucuktada evden çıkıyorum ise gelincede saat dokuzda kahvalti yapıyorum gunler erken aydinladigi icin kalkabiliyorum yoksa ne mumkun ben gunesi gorunce uyanirim hafta sonu bile 6 da ayaktayim . Hele ki bu hafta hastaliktan bunye sasti arti cikmamaliyim vakit yok bunun icin

süpersin kaptan bende artık senın gıbı yapıcam erken kalkıp yuruyecegım.erken aydınlandıgı ıcın bende erken kalkıyorum:)

Kizlar ruyami anlatiyim da yorumlayin :1:

Rizedeyiz kv deme diyorum ki anne yumurta ver oda kumesten al diyor iki taneden fazla alma diyor
Bende ama bu yumurta organik nerde bulcam bida iki tane yetmez diye icimden kiziyorum kumesten uc yumurta aliyorum biri yapisik iki yumurta digeri tek ama kocamanlar rahat 120gr vardir oyle buyukler . Bunlarla karatay yapcam diyorum cok mutlu oldum aldim yumurtalari koynuma attim :1:

kıscaler ben geldım nasılsınız bakalım 2 gundur gıremedım dogru durust yogunluktan nasıl gıdıyo cumaya cok az kaldı
Nerdesin kiz sen :63: cumaya birsey kalmadi evet
bugün bi hastam sizi izinli sanıyordum yasemin hanım burdamı diye sordum burda dediler kapıyı bi actım başka biri.şaşırdım dedi.sizi tanıyamadım ne kadar değişmişsiniz dedi.ayyy bi moral oldu.

Ayy ne guzel ko sizleri duydukca gaza geliyor insan ahh ahh gecen sene bu zamanlar bende o sozleri duyuordum yine duyacagim :66:
Yaseminim az kaldi ha gayret cogu gitti valla bravo

Aksam gorusuruz hanimlar evleri tioluyum sohbete gudicem ams aksam byrlardayim İnsallah

Kizlar ruyami anlatiyim da yorumlayin :1:

Rizedeyiz kv deme diyorum ki anne yumurta ver oda kumesten al diyor iki taneden fazla alma diyor
Bende ama bu yumurta organik nerde bulcam bida iki tane yetmez diye icimden kiziyorum kumesten uc yumurta aliyorum biri yapisik iki yumurta digeri tek ama kocamanlar rahat 120gr vardir oyle buyukler . Bunlarla karatay yapcam diyorum cok mutlu oldum aldim yumurtalari koynuma attim :1:
bu ay verimli yumurtalar var sanırım sende:9::9::9:Allah hayırlara cıkarsın.

Ayy ne guzel ko sizleri duydukca gaza geliyor insan ahh ahh gecen sene bu zamanlar bende o sozleri duyuordum yine duyacagim :66:
hemen diyetisyeni aradım randevu aldım.bir değişim daha yaşamak istiyorummmm.

gunaydınlaarrr gununuzz gonlunuzce gecsıııınnn bız oglumla son ses actık muzıgı tepınıoz:)

benim pc den yana hiç şansım yok anlaşılan yeni kutusunda gelen laptop sürekli hata veriyo güncelleştirme istiyor çıldırmamak elde değil:47::47:

işte cafe olayında irade lazım canımmm ben zaten hedefime ulaşsamda gitmemki burdannn :32::32: birbirimizden yanlışlarımızı doğrularımız öğrenmek paylaşmak destek olmak hakikaten çok güzelll

canım hoşgeldin tam sana yazarken pc delirtti bu takımlar hakikaten kilo sorunun varsa en güzel çözüm olacaktır senin için kararlıysan mutlaka katılmanı öneririm tatlı bir rekabet içinde mutlaka kilolarından kurtulacaksın

evet canım kıyma yerine tavada yumurta pişirip ekliyorsun kıymalı çiğköfteden daha çok seviyorum ben:56: hmmm korkacak kadar cıs yememişsin yarın muhteşem dağ yürüyüşüne giderrr halledersin cnmmm:54:

herkese iyi gecelerrr uyku zamanııı cici bakın kendinize:16::16:

Aaa laptopuna uzuldmm yaa umarm duzelir de kisa sure de olsa ayrilmazsnnn ://

Aynen cafe olayinda irade sart ah bu genclik :)) ben de gitmem ki bananeemmm :)))

Aaaa ben sanıyodum ki yağsız yediğimizde daha iyi :26: peki Ablacımm seni dinliycem :16:

aynen Hiloşum aynı şeyleri düşünüyoruz ama sakin bi şekilde çözüm aramak varken bazı kişiler öyle yapamayınca haklıyken suçlu duruma düşüyoruz. Neyse Mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Allah başka acılar yaşatmasın ülkemize inşallah son olur :nazar:
bu arada o ekmekte şeyy :26: ben eve geldim şuan işteyim eve gelincede bişeyler hazırlayamadım market alışverişi yapmam gerekli o bakımdan azıcık şey olduydu :17:

Günaydın Gülşahçımm evet açılış senden olmuş, kolay gelsin canım hayırlı günler :16:

Bu arada hepinize günaydın kızlarrr. az kalorili bi gün olsun inşallahh:16:

Hmmm tamam alisveris yapinca olmayacak mesele yok :))

Valla uc milei gotunce ekmegi gormezden geldim :38:

Bol muhsbbetli az calorili olsun o zaman :16:

Annemm sen mi geldin:70: isler yogun galiba bu saatte firsat bulup slm verdigine gore

Banucugum basmis cezayi zipla gulsah zipla:122::122::122:

Canim dikkat et zorlama kas yapiyim derken goz cikarma bak :20: spor onemli bogazini tutmak daha onemli spor yapamiyacagin zamanlarda kacamak yapma ay bi sekilde dengele iste lafi uxattim iyice :63:

Hosgeldin de ben annemlerdeydim yetisemedim :(
Simdi ben dun dojuz gibi mayaladim bugun aksam 9 da icsem mi yoksa sabah mi icsem yarin :26:

Haklisn erik kaptanim ;)) dikakt edecem bikac gun daha dinlenecem bakalm.. Yaptigmda da oyle har vurup harman savurmucam bedenimi :D

Canim dikkat et saglik onemli onceligimiz saglik

Evet haklisin

Helal ornek kaptan sabah kacta yapiyosun sen sporu isede gidiyosun bacim uyumuyosun hic:)

Dogrusun Dilekcim dikkat edecem soz ;))

Gunaydin meleklerim
Buyuklu kucuklu kelebeklerim nasilsiniz :16:

Ben superim sabah kalktim zumba yaptim mekik cektim sevdim ben bu isi super terletiyo :66: :66: :66:
Bu cuma bol brreketli gecsin tartilar eksileri gostersin

Hadi kizlar suuu benim ki 1, 25 lt oldu bile :1:

Supersin kaptann enerjine kurban ay ayni ben heheheh :)))

Ben dayanamayio tartildim pek ic acisi degil sonuc:(direnmeyemi basladi bunye acaba

Aaa neden oyle ki kekten o kekten moral bozma sakinnn ;))

dünkü menüm:

Gunaydin blueee kizz sen de moral bozma sakn o psikoloji cok kotu oluyo emin ol az da olsa gidiyo hergun tartilma bence dee.. ;))

Menunu de gormezden geldk bak bi daha olmaz nasisa ;))

Aksam gorusuruz hanimlar evleri tioluyum sohbete gudicem ams aksam byrlardayim İnsallah
Goruselim canım benim tartiyi stres yapma eminim cuma gunu eksi cikacaksin yeter ki sabret ve dikkat et iyi gezmeler :16:
bu ay verimli yumurtalar var sanırım sende:9::9::9:Allah hayırlara cıkarsın.

hemen diyetisyeni aradım randevu aldım.bir değişim daha yaşamak istiyorummmm.

En iyisini yapmissin benim oyle imkanim olsa pesini birakmazdim diyetisyenin :16:

Nerdesin kiz sen :63: cumaya birsey kalmadi evet

valla cnm iş yerı cok yogun dun ızınlıydım evde ustalar vs.vardı öldüm yorgunluktan bugun devam edıyolar ev battı super bı spor kaynagı cıktı:))

Back
X