• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kuzlar ya kendime gulsahi rakibe olarak dusunmstm onun da bu hafta isleri var.birinizle yarisinca kendimi daha iyi hissediyom.bu nedenle bi rakibe araniyoiooo surda zaten 3 gun falan kaldi

Bence grup hareketlensin biraz bu hafta kendi icinizdede biribci secelim herkes rakibe al iste :9:

İnşallahh :nazar:

:1::1::1: Olsun olsun ne güzel geçmş işte nişanlılıkk
Valla biz de aynı şehirde olsak nişanlı kalabilirdik daha bence de pek sorun olmazdı ama benmki de pek bekleme tarafı değil Ağustos-Eylül bastırcaklar babama bakalım neler olcak :1:
Valla o halde fistik gibi olman lazim eylulden once :nazar:
Anacigimnm ben 2. Cocugu tekrar mi dusunsem ne yada biraz daha mi ertekesem
Yok yok dusunme yap sen :16:
Erik: burda
Dilek: cimcime kizi uyutmadi esi naz yapiyor bugun kafa izninde
Yasemin: 3 savasciya rağmen burda
Gulsah: doktorda izinli umarim duzelmistir degerleri
Gozde:burda
Hilal: burda
Ahsen: burda
Ates:bi gordum ama yazmadi :19:
Banu: izinli
Blue: burda
Merveyi yazmamisim yoklamaya beni oldurecek :malesef merve yine yok :50:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bence doğru bir karar değil, önceki akşamdan yediğine göre ertesi gün kilolu çıkma ihtimalin olacak o da moral bozukluğu yapacak..

bugün yürüyüşe gidemeyeceğim regl fena halde başladı, azalınca hemen başlarım..
akşama yine kabak yemeğim var, yanına da bir avuç kavurma yerim mis gibi olur:)

doktorcum kolay gelsin evde olmak işte olmaktan daha yorucu bence de:) eşinin arkadaşları da mahalle baskısı resmen:)) sanki sen arkadaşlarınla lay lay lom buluşuyorsun da her gün, eşine bırakıyorsun... çok kızıyorum bu erkek kısmına ve hemen parmak sallıyorum onlara :20::20::20: :)))

kaptancım işlerini bitir düzene gir ve grubunun başına dön, seni seviyoruz bekliyoruz :3:

Iste aynisi sende de varmis bende reglin yigunlugunda spor yapamıyorum malesef cok rahatsiz oluyorum :31: aslinda yapilabilse reglde super kilo gidiyormus
Blue kiz bende iyiyimdir valla bak gel kaltanini aratmam :9: saka bi yana inşallah sorunlarini islerini guclerini halledip gelir

Yasemincim sen bunlari anlattikca ben hayal edip gülüyorum :60: senin icin cok yipratici oluyirdurda valla ben hayal ettikce onlar bocir bicir cok tatli oluyor . Sen hafta sonu bi msj yazmistin saat 6, 30 uyandim en sonuncusu simdi dustu ohh be diye ayy gulerken esime yakalandim neye guldugumu sordu anlattim bak millete bos durmamis uc tane yapmis sende daha birbirimize alisalim diye bir sene oyaladin beni diyor hayir zaten 4 sene sevgilililik nisanlilik surmus daha ne alismasi diyor :60: ayy evde kotu ornek oldun yasemin
sen hep gül ayfercim.bence cok yıpratıcı değil.ben cok düzenli biri olmadıgımdan kendimi harap etmiyorum.ben topluyorum onlar dagıtıyor.2si böyle değildi bu 3 numara tüm çekmeceleri boşaltıyor napacagımı sasırdım.ama okadar sevimliki fırın sıcak diyorum üff üff diye gidiyor.kk yaptım soguttum lokma lokma yapıp tabakla oğluma verdim baktım bi kardesine bir kendi agzına atıyor.yavrum benim ya.ozaman yorgunluk felan kalmıyor.
cevremdeki hatunlar hep bana kzıar zaten kötü örneğim diye.kardesim 3.ye hamileyken cok ağlamıştı eşi yahu ablana baksana yanında eşi yok çalışıyor anne baba nazı çekiyor 3 cocuklu.
Anacigim ben 2. Cocugu tekrar mi dusunsem ne yada biraz daha mi ertekesem
güzel şeyler hep zordur ahsencim.tek cocukta zor bence 2 tane olunca birbiriyle oyalanıyor.paylaşmayı öğreniyor.

