Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

650 veremem herhafta veriyorum ya mumkun degil sporda olmadi bu hafta

Günaydın kızlar

Dun esim pasta getirmis cok hafifmiste limonlu yapmismista yemedim inatlastik ye nolcak diye neyse inat iddeaya dondu
Mayisin 30ubda 56 cikmazsam ben kaybediyorum ve kaybetmeyi hic sevmem kaybettugim sey kilo degilse

Kizlar ben ne edem nerelere giudem komsum yas pasta ile mercimek koftesi getirdi hemde en cok sevdigimden bol cikolatali yedimmi yemedim inanin yarin tarti gunu oldugu icin yemedim ev halki yedi hepsini ama mutsuzum ya
Allahim ne sinavlardan geciyiruz biz boyle
Canim hilalim cay yaninda onceden iki paket biskuvi yerdim ne yazikki cayi tek basina yiyemedigim icin kuruyemisle yiyorum en azindan daha zararsiz
Çiğ ye çiğ daha cabuk doygunluk veriyor Turk milletininnaliskanligi iste çay tek basina icilmez benim Kocam da senin gibi
Evet ya hic aklims gelmedi buyuk bi tehlkeydi benim icin hizla yok ettirdim.ama sey yarin ben gider alirim hic usemmem aliyimmi:))
Hayirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bizim beyle başbaşa verdik ders çalışıyoz.o ales sorularına bakıyor bende malum dersleri serdim onlarada geri döndüm.açımmm aççç.başka zaman olsa neler yerdim ama yemezlerrrrr...
Caliakan aile yok yok onlar eski zamanlarda kaldi
Yeni citir gelmis mekana bacim hosgeldin.canim 3.mintikaya giren kilo vermeden cikamaz sen simdiden bitirmis gozuyle bak kilo olayina

Banucugum hep mukemmel
Banu ablam 500 gr verirsem yerim tamammi
Kavurmayi ekmeksiz cayida kuruyemissin iicemedinde:)
Dilek yine pazarliga girismis
Bacim ne dersi bu saatte tv guldurucuklu programlar bizde onu seyrediyoruz birakin dersi sizde seyredin
Ben yarin pasts alirim kaptana derim doktorum izin verdi yoksa ben yemiyecektim diye banane alicam iste:)))

dr bi parca demis sen gider bidilim yersin olmaz dilek olmaz 650 gr verirsen bugun oglen olmak sartiyla minicik bir dilim dusunulebilir ama biz yemiycez dimi kizlar soz verdik hafta sonu diyeti bozmak yok . Ama cok istiyorsan 650 grda anlasalim hem zaten hevesin gitmistir dun aksamdi o

bebişim artık bende sen gibi kendime yapıcam öyle yoğurtlar falan. düzene giricez artık ve - çıkıcaz ben bu hafta sabitim ama olsun en azından o pastayı yakmışımm.
Suan onumdee mozaik pasta yiyorlArr ama ben olmazzz dedimm :)))
süpersiiiinn

menün süpeeerrrr

doktorm bu menü sanki çok azz.. :26: doyurucu oluyomu açlık hissetmiyomusun :26:
tamam canım benim ben buralardayım ayferimde yardım eder sıkıntı olmazz
hallederiz canım Gözde kabul etmişti zaten sen sabahtan kilonu bildirde

hadi iyi geceler bol kilo vermeler

Kizlar ben ne edem nerelere giudem komsum yas pasta ile mercimek koftesi getirdi hemde en cok sevdigimden bol cikolatali yedimmi yemedim inanin yarin tarti gunu oldugu icin yemedim ev halki yedi hepsini ama mutsuzum ya
mutluluğunu tartıldığında görceksinn Dilekçiimm. o yüzden iyiki yememişim diceksin
ablacıımm menün çok güzel ama öğlen acıkmadınmı yahuuu
Günaydın kızlar

Dun esim pasta getirmis cok hafifmiste limonlu yapmismista yemedim inatlastik ye nolcak diye neyse inat iddeaya dondu
Mayisin 30ubda 56 cikmazsam ben kaybediyorum ve kaybetmeyi hic sevmem kaybettugim sey kilo degilse

kaptanııımmmm zafer senin olacaakkk

dün işten apar topar çıktım... servisle tam yolu yarıladıkki bi baktım çantam yokkk :26: dedim şoföre beni indir.. muhasebedeki abla dedi ki geri dön alsın çntasını. yok gerek yok siz gidin ben otobüsle dönerim dedim.. ama dönmediiimm.. yürüdüm yürüdüm yürüdüüm market uğradım 40 45 dk tempolu ve koşar adım gibi nerdeyse yürüdmm. ama wc problemim düzelmediği için sabitim en azından +lardan kurtuldum ona seviniyorum. haftaya bomba gibi gelicem..

