• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hayirli aksamlar yeni gitirdim eve Yemege girismeden bi bakiyim difim

yasasin bana spor yapna firsati dogdu 30dk 30 dkdur dimi canim esim eeltim lere gecmis ordan gidecekmisiz gelip aliyim dedi yok alma dedim yuruyerek giderim spor olur dedim ::122::122:

Spot yapilmak isteyince firsatlar olusturuluyir eferin sana

benim o zero gözümden kaçmış çok yanlış tabiki, sağlığımız için de çok zararlı :20:
gözde nasıl içiyordun ya 2,5 ltyi.. inanılmaz.. karatay hoca diyor ki, 1 bardak kola içince kandaki şekerin 6 katı şeker almış oluyorsunuz.. düşünün yani 5 lt kandakinin 6 katını alıyoruz sadece 1 bardakla.. müthiş zararlı.. öyle diyetti zeroydu hiç kanmayın, hiç içmeyin..

zero da öyle mi??????? sıfır şeker sıfır kalori değil mi???????*

işte dedim ben size :1: en nefret ettiğim laftır ama öyle malesef..

çok haklısııınnn ama birde regl oldum zero da normalde hiç içmem ondan canım istedi sanırım.

benim o zero gözümden kaçmış çok yanlış tabiki, sağlığımız için de çok zararlı :20:
gözde nasıl içiyordun ya 2,5 ltyi.. inanılmaz.. karatay hoca diyor ki, 1 bardak kola içince kandaki şekerin 6 katı şeker almış oluyorsunuz.. düşünün yani 5 lt kandakinin 6 katını alıyoruz sadece 1 bardakla.. müthiş zararlı.. öyle diyetti zeroydu hiç kanmayın, hiç içmeyin..

zero da öyle mi??????? sıfır şeker sıfır kalori değil mi???????*

işte dedim ben size :1: en nefret ettiğim laftır ama öyle malesef..

çok haklısııınnn ama birde regl oldum zero da normalde hiç içmem ondan canım istedi sanırım.
Canim zeroda tatlandirixi var sekee türevleri var yani gizli seker aldanma 0 seker hikayesine
Hayirli aksamlar yeni gitirdim eve Yemege girismeden bi bakiyim difim

Hoşgeldin baci :38:

Hit hadi yavrucuklar ac kalacak yoksa :60:

Deli demeyinde annem biz kucukken anasonlu yas pasta yalardi kekine katilirdi anason ama varua goz gizu gormezdi cok aci bir yanma hisdi uyandirirdi gozde o piserken kimse mutfaga firina yaklasmazdi tadi muhtesem olurdu o ayri. Sen anason deyince resmen o gunlere gittim yaslandik be :31:

o amonyak değilmiydi ben de hatırlıyorum öyle bişey gözlerimiz yanardı ve ertesi gün yenirdi o.
yanılıyor muyum

haklısınız zaten inanılmaz tatmin ediyor tatlı isteyince insanın canı..
çok zararlı karatayın dediği gibi zehir

artık çıktı hayatımdan haklısınızzz...:16:

türk kahvesi istedim, şekerli yapmışlar bugün, içemedim ya, ben ki eskiden en şekerlisini severdim..
şeker kesinlikle bağımlılık yapan bişey, ve kullanılmadığı zaman da istek geçiyor.. sabırla sebatla kullanmamak gerek..

28 gün vazgeçilen herşey alışkanlığa dönüşürmüş.
karakter bile değişebilirmiş 28 gün zorlamak dikkat etmek yetiyormuş.
ben denedim artık sıfır tuz yiyorum. sadece baharat ve ekmekte bulunan peynirde bulunan yetiyor

Basin sagolsun canim allah geride kalanlara sabir vrrsin canım
♥ inşallah verirsin canim birde inşallah regl olmazsin

başınız sağolsun canım..

başınız sağolsun canım , inşallah bi aksilik bi dert sıkıntı çıkmaz eski düzenine kavuşursun :16:
sağolun kızlar Allah razı olsun
Selammm dön artk dön aramiza cok izinli var bu ara di mii bizde cozutup duruyoz Gozdeylee ama artk bz de duzen yaptkk ;))) :))

inşallah canım kontrollerı yatılı mısafırleri atlattım, çok şükür kan değerlerimde yukselıste tekrar :nazar:
evet görüyorum menülerinizi :20: ben bu aralar sıkmadığım halde sizin kadar yemiyorum:9::9: neyse cumadan itibaaren resetleyelım kendimizi

haklısınız zaten inanılmaz tatmin ediyor tatlı isteyince insanın canı..
çok zararlı karatayın dediği gibi zehir

artık çıktı hayatımdan haklısınızzz...:16:

benim gibi kola delisi bıraktıysa sende bırakırsın
bir günde 6 bardak içtiğimi bilirimm
çok şükür aylardır ağzıma sürmüyorum

Amonyakmiydi :26: cocuktuk abla sen doğrusunu biliyorsundur

anoson rakının içindeki madde anasonlu galeta falanda vardır
amonyak sa böcek sokunca falan işe yarar..
pastada ne işe yarıyordu bilmem ama amonyaktı o sanırım...

