• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tünaydınn bebişlerrrrr güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah:16::16::16: nasılız bakalımmmm hemen bi geçmişe dalayımmm:54:

aa kim gelmiş :52::52:
hşgeldin canım bi türlü karşılaşamıyorduk:)

ben de az önce evden getirdiğim salatamı ve yoğurdumu yedim..:56: artık öğlen arası yapmadığımız için evden getiriyorum 2 gündür..

İyi vermisin on kilo maasalah.

Senin vermen gereken kilon az diye gevseklik yapiuon bence hadi hizlan birazdan ilk mezunumuz sen ol canim

Olsun bacim zararin neresinden donersen kardir

Surekli mayalar ve ev halkina da icirebilirsem buzlugada koymaya gerek yok dimu
Bacim kefirin faydalari cokmus arastirdim ama zayiflamakla ilgili bi faydasi varmi

kefir aç karnına içilirse zayıflama etkisi var canım fakat tok karnına içmemek lazımmış kilo almak isteyenker tok karnına içiyormuş bitanemm

Ben gidip corba iciyim:56:

afiyetolsun canımmm

kızlaaar hepınıze guzel bı hafta dılıorummm
dunku menumu yazayımm dun cok guzeldı ya bayadır sıkılmıstım ewde kıtap fuarı wardı oraya gıttık kendıme gelıstırme kıtapları aldım ders kıtapları aldım ordan yemege gıttık ozlemısım walla gezmeyı

sabah
2 dılım kepek ekmek
peynır domates
3 zeytın
cay
bal

ara
ceyrek sımıt
2- yudum ayran

aksam
5 ızgara kofte
salata
2 bardak ayran

spor olmadı malesef ama kıtap fuarında 2 saat dolasmısız
su:2lt
sekersız turk kahvesı
bıtkı cayıda ıcemedımm

bugunde orucluyum kızlar esım gunduzcuyken tutayım dedım borclarımı gercı bu hafta tutarım dıodum yarın eltıme gıtcekmısız hayırlısı bakalım:)

allah kabul etsin Çağlacımm kıskandım şimdi Çağlacım bayılırım kitap fuarlarına iyi yapmışsınız canım

Kızamazsn ki sn banaaa :29::1:

Ya sorma benm de canm sıkılıyo biraz biraz, kafa karışıklıkları belirsizlikler yaza kadar da böyle alşmam lazmm :31: oturup kpss çalışim boş vakitlermde bari napimm :31:

hayırdır Hilalimm önemli bişey yoktur inş canını sıkacak çalış tabiii boş vakitlerini değerlendirki güzel bi puan al canımcım:54:

tamam canım zamanla bi düzen oturturum ayy sabırsızlanıyorum öğlen olsada içsem :9::9:

canımmm daha çokk yolumuz var maleseff daha tedavinin ortalarındayız ama güzel dileklerin için sağol :54:

Tedavine en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsın inş Gülşahımm :16:

dün cocuklar cok yordu beni yorgun olunca insan dikkatsizde oluyor.banyoyu toparlayım derken şakkkk.bi baktım yerler tuz buz ne düştü diye bi baktımbaskülüm.ayy ağlayacaktım nerdeyse yeni aldım sayılır.almak sorun değilde şimdi yenisine adapte ol.arada fark varmı yok mu.hemen netten sipariş verdim.eşimde tutturdu ne gerek var senin odanda yok mu.:19::19::19:

canına bişey olmasın bitanem baskül nedirki dijitallerde pek fak olmuyor genelde bi bakarsın fark varmı tatlım:16:

Valla nankorluk degil gorsen halimizi anlarsin Allah razi olsun dun yemegi yapti salatadina kadar yapmis evi sildi supurdu camasirlari asti ben zarxor bi utu yaptim bide sabah ki kahvaltiyi hazirladim miaafirler icin hakkini odeyemem o ayrida
Bogazima kadar görüyo hic hazetmem bende zaten burnum tikali bide oyle darlaniyorum wc gitmek icin ayaga kalkinca bi kiziyor yat demedim mi ben sana diye sanki cocuk azarliyor iddeaya giren kendi simdide yemedin bunye dustu diye kiziyor ortasi yok yani benim kocanin :50:

