• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ankarada uc gubden beri bir yagmur var araliksiz ama yagsin toprak bu sene yagmur kar gormedi

istanbuldada yağıyo ama böyle ip gibi. sonra duruyo yağsa bile sadece toprağı ıslatıyo. bu yaz durumumuz vahim :26:

Burda hic furmuyor baya baya var şükür ki
2006 yaziydi ben staj yapıyorum hemde un fabrikasinin laboratuvarinda ankara cok kurak bir kis gecirince bir gun su vardi bir gun yoktu Allahim buğday numunesi alıp analiz ediyoruz surekli eve geldigimde kasinti ki sorma babam sagolsun 20lt varil aldi da kurtuldum eziyetten birgün su gelince dolduruyordu annem balkonda dus icin uygun sicakliga ulasiyordu suyun olmadigi gun o varildeli suyla dus aliyordum resmen eziyetti suyun onemini o yil anlamistim

Evet evet yapalim bu cuma yapalim

Yok yok izinlisinde dedigim sartlarda :9:

Ben mi buyudum ya ben 28 oldum ocakta :60: sen kactin hilalcim

Ben de 24 :17: :1:

ooovv utanıyoruum cezam çok büyük olacakk :18:

cuma akşamı 1 laviva + biraz cips :17:
cumartesi menüm: sucuklu yumurta + 1 bardak kola + 2 dilim ekmek

sonra dışarıdaydım alışveriş yapmak için çok gezdik sanırım ondan kilo almadım. çünkü akşama doğru 4te falan 1 hamburger menü yeedim :18:
akşamda canım kek istedi ve kalkıp kek yaptım.. o kekten 3 dilim falan yedim ama ufak kare şekilde..

pazar günüde yine sucuklu yumurta + çay birazda ekmek yedim.
sonra kek yedim 2 dilim ..

zaten kahvaltı dediğimde saat 2ydi gece uyumadım o saatte uyandım o yüzden acıkmadım :1:
akşamda biraz kuru yemiş + çay + 1 yeşil elma.. bukadar

cezamı kesiiinn :37:

Abooooo ben gezmeye gittim bu kadar yemedm bee :33:
Bence en az 4 sa spor anca kurtarır seni :33:

Huhuuuuu kimse yok muu:33:

Banunun kuzeni nasıl oldu acaba

Selamlarrrr cidden Banu abla hiç yazmamış baktm geçmişe de ama..umarm daha iyi olurlar yaa haber de yok..

Sizler nasılsınızz ben görmeyeliii :54:

Ben de 24 :17: :1:

Abooooo ben gezmeye gittim bu kadar yemedm bee :33:
Bence en az 4 sa spor anca kurtarır seni :33:

Selamlarrrr cidden Banu abla hiç yazmamış baktm geçmişe de ama..umarm daha iyi olurlar yaa haber de yok..

Sizler nasılsınızz ben görmeyeliii :54:
istersen yiii istemessen yimee ben seni geçiceemmm :emir_bebek: :1:
iyiyim canıım sen nasılsıın

Valla super menu bluecum:46: :nazar:
Korksun bizden rakipler :72:

sağol canım :16:

Burda hic furmuyor baya baya var şükür ki
2006 yaziydi ben staj yapıyorum hemde un fabrikasinin laboratuvarinda ankara cok kurak bir kis gecirince bir gun su vardi bir gun yoktu Allahim buğday numunesi alıp analiz ediyoruz surekli eve geldigimde kasinti ki sorma babam sagolsun 20lt varil aldi da kurtuldum eziyetten birgün su gelince dolduruyordu annem balkonda dus icin uygun sicakliga ulasiyordu suyun olmadigi gun o varildeli suyla dus aliyordum resmen eziyetti suyun onemini o yil anlamistim

ya evet o yazı ben de hatırlıyorum çok berbattı ben de sınavlar için ankaraya gidip dönüyordum günlerce suyun akmadığı oluyordu.. Allah bir daha göstermesin o günleri..

