• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah 5 kayısı çok fazla olmuş, 3 tane yeterli bence..kahvaltı gayet sağlam çünkü..
muzun da zamanlaması yanlış olmuş, sabah dışında yenen muz yağa dönüyor malesef..
bir de yazdıkarınızı öğün olarak yazarsanız dha anlaşılır olur, ara öğün hangisi vs pek anlaşılmıyor :16:
spor güzel maşallah..

dilek doktorcum kopyalamış tekrar yazmadım afiyet olsun canım:)

Canim tarifine uygun mayaladim yarin kefrimi icerim artik

blucumm ve banucumm acill yardım çağrısıııı

dün söylemiştim ya şişedeki günlük sütten alıp ılıtıp kefir mayaladım biraz önce çıkardım aynen duruyo süt mayalanmamış nıyeki ya süttenmi yoksa mayalarımı öldü ama neden ölsünki daha pazar günü mayalaşmıstım gayette güzel tutmuştu napayım şimdi dökeyim mi sütü uffffffffffffff :26:

Sirinem kusermiyim sen hastalandinda ilgimi beklersin ablandan:)canim cok bakamiyorum siteye yazip cikiyorum ikigundur yogunluktan tel gorunmuyu kim var bacim ahiretligim kusermiyim

Kusme zaten :70: ama uygun bi vaktinde sabirla ilgili sohbetini istiyorum canim yazarsan cok sevinirim

yeni baskülüm geldi.hemen eşimde denedim:52::52::52:
benim kefir iğne ucu kadar.bu akşam deneyim bakalım.bu hafta yürüyorum sabah öğle akşam.tartıda artı yapmasın beni:52::52::52::52:şaka bir yana önümüzdeki 2 gün ödeme cok dikkat etmem lazım.
aklıma gelmişken dünkü menüm

sabah:el içi kadar yarım yağlı peynir
1dilim ekmek yarım domates

ara:yok

öğle:yogurtlu semiz otu

ara:greyfurt

akşam:
bi kaç çatal erişte (öğlen yemege yetişemiyorum cok acıkıyorum sonrada tutamıyorum kendimi)
bende ıspanak yedim..

Evett kefir kervanina bende katiliyorum yarin :1:
Uzaklarda yengemde ararken meger annemde buzlukta varmis :1:
Bugun cikarip benim icin bolecek mayasindan :16:

Adimizi kefirci mintika olarak mi degistirsek :60:

dün söylemiştim ya şişedeki günlük sütten alıp ılıtıp kefir mayaladım biraz önce çıkardım aynen duruyo süt mayalanmamış nıyeki ya süttenmi yoksa mayalarımı öldü ama neden ölsünki daha pazar günü mayalaşmıstım gayette güzel tutmuştu napayım şimdi dökeyim mi sütü uffffffffffffff :26:
Gulsahim bence yeniden suz ve temrar mayala belki isik filan gordu olmemislerdir inşallah metal degmediyse olmezde zaten
benim kefir iğne ucu kadar.bu akşam deneyim bakalım.bu hafta yürüyorum sabah öğle akşam.tartıda artı yapmasın beni:52::52::52::52:şaka bir yana önümüzdeki 2 gün ödeme cok dikkat etmem lazım.

akşam:
bi kaç çatal erişte (öğlen yemege yetişemiyorum cok acıkıyorum sonrada tutamıyorum kendimi)
bende ıspanak yedim..
Herkes ispanak yemis :37: yasemin tartinda fark ciktimi kiz kendinde niye denemedin de kocanda denediniz

Gulsahim bence yeniden suz ve temrar mayala belki isik filan gordu olmemislerdir inşallah metal degmediyse olmezde zaten

Herkes ispanak yemis :37: yasemin tartinda fark ciktimi kiz kendinde niye denemedin de kocanda denediniz
öğle arası gittiğimde tartı yeni gelmişti cok su içtim sabahtan moralim bozulmasın dedim yarın ac karna tartılacam.:52::52::52: benim ki tartıya ne zaman cıksa 72 zaten

alla alla neden öyle oldu ki anlamadım, sütten mi acaba :26: canım sütü süz, tencereye koy, kaynama sıcaklığına gelince yarım limon sık azcık da tuz ekle, süz ve beklet, peynir olarak tüket.. boşa gitmez böylece..
tekrar mayala sonra, daha az süt koy, sütü azcık ılıtarak koy, yada başka sütle dene, mayalarsa süttenmiş demekki deriz..

akşam:
bende ıspanak yedim..

güle güle kullan doktorum, hedef kilonu görmek nasip olsun yeni tartında :16:
menün de güzel ama gün içinde az olmuş o yüzden acıkmışsındır..
dün anlaşılan ıspanak günüymüş :9:

Ne güzel hic kilo almiyor desene :45:

benim eşimin de göbek çıkmıştı buraya geldikten sonra kilosu da 72 falandı
sonra benimle beraber karataya başladı, ama meyveyi çok sever, meyve yemeye devam etti hem de geceleri bile, bi de oturunca bir falan değil 3-5 portakal yer genelde :9:
ona rağmen sadece ekmeği bırakarak ve çay şekerini azaltarak adam 66ya düştü ya, göbek falan kalmadı incecik oldu.. ben anca 3,5 kilo verebildim zar zor..
ama benim beslenme şeklim çok çok değişmedi tabi, onun da etkisi var, ben zaten ekmek yemiyordum zaten çayıma şeker atmıyordum, yine de iyi gitti:)

atma canım yarına olur.
ben şöyle yapıyorum özel bir mayalama falan yok.
bir kavanozda duruyor o aldığım maya.
süt alıyorum üzerine bir kupa kadar koyuyorum(normal sek günlük süt)
oda sıcaklığında mutfakta tezgahın üzerinde duruyor.
ertesi sabah süzüyorum ve içiyorum ertesi gün içemezsem bir sonraki gün biraz daha koyu kıvamda oluyor üçüncü güne kalırsa ekşi yogurt tadında oluyor dördüncü güne kalırsa daha da koyu ve ekşi oluyor. hepsi de içilebilir hiç bir zararı yok.

bir gün sonra daha tatlımsı içmeyi seviyorsanız ertesi gün süzüp geriye kalan kısmına yeniden süt ekliyorum süzdüğüm kısmını içiyorum bu kadar
eğer uzn süre içmeyeceksem yıkayıp deepfrize koyuyorum bir hafta içmeyeceksem tezgahta değilde dolapta bekletiyorum.

bugün çanakkale zaferini anma töreninde çok duygulandım..250bin insan bizler için vatanları için hayatlarını feda etmiş, sadece Çanakkalede bu sayı, bir de kalanları düşününce..
ama tabi insan eninde sonunda ölecek, onlar şehit olarak gittiler ne mutlu onlara, bir de gündemin karışıklığını düşündüm, gençliğin halini, nerde o vatanseverlik nerde şimdiki gençlik dedim canım sıkıldı hala moralim bozuk biraz..

Dualarimiz seninle canim hayirli sonuclarla gelin inşallah . Sehitlerimizede tekrar allah rahmet eylesin

Hastalik bitti bugun dr gidilecek korkulacak birsey cikmayacak bak gör

Ay en canim gelsin. Bak bi gozdeyi kac hafta beklettik duzene girsin diye :1: oda bos yer acilana kadar duzenini oturtur

vallahi ben düzene girene kadar 1 ay geçmiştiydi :1:

ben geldim canocanlarr. doktor yine çözemedi ne olduğunu :1: mekik dokudum hastanede :31: başka bi doktor daha katıldı sonra.. sanırım şeymiş tükürük bezlerim hava almış ve o şişlik o yüzdende olabilirmiş. yakın vakitte geçmezse tekrar gel dediler ve zaten bu ilki kadar şişik değildi ve burnumun arkasındada varmış geçen sefer olduğunda şimdi o şişlk yokmuş korkmuyodum iğneden korktum sadeece boğazıma upuzun kameralı çubuk soktular ıykk :1: orada da doktora rezil oldum zaten adam iğneyi daha damara sokmadan ben acı hissettm krize girdi :1: neyse işte şuan için bişey yokmuş meğersem ama yinede başka doktorada git dediler çünkü ilk gittiğimdeki bayanın tayini çıkmış ve o olsaydı daha kolay çözüm bulncaktı. öyle böyle bikaç ilaç verdiler vede iğne, şişlk çabk insin diye. ama iğneler 10 tane nasıl olcak bilmiyoruum :43: iğneler bittiğinde geçmezse hastaneye gel dediler tekrar ama o iğneler bitermi bilmem :36:

güle güle kullan doktorum, hedef kilonu görmek nasip olsun yeni tartında :16:
menün de güzel ama gün içinde az olmuş o yüzden acıkmışsındır..
dün anlaşılan ıspanak günüymüş :9:
saolasın canım.bugünde öğle arası lahana sardım.:52::52::52:hızlı hatunum vesselam.ben sarmasından yemiycem lahana attım içine onları yemeyi düşünüyorum nasılsa tadı sinmiştir.
sonra benimle beraber karataya başladı, ama meyveyi çok sever, meyve yemeye devam etti hem de geceleri bile, bi de oturunca bir falan değil 3-5 portakal yer genelde :9:
ona rağmen sadece ekmeği bırakarak ve çay şekerini azaltarak adam 66ya düştü ya, göbek falan kalmadı incecik oldu.. ben anca 3,5 kilo verebildim zar zor..
ama benim beslenme şeklim çok çok değişmedi tabi, onun da etkisi var, ben zaten ekmek yemiyordum zaten çayıma şeker atmıyordum, yine de iyi gitti:)
erkekler bu konuda şanslı.

bugün çanakkale zaferini anma töreninde çok duygulandım..250bin insan bizler için vatanları için hayatlarını feda etmiş, sadece Çanakkalede bu sayı, bir de kalanları düşününce..
ama tabi insan eninde sonunda ölecek, onlar şehit olarak gittiler ne mutlu onlara, bir de gündemin karışıklığını düşündüm, gençliğin halini, nerde o vatanseverlik nerde şimdiki gençlik dedim canım sıkıldı hala moralim bozuk biraz..
bugün öyle bir savaş olsa kim aşkla şevkle vatanı savunur diye düşünüyorum bazen.

