- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
gayet güzel canım bravo mozaikte yenmemiş
hemen bakıyorum canım
ıyıaksamlar gencler men+umu yazayım hemen
sabah 1kayısı kurusu
kahvaltı 2 dılım kepek 1yumurta yesıllık 3 zeytın,peynır kıbrıtkutusu kadar 1ç.k tereyag,1ç.k bal
ogle corba yarım tabak barbunya yogurt domates
aksam 2 kasık kavurma bır dılım ekmek 3 kasık kadar kurupatlıcan yogurtlu
ara bır avıctan az kuruyemıs
su 2lt, 2 bardak yesıl cay
tebrık ederım canım bende dondurma ve lokuma hayır dedım
hızlı yuruyus dahauygun olur
dıyet nasıl bacım aman hasta olma
sabah:
1dilim ananas
1 kase yogurt
2ceviz
1 tk çörek otu
2yk yulaf
ara:kahve
1 yada 2 gün kurusu 3-4 fındık(net hatırlmaıyorum)
öğle:1,5 salatalık dere otu ve tereden yapılmıs 1 kase cacık
ara:komsular toplanmıs ona gittim.toplasan avuc içi kadar hamur işi diyelim oda cocuklardan kalma 2-3 minicik parca tursu yedim.
akşam:
2 kabak,biraz peynir dere otundan yapımıs yemegi yogurt ve turp otuyla yedim.
peynir biraz tuzluymus ev yapımıydı umarımödem yapmaz.
sıvı:2ltyi aşan su
2 kocaman kupa yeşil çay.
Bu arada Gözdeee sabah benm duruşmam varrrr, yani belli değildi hangimizin gireceği diğer avukat bana bıraktı sağolsunhaftaya cuma duruşma yok, başka iş çıkmazsa haftaya bende olsn, bu hafta Gözde müsaitse onun olsn benim gelmem 1-2 yi bulur yani..
minik kelebek dogumkontrol hapı üzünden şiştim biraz bu hafta böyle takılayım dedim.aslında htırlattıgın iyi oldu bi ara cocuklara içirirken yayla çorbasından içtim.öyle bir kase değil ondan unutmusum
E burda yemek yok
Şaka bir yana da bana öğünler hep geçiştirilmiş gibi geldi sayın doktorum bi çorba bile içilmemiş yahuu
oy kıyamam üzülme dilekcim.cok iyi etmişsin.azcık bıraksaydın tartıdan sonra nefsini köreltirdin.Kizlar ben ne edem nerelere giudem komsum yas pasta ile mercimek koftesi getirdi hemde en cok sevdigimden bol cikolatali yedimmi yemedim inanin yarin tarti gunu oldugu icin yemedim ev halki yedi hepsini ama mutsuzum ya
minik kelebek dogumkontrol hapı üzünden şiştim biraz bu hafta böyle takılayım dedim.aslında htırlattıgın iyi oldu bi ara cocuklara içirirken yayla çorbasından içtim.öyle bir kase değil ondan unutmusum
oy kıyamam üzülme dilekcim.cok iyi etmişsin.azcık bıraksaydın tartıdan sonra nefsini köreltirdin.
Evet ya hic aklims gelmedi buyuk bi tehlkeydi benim icin hizla yok ettirdim.ama sey yarin ben gider alirim hic usemmem aliyimmi:))
:87: Hoşbulduuk adım Görkem 22 yaşındayım, boyum 1.65 , kilom maalesef 94-95 ulaşmak istediğim kilo ise 55. Daha önce hiç bir gruba girmedim böyle bir yarışmadan haberim vardı ama katılmaya cesaret edemiyordum :)
Dün yediklerimi ne yazık ki hatırlamıyorum, Bugün ki listem:
Bir bardak maydonoz suyu
iki yağsız kepek ekmekli tost
iki adet light bisküvi
1,5 litre su
--
Bunlar yediklerim,içtiklerim. Diğer öğünler için yağsız,tuzsuz salata yanında yine yağsız ama azıcık tuzlu tavuk yemeyi düşünüyorum.Bakalım..Ayrıca daha fazla su içeceğim ve 40-50 dakika da yürüyeceğim. Normal de hızlı kilo veririm yani gerçekten diyeti bozmaz sporu aksatmazsam istediğim kiloya gelmemem için hiç bir sebep yok.
bizim beyle başbaşa verdik ders çalışıyoz.o ales sorularına bakıyor bende malum dersleri serdim onlarada geri döndüm.açımmm aççç.başka zaman olsa neler yerdim ama yemezlerrrrr...
bizim beyle başbaşa verdik ders çalışıyoz.o ales sorularına bakıyor bende malum dersleri serdim onlarada geri döndüm.açımmm aççç.başka zaman olsa neler yerdim ama yemezlerrrrr...