ama o kadını şems arslanı seviyorum ben. çok güzel tarifleri var cilt bakımı için ben denedim bazılarını çok çok güzel

bu arada benim ismim ates
kendi işyerimde çalışıyorum reklamcıyım
23 yaşında kızım var

anoson rakının içindeki madde anasonlu galeta falanda vardır
amonyak sa böcek sokunca falan işe yarar..
pastada ne işe yarıyordu bilmem ama amonyaktı o sanırım...

ama o kadını şems arslanı seviyorum ben. çok güzel tarifleri var cilt bakımı için ben denedim bazılarını çok çok güzel

Anasonu biliyorum yagi filanda var. Seninn dedigin dogryludur benim hatirkadigim baya kucuktuk biz o pastanin yapildigi zamanlarda

An itibariyle menumu yazıyorum :)

Sabah
1 yumurta
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 kupa sutlu kahve sekersiz

Ara
Arada sayilmaz minicik parmak ucu kadar tahinli corek yer gibi yaptim patrona kalanini caycimiza verdim

Oglen
2 adet kofte (kurdan kebabinin kofteleri kucuktu patlicani kizartmisti yemedim )
1 adet salatalik
Biraz yogurt

Ara
3 yk yogurt
3 kuru erik

Aksam
1 kase yogurt
Bol salata
1 dilimden az ekmek
Cikmadan isyerinde yedim aksam misafirlik var orda yememek icin karnimi sisirdim

Su: 2 lt
Spor: erken donersek yapacagim yoksa yok malesef
1 fincan limonlu form cayi

Menün süpermiş valla gıda sektöründe diyet de daha bir zor olmalıı :15:
Hiç bir şey yemeden atlatabilcek misin bakalımm :18:

sağolun kızlar Allah razı olsun

inşallah canım kontrollerı yatılı mısafırleri atlattım, çok şükür kan değerlerimde yukselıste tekrar :nazar:
evet görüyorum menülerinizi :20: ben bu aralar sıkmadığım halde sizin kadar yemiyorum:9::9: neyse cumadan itibaaren resetleyelım kendimizi

Çok şükür Gülşahcım :nazar:
Ayy evet fenaydıı ama ben bugn resetledm bak menümü beğeneceksinn :21:

12 Mart Menüm:

diyetarkadasim.com diye bir sitede kalori saydım hepsi 1118 cal dedi. Hem sağlıklı beslenip hem az kalori yersemm olur bu işş... bir ara gene böyle yapmıştımm :13:

Sabah:
Biraz peynir-biber
1,5 dilim kepek ekmek
1 çay bard çay-şekersiz

Öğlen:
1 kase tavuk çorbası
3 köfte-patlıcan (kebabı)
1 kase salata
1 Türk kahvesi-tek şeker

Ara:
1 kase yoğurt-içine portakal ve 2 dilim elma doğradım

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 pors yoğurtlu haşlanmış karnıbahar

1 fincan elma kromlu yeşil çay (birazdan içeceğim)

Ve su: 2,5 lt yi geçiyor..

12 Mart Menüm:

diyetarkadasim.com diye bir sitede kalori saydım hepsi 1118 cal dedi. Hem sağlıklı beslenip hem az kalori yersemm olur bu işş... bir ara gene böyle yapmıştımm :13:

Sabah:
Biraz peynir-biber
1,5 dilim kepek ekmek
1 çay bard çay-şekersiz

Öğlen:
1 kase tavuk çorbası
3 köfte-patlıcan (kebabı)
1 kase salata
1 Türk kahvesi-tek şeker

Ara:
1 kase yoğurt-içine portakal ve 2 dilim elma doğradım

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 pors yoğurtlu haşlanmış karnıbahar

1 fincan elma kromlu yeşil çay (birazdan içeceğim)

Ve su: 2,5 lt yi geçiyor..

canım menun super bende oraya uye olmustum birara faydasını gormustum koruma donemınde dusunuyorum bende kalorı hesabı yapmayım

Menumu yaziyim kizlar cok uykuszm uyuycam sanirim hemennnn

Sabah: 1 yumurta 2dilim.kepek ekmek biraz peynir 7 zeytin cay

Ara yok...

Oglen 2 kepce kadr bezelye 1 tabak yani. 1 dilim.kepek.ekmek 1 kase cacik

Ara 1 avuc kuru yemis

Aksam yarim kilo hamsiyu tepsiye dizdm temizleyip yagsz kagt koydum altina 1 bucuk y k yag ile verdim.firina. onun yarisini yedim cok degldi

Biraz kivirck slata bol.limon 1 dilim kose ekmegn yarisi

Yarim yesil.elma

Bukadr kizlar su 2bucuk.olmustu sanirimm

Menumu yaziyim kizlar cok uykuszm uyuycam sanirim hemennnn

Sabah: 1 yumurta 2dilim.kepek ekmek biraz peynir 7 zeytin cay

Ara yok...

Oglen 2 kepce kadr bezelye 1 tabak yani. 1 dilim.kepek.ekmek 1 kase cacik

Ara 1 avuc kuru yemis

Aksam yarim kilo hamsiyu tepsiye dizdm temizleyip yagsz kagt koydum altina 1 bucuk y k yag ile verdim.firina. onun yarisini yedim cok degldi

Biraz kivirck slata bol.limon 1 dilim kose ekmegn yarisi

Yarim yesil.elma

Bukadr kizlar su 2bucuk.olmustu sanirimm

Guzellll hadi bakalim cuma tartida goster kendini

Back