:1::1::1:
Ay ne gıcık bu erkekleerrrr..:1::1::1::1:

vallahi ben düzene girene kadar 1 ay geçmiştiydi :1:

ben geldim canocanlarr. doktor yine çözemedi ne olduğunu :1: mekik dokudum hastanede :31: başka bi doktor daha katıldı sonra.. sanırım şeymiş tükürük bezlerim hava almış ve o şişlik o yüzdende olabilirmiş. yakın vakitte geçmezse tekrar gel dediler ve zaten bu ilki kadar şişik değildi ve burnumun arkasındada varmış geçen sefer olduğunda şimdi o şişlk yokmuş korkmuyodum iğneden korktum sadeece boğazıma upuzun kameralı çubuk soktular ıykk :1: orada da doktora rezil oldum zaten adam iğneyi daha damara sokmadan ben acı hissettm krize girdi :1: neyse işte şuan için bişey yokmuş meğersem ama yinede başka doktorada git dediler çünkü ilk gittiğimdeki bayanın tayini çıkmış ve o olsaydı daha kolay çözüm bulncaktı. öyle böyle bikaç ilaç verdiler vede iğne, şişlk çabk insin diye. ama iğneler 10 tane nasıl olcak bilmiyoruum :43: iğneler bittiğinde geçmezse hastaneye gel dediler tekrar ama o iğneler bitermi bilmem :36:

Hoşgeldin Gözdecimmm :16: okudum olanlarıı..tıpta isimsiz vaka mı oldn annem sen :29::1: neyse canm kötü bir şey de değil demekki ama sen gene de bi doktora daha gitbence de ya, belli olmuyor bazen...Tabi Allah korusun daa.. iğneyi neye göre verdiler ki anlamadılar madem, ben de o kısmı anlamadım yahu :31:

saolasın canım.bugünde öğle arası lahana sardım.:52::52::52:hızlı hatunum vesselam.ben sarmasından yemiycem lahana attım içine onları yemeyi düşünüyorum nasılsa tadı sinmiştir.
erkekler bu konuda şanslı.

bugün öyle bir savaş olsa kim aşkla şevkle vatanı savunur diye düşünüyorum bazen.

Çok azı savunur ne yazıkki.. şimdi ki gençlik tam bir fiyasko ya, öyle üzülüyorum ki.. :50: pek çok duygu artık sadece dilde, hatta dillerine bile almazlar, anlamazlar anlamaya çalışmazlar.. bu vatanın kıymetini bilen mi var ki :31:

rica ederim efenim.
ben cok severim kefiri helede ona ananas katarsam bayılırım heralde.
bende ananas alıyım bende cok severım ne zamandır yemıyorumda
Sucunuz geldiiiii benim henuz 1.5 ltbitti
benım 2 bıttı
Dilekk sana zahmet olmazsa su sabri bide bana anlatsan ya :38: ben cok sabirsiz biriyim ya

Bana da anlatın hakkaten yaa :31:

bu cuma pıjama partısı yapalım sabrı konusalım olmazmı

:1::1::1:
Ay ne gıcık bu erkekleerrrr..:1::1::1::1:

Hoşgeldin Gözdecimmm :16: okudum olanlarıı..tıpta isimsiz vaka mı oldn annem sen :29::1: neyse canm kötü bir şey de değil demekki ama sen gene de bi doktora daha gitbence de ya, belli olmuyor bazen...Tabi Allah korusun daa.. iğneyi neye göre verdiler ki anlamadılar madem, ben de o kısmı anlamadım yahu :31:

hoşbuldum Hiloşummm :54: vallahi patoloji testi yapılmıştı geçen sefer o kağıtlarımıda götürdüm. korkulcak bişey yok dedi 2. doktor sadece tükürük bezleri şişebiliyo bazen böyle dedi. yinede mikrp kapmasın ve ağrı oluşmasın diye veriyorum falan dedi tabi ben iğneyi duyunca kendimden geçtim :1::1: iğneleride almadım daha :50: haplarda soğuk algınlığı için ama ben ilaç içmekten hiç hoşlanmam bilmiyorum sonum ne olacak :36:

hoşbuldum Hiloşummm :54: vallahi patoloji testi yapılmıştı geçen sefer o kağıtlarımıda götürdüm. korkulcak bişey yok dedi 2. doktor sadece tükürük bezleri şişebiliyo bazen böyle dedi. yinede mikrp kapmasın ve ağrı oluşmasın diye veriyorum falan dedi tabi ben iğneyi duyunca kendimden geçtim :1::1: iğneleride almadım daha :50: haplarda soğuk algınlığı için ama ben ilaç içmekten hiç hoşlanmam bilmiyorum sonum ne olacak :36:

Sakın ihmal etmee ama Gözdeeee :20: Anladım canm, bir sebebi yok belki de sıkıntıdan şişmiş işte rahat bırakın :1:
İnş geçer bi an önce de kafan da rahatlar canm..:31:

Back
X