Afferim enişteme gözüme girdi şimdi allah razı olsunnn dikkat et şirinemmmm çabucak iyileş :54:

hedefımı ben 55e cektım kendımce:D ozaman 15

:21::21::21: haydi bakalımmm gitsin kilocuklarr

aynen canımcımm ya kadın hamur kızartıyo şimdi ama ben yemiycem :19: yeşil çay var Allahtan stok yapçam kendime çayları :1:

yeme bitanemmm düğünğ düşünnn:23:

Alinti yaptim hepsi gitti:( bende tarti fobisi basladi arti cikacam diye tartilamiyorum

benimde arada gidiyor deliriyorum o zaman işte

yok canım ne demek, ben biri kefir içmeye başlayınca çok mutlu oluyorum:) kendim faydalarını gördüğüm için herkes kullansın istiyorum burada tüm komşulara dağıttım bir seferberlik başlattım :9::9::9:
o zaman kaynatsan acaba bekler mi ki süt, bişey olmaz heralde, en kötü 4 lt süt al, 3 ltsini yoğurt yap, 1 ltsini kefir yap, arada süte ihtiyacın olursa pastörize alırsın..
keşke benim de imkanım olsa da ben de alsam. ne güzel..

kefir bende de bağımlılık yaptı bluecumm her gün mutlaka içiyorumm
bende açık süt alıyorum kaynattıktan sonra buzdolabında 5-6 gün bişey olmuyor

günaydın kızlar.
geçmiş olsun gözdecim
dilege bak hemen spora geçmiş.maşallah dilecim.bence bizim grubun bereketi erkenci olmamızdan kaynaklanıyor.:9::9::9:
gülşahcım gebelik şüphen yoksa adaçayı papatya iç.yabanmersini maydanoz ye.
bluecum insan güzel şeyler duydukca ne güzel gaza geliyor helede eşinden.

bu grupta erken gelmeyen bi ben varımmmm galiba:17::17:

Dunku menumu yazayim hemen
Sabah bir kayisi iki ceviz
Kahvalti 3zeytin,beyazpeynir,yesillik iki dilim ekmek bir dilimi firalanmis kasarpeynir ilen,1t.k teryag,1c.k bal
Ara elma,neskafe
Ogle bir tabak tarhana corbasi,yogurt,
Ara bir avuc fistik iki ceviz
Aksam bir tabak tavuk corbasi,kirmizi lahana
Ara esimin zoruyla neskafr lokum keyif yapacagi tuttu beyimin:)
3lt su,4 bardak bitki cayi

lokum yedik yaniii :27: afiyetolsun bitanemmm

Gunaydin guzeller kosubandinda 45 dak yuruyusumu yaptim superimmmm

lokum erimiştirrr bravıı dileğimmm:46:

sağol kaptanımm geçmiş olsun sanada kafam öyle ki vallahi senin yazdığını ağam yazdı diye okuyorum iyice kafam Allak Bullak ve yarın ilaçlı MR ın o serum iğnesi gözümde büyüyoda büyüyo tırsıyorum iyice :1: yengem dalga geçiyo senin yaşındakiler kocaya varıyo sen küçücük şeyden korkuyosun diye :30:

geçmiş olsun Gözdecimmm korkma korkma bişeycik olmazz sinek ısırığı gibi:54:

dünki menüm

kahvaltı (10:30) : eşim kaz yumurtası getirmiş illa yiyceksin doğal dedi ama kocaman:9: omlet yaptım çoğunu ben yedim,2 dlm tam.b ekmek,4 zeytin,peynir,1kupa çay

akşam (16:00) : 1 tabak pazıkavurma, 1kase çorba, 1 parça haş tavuk

ara(19:00) : 2 kupa tarçınlı çay,2 kare bitter

su:1,5 lt
spor: yok

afiyetolsun kaz yumurtasını küçükken yerdik bayılırım tadına hem de çok büyük oluyo :56:

evt cnm ekmekler konusunda haklısın ama tabiki kilo vermemi sağlayan sadece bitki çayları değil
spor ve cısslardan uzak durmak şunu söylemeliyimki aylardır bir dilim kek bile yemedim:33::33::9:

sağol canım evet çok sevdim eşimde beğendi
ya peki sen pastörize sütlemi yapıyorsun ben hergün diğer sütü nerden bulucam
kaynatıp dolaba koysam dayanırmı:44:

dayanır gülşahım kaynat dolapta bişey olmuyor ben her gün mayalıyorum

oğlumu parka götürdüğümüzde tanıştığımız yabancı bir bayan vardı, kızıyla bizim oğlan oyun arkadaşı oldular..
2-3 hafta önce görüşmüştük, dün karşılaştık, zayıflamışsın dedi, çok sevindim:) demekki dışardan bile anlaşılıyor, eşim de dedi sen hakkaten zayıfladın diye:)
az kaldı inşallah ama zaten aynı şekilde beslenmeye devam edeceğim için bişey farketmeyecek sonrasında da...

dünki menüm:

sabah: 1 rafadan yumurta+ bir çay bardağı çerez+ domates salatalık+ 1 muz+ 2 kuru kayısı + 5-6 zeytin+ peynir

6 saat sonra: yarım kase yoğurt + kocaman bir salata

5 saat sonra: 1 kase tarhana çorba + 1 tabak zeytinyağlı fasulye + birkaç kaşık yoğurt + salata

sıvı: 1 şekersiz türk kahvesi + 1 yeşil çay+ 1 siyah çay

spor: yarım saat gezinti ( hala çok yorgundum kızlar, dün akşam da baya erken yattım ve bugün iyiyim çokşükür)

:46::46::46: harika bir menü yine :nazar: kermesi atlatmışsın bluecumm yediklerinide aynı gün yakmışsın zaten hiç üzülme
zayıflamışsın demelerine bayılıyorummmm ne güzel bir duyguuuu:32::32:

Bugunku menum ac karnina 3 gunkurusu corek otu ilik su.
Kahvlti 1 muZ.yarim kase yogurt.biraz peynir
4 yesil zeytn.yarim domats yarim salatLk
Ara turk kahvesi. 1 form cy

Ogle 1 kase corba.3-4 ymk kasigi salata
Ara 1 form cy 1 tarcnli
Yesil cy.
Aksam 1 kase corba. 3-4 ymk kasgi yogurtlu patlicnli sebze yemgi.1 cy brd portakl suyu
2.5 lt yi gecti su
Ozel olark spor yapamadm ama aksama kadr dip buck temizlk yaptm

tam karataycı oldun Ahsenimmmm süper menüüü:46:

1 pors omlet
2 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir-domates-biber-zeytinyağlı

Öğlen:
1 kup çikolatalı dondurma :26:

Akşam:
1 pors barbunya
1 çikolatalı kurabiye

Su:2 lt

Evet bugn biraz cıs oldu ama haftaiçi toparlayıp eksilicez sıkıntı yok inşş :16:

:39::39: kapadım gözümü görmedim ben bişeyyy:30: :30: eski menüne eklediklerinide gördümmmm:30: bu hafta toparlayacağına eminim canımcım:29:

dünkü menüm

kahvaltı:2 haş yumurta, roka,maydanoz, peynir,4 zeytin,1 dlm ekmek,1 kupa biberiye çayı

öğle: 2 dlm ekmek arasına domates,marul peynir,roka sandiviç yaptım

ara: 2 kare bitter,1 kupa hibisküs

akşam:1 kase çorba, 1 tavuk but haşlama,1 dlm ekmek

2 lt su (içine limon ve çubuk tarçın attım içimi daha kolay oldu)
spor 1 saat yürüyüş
limon tarçına birde zencefil at dene gülşahım daha güzel oluyor:7:

Canim ablam size layik olmaya calisiyorum

canımsınnnnn :54:

aa kim gelmiş :52::52:
hşgeldin canım bi türlü karşılaşamıyorduk:)

ben de az önce evden getirdiğim salatamı ve yoğurdumu yedim..:56: artık öğlen arası yapmadığımız için evden getiriyorum 2 gündür..

