• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Camlar uzun surecekmis boya badana da varmis cvp bekliyorum simdi kaptancimdan
Dilege sahip cik cikolatalari paket paket goturmesin dedi :9:

Camlar uzun surecekmis boya badana da varmis cvp bekliyorum simdi kaptancimdan
Dilege sahip cik cikolatalari paket paket goturmesin dedi :9:

Kiz soylemeyeydim cikolata yedigimi hic diyetini bozmadi zafiyet gecirecek diyr korkuyoruz diyeydin:)

Hep kocasi yuzunden oksuz kaldik buralarda kis gunu cam boya badanam yapilirms kaptanim yoksa birakirmydi bizi hic'(

Hep kocasi yuzunden oksuz kaldik buralarda kis gunu cam boya badanam yapilirms kaptanim yoksa birakirmydi bizi hic'(
Kuzum napcan mecbur :( gel sen oksuz kalma gel yamacima:29:
Kiz soylemeyeydim cikolata yedigimi hic diyetini bozmadi zafiyet gecirecek diyr korkuyoruz diyeydin:)

Onun gizli gözleri var o görür ki :9: biz onu goremeyiz ama o görür

Kuzum napcan mecbur :( gel sen oksuz kalma gel yamacima:29:

Onun gizli gözleri var o görür ki :9: biz onu goremeyiz ama o görür

Yeni anamiz sen olacan Ayfer ana bize sahp cik:) ben zaten bi ermislik sezdiydim kaptanda da soylememistim:(

Komsuluk olmus bacim yan komsum evleri supuruyor senin evide supuruyum supurmusken demiyor nerede eski komsuluklar :)

Yeni anamiz sen olacan Ayfer ana bize sahp cik:) ben zaten bi ermislik sezdiydim kaptanda da soylememistim:(

:37: anaç bir yapim oldugu hep söylenir :37:
Uff saka bi yan da bugun cok güzel bi gune baslamistim tartida 64, 2 yi gorunce (hilal bu arada hafta sonu cozutmazsam kaldi bu haftaki hedefe 500 gr rakibem duy sesimi nisanlinin yaninda cozutma :9: )
Simdi karnima kramp giriyor resmen ya :50:

Komsuluk olmus bacim yan komsum evleri supuruyor senin evide supuruyum supurmusken demiyor nerede eski komsuluklar :)

Aman biride bana dese yine kocani n gozunun icine bakıyorum keske wve gidince temizligi yapsa diye sagolsun oda olmasa naparim ben haftada 6 gun calis calistigini borca ode :60:
Ama sukurler olsun rabbim can sagligi versin

Kiz komsu demisken benim karrsi komsum cok garip baska birilerinin yaninda sanki surekli gorusuyomusuz havasi veriyor kimse yokken zorla gunaydin iyi aksamlar diyor hayir zaten çalışıyorum ben cojta görmüyorum derdi neyse

Dun aksamda hix bisi demeden var mi birseyler dedi ne gibi dedim
Cocuk dedi yok daha dedim gitti :60: garip biri

Aman biride bana dese yine kocani n gozunun icine bakıyorum keske wve gidince temizligi yapsa diye sagolsun oda olmasa naparim ben haftada 6 gun calis calistigini borca ode :60:
Ama sukurler olsun rabbim can sagligi versin

Kiz komsu demisken benim karrsi komsum cok garip baska birilerinin yaninda sanki surekli gorusuyomusuz havasi veriyor kimse yokken zorla gunaydin iyi aksamlar diyor hayir zaten çalışıyorum ben cojta görmüyorum derdi neyse

Dun aksamda hix bisi demeden var mi birseyler dedi ne gibi dedim
Cocuk dedi yok daha dedim gitti :60: garip biri

Yardimci bi es ne guzel benki yapmak istesede eline yuzune bulastirir kayinvaldmde ovunurum bunla ben cocuklarima hic is yaptirmadim erkek erkekligini bilecek diye gicik ne olacak
Kesin ikizler burcudur o beni eltide oyle bi gelir surat bi karis bi gelir boynumdan kulagimdan ayrilmaz .ayferim biz normal degilizde ondan acaba butun entwresanlar bizi buluyo:))
Ogretmen anlatmistim davayi ben bu kariya sakaciktim hocamm pek sikintili sinirlisiniz bu ara depresyona mi girdiniz dediydim on hatta gulustuksen bunu eve gitince tak kafa bir kac gun sonra arkasa dedikodumu yapmus bir ogretmenle nasil boylr konusur hadsizz boyle hakaret duymadim diye kiz demis hocam dilegi taninadinizmi hic sakaciktan soyledi diy
Sinir oldum ama suan beklemedeyim intikam soguk yenen yemektir ogretmen olmus diye el pence davranmamizi bekliuor hasbam bak gene sinirlendin:)

Yardimci bi es ne guzel benki yapmak istesede eline yuzune bulastirir kayinvaldmde ovunurum bunla ben cocuklarima hic is yaptirmadim erkek erkekligini bilecek diye gicik ne olacak
Kesin ikizler burcudur o beni eltide oyle bi gelir surat bi karis bi gelir boynumdan kulagimdan ayrilmaz .ayferim biz normal degilizde ondan acaba butun entwresanlar bizi buluyo:))
Ogretmen anlatmistim davayi ben bu kariya sakaciktim hocamm pek sikintili sinirlisiniz bu ara depresyona mi girdiniz dediydim on hatta gulustuksen bunu eve gitince tak kafa bir kac gun sonra arkasa dedikodumu yapmus bir ogretmenle nasil boylr konusur hadsizz boyle hakaret duymadim diye kiz demis hocam dilegi taninadinizmi hic sakaciktan soyledi diy
Sinir oldum ama suan beklemedeyim intikam soguk yenen yemektir ogretmen olmus diye el pence davranmamizi bekliuor hasbam bak gene sinirlendin:)