3. Mintikanin citir adayi bayanlari
Uzulerek soyluyorum ki son iki haftadir aldigimiz iki nota sonucu bir sarikartimiz oldu ilk 3e girersek bu hafta sari kartimizi sildiririz yoksa kirmizi kartida yeriz ama biz 352 etapta yani bu hafta elimizden gelenin fazlasini yapip bu isi basaracagiz birincilik bizim söz mu ?
Gelelim ikinci konuya bu hafta sonuc listesi hazirlama sirasi bizde
Ee kaptanin yoguugu ve banucugumun durumu malum var mi gönüllü yoksa bana mi kaliyor :33: siz yeter ki birinci olun ben listeleri hazırlamaya raziyim bebislerim :72:

sağol canım :16:

ya evet o yazı ben de hatırlıyorum çok berbattı ben de sınavlar için ankaraya gidip dönüyordum günlerce suyun akmadığı oluyordu.. Allah bir daha göstermesin o günleri..

Amin canim benim de bu senede istanbul ayni simintiyi cekecek bellki allah kolaylik versin istanbullular simdiden su stogu yapin valla :31:

tünaydın kızlar bu hafta evdeyim.evimde bir düzen kurmaya çalışıyorum.temizliğe bayan almam lazım ama hava bozuk camlar yeniden berbat olur halılarda kurumaz sildirmeyi düşünüyorumda.ama dolap içleri vs herşey heryerde kim nereye neyi bulursa atmıs.yetişemiyorum zaten.brde alışveriş yapmam lazım.
dün form istanbula gidelim dedik Allahtan erken gitmişiz saat 2 deyince bir akın olduki kaçtık.yiycek katına çıkamadık zaten 2 cocuk arabasıyla asansör sırası beklemek ölüm.
sabah:1 ymurta
yeşillik
1dilim çavdar
öğle:2 gün kurusu
3 badem
yarım simit(formdan cıkarken cocuklar oyalansın diye aldık tutamadım kendimi)

akşam:mantar sote
2-3 çatal erişte

kahve
1 kare çikolata

pek iç acıcı menü değil ama haftasonu cok zroluyor insanı.

bugün cezamı cekecem bende.sabahtan beridir ayaktayım ama en az 3mil lesli düşünüyorum.

akşama fırında kabak mücveri düşünüyorum tarifi olan varmı?

minik kelebek ay ne güzel ya şimdi nişanlı olmak isterdim.:12:
bu hafta kendimi bakıma almak istiyorum.peeling saç ve yüz maskesi.kendimede bi düzen kurmam lazım.düzenli nemlendiriciye başlasam iyi olacak yaşlanıyorum :31:

Kuzlar gunaydin gece uyutmadi kiz yrni kahvalti yapiuorum herufte hasta gorusuruz sonra

erikcim bben sana yardım etmeye çalışırım.hadi inşallah birinci olalım.şu 4 günü iyi değerlendirmemiz lazım.Dr ayça bi çorba tarifi vermişti kabak ıspanak havuc paptesli ödemde attırıyormus acaba onumu denesem bu hafta.gecen haftalarda cok koptum düzenli listeden.

Kuzlar gunaydin gece uyutmadi kiz yrni kahvalti yapiuorum herufte hasta gorusuruz sonra

amannnn erkeklerin hastalıgı cok nazlı oluyor.Allah kolaylık verdin dilekcim.benimkide güya plan yaptı bu hafta sırayla sabah uyuyacaktık cumartesi pazar o uyudu bugün güya sıra bendeydi ee sabah kalk kızı okula hazırla kahvaltı hazırla ufaklıkla ac sonrada bi baktım adam girivermiş yataga eee hani sıra bendeydi dün akşam halı sahada cok yorulmus yattı walla kalkıp diplomasıyla ugrasmaya gidecekmiş.arkadaslarınada haber vermiş bizim hatun bu hafta evde özgürüm diye.arkadasları özellikle abisi sürekli sen evden neden cıkmaz oldun diye baskı yapıyorda.bazen sinir oluyorum.sanki bilmiyorlar.:19:

Back