650 de anlaşsakmızaten sen 650 den çok verirsin inanıyorum ben
hmmmm geçmiş olsun Hilalcimm b ende bel fıtığından ameliyat oldum 10 yıl önce biraz zorladımmı ben burdayım diye uyarıyor ters mekik rahatlayıyor oradaki kasları demekki
Bende hepinizi özledim bitanemmm
Allahim ne sinavlardan geciyiruz biz boyleKizlar ben ne edem nerelere giudem komsum yas pasta ile mercimek koftesi getirdi hemde en cok sevdigimden bol cikolatali yedimmi yemedim inanin yarin tarti gunu oldugu icin yemedim ev halki yedi hepsini ama mutsuzum ya
Çiğ ye çiğ daha cabuk doygunluk veriyorCanim hilalim cay yaninda onceden iki paket biskuvi yerdim ne yazikki cayi tek basina yiyemedigim icin kuruyemisle yiyorum en azindan daha zararsiz
HayirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrEvet ya hic aklims gelmedi buyuk bi tehlkeydi benim icin hizla yok ettirdim.ama sey yarin ben gider alirim hic usemmem aliyimmi:))
Caliakan ailebizim beyle başbaşa verdik ders çalışıyoz.o ales sorularına bakıyor bende malum dersleri serdim onlarada geri döndüm.açımmm aççç.başka zaman olsa neler yerdim ama yemezlerrrrr...
Yeni citir gelmis mekana bacim hosgeldin.canim 3.mintikaya giren kilo vermeden cikamaz sen simdiden bitirmis gozuyle bak kilo olayina
Banucugum hep mukemmelMENÜM
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
2 dilim tatlı lor
1 turp 1 yeşil biber 1 domates
1/2 demet tere
1 fincan hibisküs çayı
ÖĞLE
1 Bardak kefir
AKŞAM
Fırında balık
Bol salata
1 dilim helva
SPOR
Yarın inş
SIVI
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su ( yeni favorim kızlar tadı güzel 2 lt lik sürahiye hazırlayıp bitiriyorum yaklaşık 2 bardak yeşilçay demleyip ekliyorum poşet çay değil )
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 fincan şekersiz türk kahvesi+1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
birazdan bir mistik çay içip yatarım Şulecim iyi ki bahsetmişsin bundan tadı gerçekten çok hoş severek içiyorum
Dilek yine pazarliga girismisBanu ablam 500 gr verirsem yerim tamammi
Kavurmayi ekmeksiz cayida kuruyemissin iicemedinde:)
Bacim ne dersi bu saatte tv guldurucuklu programlar bizde onu seyrediyoruz birakin dersi sizde seyredin
Ben yarin pasts alirim kaptana derim doktorum izin verdi yoksa ben yemiyecektim diye banane alicam iste:)))
bebişim artık bende sen gibi kendime yapıcam öyle yoğurtlar falan. düzene giricez artık ve - çıkıcaz ben bu hafta sabitim ama olsun en azından o pastayı yakmışımm.Banus ablaaaaa hosgeldinnn guzel haberlerle gelmissin ne guzelll)) kuzenin daha da iyiye gider insallahh sporunu da halledersn sen masallahn varr.. Ben de bi ara cozudum ama hop geri topladm )
Portakalli yogurt yaptm gene aksamdan once gozdee super oldu gii :)))
Aynen fistikkk bizde kacamak ne gezer beee :)))
Suan onumdee mozaik pasta yiyorlArr ama ben olmazzz dedimm :)))
menün süpeeerrrr13 Mart Menüm:
Sabah:
1 pors baharatlı omlet
biraz peynir biber
1 dilim kepekli ekmek
şekersiz çay
Öğlen:
1 kase köy-erişte çorbası
3-4 yk türlü
1 şekerli Türk kahvesi
Ara:
1 kase portakal-elma doğradığım yoğurt
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 pors yumurtalı ıspanak
1 çatal da kavrulmuş et aldım canım çekti :) bir sürü yemek vardı zaten misafir için ama benn yemedm ve tabi mozaik de yemedm kii aşırıı severmm
1 kupa elma kromlu yeşil çay
Su:2 lt yi geçiyor..
doktorm bu menü sanki çok azz.. :26: doyurucu oluyomu açlık hissetmiyomusun :26:sabah:
1dilim ananas
1 kase yogurt
2ceviz
1 tk çörek otu
2yk yulaf
ara:kahve
1 yada 2 gün kurusu 3-4 fındık(net hatırlmaıyorum)
öğle:1,5 salatalık dere otu ve tereden yapılmıs 1 kase cacık
ara:komsular toplanmıs ona gittim.toplasan avuc içi kadar hamur işi diyelim oda cocuklardan kalma 2-3 minicik parca tursu yedim.
akşam:
2 kabak,biraz peynir dere otundan yapımıs yemegi yogurt ve turp otuyla yedim.
peynir biraz tuzluymus ev yapımıydı umarımödem yapmaz.
