- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Kiyamam ablam ya ama cok istikrarlisin helâl vallasabah 2 yumurta omlet
2 tane form bisküvi
kabuska tavuk gögus bir tane
yeşil çay
tavuk gogus yoğut
soda(içebilirim)
altıdan sonra hiç bişi yemiyorum sadece su ve soda
aç uyuyoruum(
bu hafta gerçekten çok dikkat ediyorum çok sevdiğim kahvenin yanındaki o bir kare çikolatayı bile yemiyorum.,
bakalım cumaya ne olacak.
bu akşamdan itibaren sporu da biraz artıracağım.
çok kararlıyım :))
38 beden olup kendime bir tane yırtık jean alıcam:))
Birinciligi bilmemde kilo veremiyim esek gibi aniracam soz:)
Hadi bakalim gorecez
Supersin bacim
Helal kaptan
Bu menulerle kilo veer onunde saygiyla egilecem
Yagsin canim ya kitlik olmasin
Birinciligi bilmemde kilo veremiyim esek gibi aniracam soz:)Günaydın 3.mintika 351 hafta aclik oyunlarina hazirmiyiz
Bu hafta kim birinci
Bu hafta bu takim neler yapacak
Hadi bakalim gorecezgünaydın kızlaarrrrr.. hafta sonu uğramadım buralara evde değildim. ve menümüde yazmıycamm beni şimdiden affet eriğim canımmmçünkü fiyasko yediklerim fazlasıyla hemdeee :26: ama yinede 100 gram vermişim akşamları bişey yemedim. kaçamaklar olmasa süper kilo vermiştim ama neysee almamam yine iyi. yine hedefim 1 kg vermekk. hilalim kapışıyo muyuz
Supersin bacimdünkü (9 Mart) menüm:
sabah: 1 yumurta+ domates salatalık+1 çay bardağı kuruyemiş+ peynir+ zeytin+ 1 avuç elma portakal mango karışımı tarçınlı meyve salatası
5,5 saat sonra: salata+1 bardak kefir
4,5 saat sonra: 1 kase mercimek çorbası + fırında mücver( ince esmer bulgurla yaptım) + salata +1 bardak kefir
sıvı: 2 bardak yeşil çay +2 lt su
spor: yok ( burda hava çok kötü, kapalı rüzgarlı ve baya tozlu.. o nedenle yürüyül yapamayacağım bi iki gün)
Helal kaptanHafta sonu yaptigim kacamak sonunu telafi icin 5 mile leslie yapilmistir
Bu menulerle kilo veer onunde saygiyla egilecemooovv utanıyoruum cezam çok büyük olacakk :18:
cuma akşamı 1 laviva + biraz cips
cumartesi menüm: sucuklu yumurta + 1 bardak kola + 2 dilim ekmek
sonra dışarıdaydım alışveriş yapmak için çok gezdik sanırım ondan kilo almadım. çünkü akşama doğru 4te falan 1 hamburger menü yeedim :18:
akşamda canım kek istedi ve kalkıp kek yaptım.. o kekten 3 dilim falan yedim ama ufak kare şekilde..
pazar günüde yine sucuklu yumurta + çay birazda ekmek yedim.
sonra kek yedim 2 dilim ..
zaten kahvaltı dediğimde saat 2ydi gece uyumadım o saatte uyandım o yüzden acıkmadım
akşamda biraz kuru yemiş + çay + 1 yeşil elma.. bukadar
cezamı kesiiinn
Ankarada uc gubden beri bir yagmur var araliksiz ama yagsin toprak bu sene yagmur kar gormedi
Kiyamam ablam ya ama cok istikrarlisin helâl vallaseni bu hafta listeye kesin aliyoruz sen deprem etkisi yaratacaksin baslangic kilonu mesaj atarmisin birde hedef kilonu cuma saat 12den once de kilo bildirimjni yapmslisin
bu azimle kesin giyilir o jean
başalngıç kilo 73.5
hedef kilom 68
Tamam ozaman ben kilo veririm yeterki bana liste hazirlatmayin gecen cuma yusuf yusuf ettim:)3. Mintikanin citir adayi bayanlari
Uzulerek soyluyorum ki son iki haftadir aldigimiz iki nota sonucu bir sarikartimiz oldu ilk 3e girersek bu hafta sari kartimizi sildiririz yoksa kirmizi kartida yeriz ama biz 352 etapta yani bu hafta elimizden gelenin fazlasini yapip bu isi basaracagiz birincilik bizim söz mu ?
