• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bitabak brokolide yemistim haslanmis unutmusum

Gozdecigim o sislij bendede oluyir acaba yag bezesimi diyirum bende

Canim emginin karsiligi nekadr guzel.menunde super

Az yemissin canim gerci karatayciydin sende dimu

Ben aliyorum herhafta bizim sinifta bi abla yapiyomus ondan alixam ama.internete arastirdim buzlukta saklamak pek dogru degil diyor mayayi acaba aktardan almam dahami dogru olur

Canim iyumisin bugun biraz.ne nankor karisin elalem hasta olur esleri yuzune baksam sende enistemin ilgisinden bunalmissin:)

Valla nankorluk degil gorsen halimizi anlarsin Allah razi olsun dun yemegi yapti salatadina kadar yapmis evi sildi supurdu camasirlari asti ben zarxor bi utu yaptim bide sabah ki kahvaltiyi hazirladim miaafirler icin hakkini odeyemem o ayrida
Bogazima kadar görüyo hic hazetmem bende zaten burnum tikali bide oyle darlaniyorum wc gitmek icin ayaga kalkinca bi kiziyor yat demedim mi ben sana diye sanki cocuk azarliyor iddeaya giren kendi simdide yemedin bunye dustu diye kiziyor ortasi yok yani benim kocanin :50:

Günaydın kızlarr. ben çok hastayım :5: midemi üşütmüşüm grip oldum ve öncedende olan hastalığım nüksetti boğazımda kocaman bi şişlik var, önceden parça almışlardı patolojiye gönderilmişti ve yine aynısı oldu :25: cuma gününden beri yatıyorum serum falan yedim daha bugün toparlanabildim izinliyim işe bile gidemiyorum, evde tek duramadım abimlerdeyim yengemde toprlanayım diye ne varsa bişeyler tıkıyo ağzıma yok desemde sağlığından önemli mi diyo çok kötüyüm :5:
cok gecmıs olsun yaa meyve falan bol tuket bence sımdı..
oğlumu parka götürdüğümüzde tanıştığımız yabancı bir bayan vardı, kızıyla bizim oğlan oyun arkadaşı oldular..
2-3 hafta önce görüşmüştük, dün karşılaştık, zayıflamışsın dedi, çok sevindim:) demekki dışardan bile anlaşılıyor, eşim de dedi sen hakkaten zayıfladın diye:)
az kaldı inşallah ama zaten aynı şekilde beslenmeye devam edeceğim için bişey farketmeyecek sonrasında da...

dünki menüm:

sabah: 1 rafadan yumurta+ bir çay bardağı çerez+ domates salatalık+ 1 muz+ 2 kuru kayısı + 5-6 zeytin+ peynir

6 saat sonra: yarım kase yoğurt + kocaman bir salata

5 saat sonra: 1 kase tarhana çorba + 1 tabak zeytinyağlı fasulye + birkaç kaşık yoğurt + salata

sıvı: 1 şekersiz türk kahvesi + 1 yeşil çay+ 1 siyah çay

spor: yarım saat gezinti ( hala çok yorgundum kızlar, dün akşam da baya erken yattım ve bugün iyiyim çokşükür)
karatay galıba gayet guzeeel
dünki menüm

kahvaltı (10:30) : eşim kaz yumurtası getirmiş illa yiyceksin doğal dedi ama kocaman:9: omlet yaptım çoğunu ben yedim,2 dlm tam.b ekmek,4 zeytin,peynir,1kupa çay

akşam (16:00) : 1 tabak pazıkavurma, 1kase çorba, 1 parça haş tavuk

ara(19:00) : 2 kupa tarçınlı çay,2 kare bitter

su:1,5 lt
spor: yok
menu guzel canımm bıtterı bende cok acıkırsam agzımda bı parca erıtıorum ıse yarıoo
Günaydın kizlar

Gozdecim gecmis olsun bi ben varim saniyordum disarda gunes varken hasta olan birde sen varmidssin

Kizlar menulerinizde kacamak yok sanirim gulsah ekmegi mi cok yemiş birde kaz yumurtası gordum sanki :1:

Ben hafta sonu perte ciktim işyerindekiler dalga gdciyor fosillesmissin iki gunfe diye :2:

Kocamdan kurtulmak icin ise geldim yeminle ctesi pazar mahvetti beni terle ye terle ye kac portakalin suyunu ictim bilmiyorum c vitaminin fazlasi idrarla atiliyor bosuna yukleme yapma diyorum birseyode bilme diye cikisiyor hemen onun ilgisi beni daha cok yordu ikimizde hastaydik ama o daha saglamdi bende suan bogaz agrisi oksuruk burun tikanikligi vucut kirginligi devam allahtan midem iyi yediklerim hep bana kaldi :14: ama toparlamaliyim acilen
cok gecmıs olsun ya bu sene cok fena ya bız aılece 2ser defa olduk:) dun oğlum yıne atesendı
Kızlar kaafam yerinde değil geçmişi okudum alıntı yapmadığımı sona gelince anladım :1: aklımda kalanları söyleyeyim bari,

Mervecimm hoşgeldin canım, Çağla da sanırım geri dönüyomuş o da hoşgeldii bireysel olarak tanışmamıştık sanırım ben Gözde 20 yaşındayım 160 boyum türlü türlü huyum var :35: hasta hasta espri kapasitemde düştü oof :2:

Hiloşumm 1 kup dondurmayı yakmışsındır bence evet atışamadık valla, bu haftada sollarsın sen kesin beni yengem beni rahat bırakmıyo eve gitmek istiyorum yaa :1:

Allahtan ki laptopu aldım yanıma buralardayım hastada olsam, ayrıca yarın kaçarsam spor salonuna üyelik almaya gidicem dama dedi artık yoksa burda kaldığım sürede yediklerimi 3 hafta uğraşsam veremem düğün yaklaştı beni toto hala büyükk:43:
merhaba gözde çağla bende 25 yasındayım suanda 70im maleseef boyum 162
Gunaydin guzeller kosubandinda 45 dak yuruyusumu yaptim superimmmm
oooh maaasallah walla:)
Dunku menumu yazayim hemen
Sabah bir kayisi iki ceviz
Kahvalti 3zeytin,beyazpeynir,yesillik iki dilim ekmek bir dilimi firalanmis kasarpeynir ilen,1t.k teryag,1c.k bal
Ara elma,neskafe
Ogle bir tabak tarhana corbasi,yogurt,
Ara bir avuc fistik iki ceviz
Aksam bir tabak tavuk corbasi,kirmizi lahana
Ara esimin zoruyla neskafr lokum keyif yapacagi tuttu beyimin:)
3lt su,4 bardak bitki cayi
afıyet olsun cannımmm

Gozde kiz dogru diyosun sakira kemeriymis internetten baska ceyizcilerde satiyormus galiba :26:

Caglacim sizede gecmis olsun cocuklarin hastaligi daha zor

Cocuklar acayip dusmus tv ye bende akrabalarin cocuklarinda fark ediyorum :20: esim iyi yaseminim bi gunde toparladi sagolsun asiri ilgisiyle bogdu beni atesim yokken atesimi cikardi ust uste ortmekten :9: pogaca da yememis :16:

Ne dogru bir soz zahmetsiz rahmet olmaz :nazar:

Kizlar su gobek atilirken bele baglanan pullu singirdakli seyin adi ne :26: evde gobek atarken gaza gelmek icin ondan alcam ama adini bilmiyorum :1:

şakira kemeri kaptnımm :1:
:9::9::9::9::9::9::9::9:

bi ara bizim kızlarda göbek dansı kursuna gitmişti.

dün cocuklar cok yordu beni yorgun olunca insan dikkatsizde oluyor.banyoyu toparlayım derken şakkkk.bi baktım yerler tuz buz ne düştü diye bi baktımbaskülüm.ayy ağlayacaktım nerdeyse yeni aldım sayılır.almak sorun değilde şimdi yenisine adapte ol.arada fark varmı yok mu.hemen netten sipariş verdim.eşimde tutturdu ne gerek var senin odanda yok mu.:19::19::19:

cok gecmıs olsun yaa meyve falan bol tuket bence sımdı..

