- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Eki Görüntüle 1022272
Ve işteee hemen toparlayıp sabredince nasıl da sonuç verdiii...çok sevinçliyimmmKaptanım sana hediyeee
inşallah canımCanim su kaybi degildir yeni diyete baslamadinki su kaybi olsun tebrikler bence
Eki Görüntüle 1022272
Ve işteee hemen toparlayıp sabredince nasıl da sonuç verdiii...çok sevinçliyimmmKaptanım sana hediyeee
süpersin canımmm böyle giderse kısa sürede hedefine ulaşıcaksın
Gozlerime inanamiyorum harikasin hilalim desene kirmizi karttan yirtik
Gunaydinlar 40 dakika yurudum acikhavada wc cikp tartilacam.kaptan tamam pastadan vazgectim ama soyle guzel bi kahvalti yaparim gina geldi peynir zeytinden ama sonra ki ogunlerde diyete devam
hilaaaaaaaaaaaaaaaallllll süpersiiiiiinnnnnnnnEki Görüntüle 1022272
Gozdecim herkes zaten ke di yuzdesini hesapliyor yanlislik varsa duzeltilip yuzde toplamlari 12 ye takimdaki kisi sayisina bolunup ortalama alınıyor sobra kardes takimda 8. Takimda ve paylasim alaninda paylasiliyir bitti bu kadar
kızlar ya kaçgündür çok canım istiyor bide regli olmak üzereyim ya boğazımda düştükahvaltıda sucuklu yumurta yiyebilirmiyimmmmm:26:
Anlastik karatay yap karatay dibine kadar doymak bu olsa gerek hem dotuyorsu hemde siskinlik yok
Hilalcim tebrikler canim hediyemi aldim senden
Gizdem üzülme haftaya fark at bize
Gulsahim neden su gittigini dusunuyorsun su gittiyse yagda gider pes etmek yok kilo verip uzulen tek insan
hilaaaaaaaaaaaaaaaallllll süpersiiiiiinnnnnnnn
tamam kaptanııımmm
Haftaya sıra Gözde dee.. ben de verecem de o daha çok verecekk
Di mi kız bak kaptana dedm haftaya Gözde benden dah açok vercek dedm ona göree
Ay sorma şok oldm ama ne uğraştım 3 gündür karnım gurul gurul uyudum işte ben anca böyle veriyorum akşammm çok mühimm
Neyse ben kaçıyorum kızlarr görüşecezz bakarm ben arada telden
Tartildim ve 71.500 cok sukur 71li rakamlara indim cok mutliyum erigim eklermisin tel giriyomda.spor yapamadim bu hafta ona gore iyi bi sonuc
Tartildim ve 71.500 cok sukur 71li rakamlara indim cok mutliyum erigim eklermisin tel giriyomda.spor yapamadim bu hafta ona gore iyi bi sonuc
Ekledim fistigim az kalsi 6 li rakamlara haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?