Gelelim ikinci konuya bu hafta sonuc listesi hazirlama sirasi bizde
Ee kaptanin yoguugu ve banucugumun durumu malum var mi gönüllü yoksa bana mi kaliyorsiz yeter ki birinci olun ben listeleri hazırlamaya raziyim bebislerim
Bence bi haftadonuna gore cok iyi doktorum iyice kafayi dinle dinlentünaydın kızlar bu hafta evdeyim.evimde bir düzen kurmaya çalışıyorum.temizliğe bayan almam lazım ama hava bozuk camlar yeniden berbat olur halılarda kurumaz sildirmeyi düşünüyorumda.ama dolap içleri vs herşey heryerde kim nereye neyi bulursa atmıs.yetişemiyorum zaten.brde alışveriş yapmam lazım.
dün form istanbula gidelim dedik Allahtan erken gitmişiz saat 2 deyince bir akın olduki kaçtık.yiycek katına çıkamadık zaten 2 cocuk arabasıyla asansör sırası beklemek ölüm.
sabah:1 ymurta
yeşillik
1dilim çavdar
öğle:2 gün kurusu
3 badem
yarım simit(formdan cıkarken cocuklar oyalansın diye aldık tutamadım kendimi)
akşam:mantar sote
2-3 çatal erişte
kahve
1 kare çikolata
pek iç acıcı menü değil ama haftasonu cok zroluyor insanı.
bugün cezamı cekecem bende.sabahtan beridir ayaktayım ama en az 3mil lesli düşünüyorum.
akşama fırında kabak mücveri düşünüyorum tarifi olan varmı?
Hazir kaynananlarda yokken bak kendine:))minik kelebek ay ne güzel ya şimdi nişanlı olmak isterdim.
bu hafta kendimi bakıma almak istiyorum.peeling saç ve yüz maskesi.kendimede bi düzen kurmam lazım.düzenli nemlendiriciye başlasam iyi olacak yaşlanıyorum
Dene bakalim bizde faydalaniriz hem sonraki haftalarerikcim bben sana yardım etmeye çalışırım.hadi inşallah birinci olalım.şu 4 günü iyi değerlendirmemiz lazım.Dr ayça bi çorba tarifi vermişti kabak ıspanak havuc paptesli ödemde attırıyormus acaba onumu denesem bu hafta.gecen haftalarda cok koptum düzenli listeden.
Sagol canim erkek adamin verdigi soz bukadar olur :)ah bu dis etkenler yokmu zaten sizene kardesim biz duzenimizi boyle kurduk diyecen en iyisiamannnn erkeklerin hastalıgı cok nazlı oluyor.Allah kolaylık verdin dilekcim.benimkide güya plan yaptı bu hafta sırayla sabah uyuyacaktık cumartesi pazar o uyudu bugün güya sıra bendeydi ee sabah kalk kızı okula hazırla kahvaltı hazırla ufaklıkla ac sonrada bi baktım adam girivermiş yataga eee hani sıra bendeydi dün akşam halı sahada cok yorulmus yattı walla kalkıp diplomasıyla ugrasmaya gidecekmiş.arkadaslarınada haber vermiş bizim hatun bu hafta evde özgürüm diye.arkadasları özellikle abisi sürekli sen evden neden cıkmaz oldun diye baskı yapıyorda.bazen sinir oluyorum.sanki bilmiyorlar.
Ay evet ya mutfaktan cikamiyorum nanelimon meyvesi corbasi iki dakka uzaklasiyim sen bana hic bakmiyorsun diyor:)Bu etraftakilere anlam veremiyorum yardimci olan erkek kilibik okuyir hemen . Neyse canim bu hafta biraz izin ver erkekler bazen boyle oluyir iste
Gecmis olsun canim benim uff ne naz yapar simdi o sana
Ohh ohhh yasasin kadin olmak
Menun güzel canim hafta sonunuda cok fire vermeden atlatmissin
Su salma durumlari bende de mevcut.beni yeniden gaza getirin nolur kuzlar
Bacim sonuncu olmak ve bu haftaki sorumlulugumuz takimimiza karsi dusenerek gaz gel benceAksama ben de firinda kbk mucvr yapicm.cnm kucuk bi tavsiye tepsin yagli kagitli olsun yoksa kotu yPisiyo
Him yenilemiyecek bisey degil50 gr kıyma
1 soğan
2 domates
1 kabak
1 havuç
yarım fincan bulgur
biraz ıspanak
yarım bağ maydonoz
50 gr kıyma ile 1 adet soğanı hafif kavur, üzerine domatesleri rendele domatesler suyunu çekince 1.5litre su ekleyin.Üzerine kabak, ıspanak, havuç, bulgur, ve maydonozu ekleyin öğlen ve akşam bu çorbayı içtiğinizde metabolizmanız daha hızlı çalışır daha hızlı kilo verirsiniz..
buna benzer bişeydi.yazamadım saolasun benim ufaklık rahat durmadı.bu tarifi onun sayfasından buldum.