Evet ya hic aklims gelmedi buyuk bi tehlkeydi benim icin hizla yok ettirdim.ama sey yarin ben gider alirim hic usemmem aliyimmi:))
Kizlar ben ne edem nerelere giudem komsum yas pasta ile mercimek koftesi getirdi hemde en cok sevdigimden bol cikolatali yedimmi yemedim inanin yarin tarti gunu oldugu icin yemedim ev halki yedi hepsini ama mutsuzum ya
Yihuuu :13:
Maşallah maşallahhpek çizginden kaymıyorsun Dilekcimm, gerçi akşamki kuruyemişe bencee gerek yok, sizi bilmem de ben akşam yemekten sonra bir şey yeyince kilo veremiyorum yaaa
Anlaşıldı Dilekcimm, gerçi bugün bel ağrısından yapamadım ama yarın yapacam inş.bence en az 400 gr falan eksi çıkarımm
bugun ki yogunlukta bi türlü kafayı toparlayamadım ama ;
351. etapta izne ayrıldınız
352. hafta 1 hafta
353. hafta 2 hafta
bu durumda 353 de siz de dönmek istiyorsanız bildirim yapacaksınız Şulenin kilosu ikiye Tuğba bildirimsiz ayrıldığı için 3 e bölünecek
yani cumadan itibaren eskisi gibi aktif olursanız bizde mutlu oluruz dimi 3. Mıntıka
sabah:
1dilim ananas
1 kase yogurt
2ceviz
1 tk çörek otu
2yk yulaf
ara:kahve
1 yada 2 gün kurusu 3-4 fındık(net hatırlmaıyorum)
öğle:1,5 salatalık dere otu ve tereden yapılmıs 1 kase cacık
ara:komsular toplanmıs ona gittim.toplasan avuc içi kadar hamur işi diyelim oda cocuklardan kalma 2-3 minicik parca tursu yedim.
akşam:
2 kabak,biraz peynir dere otundan yapımıs yemegi yogurt ve turp otuyla yedim.
peynir biraz tuzluymus ev yapımıydı umarımödem yapmaz.
sıvı:2ltyi aşan su
2 kocaman kupa yeşil çay.
kahramansın sen bacım her yıgıdın harcı degılsır bu nefıs mucadelesı
ben sadece helvayı alsam ablamm
canım ablam gelmıs hosgelmıs ay cok sevındım ıyı olmasına kuzenın Allahım dahada ıyı etsın insallah.ablam sen gıdelı neler olmadıkı cadı ayferın elınde cekmedıgımız ıskence kalmadı kılo veremezsek kulaklarımızdan tavana asacakmıs
ıyıaksamlar gencler men+umu yazayım hemen
sabah 1kayısı kurusu
kahvaltı 2 dılım kepek 1yumurta yesıllık 3 zeytın,peynır kıbrıtkutusu kadar 1ç.k tereyag,1ç.k bal
ogle corba yarım tabak barbunya yogurt domates
aksam 2 kasık kavurma bır dılım ekmek 3 kasık kadar kurupatlıcan yogurtlu
ara bır avıctan az kuruyemıs
su 2lt, 2 bardak yesıl cay
13 Mart Menüm:
Sabah:
1 pors baharatlı omlet
biraz peynir biber
1 dilim kepekli ekmek
şekersiz çay
Öğlen:
1 kase köy-erişte çorbası
3-4 yk türlü
1 şekerli Türk kahvesi
Ara:
1 kase portakal-elma doğradığım yoğurt
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 pors yumurtalı ıspanak
1 çatal da kavrulmuş et aldım canım çekti :) bir sürü yemek vardı zaten misafir için ama benn yemedm ve tabi mozaik de yemedm kii aşırıı severmm
1 kupa elma kromlu yeşil çay
Su:2 lt yi geçiyor..
kızlar naptınız öyle yarıya kadar okuyabıldım geçmişi
kurstan geldim yemeğimi yedim bir üşüme geldi anlatamam çektim battaniyeyi kafama uyumusum şimdi dayak yemiş gibiyim heryerım uyusmus
yarında evimi silip süpürücem bu hafta elimi süremedim, inşallah tam gaz devam sonra
Hoşgeldin canım çok sevindim güzel haberlerine:)
Müslüman oldukları için haram helal derdi yok, bir de bizden çok uzak değil mutfakları.. Türk restoranları var :) en iyi restoranlar Türklerin hatta.. O yüzden özlediğim pek bir şey olmadı çokşükür..onun dışında herşey var burada Tropikal meyveden hurmaya herşey.. Tüketim toplumu tam.. Paraları var ve tembeller.. Herşeyin hazırını istiyorlar, kabak içi oyulmuş, peynir rendelenmiş satılıyor mesela :)) bizim gelişimiz mecburiyet.. Olumsuz şeyler de var ama yine çokşükür halimize.. Aslında blogum var benim :) buraları anlatıyorum ama adres paylaşabilir miyiz bilmiyorum burada izin var mı?
