sevmez olurmuyuuumö hepinizi ayrı ayrı seviyorumm iyidilekleriniz için çok teşekkür ederim ailem oldunuz benimm
ve Berkinin adını duyunca yazamadan edemiycem, ekmek almak yada herhangi bi sebeple dışarı çıkmak mesele değil bana göre, gezi parkı içinde çıkmış olsa ya da başka bişey içinde olsa, çocuk boyun eğmemeyi kendisi için doğru olanın peşinden gitmey cesaret edebilcek kadar yürekli bi çocukmuş. Ayrıca gezi parkı bence bireysel değilde halk içindi. halka sunmadan ya da halkının nasıl tepki vereceğini çok iyi bile bile lades diyo bazıları. Şehitlerimize de ayrı üzülüyorum ama şunu şöyle kullanıyolar particiler vay efendim neden onlar şehit olunca tepkimiz böyle olmuyormuş. Şehitlerimiz onlar yüzünden çoğu zaman şehit oluyo, pkk lı gördüğü halde vuramayan asker , çatışamayan asker mecburi şehit düşüyo çünkü o soysuzlar gördüklerinde vuruyolar.sonra laf çıkıyo neden Şehitler için üzülmüyoruz diye geçmiş yıllarda onlarca şehit oluyodu halk ayaklanmasın diye televizyonlara haberlere çıkartamıyolardı haberlerini. Hatta kısa bi olay anlatıyım, Hakkari de asker bi arkadaşım vardı şans eseri tanışmıştık telsiz dinliyodu pkklıların konuşmasını. ve onları bile dinlememezlikten geliyodu sebep neden? çünkü emir büyük yerden.
En önemliside gencecik canlar fidanlar. Ali İsmail Korkmaz benimle yaşıt hemen hemen, yazık günah dövülerek canının çıkması. çok doluyum bende uzattım ama özür dilerim
Menüme geçeyim
sabah: kepek ekmeğinin köşesi + biraz peynir + 1 yumurta 1 çay bikaç zeytin
ara : 12de yarm yeşil elma
Öğlen : 4 ufak köfte + 1 buçuk yk pilav + 2 ufak dilim patates+ biraz bol sirkeli salata yağsız
ara: avuç içi kadar mercimek köftesi 1 dilim kıvırcık + çay
ve yarım elmam
Akşam: 1 yumurta azıcık sucuk 1 limonlu soda 1 dilim ekmek
su: 1 lt içebildim 2 çay
birazdanda bi bardak süt içicem sanırım zararı olmaz değilmi ??