• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm bebişlerrr iyi akşamlar hepinizeee gezdim sporumu yaptım mamamı yedimm geldimmmm nasılız bakalım:16:

İnşallah canim mayalansin yavrucuklar yarin mideye indirelim de bunu tok mu icince yoksa acmi icibce iyiydi :27:

Şirinemm aç karnına içeceksin canım tok karnına içeyim deme sakınn kilocuklar gelir yoksa:30:

İyi aksamlaaar hanimlar bugun eltimgillerdeydik gelemedim:)) bugun olmadi sanki tam diyet ya:(

Sirf o olaylara uzak kalmak icin face i kapattim herkes birbirine dusmus kendi bileklerimizi kesiyotuz da haberi yok kimsenin cok yazik

MAlesef Ayfercim malesef.. neyse umarm milletimiz için hayırlısı neyse o olur, biz Atamızın izinde yürüyelim derken herkes birbirine düşmese iyiydi..
:72:

Afiyet olsn :1:

Saygilar bacim cok dogrusun kraldan cok kralcilar taraf olmanin suyunu cikarmis milletiz .Aynen oyle arkadasim madem demokrasiden yanayiz sesizce 30 marti bekleyin Rabbimde millet icinde kim hayirliysa onlari basimiza getirsin

Aynen öyle Dilek bacım :72: Allah hayırlısını versn milletimiz için..

İyi aksamlaaar hanimlar bugun eltimgillerdeydik gelemedim:)) bugun olmadi sanki tam diyet ya:(

Selam :3: Tanışak mı :1:

18 Mart :72::72::72:
Menüm
Sabah
Biraz peynir-5 yeşil zeytin
1,5 dilim çavdar ekmeği

Öğlen
1 pors etli patates yemeği
1 kase cacık
1 pors salata

1 tek şeker Türk kahvesi
1 elma kromlu yeşil çay

Ara
1 kase portakallı yoğurt-ev yapımı:1:
yarım armut

Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 pors madımak
salata

Su:2 lt+
Spor: 2 mile Leslie-30 dk ve 2-3 dk mekik

3 mile yapacaktım karnımda küçük bir sızı hissettim bıraktım yahu eski halime hala tam dönemedm amann :24::26:

Saygilar bacim cok dogrusun kraldan cok kralcilar taraf olmanin suyunu cikarmis milletiz .Aynen oyle arkadasim madem demokrasiden yanayiz sesizce 30 marti bekleyin Rabbimde millet icinde kim hayirliysa onlari basimiza getirsin

aminnn canımmm :16:

ohhh afiyetolsun ellerine sağlık canımcımm

Sirf o olaylara uzak kalmak icin face i kapattim herkes birbirine dusmus kendi bileklerimizi kesiyotuz da haberi yok kimsenin cok yazik

Amin Dilek amin.. yani çok fazla girmek istemiyorum bu konulara o yüzden yazmadım pek o günlerde de ama milletimiz ne durması gerkeen yeri biliyor, ne yapacağını düzgün yapıyor.. bazen sonuna kadar haklı olduğu bir konuda haksız duruma düşebiliyor. Birileri çıkıp gazetede yok benm kardeşim yoktu, artık var Berkin falan diye lafta milliyetçilik yapıyor, çok acı bir olay gencecik çocuk öldü; ama ilk ölen ya da tek ölen çocuk o değil; ölen polisler de askerler de bizim evlatlarımız bu vatanın biricik evlatları değiller miydi? Biz hangi şehit için böyle yollara düştük, miliyetçilik yapcaksak o zaman neredeydik?? Bu tamamen fırsatçılık malesef, polis belki orantısız güç kullandı ama bunun hıncını polisten orda burda çıkararak çare bulunmaz; sandıkta gösterirsin gücünü, ne istediğini biliyorsan atarsın oyunu bu kadar. Ne çirkefliğe ne çirkinliğe lüzum yok yani bence. Ddiğin gibi facede maşallah herkes bi agresif eleman herkeis her konuyu çok iyi biliyor. Ben de acıyorum millet olarak halimize mesela adaleti bile düzgün uygulayamıyoruz, adliyeden avukatlar yaka paça atılabiliyor bu ülkede; ama bunda tek bir kişi ya da kişiler suçlu değil. Bu oyu veren millet şimdi polise güç veren iktidarı sorgulayamaz bence. Ne söyleyecekse herkes sandıkta söylesin, herkes ağırlığını korusun yeter bence. Uzun oldu ama yazmışken yazdım gitti. Saygılar. :)