Girmemle cikmam bir olacak ya bey cagriyor ne ediyim

blue cum en cokta bunu kaynım yapıyor.halbuki eşim her pazar onunla halı saha maçına gider trabzon maçını seyreder.ben haftasonu ancak cocuklar için alışverişe gidersem dısarı cıkarım.evde eşim varkende bakıcı tutamam ki.

sen hep gül ayfercim.bence cok yıpratıcı değil.ben cok düzenli biri olmadıgımdan kendimi harap etmiyorum.ben topluyorum onlar dagıtıyor.2si böyle değildi bu 3 numara tüm çekmeceleri boşaltıyor napacagımı sasırdım.ama okadar sevimliki fırın sıcak diyorum üff üff diye gidiyor.kk yaptım soguttum lokma lokma yapıp tabakla oğluma verdim baktım bi kardesine bir kendi agzına atıyor.yavrum benim ya.ozaman yorgunluk felan kalmıyor.
cevremdeki hatunlar hep bana kzıar zaten kötü örneğim diye.kardesim 3.ye hamileyken cok ağlamıştı eşi yahu ablana baksana yanında eşi yok çalışıyor anne baba nazı çekiyor 3 cocuklu.
güzel şeyler hep zordur ahsencim.tek cocukta zor bence 2 tane olunca birbiriyle oyalanıyor.paylaşmayı öğreniyor.
Valla iste eltimin var iki yasinda onu gordugumden seninkileride tahmin ediyorum onlarin gulusune can mi dayanir biter yorgunluk kirginlik yirim ben onlari ya uff uff ha . Kiyamam abilik yapiyor diğeride ben 4 kardesim ve iyiki annem dort tane yapmis kardes candir bambaska birseydir Allah nasip ederse benim arayi fazla acmamam lazim malum yas ilerluyir :9:
Girmemle cikmam bir olacak ya bey cagriyor ne ediyim

Ahh dilegim kuzum sen pispisla bugun eniste nazli cikti da allahtan cabuk iyilesiyor bu erkekler yoksa cildirurdik:27:

blue cum en cokta bunu kaynım yapıyor.halbuki eşim her pazar onunla halı saha maçına gider trabzon maçını seyreder.ben haftasonu ancak cocuklar için alışverişe gidersem dısarı cıkarım.evde eşim varkende bakıcı tutamam ki.

Ben cok fenayim galiba kayinlarim bile tirsiyor benden :27: birsey yapacaklarsa soruyorlar oncesinde sizin bi planiniz var mi diye :33:

selamlar kizlar..nasilsiniz..cok özledim sizi:16:

kizlar biliyorsunuzki bu siralar cok yogunum ve takima zaman ayiramiyorum...bunun yaninda bazi özel durumlarimda var...
kisacasi bir süre gelemeyebilirim...
günde birkac kelime yazmaklada takima faydam olmayacagindan kaptanligi ayfercigime devrediyorum ve bu hafta izne ayriliyorum..ayferim takim icin cok cabaliyor,ben kaptanliga geldigimde takim dagilmak üzereydi,hep beraber toparladik takimimizi insallah cok daha iyi olur..ben yine arada gelirim..hepinizi cok seviyorum:38:
bizde seni özledik kaptancım.cabuk dön.sakın kilo alma izinliyken.

ayferim bu isi layikiyla yapacak belli.yandiniz anacigim:52:

özletmem kendimi yine gelir selam veririm:34:
cadı ayfer:10:

Su nerde suuuuuu
unutttum walla ahsenim.

Teşekkür ederm Yasemin ablacımmm :16:
Sen de daha iyisindir inşallahhh..
Bence de cildiniz ihmal etmeee..ben şimdiden düzenli gül suyu ve nemlendiri kullanıyorum, gül suyunu şiddetle tavsiye ederm :34:
iç güveysinden hallice :9:hmm evde gül suyu var hemen başlayayım.

kizlar Helencim bana bir iki gün önce ozelden mesaj atti size soylememiz neden uzun surdu derseniz ben belji vazgecer diye ugrastim ama özel ve
Gerekli nedenleri vardi . Sahsi fikrim Banu daha önce gelmisti buraya ve en istikrarli ilerleyen oydu ben kaptanligi onun yardimciligi benim almami istemiştim ama malum bu aralar banucumda yogun olunca irtibat kuramadik . Ben yazili olarak kaptan gorunsemde iki kaptaniniz var bacilar banu ve ben :29: zaten hepiniz zayiflamak icin burda oldugunuzdan herkes durumun bilincinde inşallah guzel basarilarimiz olur ne diyim basiniza deli bi kaptan birakti helen allah yardimciniz olsun

hadi bakalım balık bastan kokmasın.:9::9::9:sakın başkanım şeyyy kaptanım.

inşallah ayfercim.annem evlendikten sonra 2 sene cocugu olmamıs.o devirde 2 sene ne demek.hatta kısır raporu bile cıkmıs.annem demişki bi olsun 4 tane doguracam 4 kardseiz:9::9::9::9:

Valla o halde fistik gibi olman lazim eylulden once :nazar:

Yok yok dusunme yap sen :16:

Merveyi yazmamisim yoklamaya beni oldurecek :malesef merve yine yok :50:

Bence deee o zmaana çoktann 57 olmuş olmam lazım geir benmmm :52::1: olcam olcamm kaçarı yok :34:

unutttum walla ahsenim.