hızlı tempo yürüyüş dersin canım aerobic hareketleri yok zaten evde yürüyüşBir de sey sorcaktmm diyetarkadasima ben bu leslie yi aerobic olarak mi fireym hizli tempo yuruyus mu acabaa :)
Banus ablaaaaa hosgeldinnn guzel haberlerle gelmissin ne guzelll)) kuzenin daha da iyiye gider insallahh sporunu da halledersn sen masallahn varr.. Ben de bi ara cozudum ama hop geri topladm )
Portakalli yogurt yaptm gene aksamdan once gozdee super oldu gii :)))
Aynen fistikkk bizde kacamak ne gezer beee :)))
hallederiz canım Gözde kabul etmişti zaten sen sabahtan kilonu bildirde
hadi iyi geceler bol kilo vermeler
Kizlar ben ne edem nerelere giudem komsum yas pasta ile mercimek koftesi getirdi hemde en cok sevdigimden bol cikolatali yedimmi yemedim inanin yarin tarti gunu oldugu icin yemedim ev halki yedi hepsini ama mutsuzum ya
Canim hilalim cay yaninda onceden iki paket biskuvi yerdim ne yazikki cayi tek basina yiyemedigim icin kuruyemisle yiyorum en azindan daha zararsiz
oy kıyamam üzülme dilekcim.cok iyi etmişsin.azcık bıraksaydın tartıdan sonra nefsini köreltirdin.
İyi akşamlar bebişlerrr
ohhh Allah zihin açıklığı versin ikinize de nihayet tüm aile başbaşa kalabilmişsiniz sanırım Yasemincim gözün aydın çok şükür valla çok sevindimm
ayran iç tatlım ama uykun gelebilir :26:
tartıya göre karar verelim benceödül olarak minik bir lokma alırsın tatlım
afferim Dileğimm pastaya bişey diyemeyeceğim ama mercimekli köftenin tadına baksaydın bari iradenden dolayı tbrk ederim kesin yemin etmişsindir
Hayırdır belin neden ağrıyorki Hilalcim ağrın varsa spor yaparken aman diyim çok dikkat et zorlama kendini
kesinlikleeeee
afiyetolsun diyeceğim ama çok az yemilşsin Yaseminim bol bol su iç tuzu fazla aldıysan şişirmesin seni:26:
hoşbuldum Dilekcimmmmbende geldiğime çok sevindim canımm aminnn iyi dileklerin için tşkler
Cadımı oda kimmşirine o şirine ohhh iyi yapmışş yaz gelince dua edeceğiz tavana astığı için
afiyetolsun canımm kuruyemişleri az da olsa akşam öğününden sonra tüketmemeye çalış bitanemya da ekmek yemediğin zamanlar tüket
harikasın mozaiğe bile hayır demişsin brtavo Hilalcimmm meyveli yoğurda birazda tarçın ekledinmi aynen tatlı yiyormuş gibi oluyorsun bi gün dene canım
hemen baktım hepsini okuyacağım resimler süperr resimdeki küçük prens oğlun ve senmisin ?
Aman Gülşahım hjastalık belirtişsi olmasın sakınn dikkat et havalar yine çok soğudu Mart martlığı yapacak anlaşılan
Hoşbuldum ağammtşkler canımmm
hızlı tempo yürüyüş dersin canım aerobic hareketleri yok zaten evde yürüyüş
Hoşbuldummmm Hilalimmmevet haberler güzel dahada güzel olacak inş
Banu ablam 500 gr verirsem yerim tamammi
Kavurmayi ekmeksiz cayida kuruyemissin iicemedinde:)
Anlasildi tamamm :))
Ayyy yazik kizzz ne cekmisindire ben de valla mozaige bayilirm ama yarn tarti var diye ucundan bile almadmmm tuttum kendimii)
Anladmm tabi diyorm ya herkes kendi vucudunu daha iyi taniyorr)
Anladm kelebek ablacmmm)
Vayy guZelmisss :) beraber ders calisin ohh miss :))
Ya bel kemigi egriligi var arada agriyor ama sporda sorun yok hatta iyi geliyor ozlelikle ters mekik hep yapmam gerekiyor) ama bir de reglden daha cok su an sagol Banus ablacm ozlemisim seniii :***
Ayy ben tarcini hic sevmiyorm iste bi onda sorun varr :))) ama menuleri duZelttm sukur gene :))
Abladm Banu ablacmm hizli yuruyus yazarm)
Evet evet her sey daha da guzel olacak insallahh)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?