alıntılarım hepsı gıttı neyse :(
bızım genclerımız anca fec kahramanlıgı yapar ben cok sıkıldım artık herkesın her konuda bır fıkrı olup fec uzerınden destan yazmalarına.gecen berkının vefatındada ıyıce mıllet olurak ıgrenclestık bı taraf vefatını fırsat bılıp ıyıce kudurdu yaktı yıktı dıger tarafta yok efendım ekmek almayaa gıtmemıste ne ıse varmısta fec carsaf carsaf paylasımlar yazık cok yaz nerde kaldı bızım ınsanlıgımız kendı kardesımde aynı paylasımlarda bulunca uyardım canım bak evladın var boyle buyuk sozler soyleme yarın oglun nasıl arkasalıklar kuracak nasıl tercıhlerde bulunacak bellımı Allahın gucune gıder olen ne olursa olsun cocuktu ya bızım ınsanlıgımıza dusen hem ona hem dıger polıslerımıze burak cana rahmet dılemek ve dua etmek ..Rabbım evladlarımızı kendı yolundan ayırmasın ıylerle karsılastırsın

hepnize katılıyorum aslında bizi bize bıraksalar hiçbir sorun olmazz biz bize yeteriz ama malesefki klavye delikanlılığı çok fazla face de twitterda sürekli kışkırtma sağduyumuzu korumalıyız en güzeli bu bence hakkımızda hayırlısı

1 saat yürüdüm geldim sırtım su içinde kaldı maşallah ya hava ne kadar güzell insanın içini açıyorrr:21:
helall sana Gülşahımm şükür yaz geliyorrr allahın gücüne gitmesin ama sevmiyorum ben kışı:50:

Hz. Musa A.s Hergün halkın içine karışıp halkın dertlerini dinler ve Rabbine dua edermiş. Birgün yine Halkın içinde gezerken bir çift yaklaşmış ve Ya Musa; Bizim çocuğumuz olmuyor bize derman demişler, Musa A.s o gece Rabbinde dua etmiş. ve " Onların asla çocuğu olmayacak asla döl tutmayacaklar" cevabını almıs. Aradan yıllar geçmiş ve Hz. Musa a.s yine halkın içinde gezerken bu çifte rastlamış çiftin yanında birde çocuk varmış.
Ya Musa bizim çocuğumuz demiş çift.

Hz.Musa; Rabbim bu çift için asla çocuğu olmayacak demiştin bunun hikmeti nedir diyince Allah Cc. Ben onlar için, kesinlikle cocukları olmayacak dediğim halde onlar benden umudu kesmediler bu yüzden şimdi çocukları var" buyurdu.

Allah'tan umut kesilmez. O herşeyi gören ve en iyi bilendir.

Kul sabırla dua ıle Rabbıne teslım olursa,merhamelılerın merhametlısı kulunu mahsun bırakmaz...

Rabbim herşeye kadirdirrr çok güzel bir hikaye çekirgem paylaştığın için tşklerr:16::16::38:

geçmezse başka doktora gidicem canım benim aslında böyle tanımlanamaması benimde canımı sıkıyo ama kanser ve benzeri bişey olmadığını bildiğim için içim rahat çok şükür. sadece boynumda yımırtaynan geziyorm sanki :1: inşallah geçer Hiloşum sağol ilgin için seviyorum seni :54: :16:

oh çok şükürrrr gözümüz aydın Gözdecimmm gel iğnelerini annem yapsın eli çok hafiftir:46: aşkolsun bizi sevmiyomusun:43:

hoşbuldum Hiloşummm :54: vallahi patoloji testi yapılmıştı geçen sefer o kağıtlarımıda götürdüm. korkulcak bişey yok dedi 2. doktor sadece tükürük bezleri şişebiliyo bazen böyle dedi. yinede mikrp kapmasın ve ağrı oluşmasın diye veriyorum falan dedi tabi ben iğneyi duyunca kendimden geçtim :1::1: iğneleride almadım daha :50: haplarda soğuk algınlığı için ama ben ilaç içmekten hiç hoşlanmam bilmiyorum sonum ne olacak :36:

hap içmektense iğneyi tercih ederim her zaman haplar böbrekleri mahvediyor malesef

bende ananas alıyım bende cok severım ne zamandır yemıyorumda

benım 2 bıttı

bu cuma pıjama partısı yapalım sabrı konusalım olmazmı

süper olur aslında ama cuma günleri benim ünv arkadaşım geliyor gelmezse seve seve katılırım :32::32::32:

saolasın canım.bugünde öğle arası lahana sardım.:52::52::52:hızlı hatunum vesselam.ben sarmasından yemiycem lahana attım içine onları yemeyi düşünüyorum nasılsa tadı sinmiştir.
erkekler bu konuda şanslı.