Deme öylee yaa :52:
Başla başla Kelebek ablacımm %100 gül suyu olsn ama bazı güllü sular var onlardan olmasın, sabah akşam tonik niyetine kullan oh misss..

inşallah ayfercim.annem evlendikten sonra 2 sene cocugu olmamıs.o devirde 2 sene ne demek.hatta kısır raporu bile cıkmıs.annem demişki bi olsun 4 tane doguracam 4 kardseiz:9::9::9::9:

:1::1::1: Süpermiş hikaye, o zman hüzünlüdür belki ama şimdi anlatınca çok hoşmuş :34:
Ayfercimize de aynı olcak bencee, bi bakcak 4 ÇOCUKKK :52:

Benim annemede evlenirken kilinan namaz varya onu kilarken ne dilersen olur demisler oda 4 cocuk demis :9: ayy aklim olsa dermiydim kendim cocuktum diyo iyiki 6 dememis . Aynen anneminde iki sene olmamis hatta benle ablamin ve kardesimin aradida hep iki sene korunmakta yok . Annende temiz kaloliymis 4 demis dort yapmis hirsli kadin :9: w

unutttum walla ahsenim.

Yok yok kokutmayiz sari karti sildirmeliyiz hep beraber bize hoc yakismadi
5takimdada boyle oldu kaptanin isleri vardi izin aldi ama helencim gibi bi izin degil giderken pekte yerine birini birakmadi sonrada ayfer takimi topladi yeni uye aldi kaptan dondu ama donuncede ilk kayipta malzeme kotu dedi herkes koptu gitti ama bu takim koklu bir takim kimse kopamaz burdan :4: edayi gordum bi ara ikuyirdu ama yazamadi sanirim kuzum ya mecburen ayri kaldi bizden

:72:

Bence deee o zmaana çoktann 57 olmuş olmam lazım geir benmmm :52::1: olcam olcamm kaçarı yok :34:

Deme öylee yaa :52:
Başla başla Kelebek ablacımm %100 gül suyu olsn ama bazı güllü sular var onlardan olmasın, sabah akşam tonik niyetine kullan oh misss..

:1::1::1: Süpermiş hikaye, o zman hüzünlüdür belki ama şimdi anlatınca çok hoşmuş :34:
Ayfercimize de aynı olcak bencee, bi bakcak 4 ÇOCUKKK :52:

Son kardesimi ben buyuttum onu listeden dussek uc kalir :1: iki iyidir kuzum ya tabiki kismet ben bu islerin el k mizde olmadigini anladim sonradan dank etti ::44:

Selam bayanlar :3::3:
Nasılsınız ? :38::38: Sizi çok özledim.
Gelemiyorum. Takip edemiyorum üzülüyorum. Ama diyeti bozmuyorum. :24::24:Söylemesi ayıp geçen hafta 1,600 gram yağ verdim. :23::23::23::23:
Ayfercim kaptanlığın hayırlı olsun. Ee bizim kaptan yoğunluktan devir mi etti? Devam ediyormu ay çok merak ettim. :17::1

Benim annemede evlenirken kilinan namaz varya onu kilarken ne dilersen olur demisler oda 4 cocuk demis :9: ayy aklim olsa dermiydim kendim cocuktum diyo iyiki 6 dememis . Aynen anneminde iki sene olmamis hatta benle ablamin ve kardesimin aradida hep iki sene korunmakta yok . Annende temiz kaloliymis 4 demis dort yapmis hirsli kadin :9: w

