1saat yürüyüş 50 mekik cumaya kadar bitmis olacak cezani yapinca bilgi ver bize ayrica mekik o hamburger gibisinde toplanmasin diye![]()
aaaaaaaaaaaaaaa bukadar azmı :26: pekiii nasıl uygun görürsenn cezamı ben hemencecik çekerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1saat yürüyüş 50 mekik cumaya kadar bitmis olacak cezani yapinca bilgi ver bize ayrica mekik o hamburger gibisinde toplanmasin diye![]()
aaaaaaaaaaaaaaa bukadar azmı :26: pekiii nasıl uygun görürsenn cezamı ben hemencecik çekerim![]()
Ankarada uc gubden beri bir yagmur var araliksiz ama yagsin toprak bu sene yagmur kar gormedi
istanbuldada yağıyo ama böyle ip gibi. sonra duruyo yağsa bile sadece toprağı ıslatıyo. bu yaz durumumuz vahim :26:
Evet evet yapalim bu cuma yapalim
Yok yok izinlisinde dedigim sartlarda
Ben mi buyudum ya ben 28 oldum ocaktasen kactin hilalcim
ooovv utanıyoruum cezam çok büyük olacakk :18:
cuma akşamı 1 laviva + biraz cips
cumartesi menüm: sucuklu yumurta + 1 bardak kola + 2 dilim ekmek
sonra dışarıdaydım alışveriş yapmak için çok gezdik sanırım ondan kilo almadım. çünkü akşama doğru 4te falan 1 hamburger menü yeedim :18:
akşamda canım kek istedi ve kalkıp kek yaptım.. o kekten 3 dilim falan yedim ama ufak kare şekilde..
pazar günüde yine sucuklu yumurta + çay birazda ekmek yedim.
sonra kek yedim 2 dilim ..
zaten kahvaltı dediğimde saat 2ydi gece uyumadım o saatte uyandım o yüzden acıkmadım![]()
akşamda biraz kuru yemiş + çay + 1 yeşil elma.. bukadar
cezamı kesiiinn![]()
Huhuuuuu kimse yok muu
Banunun kuzeni nasıl oldu acaba
istersen yiii istemessen yimee ben seni geçiceemmm
Ben de 24![]()
Abooooo ben gezmeye gittim bu kadar yemedm bee
Bence en az 4 sa spor anca kurtarır seni
Selamlarrrr cidden Banu abla hiç yazmamış baktm geçmişe de ama..umarm daha iyi olurlar yaa haber de yok..
Sizler nasılsınızz ben görmeyeliii![]()
istersen yiii istemessen yimee ben seni geçiceemmm![]()
![]()
iyiyim canıım sen nasılsıın
Valla super menu bluecum![]()
Korksun bizden rakipler![]()
Burda hic furmuyor baya baya var şükür ki
2006 yaziydi ben staj yapıyorum hemde un fabrikasinin laboratuvarinda ankara cok kurak bir kis gecirince bir gun su vardi bir gun yoktu Allahim buğday numunesi alıp analiz ediyoruz surekli eve geldigimde kasinti ki sorma babam sagolsun 20lt varil aldi da kurtuldum eziyetten birgün su gelince dolduruyordu annem balkonda dus icin uygun sicakliga ulasiyordu suyun olmadigi gun o varildeli suyla dus aliyordum resmen eziyetti suyun onemini o yil anlamistim
sağol canım
ya evet o yazı ben de hatırlıyorum çok berbattı ben de sınavlar için ankaraya gidip dönüyordum günlerce suyun akmadığı oluyordu.. Allah bir daha göstermesin o günleri..
Fena değilm canm yorgunluktan ölüyorum ama değdi neyse ki haftasonu kaçamak tatilim süperdii![]()
Kuzlar gunaydin gece uyutmadi kiz yrni kahvalti yapiuorum herufte hasta gorusuruz sonra