bugün öyle bir savaş olsa kim aşkla şevkle vatanı savunur diye düşünüyorum bazen.

maşallah Yaseminim üç çocuk bide lahanamı sardın:nazar::46: afiyetolsun bitanemmm

allah korusun söz konusu vatan olunca emin ol hepimiz savunuruz ben umudumu hiç kesmedimm :34:

bugün çanakkale zaferini anma töreninde çok duygulandım..250bin insan bizler için vatanları için hayatlarını feda etmiş, sadece Çanakkalede bu sayı, bir de kalanları düşününce..
ama tabi insan eninde sonunda ölecek, onlar şehit olarak gittiler ne mutlu onlara, bir de gündemin karışıklığını düşündüm, gençliğin halini, nerde o vatanseverlik nerde şimdiki gençlik dedim canım sıkıldı hala moralim bozuk biraz..

duygyulanmamak mümkünmü canım benim bugün rahat rahat yaşıyorsak özgürce nefes alıyorsak hep şehitlerimizin sayesinde cennetne bugünkü halimize bakıp eminim çok üzülüyorlardır:14:

öğle arası gittiğimde tartı yeni gelmişti cok su içtim sabahtan moralim bozulmasın dedim yarın ac karna tartılacam.:52::52::52: benim ki tartıya ne zaman cıksa 72 zaten

yeni baskülüm geldi.hemen eşimde denedim:52::52::52:
benim kefir iğne ucu kadar.bu akşam deneyim bakalım.bu hafta yürüyorum sabah öğle akşam.tartıda artı yapmasın beni:52::52::52::52:şaka bir yana önümüzdeki 2 gün ödeme cok dikkat etmem lazım.
aklıma gelmişken dünkü menüm

sabah:el içi kadar yarım yağlı peynir
1dilim ekmek yarım domates

ara:yok

öğle:yogurtlu semiz otu

ara:greyfurt

akşam:
bi kaç çatal erişte (öğlen yemege yetişemiyorum cok acıkıyorum sonrada tutamıyorum kendimi)
bende ıspanak yedim..

güle güle kullan yeni tartını canımcımmm ibre hep aşağıyı göstersin tatlımm ıspanakkk hepimiz tükettik sanırımm:56:

blucumm ve banucumm acill yardım çağrısıııı

dün söylemiştim ya şişedeki günlük sütten alıp ılıtıp kefir mayaladım biraz önce çıkardım aynen duruyo süt mayalanmamış nıyeki ya süttenmi yoksa mayalarımı öldü ama neden ölsünki daha pazar günü mayalaşmıstım gayette güzel tutmuştu napayım şimdi dökeyim mi sütü uffffffffffffff :26:

canım neden olduki ben direk buzdolabından sütü çıkarıp kefiri klorsuz suyla yıkayıp süte atıyorumm mutfak dolabında bekletiyorum hiç başıma gelmedi :26:

yarınki sonucu merak ediyorum:44:
Gelinin pogcasini yaptim gonderdim mutfagi topluyorum sonrada sohbete calisicam gittigim toplantida yardimcalardan biriyim bir ay boyunca sohbeti ben yapicam konumda sabir gecen hafta musibete sabri anlatmistim bu haftada ofkeye sabri isliyecez calismam kitap karistirmam lazim

ellerine sağlık bitanemmm bizde isterizzzzzzz:46:

Kizlar kefirim geldi peki ilik sutlemi mayaliyim sutu yeni aldim marketten bir lt sutten yapsam mi yoksa taze tazemi mayalasam

bence taze taze günlük mayala bitanemm

ben yetişemiyorum. heran burada mısınız sizler? sayfalara yetişmek çok zor harikasınız vallaa..