menümüde dün paylaşmıştım ona ek olarak sadece 2 kepçe tavuk çorbası içtim okadar.. + 1 nescafe

mesaj sayımı sayıcam şimdi listede bende neler yapıcam kaptanım bi anlatırmısın daha önce hazırlamadım hiç bilmiyorum :18:

***352. Etap 3 .Mıntıka Mesaj Sayıları****
sahgull:
mazeretli

Sweetdimple:
mazeretli
kelebekolacam :
Sevilay80:
erigim:
100+
mrv5534:
ayulduzz :
kelebek.hill : 72
bluebootle:
gzde93:
atessn:

canım süpersin göz attım müsait bi zamanda tamamını okurum ilk kadın diplomatımız gurur duyuyoruz senınle..
İyi akşamlar bebişlerrr

Aman Gülşahım hjastalık belirtişsi olmasın sakınn dikkat et havalar yine çok soğudu Mart martlığı yapacak anlaşılan

hoşgeldin ablacım tekrar aramıza kuzenininde iyi olmasına çok sevindim inşş daha iyi olur

çok şükür hastalık değilmiş sanırım haftanın yorgunlugundan olsa gerek

***352. Etap 3 .Mıntıka Mesaj Sayıları****
sahgull: mazeretli
Sweetdimple: mazeretli
kelebekolacam :
Sevilay80:
erigim:100+
mrv5534:
ayulduzz :
kelebek.hill : 72
bluebootle:
gzde93: 64
atessn:

*** 3. Takım 352. Etap ***

sahgull69, 1/ / /% )
Sweetdimple71.9 / / /% )
pegasus0766,4/ / /% )
izne ayrıldı
kelebekolacam 80, 3/ / /% )
Sevilay8068,8/ / /% )
erigim64, 7/ 63.9 /0.8 /% 1.24)
mrv5534: (63,1/ / /% )
ayulduzz (72,0/ / /% )
kelebek.hill (64,7/ / /% )
bluebootle(57,7/ / /% )
gzde93 (57,9/57.9/0.0/%0.0)kilosu sabit
atessn(93,5/ / /% )
yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilosu: 68

3. Takim Ortalaması :%

Gunaydinlar 40 dakika yurudum acikhavada wc cikp tartilacam.kaptan tamam pastadan vazgectim ama soyle guzel bi kahvalti yaparim gina geldi peynir zeytinden ama sonra ki ogunlerde diyete devam

kaptanım ben kendimi yazarken bi baktım sen yazmışsın bile hey maşallah

Sağol Banuş ablacım sana da geçmiş olsn geçmiş gitmiştir inşallahhh...
Aynen ters mekik ve bikaç hareket daha doktor önerisi genelde platese benziyor hareketler..

Gözdeee ben şok geçirdim tartım süper çıktıı aynen yoğurdu kendn yap süper oluyor; kivi veya portakalla mesela..
Tamma canm ben de evden çıkmadan bir gelim dedm paylaşıp çıkayım, telden yardım etmeye çalışırım gene

Voovvv ayferim tebrikler kaptanlij yaradi ne guzel kilo vermissin masallah

Ve işteee hemen toparlayıp sabredince nasıl da sonuç verdiii...çok sevinçliyimmm Kaptanım sana hediyeee

Gozdecim herkes zaten ke di yuzdesini hesapliyor yanlislik varsa duzeltilip yuzde toplamlari 12 ye takimdaki kisi sayisina bolunup ortalama alınıyor sobra kardes takimda 8. Takimda ve paylasim alaninda paylasiliyir bitti bu kadar

*** 3. Takım 352. Etap ***

sahgull69, 1/ 68,3 /0,8 /% 1,16 )
Sweetdimple71.9 / / /% )
pegasus0766,4/ / /% )
izne ayrıldı
kelebekolacam 80, 3/ / /% )
Sevilay8068,8/ / /% )
erigim64, 7/ 63.9 /0.8 /% 1.24)
mrv5534: (63,1/ / /% )
ayulduzz (72,0/ / /% )
kelebek.hill (64,7/ / /% )
bluebootle(57,7/ / /% )
gzde93 (57,9/57.9/0.0/%0.0)kilosu sabit
atessn(93,5/ / /% )
yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilosu: 68

3. Takim Ortalaması :%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…