Masallh ya su nekadar pekisabah 2 yumurta omlet
2 tane form bisküvi
kabuska tavuk gögus bir tane
yeşil çay
tavuk gogus yoğut
soda(içebilirim)
altıdan sonra hiç bişi yemiyorum sadece su ve soda
aç uyuyoruum(
10 Mart Menüm:
Sabah:
1 baharatlı omlet
5-6 yeşil zeytin
3 dilim kızarmış kepek ekmek(fazla oldu sanırm)
1 küp helva
1 çatal bal
Öğlen:
1 form yulaflı bisküvi
Ara:
2 kivi
Akşam:
1 pors haşlama tavuk
yarım dilim ekmek
yarım kase salata
Su:2lt
Spor inş yarın başlıyor :) bugn hem yorgunluktan fenayım hem de reglden..çok da şişim oburum off
Dr ayça hanım birde kahvaltı tarifi verdi deniycem.liste oldumu daha iyioluyor.
1 kase yoğurt
2yk yulaf ezmesi
2 ceviz
2dilim ananas
10/03/14 menüm
Sabah
1kupa kahve
Atom kahvaltim
Ogle
1 kase corba
1/2 dilkm ekmek
2-3 catal patates yemegi
Ara
12 cig findik
3 gun kurusu
Aksam
4 yk tavuk sote
1 dilim ekmek
Su:2 lt spor: 5 mile leslie (cezami cektim)
Sıvı : 2 fincan bitki cayi
ahsencim sen ne yapıyorsun?
Bence grup hareketlensin biraz bu hafta kendi icinizdede biribci secelim herkes rakibe al iste
Gecmis olsun canim
Benim tarzim bi menu canim:)
Kaptan hizla basladim gorelim artik seni:)
Banu ablam yok kaptanim yok kendimi anne babasi sehirdisina ckmis cocuklar gibi hissediyorum bize baksin diyede ayfer ablamizi tembihlemisler:)))
Cnm kirz sapli misir puskullu veya maydanixlu form cylri var dene iyi gelcktir
Al beni all beni alllKaptan ben seni isyiyorum rakip olarak buyuk oynamak lazim dimi
Haaaa unutuyodum 30. Dk da sporum var cezamin 30 dk si bitti
Ackrnna 3 gunkurusu 1 tatli ks corek otu ilik su
Kahvlti sekrsz cy birz peynr.8 yesil zeytn
2 ymrtli omlt.1 ctl kirZ receli
Ara 1 form cy
Ogle yok
Ara yarn brdk neskafe
1 tarcnli yesil cy
1 besibiyrde
Aksam yrm kase yogurt
Biraz salata 1 firinda tavuk but.2 kucuk kozlnms kirmİzi biber
2.5 lt yi gecti su
Az once 1 cy brd sut ictim
Günaydın güzel kelebek;Allah rahatlık versin dilekcim, sanada hayırlı geceler eriğim..
Tam da bi kaptan menusu
Ara da bi de biz mi kaptan olsa ne
ablacım o menüyle 100 gr vermiştimdi emmeeeee. şimdi bu sabah patlama yaşandı basküldeee :2:Birinciligi bilmemde kilo veremiyim esek gibi aniracam soz:)
Hadi bakalim gorecez
Supersin bacim
Helal kaptan
Bu menulerle kilo veer onunde saygiyla egilecem
Yagsin canim ya kitlik olmasin
özletme kendini kaptanımmmselamlar kizlar..nasilsiniz..cok özledim sizi
kizlar biliyorsunuzki bu siralar cok yogunum ve takima zaman ayiramiyorum...bunun yaninda bazi özel durumlarimda var...
kisacasi bir süre gelemeyebilirim...
günde birkac kelime yazmaklada takima faydam olmayacagindan kaptanligi ayfercigime devrediyorum ve bu hafta izne ayriliyorum..ayferim takim icin cok cabaliyor,ben kaptanliga geldigimde takim dagilmak üzereydi,hep beraber toparladik takimimizi insallah cok daha iyi olur..ben yine arada gelirim..hepinizi cok seviyorum
bana da bi ceza kesermisin yine ayferiim. bir dilim pastada bendeenWaowwww ogleni dengelemissin ama aksam ki pasta olmamis eee dile benden ne ceza istersen
ayyy ne güzel maşallaahh
Eskişehir'de bir arkadaşımıza gittik nişanlımla, hem de bol bol vakit geçirdik beraberce çok güzel geldi vallaa
Sağol canm sorun yok çok şükür bugn yorgunluktan ölüyorum ama yarn hafif bir spor yapacam inş, bir de regl oluyorum ahh ağrılar ağrılarr
Teşekkür ederm Yasemin ablacımmm
Sen de daha iyisindir inşallahhh..