dün ki menüm,
iki yumurta 5 zeytin dereotu maydonoz lor peynir

türk kahvesi 5 kayısı

yoğurtlu kereviz

yeşil çay muz

tavuk dönerin sadece içi ve büyük bir ayran

biberiye çayı

2.5 lt su

mekik 50 tane
ip atlama
twist

ablacım fırsat buldukça gelmeye çalışıyrouz 5 kayısı biraz çok olmuş hakikaten ablacım hem muz hem kayısı fazla olmuş tavuk döneri akşam yedin sanırım yanına salata yapsaydın daha sağlıklı olurdu bence:34:

evet canım bundan sonra tartılmayacağım.. tuzu salatama vs hiç atmıyorum, ama yemeğe attığım fazla mı acaba, aslında çok değil, ama azaltabilirim..
omega 3 almıyorum canım ya, bi alamadım türkiyedeyken.. en kısa zamanda onu dahil edeyim beslenmeme..belki de onun etkisidir..
su tavsiyene de uyacağım..

canım 1 saat yürüyüş ağır idman değil ki, sen de yürüyorsun dimi hergün 1 saat?
yani sence hergün yürümeli ama daha az mı yürümeliyim?

en kısa zamanda başla canım omega 3 e inan onun etkisi çok büyükk tuzu mümkün olduğunca azaltmaya çalış spor yaparken acı hissettiğin an o senin sınırın canım bacaklarda karıncalaanma kaşınma vs başladığı an temponu yükseltmemelisin diye okumuştum bende her gün yürüyorum hızı artırıyorum zaman zaman fakat acı hissettiğim an sabitliyorum şu anda 6,5 ta yürüyorum mesela acı filan yok çok şükür

Iyi gezmeler canim ne demek musade senin :38:

geldimkiii:38:
Cokta zorlamiyorum aslinda ben gunde bir saatlik zaten normali eger gunde oki saat yaoiyirsan bir gun mola olmaliymis ama tartimi sana verebilirim zira su aralar cok canimi sıkıyor

ben cuma günü teslim ederim tatlımmm ver tabiii yoğun spor yapılıyorsa kasları dinlendirmek en doğrusu bitanemm:54:

,,hoşgeldin Çağlacımm hayırdır cısmı yedin yoksa:23::23: çok kaçırmadığını ümit ediyorum
bzide gezmedeydik öğleden sonra allahtan evsahibi sağolsun yalancı çiğköfte yapmış yumurtalı 3 marulla 3 köfte yedim bende:125:

3 mile yapacaktım karnımda küçük bir sızı hissettim bıraktım yahu eski halime hala tam dönemedm amann :24::26:

daha dün dedim Hilalcim dikkat et diyeee :20: iyileş sonra yaparsın cnmm

18 Mart :72::72::72:
Menüm
Sabah
Biraz peynir-5 yeşil zeytin
1,5 dilim çavdar ekmeği

Öğlen
1 pors etli patates yemeği
1 kase cacık
1 pors salata

1 tek şeker Türk kahvesi
1 elma kromlu yeşil çay

Ara
1 kase portakallı yoğurt-ev yapımı:1:
yarım armut

Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 pors madımak
salata

Su:2 lt+
Spor: 2 mile Leslie-30 dk ve 2-3 dk mekik

afiyetolsun canımmmm:46::46::46: 30 dk iyi dayanmmışsın yine zorlama ne olur kendini:38:

hepnize katılıyorum aslında bizi bize bıraksalar hiçbir sorun olmazz biz bize yeteriz ama malesefki klavye delikanlılığı çok fazla face de twitterda sürekli kışkırtma sağduyumuzu korumalıyız en güzeli bu bence hakkımızda hayırlısı

Aynen öyle ablacımm :46::46::46:

daha dün dedim Hilalcim dikkat et diyeee :20: iyileş sonra yaparsın cnmm

afiyetolsun canımmmm:46::46::46: 30 dk iyi dayanmmışsın yine zorlama ne olur kendini:38:

:26: ne biliyim gayet iyiyim normalde, yok bir şey olmadı zaten de, ilk gün baya dikkatli yapmıştım, 2 sefer sorun çıkmayınca aman dedm bi şeyim yok heralde fazla hoplayıp sıçradım.. dikkat ederm söz ablaa kızma banaa :6: :34:

Menüm

Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu

Kahvaltı

1 yumurtalı menemen
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 dilim peynir
1 fincan biberiye
1 turp
1 portakal

ÖĞLE

3 adet yumurtalı yalancı çigköfte 3 marul

AKŞAM

1 por ciğer
1 bardak kefir
salata

SPOR

55 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 40 squat

Sıvı

2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan biberiye
1 bardak kefir
1 fincan şekersiz türk kahvesi+1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs

Menüm

Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu

Kahvaltı

1 yumurtalı menemen
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 dilim peynir
1 fincan biberiye
1 turp
1 portakal

ÖĞLE

3 adet yumurtalı yalancı çigköfte 3 marul

AKŞAM

1 por ciğer
1 bardak kefir
salata

SPOR

55 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 40 squat

Sıvı

2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan biberiye
1 bardak kefir
1 fincan şekersiz türk kahvesi+1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs

Allahım insan hiç sapmaz mı çizgizinden maşallahhh :nazar::nazar::nazar:

51

:17::17:
hedefime ulaşayım haftada bir minik kaçamaklar yaparım elbette Hilalcim insanız sonuçta fakat karatay sonrası sağlığımdan o kadar mutluyumkii genel çizgileri ömrüm boyunca korumaya çalışacağım:32::32:

Valla bu gidişle zaten kısa sürede ulaşacaksın hedefine inş, ben de öyle yapabilsem keşke ama haftasonu da dışarlarda olunca kaçıyorum hep kolaya :24: neyse bu haftasonu 1 kaçamağa düşüreyim arkadaşın doğumgünü var, haftaya hiç kaçamak inş :nazar::1:

alıntılarım hepsı gıttı neyse :(
bızım genclerımız anca fec kahramanlıgı yapar ben cok sıkıldım artık herkesın her konuda bır fıkrı olup fec uzerınden destan yazmalarına.gecen berkının vefatındada ıyıce mıllet olurak ıgrenclestık bı taraf vefatını fırsat bılıp ıyıce kudurdu yaktı yıktı dıger tarafta yok efendım ekmek almayaa gıtmemıste ne ıse varmısta fec carsaf carsaf paylasımlar yazık cok yaz nerde kaldı bızım ınsanlıgımız kendı kardesımde aynı paylasımlarda bulunca uyardım canım bak evladın var boyle buyuk sozler soyleme yarın oglun nasıl arkasalıklar kuracak nasıl tercıhlerde bulunacak bellımı Allahın gucune gıder olen ne olursa olsun cocuktu ya bızım ınsanlıgımıza dusen hem ona hem dıger polıslerımıze burak cana rahmet dılemek ve dua etmek ..Rabbım evladlarımızı kendı yolundan ayırmasın ıylerle karsılastırsın

Amin Dilek amin.. yani çok fazla girmek istemiyorum bu konulara o yüzden yazmadım pek o günlerde de ama milletimiz ne durması gerkeen yeri biliyor, ne yapacağını düzgün yapıyor.. bazen sonuna kadar haklı olduğu bir konuda haksız duruma düşebiliyor. Birileri çıkıp gazetede yok benm kardeşim yoktu, artık var Berkin falan diye lafta milliyetçilik yapıyor, çok acı bir olay gencecik çocuk öldü; ama ilk ölen ya da tek ölen çocuk o değil; ölen polisler de askerler de bizim evlatlarımız bu vatanın biricik evlatları değiller miydi? Biz hangi şehit için böyle yollara düştük, miliyetçilik yapcaksak o zaman neredeydik?? Bu tamamen fırsatçılık malesef, polis belki orantısız güç kullandı ama bunun hıncını polisten orda burda çıkararak çare bulunmaz; sandıkta gösterirsin gücünü, ne istediğini biliyorsan atarsın oyunu bu kadar. Ne çirkefliğe ne çirkinliğe lüzum yok yani bence. Ddiğin gibi facede maşallah herkes bi agresif eleman herkeis her konuyu çok iyi biliyor. Ben de acıyorum millet olarak halimize mesela adaleti bile düzgün uygulayamıyoruz, adliyeden avukatlar yaka paça atılabiliyor bu ülkede; ama bunda tek bir kişi ya da kişiler suçlu değil. Bu oyu veren millet şimdi polise güç veren iktidarı sorgulayamaz bence. Ne söyleyecekse herkes sandıkta söylesin, herkes ağırlığını korusun yeter bence. Uzun oldu ama yazmışken yazdım gitti. Saygılar. :)

helall sana Gülşahımm şükür yaz geliyorrr allahın gücüne gitmesin ama sevmiyorum ben kışı:50:

Rabbim herşeye kadirdirrr çok güzel bir hikaye çekirgem paylaştığın için tşklerr:16::16::38:

oh çok şükürrrr gözümüz aydın Gözdecimmm gel iğnelerini annem yapsın eli çok hafiftir:46: aşkolsun bizi sevmiyomusun:43:

hap içmektense iğneyi tercih ederim her zaman haplar böbrekleri mahvediyor malesef

süper olur aslında ama cuma günleri benim ünv arkadaşım geliyor gelmezse seve seve katılırım :32::32::32:

maşallah Yaseminim üç çocuk bide lahanamı sardın:nazar::46: afiyetolsun bitanemmm

allah korusun söz konusu vatan olunca emin ol hepimiz savunuruz ben umudumu hiç kesmedimm :34:

duygyulanmamak mümkünmü canım benim bugün rahat rahat yaşıyorsak özgürce nefes alıyorsak hep şehitlerimizin sayesinde cennetne bugünkü halimize bakıp eminim çok üzülüyorlardır:14:

güle güle kullan yeni tartını canımcımmm ibre hep aşağıyı göstersin tatlımm ıspanakkk hepimiz tükettik sanırımm:56:

canım neden olduki ben direk buzdolabından sütü çıkarıp kefiri klorsuz suyla yıkayıp süte atıyorumm mutfak dolabında bekletiyorum hiç başıma gelmedi :26:

ablacım fırsat buldukça gelmeye çalışıyrouz 5 kayısı biraz çok olmuş hakikaten ablacım hem muz hem kayısı fazla olmuş tavuk döneri akşam yedin sanırım yanına salata yapsaydın daha sağlıklı olurdu bence:34:

en kısa zamanda başla canım omega 3 e inan onun etkisi çok büyükk tuzu mümkün olduğunca azaltmaya çalış spor yaparken acı hissettiğin an o senin sınırın canım bacaklarda karıncalaanma kaşınma vs başladığı an temponu yükseltmemelisin diye okumuştum bende her gün yürüyorum hızı artırıyorum zaman zaman fakat acı hissettiğim an sabitliyorum şu anda 6,5 ta yürüyorum mesela acı filan yok çok şükür

ben cuma günü teslim ederim tatlımmm ver tabiii yoğun spor yapılıyorsa kasları dinlendirmek en doğrusu bitanemm:54:

,,hoşgeldin Çağlacımm hayırdır cısmı yedin yoksa:23::23: çok kaçırmadığını ümit ediyorum
bzide gezmedeydik öğleden sonra allahtan evsahibi sağolsun yalancı çiğköfte yapmış yumurtalı 3 marulla 3 köfte yedim bende:125:
sevmez olurmuyuuumö hepinizi ayrı ayrı seviyorumm iyidilekleriniz için çok teşekkür ederim ailem oldunuz benimm :16:

ve Berkinin adını duyunca yazamadan edemiycem, ekmek almak yada herhangi bi sebeple dışarı çıkmak mesele değil bana göre, gezi parkı içinde çıkmış olsa ya da başka bişey içinde olsa, çocuk boyun eğmemeyi kendisi için doğru olanın peşinden gitmey cesaret edebilcek kadar yürekli bi çocukmuş. Ayrıca gezi parkı bence bireysel değilde halk içindi. halka sunmadan ya da halkının nasıl tepki vereceğini çok iyi bile bile lades diyo bazıları. Şehitlerimize de ayrı üzülüyorum ama şunu şöyle kullanıyolar particiler vay efendim neden onlar şehit olunca tepkimiz böyle olmuyormuş. Şehitlerimiz onlar yüzünden çoğu zaman şehit oluyo, pkk lı gördüğü halde vuramayan asker , çatışamayan asker mecburi şehit düşüyo çünkü o soysuzlar gördüklerinde vuruyolar.sonra laf çıkıyo neden Şehitler için üzülmüyoruz diye geçmiş yıllarda onlarca şehit oluyodu halk ayaklanmasın diye televizyonlara haberlere çıkartamıyolardı haberlerini. Hatta kısa bi olay anlatıyım, Hakkari de asker bi arkadaşım vardı şans eseri tanışmıştık telsiz dinliyodu pkklıların konuşmasını. ve onları bile dinlememezlikten geliyodu sebep neden? çünkü emir büyük yerden.
En önemliside gencecik canlar fidanlar. Ali İsmail Korkmaz benimle yaşıt hemen hemen, yazık günah dövülerek canının çıkması. çok doluyum bende uzattım ama özür dilerim :14:

Menüme geçeyim

sabah: kepek ekmeğinin köşesi + biraz peynir + 1 yumurta 1 çay bikaç zeytin

ara : 12de yarm yeşil elma

Öğlen : 4 ufak köfte + 1 buçuk yk pilav + 2 ufak dilim patates+ biraz bol sirkeli salata yağsız

ara: avuç içi kadar mercimek köftesi 1 dilim kıvırcık + çay

ve yarım elmam

Akşam: 1 yumurta azıcık sucuk 1 limonlu soda 1 dilim ekmek

su: 1 lt içebildim 2 çay
birazdanda bi bardak süt içicem sanırım zararı olmaz değilmi ??

Valla bu gidişle zaten kısa sürede ulaşacaksın hedefine inş, ben de öyle yapabilsem keşke ama haftasonu da dışarlarda olunca kaçıyorum hep kolaya :24: neyse bu haftasonu 1 kaçamağa düşüreyim arkadaşın doğumgünü var, haftaya hiç kaçamak inş :nazar::1:

inş bitanemmm ama en az 1,5 ay daha ulaşamam sanırım çok yavaş vermeye başladım eee yaşta olunca direnmeye başladı kilocuklarr :47:

ama kurtuluşları yok mutlaka vedalaşacağız:12::12:

canım dışardada dikkat edebilirsinn istemen yeterliii dışarda yediğim zamanlar ızgara tercih ediyorum tabağa garnitür istemiyorum mesela iskendere bayılırım pidelerini iptal ediyorum yani çareler var

arkadaşını doğumgününü kutla canım benim yerimede :54:

:26: ne biliyim gayet iyiyim normalde, yok bir şey olmadı zaten de, ilk gün baya dikkatli yapmıştım, 2 sefer sorun çıkmayınca aman dedm bi şeyim yok heralde fazla hoplayıp sıçradım.. dikkat ederm söz ablaa kızma banaa :6: :34:

Hiloşummmm dikkatli ol amaaaaa :20: biraz zaman geçsin iyice iyileş acelen nee. iyileştin sanıp acıtıcaksın canını azıcık sabret sonra yapmadıklarınında acısını çıkartırsın :19:

MAlesef Ayfercim malesef.. neyse umarm milletimiz için hayırlısı neyse o olur, biz Atamızın izinde yürüyelim derken herkes birbirine düşmese iyiydi..
:72:

Afiyet olsn :1:

Aynen öyle Dilek bacım :72: Allah hayırlısını versn milletimiz için..

Selam :3: Tanışak mı :1:

Selam canimmm cagla ben 25 yasindayim burasadayim 162 boyum 70 falan kiloyum .. Sende kuccuk kelebek olmalisin;))

Yumurtaliimi hic duymadim afiyet olsun bende ew pogacasi yedim 1tane :( bizim kizda kirmizibiber dogramis yanina salata niyetine bide ondan

sevmez olurmuyuuumö hepinizi ayrı ayrı seviyorumm iyidilekleriniz için çok teşekkür ederim ailem oldunuz benimm :16:

ve Berkinin adını duyunca yazamadan edemiycem, ekmek almak yada herhangi bi sebeple dışarı çıkmak mesele değil bana göre, gezi parkı içinde çıkmış olsa ya da başka bişey içinde olsa, çocuk boyun eğmemeyi kendisi için doğru olanın peşinden gitmey cesaret edebilcek kadar yürekli bi çocukmuş. Ayrıca gezi parkı bence bireysel değilde halk içindi. halka sunmadan ya da halkının nasıl tepki vereceğini çok iyi bile bile lades diyo bazıları. Şehitlerimize de ayrı üzülüyorum ama şunu şöyle kullanıyolar particiler vay efendim neden onlar şehit olunca tepkimiz böyle olmuyormuş. Şehitlerimiz onlar yüzünden çoğu zaman şehit oluyo, pkk lı gördüğü halde vuramayan asker , çatışamayan asker mecburi şehit düşüyo çünkü o soysuzlar gördüklerinde vuruyolar.sonra laf çıkıyo neden Şehitler için üzülmüyoruz diye geçmiş yıllarda onlarca şehit oluyodu halk ayaklanmasın diye televizyonlara haberlere çıkartamıyolardı haberlerini. Hatta kısa bi olay anlatıyım, Hakkari de asker bi arkadaşım vardı şans eseri tanışmıştık telsiz dinliyodu pkklıların konuşmasını. ve onları bile dinlememezlikten geliyodu sebep neden? çünkü emir büyük yerden.
En önemliside gencecik canlar fidanlar. Ali İsmail Korkmaz benimle yaşıt hemen hemen, yazık günah dövülerek canının çıkması. çok doluyum bende uzattım ama özür dilerim :14:

Menüme geçeyim

Öğlen : 4 ufak köfte + 1 buçuk yk pilav + 2 ufak dilim patates+ biraz bol sirkeli salata yağsız

ve yarım elmam

kırmızı yaptığım yerlere katılıyorumm allah rahmet eylesinn sonuç olarak minicik bir yürek durduu söylenecek o kadar çok şey varki en güzeli susmakk:34:
Gözdecim salatalarını yağsız yapman doğru değil neden dersenn öncelikle salatandaki besinlerden faydalanabilmek için içlerindeki vitaminlerin çözünebilmesi için yağa ihtiyacımız var bitanemm korkma bol bol koy :34:

süte gelince elbette içebilirsinn akşam öğününden en az 4 -5 saat sonra içmeye çalış cnm

kıyamadığım için kızıyorum bitanemmm:29:

Menüme geçeyim

ve yarım elmam

Canım benm sakin ol, bence aynı duygularla yanıyoruz ama farklı ifade ediyoruz; bir etki tepkiolayı olmalı tabi ki halk sessiz kalmamalı ama provakeye de izin vermemeli..
Neyse canm benm hayırlısı olsn ülkemiz içn inş. :nazar:

Bu arada menün için Banuş abla gerekeni demiş zaten, hastasın pek dokunmuyoz ama akşam ekmek ne kızz :33:

inş bitanemmm ama en az 1,5 ay daha ulaşamam sanırım çok yavaş vermeye başladım eee yaşta olunca direnmeye başladı kilocuklarr :47:

ama kurtuluşları yok mutlaka vedalaşacağız:12::12:

canım dışardada dikkat edebilirsinn istemen yeterliii dışarda yediğim zamanlar ızgara tercih ediyorum tabağa garnitür istemiyorum mesela iskendere bayılırım pidelerini iptal ediyorum yani çareler var

arkadaşını doğumgününü kutla canım benim yerimede :54:

Olsun 1,5 ay daha birbirimizi ite kaka götürcez :1: kurtuluş yok tabiii :34:
Aslında yemek olarak değil sorunum benm zaten, dışarda cafe olayı problem; illa bi pasta dondurma ister bu cannn :52::52::52::1:
Ya bi de ben normalde cidden çok yanlış ve fazla(!!!:56:) besleniyomuşum aslında o yüzden bu düzen bana baya kilo verdirir gibi geliyor..sağlıklı beslenmek yani öğrendiğimiz ve cidden çok güzel :16:

Hiloşummmm dikkatli ol amaaaaa :20: biraz zaman geçsin iyice iyileş acelen nee. iyileştin sanıp acıtıcaksın canını azıcık sabret sonra yapmadıklarınında acısını çıkartırsın :19:

Tamam tamam :17::18::16:

Selam canimmm cagla ben 25 yasindayim burasadayim 162 boyum 70 falan kiloyum .. Sende kuccuk kelebek olmalisin;))

:3: Hilal ben de evet ben minnak kelebek :1: İstanbul. 165 boy, 63-64 arası kilo :1: 57 olcak inşş :nazar::kkk:

kırmızı yaptığım yerlere katılıyorumm allah rahmet eylesinn sonuç olarak minicik bir yürek durduu söylenecek o kadar çok şey varki en güzeli susmakk:34:
Gözdecim salatalarını yağsız yapman doğru değil neden dersenn öncelikle salatandaki besinlerden faydalanabilmek için içlerindeki vitaminlerin çözünebilmesi için yağa ihtiyacımız var bitanemm korkma bol bol koy :34:

süte gelince elbette içebilirsinn akşam öğününden en az 4 -5 saat sonra içmeye çalış cnm

Hmmm salataya yağ koyarken korkmak yok yazdım bir köşeyee :34::34::46:
kıyamadığım için kızıyorum bitanemmm:29:

(buraya cevap yazmamışım yeni farkettm:)) Tamam Banuş ablacım dikkatli olacağım söz..

Son düzenleme:
Back
X