karatay galıba gayet guzeeel

menu guzel canımm bıtterı bende cok acıkırsam agzımda bı parca erıtıorum ıse yarıoo

cok gecmıs olsun ya bu sene cok fena ya bız aılece 2ser defa olduk:) dun oğlum yıne atesendı

merhaba gözde çağla bende 25 yasındayım suanda 70im maleseef boyum 162

oooh maaasallah walla:)

afıyet olsun cannımmm
bende ilk başladğımda 74 kiloydum bu boyumla gidiyo hepsi yeterki azmetmek lazım. bu sıralar ben pek yapamıyorum ama yapçam artık sinirlerim bozlyo:1:

yok canım ne demek, ben biri kefir içmeye başlayınca çok mutlu oluyorum:) kendim faydalarını gördüğüm için herkes kullansın istiyorum burada tüm komşulara dağıttım bir seferberlik başlattım :9::9::9:
o zaman kaynatsan acaba bekler mi ki süt, bişey olmaz heralde, en kötü 4 lt süt al, 3 ltsini yoğurt yap, 1 ltsini kefir yap, arada süte ihtiyacın olursa pastörize alırsın..
keşke benim de imkanım olsa da ben de alsam. ne güzel..
tamam canım zamanla bi düzen oturturum ayy sabırsızlanıyorum öğlen olsada içsem :9::9:
Yazdiklarim uctu yine olma olma hatta listeden cik sen karsina ayrildi yazalim git burdan mart anneleri topigine :9:

canımmm daha çokk yolumuz var maleseff daha tedavinin ortalarındayız ama güzel dileklerin için sağol :54:

bende ilk başladğımda 74 kiloydum bu boyumla gidiyo hepsi yeterki azmetmek lazım. bu sıralar ben pek yapamıyorum ama yapçam artık sinirlerim bozlyo:1:

ya bnde agustosta gırdım buraya 76 kıloydum 66ya kadar ındım ama aldım hemen ayrılınca haftada

ya bnde agustosta gırdım buraya 76 kıloydum 66ya kadar ındım ama aldım hemen ayrılınca haftada

inan bende mezun oldum 57yle sonra 54e kadar indim. ramazan ayıydı. bayram geldi ben kıtlıktan çıkmış gibi tatlıları bi yedim oldum 58. o gün bu gündür 57-60 gezip duruyorum da yetti artık cidden. verebiliyoken umursamamak kötü bişey

inan bende mezun oldum 57yle sonra 54e kadar indim. ramazan ayıydı. bayram geldi ben kıtlıktan çıkmış gibi tatlıları bi yedim oldum 58. o gün bu gündür 57-60 gezip duruyorum da yetti artık cidden. verebiliyoken umursamamak kötü bişey

ya aynen oyle oldu bendede burdan ayrılınca kıtlıktan cıkmıs gıbı yedım ya halbukı wer ıste yaza kadar ol 55

Günaydın kızlarr. ben çok hastayım :5: midemi üşütmüşüm grip oldum ve öncedende olan hastalığım nüksetti boğazımda kocaman bi şişlik var, önceden parça almışlardı patolojiye gönderilmişti ve yine aynısı oldu :25: cuma gününden beri yatıyorum serum falan yedim daha bugün toparlanabildim izinliyim işe bile gidemiyorum, evde tek duramadım abimlerdeyim yengemde toprlanayım diye ne varsa bişeyler tıkıyo ağzıma yok desemde sağlığından önemli mi diyo çok kötüyüm :5:

Coooook gecmis olsun arkadasim rabbim saglk ne buyuk nimet dimi

hedefımı ben 55e cektım kendımce:D ozaman 15

çağla canım hoşgeldin karşılaşamadık daha önce de dedim am görmedin sanırım,
nasılsın iyi ki geri döndün :16:

Canim emginin karsiligi nekadr guzel.menunde super

Ben aliyorum herhafta bizim sinifta bi abla yapiyomus ondan alixam ama.internete arastirdim buzlukta saklamak pek dogru degil diyor mayayi acaba aktardan almam dahami dogru olur

canım ölür diye diyorlardır belki, ama annem de ben de gerekince buzlukta sakladık bişey olmadı.. çünkü 1 haftadan fazla dışarda muhafaza edemezsin..

Back
X