ben geldim :13: evet karşılaşamadık hiç bitanemmm afiyetolsunnn müthiş gidiyorsun bluecummm hedefine en çabuk sen ulaşacaksın bence:16:

oku canım zaten aslında çok zor değil, arda kan değerlerini ölçtürmeyi öneriyor sanırım, ben karatayın bahsettiği kadar fazla et yemiyorum sebze de çok yediğim için kolesterolümün çok fırlayacağını sanmam:) en son geçen ay tahlil yaptırdım doktor beğendi sonuçlarımı..

evet canım 1 haftadan fazla kullanmayacağın zaman sütün içerisine bırak ve koy buzluğa..
metabolizmayı çalıştırıyor, prebiyotikler var içinde.. şifa gibi bişey:)

yürüyüştenmi bilmemm benim kolesterolümde yüksek değil balık haftada bir kez yemeye çalışıyorum özgür tavukları bulmak mesele zatennn bulabilirsek götürüyorum köfteyi çok seviyorum ama

beim kefirlerde çok çoğaldı yarısını süte koyup buzluğa koydum yedekledim ne olur olmaz diye herkese de dağıtıyorum ama bereketlendi maşallah

$images.webp

Haydi bakalım hepinize benden hibisküsss hep yeşilçay olmaz dimiii afiyetolsunnn:7:

Menüm dünkü

Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu

Kahvaltı

sucuklu yumurta
1 çay bardağı ceviz
5 zeytin
2 dilim peynir
2 yeşil biber 1 salatalık
1 fincan mistik çay
2 kaymaklı kayısı

ÖĞLE
1 Bardak kefir

AKŞAM
1 kase sebze çorbası
4 ad ızgara köfte
3 kaşık bulgur pil
salata

SPOR
40 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 20 squat
3 saat alışveriş

Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 fincan şekersiz türk kahvesi+1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay

kefir aç karnına içilirse zayıflama etkisi var canım fakat tok karnına içmemek lazımmış kilo almak isteyenker tok karnına içiyormuş bitanemm

:46::46::46: harika bir menü yine :nazar: kermesi atlatmışsın bluecumm yediklerinide aynı gün yakmışsın zaten hiç üzülme

çok sağol canım desteğin yorumların için :16::16: pozitif enerjin hemen yansıyor yazılarına bile:) iyi ki varsın:)
ben kefiri öğlen salata ile ve akşam yemek ile beraber içiyorum, o zaman yanlış mı yapıyorum? :26:

ben geldim :13: evet karşılaşamadık hiç bitanemmm afiyetolsunnn müthiş gidiyorsun bluecummm hedefine en çabuk sen ulaşacaksın bence:16:

yürüyüştenmi bilmemm benim kolesterolümde yüksek değil balık haftada bir kez yemeye çalışıyorum özgür tavukları bulmak mesele zatennn bulabilirsek götürüyorum köfteyi çok seviyorum ama

beim kefirlerde çok çoğaldı yarısını süte koyup buzluğa koydum yedekledim ne olur olmaz diye herkese de dağıtıyorum ama bereketlendi maşallah

canım aslında karatayın bahsettiği şekilde pişirmeye dikkat edersek kolesterolün kötüsünün yükseleceğini sanmıyorum.
zaten kötü kolesterolü khidratlar ve şeker yükseltiyor diyor karatay.. banucum daha iyi bilir :16:

banu bir de tahlil yaptırdık diyelim, çıkan sonuçlarda normal diyorsa ok değil mi, yani karatayın kendine göre olması gereken değerleri var mı? varsa nereden ulaşabilirim?
kefiri hergün mayalayınca çok hızlı çoğalıyor, benim de 2 haftada ayrılma seviyesine geliyor:) bi süre sonra ne yapacağım ben de bilmiyorum :9: 3-4 gündür ara verdim dolapta bekliyor kefirim..bugün mayalayacağım inşallah..