Dilegim benim esim 12 yasindan beri bejar yasiyor yani daha ana kuzusuyken gelmis calismis abisoyle bekar kalmislar her ev isini yapmis ee meslegininde verdigi bir yatkinlik var tabi . Ama calistiginida yemis sagolsun :1: simdi kredi bitene kendi yerimizi acana kadar calisip yardkmci olmaliyim hos zaten calisandim oncedende evlenince evin yuku filan zor oluyir ama esim cok yardimci canim anne görmemiş ki onu korusada us yaptirmasa
O ogretmwne biraz zaman tani ama cokta uzatma çünkü cocugun durumdan etkileniyor

Benim komsunun burcunu bilmemde huyunu hic sevmedim bende kovayim yukselen ikizler asil de gesizin onde gideni ben olmaliyim da bu daha bir ayrı napalim kimseyi degistiremeyiz oyle idare edecegiz

Dilegim benim esim 12 yasindan beri bejar yasiyor yani daha ana kuzusuyken gelmis calismis abisoyle bekar kalmislar her ev isini yapmis ee meslegininde verdigi bir yatkinlik var tabi . Ama calistiginida yemis sagolsun :1: simdi kredi bitene kendi yerimizi acana kadar calisip yardkmci olmaliyim hos zaten calisandim oncedende evlenince evin yuku filan zor oluyir ama esim cok yardimci canim anne görmemiş ki onu korusada us yaptirmasa
O ogretmwne biraz zaman tani ama cokta uzatma çünkü cocugun durumdan etkileniyor

Benim komsunun burcunu bilmemde huyunu hic sevmedim bende kovayim yukselen ikizler asil de gesizin onde gideni ben olmaliyim da bu daha bir ayrı napalim kimseyi degistiremeyiz oyle idare edecegiz

canım sartlar ınsanı ıstemedende sorumluluk sahıbı yapıyor.insallah rabbım gonlunuze gore once evlat sonrada bır ısyerı acmayı nasıp etsın.
ögretmen konusuna gelınce Allah katında butun kullat bıle esıtken kısı meslegı mevkısı ıtıbarıyle kımseyı kucuk goremez ezemez canım ben kendımı bılen bırıyımdır saygısız kesınlıklr degılımdır benden 2 yas buyuk hocama bıle sız dıye hıtap ederken benı saygızlıkla suclayamaz ayrıca elıstırene kadar ıyıyken pohpohlarken bızden ıy velı yokken üc senedır ılk elıstırımızde kı baslarken bıle konuya hocam sızı nekadar cok sevdıgımızı saydıgımızı bılırsınız demısız oan gayet medenı ınsanlar gıbı konusmusun ertesı gun hem fec laf sokmalar hem ogluma ılgısız davramalar dedıkodu yapması madem ogretmensın ben farklısın sana gore yakısanı yapıcaksın dımı ama dılek hanım bıraz konusalımmı boyle boyle kırıldım ıncındım de bız ozur dılemeyıde bılırız nedemek keske ters cıkıssaydımda bu sekılde konusamazdı benle dıye bu kadarmı kıbır olur bı ınsanda konusurken kıtap cumlelerı kurmayı bılıyor benımle sıkıntınız varsa yuzume soyleyın dıyor benım muhatabım degıldır artık ogluma hakkıyla ogretmenlıgını yapmak zorundadır oburlerınden ayıramaz boyle yaparsa bızde hakkımızı koruruz esım okul aıle bırlıgı baskanı okulla sevılen ınsanlarız cok sukur oglanı alır baska sınafa verırım ama buyuk calkantı olur bunu goze alamaz oyuzden cocuga tavır alamz..ay cok dolmusum

Amanin dilek bacim nasıl dolmussun dur sakin elini kana bulama bu arada bi dunya gecmis oldu sohbetin dibine vurduk :60:

Butun Bacilarimin kadinlar gununu kutlarim

dün menümü yazamamıştım eriğim kızmasın
aç karnına 3 günkurusu.ılık su 1 tatlı kş çörek otu
kahvaltı klasik karatay
ara turk kahvesi
öğle normalde acıkmamıştım ve yemicektim öğretmenlerden biri sıck simit getirmş dayanamadım çeyrek yedim napim
ikindi 2 tarçnlı yeşil çy 1 beşi biyerde
akşam yarım kase yoğurt 1 tabak karnıbahar salata yarım kase çorba
1 form çy
2.5 lt su

ayyyyyyyyy bugünkü menümü yazmasam
mecbur yazıcam bana ayrı ayrı ceza verebilirsiniz yarı evdeyim yaparı inş
aç karnına 3 günkurusu çörek otu sirkeli ılık su
kahvltı klsik karatay menüsü
ara turk kahvesi
öğle ( öğrencilerim gelmişti bana ) kek yedim( ne deseniz haklısınız)
ikindi 1 form çy
şey misafirliğe gittim ev sahibinin baskısıyla accık köstebek pastadan yedim( sayın bana sizi duyuyorum)
akşam henüz yemedim ama planım şu
1 kase mercimk
yatana kadar 2.5 lt olur suyum
spor 50 mekik biraz yürüyüş

:37: anaç bir yapim oldugu hep söylenir :37:
Uff saka bi yan da bugun cok güzel bi gune baslamistim tartida 64, 2 yi gorunce (hilal bu arada hafta sonu cozutmazsam kaldi bu haftaki hedefe 500 gr rakibem duy sesimi nisanlinin yaninda cozutma :9: )
Simdi karnima kramp giriyor resmen ya :50:

yaaaa hayır kıskandım seni şimdi ama telafi edicem işte

Back