Kizlar hafta sonu cozutmus olabilirim diye bugun tartilmktn korktum valla.kendimce bi karar aldim wc ye ciktigim surece hergun kilo bildirimi yapcm
Kiyamam ablam ya ama cok istikrarlisin helâl vallaseni bu hafta listeye kesin aliyoruz sen deprem etkisi yaratacaksin baslangic kilonu mesaj atarmisin birde hedef kilonu cuma saat 12den once de kilo bildirimjni yapmslisin
bu azimle kesin giyilir o jean
Dilek hic gulecegim yoktu kiz ckkbixdeali bir soz sen kesin tartida eksileri gordun
Son kardesimi ben buyuttum onu listeden dussek uc kaliriki iyidir kuzum ya tabiki kismet ben bu islerin el k mizde olmadigini anladim sonradan dank etti ::44:
Gecmis olsun canimUff spor yapamıyorum basim cok agriyor bide sol bacagim kendime nazar ettim
En iyisi dilekcim surekli tartilmak cok yaniltiyor
Benim tarzim bi menu canim:)10 Mart Menüm:
Sabah:
1 baharatlı omlet
5-6 yeşil zeytin
3 dilim kızarmış kepek ekmek(fazla oldu sanırm)
1 küp helva
1 çatal bal
Öğlen:
1 form yulaflı bisküvi
Ara:
2 kivi
Akşam:
1 pors haşlama tavuk
yarım dilim ekmek
yarım kase salata
Su:2lt
Spor inş yarın başlıyor :) bugn hem yorgunluktan fenayım hem de reglden..çok da şişim oburum off
10/03/14 menüm
Sabah
1kupa kahve
Atom kahvaltim
Ogle
1 kase corba
1/2 dilkm ekmek
2-3 catal patates yemegi
Ara
12 cig findik
3 gun kurusu
Aksam
4 yk tavuk sote
1 dilim ekmek
Su:2 lt spor: 5 mile leslie (cezami cektim)
Sıvı : 2 fincan bitki cayi
Canim menu cok güzel valla bravoMenum
Sabah bir yesil elma
Kahvalti peynir zeytin ekmek yesillik tereyag makul olculerde
Ara sutlu kahve
Ogle lahana yemegi
Ara bir avictan az kuruyemis
Aksam 2kasik pilav 2diliim patates 100gr izgara kofte yesillik yogurt
Ara cay
2,5lt su 2bardak yesil cay
Kocam hasta spor yoj
Sagol canim benimSelam kizlar telefpndann giriyorum abimlerdeyim yarin tekrar hastanedeyim bugunku sonuclarim iyi cikti yukselme var yarinida atlatirsam evimdeyim
ayferim kaptanligin hayirli olsun
helincin ugra mutlaka ozlerizzzz
edacim senide tebrik ediyorum azmine hayranim cnm
hatirlayamadiklarim kusura bakmasin
iyi aksamlar
Yeteri kadar oyalandim canim ya biz gecen sene eltimle beraber baslamistik diyete ve yazin ben ondan zayiftim simfi o benden hatun birakmadi bi gogun yerse diger ogun dengeledi bugun batti balik yan gidrr demedi haziranda dugun var çıtır olcam citurrGecmis olsun canim
Benim tarzim bi menu canim:)
Kaptan hizla basladim gorelim artik seni:)
Canim menu cok güzel valla bravo
Sagol canim benim
Cok sevindim degerlerinin yukselmesine
Yeteri kadar oyalandim canim ya biz gecen sene eltimle beraber baslamistik diyete ve yazin ben ondan zayiftim simfi o benden hatun birakmadi bi gogun yerse diger ogun dengeledi bugun batti balik yan gidrr demedi haziranda dugun var çıtır olcam citurr
Dene canim haftaya bende deneyeceğim3gün bugün yazdıgım corbayı denemek istiyorum.
Banu ablam yok kaptanim yok kendimi anne babasi sehirdisina ckmis cocuklar gibi hissediyorum bize baksin diyede ayfer ablamizi tembihlemisler:)))
Eltiler en buyuk hirs kaynagi bizde eltimle her gorustugumuzde bi kilo muhabbeti yapariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?