Herkese selamm olsunn;))
Nasılsınız kızlar
Yahu herkes hasta olmuss....
Demekki bizden cıktı sizlere geldi
Herkesi alnından öperekten geçmişş olsun bacııılarım diyorum
Saka bi yana Allah acil şifalar versin
Cok zor...
Erik eşlerin hasta olması diye topik acsam bütün kadınlar yorum yapar iki günde 1000 lere cıkar
Allahım bnmkide öle
Walla em son dedim kalıbından utan bee diye :))))
Yazıık yazıık dedim okoca bedeni bısuna tasıyodun baksan bi bıgazın agrıdı çürüdün çöktünn ahhh canım diye dalga geçtim;)))))

Allahım yha sabır dicen !!!!!

Gözdecim sana da ayrıyeten geçmiş olsun cnm

Bluemcum takıpteyim canm
Zayıfladıgın demekki artık iyiyiden iyiye belli oluyor cok sewindim
Darısı basımıza

Ahh ahhhh
Telefona yükledigim resimlere baktıkca bi fena oluyorum
Neden bende bunları giymeyeyim diyorum ki kızlar yaza kardwşim nişanlanabılır %85 ihtimall
Vee bn ozamana kadar kendimi toparlalmak iatiyorum canlarım bnm inşşşş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1026389

Haydi bakalım hepinize benden hibisküsss hep yeşilçay olmaz dimiii afiyetolsunnn:7:

pek güzel görünüyor ya kırmızı kırmızı:) ben de alsam da içsem nasıl yapılıyor demleyerek mi içiliyor?
bir de biberiye çayı da zayıflamaya yardımcı oluyor mu?

Menüm dünkü

Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu

Kahvaltı

sucuklu yumurta
1 çay bardağı ceviz
5 zeytin
2 dilim peynir
2 yeşil biber 1 salatalık
1 fincan mistik çay
2 kaymaklı kayısı

ÖĞLE
1 Bardak kefir

AKŞAM
1 kase sebze çorbası
4 ad ızgara köfte
3 kaşık bulgur pil
salata

SPOR
40 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 20 squat
3 saat alışveriş

Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 fincan şekersiz türk kahvesi+1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay

işte örnek bir menü maşallah :nazar:

Dunki menüm
Sabah
Bol maydanoz limonlu
Haslanmıs 1.5 yumurta
Zeytin
Yarım has patates
Domates ve salatalık 1 er tane
Hiç ekmk yemedim yumurtayı 1.5 yapınca doydum zaten
Ara
Patlamıs mısır yagsız
Bir avuc
Ögle
Tarhana corbası içtim
Yarım kase yogurt
Ara
Biberiye
Aksam
Fırında tavuk
Ayran
Su:1.5
Spor: 50 mekik cwktım aksam

Herkese selamm olsunn;))
Nasılsınız kızlar
Cok zor...
Erik eşlerin hasta olması diye topik acsam bütün kadınlar yorum yapar iki günde 1000 lere cıkar
Allahım bnmkide öle
Yazıık yazıık dedim okoca bedeni bısuna tasıyodun baksan bi bıgazın agrıdı çürüdün çöktünn ahhh canım diye dalga geçtim;)))))

Bluemcum takıpteyim canm
Darısı basımıza

Ahh ahhhh
Neden bende bunları giymeyeyim diyorum ki kızlar yaza kardwşim nişanlanabılır %85 ihtimall

canım yaza kadar inşallah hepimiz hedefimize ulaşmış oluruz, yeter ki irademize sahip çıkıp sabırla sebatla devam edelim, birbirimize destek olalım :29:
benim asıl sınırım 55.. sonrasında müthiş zayıf görünüyorum:) ama daha 2 kilo var 55e ulaşmam için.. bu da en az 2 hafta demek..

canım yaza kadar inşallah hepimiz hedefimize ulaşmış oluruz, yeter ki irademize sahip çıkıp sabırla sebatla devam edelim, birbirimize destek olalım :29:
benim asıl sınırım 55.. sonrasında müthiş zayıf görünüyorum:) ama daha 2 kilo var 55e ulaşmam için.. bu da en az 2 hafta demek..