sıvı:2ltyi aşan su
2 kocaman kupa yeşil çay.
tamam canım benim ben buralardayım ayferimde yardım eder sıkıntı olmazzBu arada Gözdeee sabah benm duruşmam varrrr, yani belli değildi hangimizin gireceği diğer avukat bana bıraktı sağolsunhaftaya cuma duruşma yok, başka iş çıkmazsa haftaya bende olsn, bu hafta Gözde müsaitse onun olsn benim gelmem 1-2 yi bulur yani..
hallederiz canım Gözde kabul etmişti zaten sen sabahtan kilonu bildirde
hadi iyi geceler bol kilo vermeler
mutluluğunu tartıldığında görceksinn Dilekçiimm. o yüzden iyiki yememişim diceksinKizlar ben ne edem nerelere giudem komsum yas pasta ile mercimek koftesi getirdi hemde en cok sevdigimden bol cikolatali yedimmi yemedim inanin yarin tarti gunu oldugu icin yemedim ev halki yedi hepsini ama mutsuzum ya
ablacıımm menün çok güzel ama öğlen acıkmadınmı yahuuuMENÜM
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
2 dilim tatlı lor
1 turp 1 yeşil biber 1 domates
1/2 demet tere
1 fincan hibisküs çayı
ÖĞLE
1 Bardak kefir
AKŞAM
Fırında balık
Bol salata
1 dilim helva
SPOR
Yarın inş
SIVI
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su ( yeni favorim kızlar tadı güzel 2 lt lik sürahiye hazırlayıp bitiriyorum yaklaşık 2 bardak yeşilçay demleyip ekliyorum poşet çay değil )
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 fincan şekersiz türk kahvesi+1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
birazdan bir mistik çay içip yatarım Şulecim iyi ki bahsetmişsin bundan tadı gerçekten çok hoş severek içiyorum
Günaydın kızlar
Dun esim pasta getirmis cok hafifmiste limonlu yapmismista yemedim inatlastik ye nolcak diye neyse inat iddeaya dondu
Mayisin 30ubda 56 cikmazsam ben kaybediyorum ve kaybetmeyi hic sevmem kaybettugim sey kilo degilse
canım süpersin göz attım müsait bi zamanda tamamını okurum ilk kadın diplomatımız gurur duyuyoruz senınle..
İyi akşamlar bebişlerrr
Aman Gülşahım hjastalık belirtişsi olmasın sakınn dikkat et havalar yine çok soğudu Mart martlığı yapacak anlaşılan
*** 3. Takım 352. Etap ***
sahgull69, 1/ / /% )
Sweetdimple71.9 / / /% )
pegasus0766,4/ / /% ) izne ayrıldı
kelebekolacam80, 3/ / /% )
Sevilay8068,8/ / /% )
erigim64, 7/ 63.9 /0.8 /% 1.24)
mrv5534: (63,1/ / /% )
ayulduzz (72,0/ / /% )
kelebek.hill (64,7/ / /% )
bluebootle(57,7/ / /% )
gzde93 (57,9/57.9/0.0/%0.0)kilosu sabit
atessn(93,5/ / /% )yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilosu: 68
3. Takim Ortalaması :%
650 de anlaşsakmızaten sen 650 den çok verirsin inanıyorum ben
hmmmm geçmiş olsun Hilalcimm b ende bel fıtığından ameliyat oldum 10 yıl önce biraz zorladımmı ben burdayım diye uyarıyor ters mekik rahatlayıyor oradaki kasları demekki
Bende hepinizi özledim bitanemmm
bebişim artık bende sen gibi kendime yapıcam öyle yoğurtlar falan. düzene giricez artık ve - çıkıcaz ben bu hafta sabitim ama olsun en azından o pastayı yakmışımm.
süpersiiiinn
menün süpeeerrrr
doktorm bu menü sanki çok azz.. :26: doyurucu oluyomu açlık hissetmiyomusun :26:
tamam canım benim ben buralardayım ayferimde yardım eder sıkıntı olmazz
mutluluğunu tartıldığında görceksinn Dilekçiimm. o yüzden iyiki yememişim diceksin
ablacıımm menün çok güzel ama öğlen acıkmadınmı yahuuu
kaptanııımmmm zafer senin olacaakkk
*** 3. Takım 352. Etap ***
sahgull69, 1/ / /% )
Sweetdimple71.9 / / /% )
pegasus0766,4/ / /% ) izne ayrıldı
kelebekolacam80, 3/ / /% )
Sevilay8068,8/ / /% )
erigim64, 7/ 63.9 /0.8 /% 1.24)
mrv5534: (63,1/ / /% )
ayulduzz (72,0/ / /% )
kelebek.hill (64,7/ / /% )
bluebootle(57,7/ / /% )
gzde93 (57,9/57.9/0.0/%0.0)kilosu sabit
atessn(93,5/ / /% )yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilosu: 68
3. Takim Ortalaması :%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?