Yok yok kokutmayiz sari karti sildirmeliyiz hep beraber bize hoc yakismadi
5takimdada boyle oldu kaptanin isleri vardi izin aldi ama helencim gibi bi izin degil giderken pekte yerine birini birakmadi sonrada ayfer takimi topladi yeni uye aldi kaptan dondu ama donuncede ilk kayipta malzeme kotu dedi herkes koptu gitti ama bu takim koklu bir takim kimse kopamaz burdan :4: edayi gordum bi ara ikuyirdu ama yazamadi sanirim kuzum ya mecburen ayri kaldi bizden

ayy bende tam sabah tam geldim çıkamk zorunda kaldım. Nasılsın ayfercim :38::38::38:
Ben iş yerinde feci yoğunum :43::43:
Kursumda haftanın her günü.. Hiç boş günüm yok. İdare etmeye çalışıyorum.
Arada bakmaya çalışıyorum ama inan takibe bile fırsatım olmuyor. :43::43:

ee Kimlere parmak sallamamı istersei kaptan :20::20::20::20::20::20:
birazdan kaçacacğım ama toparlanınca arada yine uğramaya çalışcam

Eda hosgeldin bende seni konusuyordum hepimize birer parmak salla ozledik valla :16:
Kaptanın ozel dudumlari var devir etti canim
Verdigin kiloya cok sevindim hemde yagdan musait olunca menu ver bize kuzum

Masallh aramizda bi idealist var

bu hafta gerçekten çok dikkat ediyorum çok sevdiğim kahvenin yanındaki o bir kare çikolatayı bile yemiyorum.,
bakalım cumaya ne olacak.
bu akşamdan itibaren sporu da biraz artıracağım.

çok kararlıyım :))
38 beden olup kendime bir tane yırtık jean alıcam:))

sabah 2 yumurta omlet

2 tane form bisküvi

kabuska tavuk gögus bir tane

yeşil çay

tavuk gogus yoğut
soda(içebilirim)

altıdan sonra hiç bişi yemiyorum sadece su ve soda

aç uyuyoruum :((

Günaydın 3.mintika 351 hafta aclik oyunlarina hazirmiyiz :72:

Bu hafta kim birinci :41:
Bu hafta bu takim neler yapacak :72:
Birinciligi bilmemde kilo veremiyim esek gibi aniracam soz:)
günaydın kızlaarrrrr.. hafta sonu uğramadım buralara evde değildim. ve menümüde yazmıycamm beni şimdiden affet eriğim canımmm :54: çünkü fiyasko yediklerim fazlasıyla hemdeee :26: ama yinede 100 gram vermişim akşamları bişey yemedim. kaçamaklar olmasa süper kilo vermiştim:4: ama neysee almamam yine iyi. yine hedefim 1 kg vermekk. hilalim kapışıyo muyuz :emir_bebek::1::1:
Hadi bakalim gorecez
dünkü (9 Mart) menüm:

sabah: 1 yumurta+ domates salatalık+1 çay bardağı kuruyemiş+ peynir+ zeytin+ 1 avuç elma portakal mango karışımı tarçınlı meyve salatası

5,5 saat sonra: salata+1 bardak kefir

4,5 saat sonra: 1 kase mercimek çorbası + fırında mücver( ince esmer bulgurla yaptım) + salata +1 bardak kefir

sıvı: 2 bardak yeşil çay +2 lt su

spor: yok ( burda hava çok kötü, kapalı rüzgarlı ve baya tozlu.. o nedenle yürüyül yapamayacağım bi iki gün)
Supersin bacim
Hafta sonu yaptigim kacamak sonunu telafi icin 5 mile leslie yapilmistir :42:
Helal kaptan
ooovv utanıyoruum cezam çok büyük olacakk :18:

cuma akşamı 1 laviva + biraz cips :17:
cumartesi menüm: sucuklu yumurta + 1 bardak kola + 2 dilim ekmek

sonra dışarıdaydım alışveriş yapmak için çok gezdik sanırım ondan kilo almadım. çünkü akşama doğru 4te falan 1 hamburger menü yeedim :18:
akşamda canım kek istedi ve kalkıp kek yaptım.. o kekten 3 dilim falan yedim ama ufak kare şekilde..

pazar günüde yine sucuklu yumurta + çay birazda ekmek yedim.
sonra kek yedim 2 dilim ..

zaten kahvaltı dediğimde saat 2ydi gece uyumadım o saatte uyandım o yüzden acıkmadım :1:
akşamda biraz kuru yemiş + çay + 1 yeşil elma.. bukadar

cezamı kesiiinn :37:
Bu menulerle kilo veer onunde saygiyla egilecem
Ankarada uc gubden beri bir yagmur var araliksiz ama yagsin toprak bu sene yagmur kar gormedi

Yagsin canim ya kitlik olmasin

Kuzlar ya kendime gulsahi rakibe olarak dusunmstm onun da bu hafta isleri var.birinizle yarisinca kendimi daha iyi hissediyom.bu nedenle bi rakibe araniyoiooo surda zaten 3 gun falan kaldi

ben varııımmm
ama yenerim bilesin her gece aç uyuyorum üç gündür:(

Back