İnş bnde tam 55 te iyiyim
Senin boy kactı yha bu soruyu cok aoruyorum biliyorum ama aklımda kalmıyo :9:
Bnm 160 boy ideal 52 diyo ama 55 razıyım yani ;)))

Dunki menüm
Sabah
Bol maydanoz limonlu
Haslanmıs 1.5 yumurta
Zeytin
Yarım has patates
Domates ve salatalık 1 er tane
Hiç ekmk yemedim yumurtayı 1.5 yapınca doydum zaten
Ara
Patlamıs mısır yagsız
Bir avuc
Ögle
Tarhana corbası içtim
Yarım kase yogurt
Ara
Biberiye
Aksam
Fırında tavuk
Ayran
Su:1.5
Spor: 50 mekik cwktım aksam

canım sabah kahvaltısını sağlam yapmışsın bence öğlenden önceki araya gerek yoktu, afiyet olsun artık:)
ama kalanı süper.. maşallah..spor da var hiç yoktan iyidir:16:

oku canım zaten aslında çok zor değil, arda kan değerlerini ölçtürmeyi öneriyor sanırım, ben karatayın bahsettiği kadar fazla et yemiyorum sebze de çok yediğim için kolesterolümün çok fırlayacağını sanmam:) en son geçen ay tahlil yaptırdım doktor beğendi sonuçlarımı..

evet canım 1 haftadan fazla kullanmayacağın zaman sütün içerisine bırak ve koy buzluğa..
metabolizmayı çalıştırıyor, prebiyotikler var içinde.. şifa gibi bişey:)
ölçüm falan zor biraz benim için çalışyorum diye ama bakalım halledicem artık düzene girmişken ne güzel sapıttım yine. düzelcem

afiyetolsun canımmm

allah kabul etsin Çağlacımm kıskandım şimdi Çağlacım bayılırım kitap fuarlarına iyi yapmışsınız canım

hayırdır Hilalimm önemli bişey yoktur inş canını sıkacak çalış tabiii boş vakitlerini değerlendirki güzel bi puan al canımcım:54:

Tedavine en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsın inş Gülşahımm :16:

canına bişey olmasın bitanem baskül nedirki dijitallerde pek fak olmuyor genelde bi bakarsın fark varmı tatlım:16:

Afferim enişteme gözüme girdi şimdi allah razı olsunnn dikkat et şirinemmmm çabucak iyileş :54:

:21::21::21: haydi bakalımmm gitsin kilocuklarr

yeme bitanemmm düğünğ düşünnn:23:

benimde arada gidiyor deliriyorum o zaman işte

bu grupta erken gelmeyen bi ben varımmmm galiba:17::17:

lokum yedik yaniii :27: afiyetolsun bitanemmm

lokum erimiştirrr bravıı dileğimmm:46:

geçmiş olsun Gözdecimmm korkma korkma bişeycik olmazz sinek ısırığı gibi:54:

afiyetolsun kaz yumurtasını küçükken yerdik bayılırım tadına hem de çok büyük oluyo :56:

dayanır gülşahım kaynat dolapta bişey olmuyor ben her gün mayalıyorum

tam karataycı oldun Ahsenimmmm süper menüüü:46:

:39::39: kapadım gözümü görmedim ben bişeyyy:30: :30: eski menüne eklediklerinide gördümmmm:30: bu hafta toparlayacağına eminim canımcım:29:

limon tarçına birde zencefil at dene gülşahım daha güzel oluyor:7:

canımsınnnnn :54:
yemedim yemedim :1: sağol canımmm teşekkür ederimm :16:
Herkese selamm olsunn;))
Nasılsınız kızlar
Cok zor...
Allahım bnmkide öle

Bluemcum takıpteyim canm
Darısı basımıza

Ahh ahhhh

çok sağol canım benimm vallahi öyle hastaladındık grupçana :1:

çok sağol canım desteğin yorumların için :16::16: pozitif enerjin hemen yansıyor yazılarına bile:) iyi ki varsın:)
ben kefiri öğlen salata ile ve akşam yemek ile beraber içiyorum, o zaman yanlış mı yapıyorum? :26:

canım aslında karatayın bahsettiği şekilde pişirmeye dikkat edersek kolesterolün kötüsünün yükseleceğini sanmıyorum.
zaten kötü kolesterolü khidratlar ve şeker yükseltiyor diyor karatay.. banucum daha iyi bilir :16:

banu bir de tahlil yaptırdık diyelim, çıkan sonuçlarda normal diyorsa ok değil mi, yani karatayın kendine göre olması gereken değerleri var mı? varsa nereden ulaşabilirim?
kefiri hergün mayalayınca çok hızlı çoğalıyor, benim de 2 haftada ayrılma seviyesine geliyor:) bi süre sonra ne yapacağım ben de bilmiyorum :9: 3-4 gündür ara verdim dolapta bekliyor kefirim..bugün mayalayacağım inşallah..