Bence de cildiniz ihmal etmeee..ben şimdiden düzenli gül suyu ve nemlendiri kullanıyorum, gül suyunu şiddetle tavsiye ederm
oooyyyy çok güzel ya maşallaahh. böyle birsürü mutluluk içim huzur doldu düşününceeay kızlarrrr ev hanımlığı zor zanaat vesselam.benim 2 ufaklık canımı okudu eşim uykudan kalktı cıktı.kızımı uyutamadım zor uyudu yarım saat gecmeden kalktı.ufaklıklarla yemek yapması cok zor.biri cekmeceyi boşaltırken biri damacanayı sallıyor mutfak savas alanına döndü babaları varken en azından oyalanıyorlar.bi ayagımla cekmeceyi kapatırken elimle yemek yapıp ağzımlada oğluma laf yetiştirdim.
birazdan ablaları gelir rahatlarım bukadarcık yazana kadar canımı okudular biri balonu tut ben ona top atayım diyor,öbürü kimbilir ne yaramazlıkta.akşam halim ahvalim kalırsa gecmişe dönerim
heleki ben iş yerimde elimde telsiz telefonum olmak zorunda herzaman wc deyken o telefon çalarsaa Allaaahhhhhh çok zor oluyo
Tamam tamam panik yok 1 ly oldu
Anlaşıldı kaptan, gelemiyordu bir süredir Helen rahatsız oldu sanırım e ısrar etsek de rahat edemiyecek, istediğinde gelir nasılsa..
Tebrik ederm yeni kaptanımızıı
Evet yaa tuvaletle baya akraba oldukkk
Aynen bence de öyle aslında yaa tahmin ediyorum az çok hem sevgililiğin kaygısızlığı aynı zamanda da aileye söylenen yalanlar yok :18: hem de evliliğin sorumluluğu yok ikisinin ortasııama işte ayrı şehir olunca hep böyle bir araya gelmek için farklı şehirlerde takılıyoruz mecburen o var bi
ahahah hadi bakalım inşallah hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda
İnşallahh
Olsun olsun ne güzel geçmş işte nişanlılıkk
Valla biz de aynı şehirde olsak nişanlı kalabilirdik daha bence de pek sorun olmazdı ama benmki de pek bekleme tarafı değil Ağustos-Eylül bastırcaklar babama bakalım neler olcak
bnim ablam bi 4 yaşındaki kızıyla + 5 aylık bebişle zar zor başa çıkıyo nedense çok yıpranıyo ve yıpratıyo. sana saygı duyuyorum şuan minnet duyuyorum sevgi duyuyorumsen hep gül ayfercim.bence cok yıpratıcı değil.ben cok düzenli biri olmadıgımdan kendimi harap etmiyorum.ben topluyorum onlar dagıtıyor.2si böyle değildi bu 3 numara tüm çekmeceleri boşaltıyor napacagımı sasırdım.ama okadar sevimliki fırın sıcak diyorum üff üff diye gidiyor.kk yaptım soguttum lokma lokma yapıp tabakla oğluma verdim baktım bi kardesine bir kendi agzına atıyor.yavrum benim ya.ozaman yorgunluk felan kalmıyor.
cevremdeki hatunlar hep bana kzıar zaten kötü örneğim diye.kardesim 3.ye hamileyken cok ağlamıştı eşi yahu ablana baksana yanında eşi yok çalışıyor anne baba nazı çekiyor 3 cocuklu.
güzel şeyler hep zordur ahsencim.tek cocukta zor bence 2 tane olunca birbiriyle oyalanıyor.paylaşmayı öğreniyor.
günaydınnn. geçmiş olsun bişeyin var da ben mi kaçırdım :26:Günaydın canlar
Gununuz ayfin kaloriniz az olsun
Bugun ogleden sonra dr randevum var sonrada eve gidip is yapacagim
ablacım o menüyle 100 gr vermiştimdi emmeeeee. şimdi bu sabah patlama yaşandı basküldeee :2:
özletme kendini kaptanımmm
bana da bi ceza kesermisin yine ayferiim. bir dilim pastada bendeen
ayyy ne güzel maşallaahhağrılar zorrr, bi doktor arkadaşım ağrın çok olduğunda benden aşağını ayaklarını soğuk suyla yıka kan dolaşımı hızlanınca ağrın hafifler demişti. eğer ağrın çok ve ilaç almak istemiyorsan dene canım
Y
oooyyyy çok güzel ya maşallaahh. böyle birsürü mutluluk içim huzur doldu düşününcee
heleki ben iş yerimde elimde telsiz telefonum olmak zorunda herzaman wc deyken o telefon çalarsaa Allaaahhhhhh çok zor oluyo
ahahah hadi bakalım inşallah hayırlısı ne ise o olsun hakkınızdaha 1 ay geç ha 1 ay erken en hayırlsı olsun canım
bnim ablam bi 4 yaşındaki kızıyla + 5 aylık bebişle zar zor başa çıkıyo nedense çok yıpranıyo ve yıpratıyo. sana saygı duyuyorum şuan minnet duyuyorum sevgi duyuyorum
günaydınnn. geçmiş olsun bişeyin var da ben mi kaçırdım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?