hepimiz iyiki varız bitanemm :16::16: kefiri sonuç olarak aç karnına yemiş oluyorsun canım öğlenki doğruu akşam yine yemeğinle birlikte yediğin için yanlış olduğunu sanmıyorum benim bahsettiğim öğünden sonra tok karnına içilmemeli yemeklerin yanında cacık olarak bile tüketiliyor yoğurtla yapılan herşey kefirlede oluyor geçen çorbasını yaptımm kimse anlamadı yoğurt çorbası diye yediler:21:

pişirme yöntemleri çok önemli bizler genelde yağı koyar soğanı kavururduk eskiden işte bu çok yanlış çünkü yağı trans yağa çeviriyoruz kolesterolün nedeni de tükettiğimiz bu tnasyağlar ne yazıkki bu yüzden klasikleşmiş bu hatamızı düzeltmeliyiz

karatayda kolesterol seviyesi kaç olmalı bilmiyorum cnm fakat dr un dediği bence doğruıdru sadece Canan Hocanın kolsetreolünün yüksek olduğunu okumuştum

Iyiyim canim benim çok sagol iki gundur fiyet disindayim onun vicdan azabi var ama iyiyim onuda sporla telafi edecegim artik shakira kemerisiparis ettim hobek atcam bol bol :1:

canım hastaydın hiç vicdan azabı çekmemelisin sonuçta hastaydın iyileşşştikten sonra telafi edersin bitanemm:54: offf ne güzel oyanrdım lisede ünv de sonra bel kıvrımı yok olduu kıvırsan bile belli olmuyorr beraber mezdeke yapazağız o zamann:21::21:

hepimiz iyiki varız bitanemm :16::16: kefiri sonuç olarak aç karnına yemiş oluyorsun canım öğlenki doğruu akşam yine yemeğinle birlikte yediğin için yanlış olduğunu sanmıyorum benim bahsettiğim öğünden sonra tok karnına içilmemeli yemeklerin yanında cacık olarak bile tüketiliyor yoğurtla yapılan herşey kefirlede oluyor geçen çorbasını yaptımm kimse anlamadı yoğurt çorbası diye yediler:21:

pişirme yöntemleri çok önemli bizler genelde yağı koyar soğanı kavururduk eskiden işte bu çok yanlış çünkü yağı trans yağa çeviriyoruz kolesterolün nedeni de tükettiğimiz bu tnasyağlar ne yazıkki bu yüzden klasikleşmiş bu hatamızı düzeltmeliyiz

karatayda kolesterol seviyesi kaç olmalı bilmiyorum cnm fakat dr un dediği bence doğruıdru sadece Canan Hocanın kolsetreolünün yüksek olduğunu okumuştum

canım hastaydın hiç vicdan azabı çekmemelisin sonuçta hastaydın iyileşşştikten sonra telafi edersin bitanemm:54: offf ne güzel oyanrdım lisede ünv de sonra bel kıvrımı yok olduu kıvırsan bile belli olmuyorr beraber mezdeke yapazağız o zamann:21::21:

Mezdeke miiiiiiii:))
Bnde warımmmm hobaaaa şikii şikiiiii

canım sabah kahvaltısını sağlam yapmışsın bence öğlenden önceki araya gerek yoktu, afiyet olsun artık:)
ama kalanı süper.. maşallah..spor da var hiç yoktan iyidir:16:

Tskederm canm haklısn
Bzm adam tutdrdu iki keyf yapcaz
Sussun dıyee yedımm...;))
Erkk dırdırı kadın dırdırından beter valla:9:

Kızlar bnm tontişim nasıl ama uyyyyyy anası yesinn onu:;)))
Isırayım sunu poposundannn :()

Back
X